Gregory Day thoolonian - O le a le taimi ma le auala e faamanatu ai

Anonim

I le faʻaaloalo o le manatua o le Prest ma Archoshop o Gregory Theolonian i le Orthodox kalena na faʻailogaina le mumu aso. O lenei aso malolo tele e faamanatuina ia Fepuari 7 i luga o le sitaili fou. E tusa ai ma le kalena tuai, o lenei mea na faia mo Ianuari 25th. I le tusitusiga lea, o le a ou talanoa e uiga i le a le olaga o Greoga tagata, lea na i ai o ia i le soifuaga, ma o a aganuu e fesoʻotaʻi ma lenei aso.

Grogictory Tounolonia

Le talaʻaga o le olaga o Gregory

O le aso o le manatua o Gregory Theolonian Mo Orthodox Tagata e faapitoa le taua. O tagata ia Fepuari 7 ua taua foi Grideriev Day. O mai le aso lenei, na amata ai ona latou manatu o aso o le SPPTH, ma e tusa ma faʻailoga na valoia o le tau, o i le lumanaʻi ma le tausaga na sosoo ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ia malamalama i le maualuga o le taua o le Davirian Day, e tatau ona e iloa na i ai o ia i le ola, ma o fea lea na faia ai gaioiga. Grogictory Toulolonia na fanau mai i se aiga le aoga, O lona tina o se Kerisiano, ae o le Tama o se faapaupau faapauʻu, ma e na o le faatualii talia i le tulaga masani, ona avea lea ma epikopo.

E tusa foi ae luma o le fanau mai o le Greogory, na filifili ai lona tina e ave o ia i le faiva a le Silisili Ese, o lea la e masani o ia ma le epikopo, o le tuagane o lona tina. I se taimi ua tuanai ai, o le Tama na faia i le 3 aʻoga i aʻai eseese, ma maua se aʻoaʻoga faa-Kerisiano. E ui i le mea moni na manaʻo le tama temalo ia avea ma tama faifeau, a o ia ua talitonu o ia lava, ma tagi i le mea lava e tasi.

I le 30, na alu atu Polotania i le Olaga i Kanata na faia ai le tele o tausaga o lona soifua. Sa masani ona fai mai o ia e avea ma se epikopo, ae na ia ioe i ai i le tiute pe a uma le tama. I le 374, na avea Gielion na avea le Minisita a le Ekalesia o Pars. O ia o se tagata matua lelei tele, ma ua te moomoomia e fesoasoani i tagata, o lea na ia amata faʻapaʻiaina falemaʻi ma tausi soifua maliu.

Ina ua mavae sina taimi, na masiʻi mai tusitala i tagata o le ofisa. I nofoaga e faʻaiʻese, sa i lalo o le pule a le au kristine Kerisiano, lea na musuia ai e faʻapea o loʻo oso ai e Arian ia tagata. O le tagata o le au paia, o lenei mea moni lea, o le faailoa atu i tagata le upu moni, sa ia filifili ai e faʻaalu nisi lauga i lona lava fale. E le pine ae aʻoaʻo mai e le ausolo masani e uiga i le faʻamoemoe o le vali, ma na taʻitaʻiina ai o ia i pulega a le 'A TA PUE, i le faʻamoemoe na faʻalonaina o ia. Peitai, ina ua maeʻa ona ia faʻalogo ia Mosimelonia, sa talitonu le pulega ia te ia, ma ou te leʻi faia ni faʻasalaga. I se faaopoopoga, sa fiafia lana lauga i le Emeperana Foodossia, ma sa ia filifiliina o ia o le tagata paia o le ekalesia.

Na amata ona faasaʻolotoina Gregory Teololonia ia faasaʻoloto le faatuatuaga a Kerisiano mai le faatosinaga a le au solitulafono. Mo ia auaunaga, na faia ai le pili o le lalolagi atoa o le Ekalesia a le Ekalesia. E ui lava i le mea moni o le pele e mafai ona tautua pea i tagata on9onise, na ia filifili pea e toe foʻi i lona nuʻu, ma ia faʻaauau lana tama ua maliliu.

I le matua o le tausaga o le mutologe na tuua ai le malumalu, ma siitia atu i le aai o lona aiga, sa nofo ai seia maliu o ia seia oo i lona oti. I le taimi lea, sa ia tusia ai se toʻatele o lauga ma po o solo na faʻasalalauina i le lalolagi.

