Rahu i le fua o se fafine ma se tamaloa i le horoscope

Anonim

Rahu - e faasino i le vaega o paolo paneta (o lena, o se mea leaga - le-moni attronommical tino tino i luga o se pa uliuli ma paʻepaʻe). E i ai isi igoa o Rahu - Northern Orst po o luga o le masina o le masina. O le tulaga lea na sopoia ai e le masina le ecliptic, agai i le itu i saute i le itu i matu. O le itu i matu o loʻo nafa i le Horoscope, e pei ona faʻaalia e le Rarou ia lava i fua - o le a latou aʻoaʻoina e uiga i lalo.

O le matafaioi a le Northern node i le faafanua o Natisan

Faʻasilasilaina lona taʻele e uiga i le temoni, lea na tipiina i ni vaega se lua. O le pito i luga na taʻua o Rahu (o lona uiga, o le ulu o le tarako), ma o le pito i lalo - na faaigoa KETU (poʻo le tarako o le taʻele).

Rahu ma Kuta - Ulu ma Dragon Tail

Astrologers vaʻai Rahu ma KeTU o Karmic manatu o loʻo tauaveina faʻamatalaga e uiga i le tele o le poto masani o Karma (KeTU) ma le tagata O lana misiona lenei i lenei faʻaopoopoga, lona nofoaga mulimuli o lona nofoaga e tatau ona afio mai i le iuga o lenei olaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma ia avea faiga e faigata tele, o le a i ai le manaʻo e galue i le mau na ola mai mai le olaga ua tuanai, ae e faia ni taumafaiga ma agai tonu i le itu o Rahu.

Rahu i le fua: foliga o le faʻaalia i fafine ma aliʻi

Rahu ma KETU e masani ona i ai i le hroscope fesuiai le tasi ma le isi. O le mea lea, afai tatou te iloa le zodiac faʻailoga o se tasi o faʻamatalaga faʻaalia, ae le mafai ona faigata tele le faʻatulagaina o le itu o lona lua. A o Rahu i le fua o le keta o Ktus o loʻo iai lava i le asini. O a foliga o se tulaga faapena?

Ina ua ulufale Ketu i se faalumaina vevela ma le onoga o arali, ona faʻailoa mai ai lea ile Faʻaalia o Martian Uiga i le Tutu. Ma e matua malamalama lava i ai, ona i le ola ua mavae, o ia e masani ona saʻitia, e sili lona fiafia i lona lava tagata. Aries polokalama sa galue, o le mea lea o uiga nei o lenei faaputuga foliga mai i lana amio:

  • gaioiga;
  • faagasologa;
  • tutoatasi;
  • le mautonu;
  • Manaoga mo tauvaga;
  • loto maulalo.

I le mataupu faavae, o tagata atamamai fai mai o KTU i Aries o se tulaga lelei tele, talu ai o le vaega o le Node o le NIDIA. Ae, e ui i nei, ua mu le tulaga e malu, aua e fesoʻotaʻi uma le keta ma aries faʻailoga i le afi a le afi.

I se faʻaopopoga, Keau, ma A A A A A Asusani - O Se faʻailoga o Muamua, Lē Moasina Manuia malosiaga. E le aoga lona ofo o le pule o le masina o le masina o masina e masani ona lagolagoina, e taʻitaʻia e lagona, ae le masani ai. E matua naunau lava i le soona faʻamalosi, vevela vevela, ma manatu le masani ai. Ma le atinaʻeina o le malosi, o le malosi o le masina o le a aoga mo le manuia, i le tafafao ai i fafo matagofie matagofie.

latou te le mafai ona amio malosi

O alii ma tamaitai ua maliliu i taimi na gata ai o le polokalama, i le taimi nei e tatau ona teena i latou masani masani masani, aemaise lava, e le mafai ona o o latou ulu i a latou sini. Ae aua nei galo le foliga sili ona lelei o Aries: Le fefe, tutoʻatasi, naunau e fesoasoani i isi, faʻaliliu atu i se olaga moni.

O lenei e tatau ona e galue i fafo se polokalame o fua - sui o le malamalama o le ea ea. E taua tele le atinaeina o faʻalapotopotoga, le tomai e faʻatagofie ai fesoʻotaʻiga, aʻoaʻo vave i fesoʻotaʻiga. Ogatasi, toʻafilemu, e leai se taua i soʻo se va ma isi tagata. Lafoai vave ma manao e alu ese mai mea na tutupu. Ia sili atu le faʻatagaina, amio le agaalofa, atiaʻe le poto ia te oe lava.

Saili le fetuunaia o outou pele, fai se faamamafa i se fofo vali i le finauga mataupu, e aunoa ma le le mafaufau, o le le mafaufau ma le le mafaufau i tagi. Ia togafitia lelei le manatu ma mea fiafia o uo vavalalata. Taofi le mafaufau naʻo oe, faʻalogo i lau paʻaga, tamaiti, uo, uo mo galuega.

O le a talafeagai ai le amio ma le faaeteete i le olaga, ma mafaufau lelei i au gaioiga, faʻapea foi ma isi tagata. Aua le faatagaina le ita tele. Manatua o lau sini o loʻo i le taimi nei - O le foafoaina o le tatau le talafeagai, toʻafilemu, le faʻaalia o le feteʻenaʻi o mafutaga ma isi. Ma e le mafai e aunoa ma le onosaʻi, lagona ma agavaʻa e faʻalogo ai i isi.

sili ona taua mafutaga ma le siomia

Mo tagata e umia le Rahu i le fua, o a latou paaga o taua tele le taua i le taimi nei i le taimi nei. Faʻafetai i le afa lona lua, o loʻo ia i latou le tomai e aveʻesea ai le soona ai e ala i ai.

Lauiloa uiga ma rhah i fua

O le tulaga lea o le Lunar Node sa i ai i le Horoscopes o uiga iloga:

  • O le fafine o Roma, o aʻu ma Ivan Grozny;
  • sculptor ma tusiata moddigltia;
  • Tusitala le leona tolstnoy.

Faitau atili