Rahu i le aquare i se fafine ma le tamaloa i le horoscope

Anonim

I le Intrology, Rahu (isi igoa o igoa - o le Northern pe o le Northing MONT NODE) ​​- o lona uiga o se tulaga le tumau i le ecliptic. Rahu i le faʻafanua faʻafanua o loʻo i taimi uma o loʻo i ai le faʻafeagai ma le itu i saute poʻo le i lalo o le node). O le mea lea, afai o le astrologer ua lauiloa mo le faʻailoga o se tasi o le Lunar Knots - o le a le faigata tele ona maua le tulaga o le lona lua. Sei o tatou vaʻai i lenei tulaga i aso nei e pei o le rahu i le aquarius, o loʻo atagia mai ai o ni nodes i le horoscope faamatala e uiga.

Rahu i le tagata

Rahu ma Kuta: uiga

  1. Rahu - e fai ma faʻasino i le galuega o loʻo iai lona emboding o loʻo i ai o lona taimi nei. Lenei latou te nana foʻi na tagata e manaʻomia le mea o le poto masani, tomai, teuina, amio e galue ai.
  2. Ma o Ketu e faailoa mai ai olaga ua mavae, tausia faamatalaga e uiga i le mea ua maeʻa faʻaputuputu lelei, tomai, atinaʻe a le agaga. O uiga lelei o Kefa sa faaalia i mea amata i luga o le fogaeleele, a o lenei aso e taua ia te ia le aua le alu i matu, pei ona e faia lana itu i matu.
A ulufale Rahu i le faʻailoga o Aquarius, ona i ai lea o Keta i le faʻailoga o le leona. O le a le tulaga faʻapitoa o le numera o le nodes?

Rahu i Aquarius: foliga o le faʻaalia o se fafine ma se tamaloa

I le ua tuanaʻi le uaua e mumu, sa faigaluega ai na o le leona. O lona uiga o le olaga o loʻo i ai nei, na ia autaʻa ia te ia uiga lelei e pei o tagata faʻapitoa, le mimita, o se mea tele o le talitonuina o ia lava. O le Kutau e masani ona ia sailia le faʻaaloalo, faalumaina, ma e mulimuli pea i lona taʻuleleia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nei aliʻi ma tamaʻitaʻi e matua popole lava i latou, e taua tele ia i latou, e tautala lelei isi. I le taimi lava e tasi, latou te fiafia e avea ma taʻitaʻi, manaʻo i a latou upu ia avea ma mulimuli ma iloa ma tagata uma matuia.

Ae o le olaga nei e manaʻomia e suia ai togafiti o amioga ma taofi le faʻaaogaina o uiga linalic ^

  • EGogosm, mafaufau loloto i luga o le tagata;
  • faaletonu;
  • mea mataga;
  • le mautonu o lona manatu i isi;
  • fiainu mo le mamalu;
  • Le manaʻo mo taʻitaʻi, faaauau pea le tausiga - aua le faʻamalosia isi tagata ina ia ola tusa ma ou manaʻoga, faʻaaloalo i a latou tagata taʻitoʻatasi.

Ae o lea ia e faʻaalia uiga sili ona lelei o le leona: Saʻolotoga, Fualaʻau Faʻamanatuga, Atoa Atoa o le Fatu, agalelei ma agalelei.

Rahu i sequare

O le mauaina o Rahu i Aquarius i Astrology e manatu o se tulaga lelei, aua o le aquarius o lona lava saini o le afu o le afu. Faatasi ai ma lenei tulaga, e avea le tagata ma tagata le aoga, e masani ona solo i mea eseese o le ola. E mafai ona taʻua o se suiga moni, ae o se mea lelei.

Ina ua manuia Rahu i Aquarius, o gaioiga taʻitasi o le a manuia, faʻafetai i le mea e taʻu ai e JATAV lana EGO, ma le faʻamalosi e fegalegaleai ma isi tagata. Ma le isi itu, o uiga ia e iloga e le iloga i nisi o amioga, latou te le faailogaina mai i tagata poto masani, e le o le iloa i se polofesa. E mafai ona valaauina i latou atamamai e sili atu, ma finafinau ai le mafaufau. O tagata e ana o le nonoa i le Aquirius faigofie ona iloa manatu fou, vave fiafia e faʻaaoga le moni tekinolosi. E mafai ona tosina mai ai soʻo, isi suʻega o le faʻatusa o le leo, e pei ona latou naunau e aʻoaʻo mea lilo a le atulaulau.

O aliʻi ma fafine ma le Rahu i Aquarius, Ketu i le Levi i le tele o faʻafitauli ma le mauaina o le paleni i totonu. O le mea moni o le faʻailoga o Leo faʻaosofia i latou i le egosm, ma Aquarius - i le isi itu, tulei e faʻatasi ai galuega.

O le a lava lau mea e aʻoaʻo ai oe e aʻoaʻo pe faʻafefea ona maliu lau ego, ma faʻatasi ai ma le faʻatasi ma le lalolagi i fafo. O le mea e tatau ona e faia na tagata - o le atiaʻe o le loto maulalo.

Rahu i le Aquarius e manaʻomia foi le olaga o loʻo i ai nei o le atinaʻe ma le faʻaalia o uiga masani o lenei faʻailoga, igoa:

  • saolotoga e -fo-alofa;
  • tutoatasi;
  • O manaoga e le fiafia i fesootaiga, ia avea ma uo;
  • malosi i le fou;
  • Togafitiga mai le le aunoa, e sili atu le le manaʻomia;
  • suiga, loto i le lumanaʻi;
  • Faʻamoemoega ma le le faʻaituau vaʻai i le lalolagi.

O tagata faapena e mafai ona avea ma taitai le aloaia (aemaise o le poto masani).

Rahu i le Aquarius Albert Einstein

Tagata lauiloa ma Rahu i Aquarius

O le tele o tagata sili ona lelei o aso ua tuanaʻi i o latou horoscope sa i ai se tulaga tutusa o le lnar tuʻituʻi:

  • O tusitala Fedor Dostoevskyky, Anton Chekhov, Green Markey, Emiel Gams, Emil Zoore, Arthur,
  • O faʻataʻitaʻiga faaupufai Oliver Oliver Wribmwell, Alexander Suvorov, Marshal Zhukov, Queen Maria Swarwart;
  • Puleaina o Peter Tchakovsky;
  • Faaniukilia fomai saubert Einstein.

Faitau atili