Rahu i Sagittarius i se fafine ma se tamaloa i le horoscope

Anonim

Rahu (isi igoa Northern po o le Ascending Bust) - O se paneta paneta poʻo se manatu i le Natal Horoscope, o se faʻailoga o le tagata moni e tatau ona o i le olaga moni. Ma KETU (ese i le itu i Saute poʻo lalo o le nonoa) - Talanoa e uiga i le mea na tupu i le olaga ua tuanaʻi. A o faʻaalia e le Rahu ia lava i Sagittarius - Mafaufau i mea o le a aso nei.

Rahu i Sagittarius: uiga

I le talafatai, Rahu ma KETU e faasino i Kariam paneta. Ma le Northern Nded i Samittar, o le aoauli sa sau le node o le a manino atili ia te ia i masaga. O le ā na molimau atu ai lenei?

Rahu i le tagata

Mo le olaga ua tuanaʻi, na galue ai atu naʻo le polokalama faʻailoga faʻailoga. Ma o le aso o loʻo i ai le nofoaga o le tele uiga o lenei faʻaputuputuina. E tatau ona ia teena le mea le lelei foliga pei:

  • Soo faamalosi;
  • Ofu;
  • vevesi;
  • augatupu i mafaufauga;
  • tele le talatala;
  • O le naunautaiga o se faufautua, ae le o le tagata autu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le taimi lava e tasi, e taua le faʻaalia o le agaalofa, agamamane ma amio faʻamoemoe. Faʻaaoga ia uiga lelei lelei o le masaga o le agavaʻa e faʻaaoga ai faʻamatalaga ma se vaʻaiga fou i le lalolagi. KUTU LOO ITULA E TATAU ONA MANUIA LE MAFAUFAU O LE FAʻAMATALAGA, Mafai ona iloa ma lafo atu i isi tagata. O loʻo faimalaga tele.

I lea tulaga, o Rahu e tu i luga o le elemene elemene, o loʻo taʻu mai ai se faʻafitauli o le olaga - o le faʻavae o le olaga i luga o le paneta. O le kama o le kalama i le tao i Sagittirius o le tuʻufaʻatasia o tagata o loʻo siomia ai latou mo soʻoga tuʻufaʻatasiga o aganuu eseese. E taua ona naunau i le talitonuga o o latou tagata, auai i gaioiga lautele.

Ma afai o le faʻailoga o masaga e aofia ai le faʻaaluina o faʻamatalaga, o le Samitarius - o le aʻoaʻoga a ona lava poto masani, taʻitaʻia ai ona lava poto masani. O uiga foʻi e mafai ona avea ma tagata (aemaise lava faʻaleagaga), faʻa-Kerisiano, faiaʻoga, taʻitaʻi, taʻitaʻi ma faʻatonuga isi tagata.

Rahu i le pito i tua

Tagata lauiloa ma Rahu i Sagittar

O lenei tulaga o le Lunar Node o loʻo maua i le kata o ni uiga iloga:
  • Emperor Napoleon O aʻu;
  • tusiata afifi pasblo siama;
  • Henry Heremaler taitai;
  • Peresitene o le Iunaite Setete Skunklin Roosevelt.

I se fafine ma se tamaloa

Ona o Ktus i le masaga, o aliʻi ma tamaʻitaʻi ma le tulaga o loʻo iloiloina e ono taumafai e ia e ia i le olaga moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te aoina faʻamatalaga, sili atu le fiailoa, leai so o le a matua faʻamatalaina auiliili, lo latou fiafia tele. E mafai ona puʻeina le tele o a latou tulaga, ae le o se tasi e le aumaia i le iʻuga.

E le mafai ona latou

Ae o le sailia o Rahu i le faaputuga faʻatautaʻuga sagitirius mafua ai mea e te vaʻaia i le autu o tapuaiga, mafaufau loloto, filosofia amiotonu. O le itu i matu o loo aʻoaʻoina ai le vaʻai o le ata lautele o le lalolagi, ma e le o faʻaseseina mo le tele o mea laiti. E le gata i lea, e taua le atiaʻe o le faʻaaloalo i le tulaga o isi tagata, o le matala i fesoʻotaʻiga. O Rahu i Sagittarius, e manaʻomia le atinaʻeina o lona lava filosofia o le olaga, e aunoa ma le faʻailoaina o le isi.

O le le fiafia, o le laualuga ma le faʻatamala ma le le fiafia i tagata e ona o le kita i le masaga i le itu ua tuanaʻi i le lalolagi ua taʻe. E mafai ona latou nonofo i se tasi aso, e le ogaoga le togafitia o lagona o se isi tagata e aunoa ma le atiaeina o latou manatu. Atonu e foliga mai, latou te filifilia mo i latou lava o le tulaga o le paʻu paʻu (Bachelors), ona sa latou taugata tele mea uma. Na latou fefefe i ni faatagata i lo latou saolotoga, maoaʻe ni matafaioi ma tiute.

Ae o ia auala lea e le mafai ona faʻaauauina o latou manatu - e tatau ona iu lava seʻia oʻo i le taimi mulimuli mai le matafaioi a se tupulaga o se tagata matua. O alii ma tamaitai masaesae ma Rahu i Sasittirius e taua tele le aofia i le tele e mafai ai i mea uma o lo o tutupu ma i latou lava, i le faamoemoe mo latou lava.

Atiina ae le matua le matua, o le le lava o le a lou olaga. O lenei olaga e tatau ona sili ona atoatoa na aoina. Togi ese le le-le-le saʻo, fai atu i lalo o sini ma mafuaʻaga. Taofi le talanoa e uiga i mea laiti, aveese lou manatu-mafaufau, o le manaʻo e aoina faamatalaga e ala i le faʻaaogaina o faʻamatalaga, e aunoa ma le faatofuina i le loloto o le mea ua tupu.

E manaʻomia le atinaʻeina o le itu ole faʻamama ma le tausisia o faʻavae patino ma tulafono o amio. O le a avea i latou o se satia liʻo mo oe. Tuu i luma o oe le tele e le tele, ae leai se taua, ae tasi, ae ose sini tetele ma alu lemu, ae mautinoa.

Faitau atili