KTTU i le leona i se fafine ma se tamaloa

Anonim

KOT O Le Levi Fualaʻau faʻapitoa i totonu o le agaga. I le tasi itu e tasi, e manaʻo e fai na o lona lava ola. I le isi itu, ia manuia tagata ma tagata soifua atoa. Atonu ei ai ni mafuaʻaga e tuʻu ai lea o filifiliga uma, e matua faigata ai i nisi mafuaʻaga, ae e taua le o mai i le paleni, aua o lana galuega tele lea o le feau taua.

Lautele uiga

O le agaga o sea tagata na sau i le lalolagi ina ia aoga i tagata i luga o le lalolagi fua. O le mea lea, e matua taua lava mo le iloa lona taunuʻuga, e mautinoa, e pei lava o le 'afa foʻi o ia.

KETU i le leona i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia e le fiafia ma le fiafia pe a na o le taimi e te aʻoaʻo ai i se tasi. E foloina ai le lagona o lona lava taua ma le faamalieina. Ona sa faia e ia lagona o lenei lagona, o loo soifua, e tusa lava pe le na o ia na te iloaina i lenei mea ma ia.

Astrologer Fono: Faʻatupuina lou malosi i totonu ma gafatia i auala uma e mafai ai. Aʻoaʻo e vaʻai i avanoa lautele o loʻo faʻataʻamilo ai oe, ma faʻaaoga e aunoa ma le luluina o le tasi.

KETU i le leona i se fafine

O se tagata sili lea ona aoga, e saili i mea sili na e ausia. Lenei manaʻoe faʻamanatu, ae e taua pe e agavaʻa, aunoa ma le liliu i se mea faʻatauaina. Lea e le ofi mai le olaga i lalo o le Moto: "O le a ou mauaina uma mea i soo se tau!".

KTTU i le leona i se tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  1. O se tasi o faiaoga taua a le faifeau e tatau ona fai o le masalosalo o lou lava faamaualuga. E taua le iloa ma talia le mea moni e le o se tasi vagana le Atua ua agavaa e vaʻai i le toʻatele o tagata i lalo, faitio ma faʻasalaina i latou. Aoao e alofa i tagata pei ona latou iai, e tusa lava poʻo le a le tulaga, ausia ma amioga.
  2. I lona olaga, o le mea faʻalenatura ese o le a tupu se tasi pe toe vaʻaia o ia, o le a faʻatupu ai lona toʻafilemu lona ulu ma fai e te mafaufau i le mea moni. E matua mafai lava ona ia maua se saofaga tele i le olaga e le gata o ni tagata, ae faʻapea foi i soʻo se tagata.
  3. E taua le faʻaogaina o le amio le alofa i tagata, natura ma le nofoaga lata ane. E le manaʻomia tele le galulue i kamupani o loʻo fuafua e afaina e agavaʻa ma tagata. Faʻataʻitaʻiga, i totonu o kamupani tapaa poʻo ni gaioiga gaosi oloa. Ae o le galuega o loʻo faʻaalia i totonu o kamupani mai fafo ma masani ai pisinisi malaga ma femalagaʻi.

Astrologer Fono: Iloa uma le malosi o lou gafa ma talitonu ia te oe lava. Manatu e mafai ona e avatua i tagata, aua neʻi o matou manaʻo i o matou manaʻoga ma le mauaina o faʻamanuiaga o mea. Ona mafai lea ona e faia se laʻasaga tele agaʻi i lou lava fiafia.

KTTU i le leona i se tamaloa

E masani ona ia fesili fautuaga mai isi, ae o faia pea i lona lava ala. E taua o le ia aʻoaʻo ia faamaoni, ae aua le ofuina ni matapulepule e mafaufau loloto i auga manaʻoga oi latou e fausia e faigofie ai i latou ile taumafai. Avea ma se mistic ma le faalagolago i se tasi.

KTTU i le Levi

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. Na te manaʻomia le faamaoniga o le fiafia, ae saʻo mo ia, pei o le ea, ma e tau ai i le tele o le olaga e ola e tusa ai ma tulafono a se isi tagata. E manaʻomia le aʻoaʻoina o le tutoatasi o le poto ma manatu i isi, e naʻo le pau lea o le auala i le fiafia fiafia ma tutoʻatasi.
  2. O loʻo ia alofa ma lagolago pea tagata e latalata ia te ia ma auala. Tusa lava pe tatau ona e ositaulagaina oe lava mo lo latou olaga, o le a faia e aunoa ma le mafaufau. Ae mo nisi mafuaaga latou te le tali mai ai ia te Ia, e masani ona ia lagona le lagona tuulafoaiina.
  3. Na tuʻuina le gafatia o le au soʻona moni. Na te mafaia ona faʻatino se mea o le a aʻafia ai le umi o ola o le toʻatele o tagata i le taimi e tasi. Ae i le taimi lava e tasi e le talitonu ia lava ia ma fofoaia ana taleni, ae le o le faʻatagaina i latou lava, o le mea o loʻo mafatia ai lona agaga ma fausia ai mea uma e faʻaalia ai Lona Tama moni.

Astrologer Fono: Iloa ma malamalama i le mea e te manaʻo tele ai. Taofi i au gaioiga ina ia taʻitaʻia e le manaʻo i manaʻoga ma manaʻoga o isi tagata. Aoao ia fiafia lava naʻo ia, ona maua lea o le alofa moni.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O se tagata e iai se faʻailoga o se faʻailoga o le faʻafanua, e iai se malosi tele. Ma e tatau ona e aʻoaʻo faʻafefea ona faʻatautaia, aua o le faʻaalia le lelei o Ketuu atinaʻeina o le faasausili, o se vaʻai i isi tagata le laki ma le leai o se faʻapalepale.
  • Na o mai lona agaga i le lalolagi ma ni manatu maualuluga, o lea na le mafai ai ona fetaui ma le masani ai, tulaga masani o le olaga "pei o isi uma." E pei lava ona taumafai lona agaga e tele isi mea. O le mea lea, e taua ona mafaufau i ai i tagata, mafaufau poʻo le a le mea e manaʻomia ona tupu i le lalolagi.
  • E taua le galue ia te oe lava matau mo mea. Avea ma mea tau tupe ma tutoatasi, ae i le taimi lava e tasi ua ia nofo sauni mea uma i soo se taimi ma e tupu aʻe. Ona olaola lea o lona olaga, atoatoa ma mea e tupu i le fiafia, fiafiaga fiafia.

Faitau atili