Saint Gorgige

Uputui ma Tiute

Fepuari 7 - Faamanatuga Aso Grogictory Woolonian. Tele tu ma tu ma aga e fesoʻotaʻi ma Ia na usitaʻi i taimi uma tagata faʻatuatua.
  • Faamaeaina galuega lelei. Gregory o se tagata tali ma lelei, ina ia mafai ai ona e faʻaaloalo i ana manatua ma galuega lelei, ae matou te le manaʻomia ona talanoa e uiga i ai. O le mea masani, o se amio lelei e tatau ona le fiafia ma faamaoni. Ua talitonuina o le ala lea e mafai ai ona e faʻaola le Agaga mai le faʻanoanoa pe a mavae le oti.
  • Taufemuina o meaai. O tagata nofoia e nofo ai o le a le afaina e mafai ai ona tapunia a latou meaai. Ina ia puipuia i latou, i aso o le ua leva, na o ane ai tagata i le malae ma latou o ese mai le ofo o le paia. Pei o se tulafono, o se tamai ofu tino lea nakefi. O lenei aso, e le mafai ona faia se faʻaaloalo e fai - Tuans e masani ona fesiligia Koteiga e uiga i tatalo.
  • Mea lelei. Ina ia aua nei manaʻomia i tupe, sa latou faia se faʻaiuga ma le faaputuga vaomago. Sa manaʻomia le agai faataamilo i ai i le tolu taimi, ona toso ai lea aʻe lea o le tamaʻi fasi vao, ma natia i totonu o le fale seia oʻo i le tausaga a sau.
  • Taumatau Afiafi Faaleaiga. I Vigriev, o le aso e le masani masani ai e faʻavasega mea malie, ae e alagatatau ai le faʻatasiina o le aiga atoa mo le 'aiga o le afiafi. I luga o le laulau e tatau ona totoa o le mageso.
  • Sauniga mo tina i le lumanai. O tamaitai maʻitaga i luga o se aso tele i lenei aso e tatau ona toe teuteu mea ua saunia mo le pepe. E tatau ona faʻatonuina i latou pe a iai se mea o loʻo tupu i ai se mea, mo se faʻataʻitaʻiga, e fufulu, suʻi pe sasaina. Na talitonu e faapea, o tina e puipuia i lagona o le lumanai i faafitauli e ono tulaʻi mai i le vaitaimi o fanauina.
  • Riute mo le manuia i fefaatauaiga. I Vigeriev, o le aso o le au faʻatau na amata ona ou faʻaaogaina se vaega o le suka, ma nafu ma i latou. O le aso e mafai ai foi ona e faia se vaega lelei faapena, faitauina le tatalo a le thoolonian i luga o le suka.
  • Faataunuuga o manaoga. O mea uma na fai mai ai mea uma a Gregolone, o le a mautinoa e moni, o lea e le mafai ona e tauto, moomoo i se mea leaga pe mafaufau i se ki le lelei. Ma le isi, e mafai ona e toe vaʻai atu i le Au Paia ma se talosaga molimauina fesoasoani i le faʻatinoina o le fatuga, ae e alagatatau ai e mafaufau loloto i le fuafuaga.

Faailoga i Grigsoriev Aso

I le aso o Gregoric Wollol Diallonia, e taua le mataala i le tau, aua e mafai ona fuafuaina le a le tausaga atoa.

  • O le a le mea o le a avea Fepuari 7 i le 'aiga o le aoauli - o le a atoa le Tesema.
  • O le tau ia Fepuari i le tausaga fou o le a tutusa ma le grigriaev aso pe a uma le taumafataga o le aoauli.
  • O le isi taumalulu o le a oʻo mai pe a pa'ū le kiona.
  • Ina ia faʻalogo i le fiafia tele o le faʻaʻoleʻole - seʻia oʻo i le iʻuga o le masina o le a malosi ai 'aisa.
  • O le mea na tupu o le amataga o le tautoulu o loʻo faʻamaonia e le kiona mamafa.
  • Anies i luga o laʻau po o se faaputuga vaomago o vaomago o se taumafanafana malulu.
  • O le malosi malosi ma le kamu i le tau i le taumafanafana e mafai ona faamoemoeina i le mea na tupu o le 7th Fepuari o le a manaia le tau.
  • Afai o le matagi i saute e agi mai - i le timu taumafanafana.

E i ai foi le tele o isi e talia ma talitonu e le fautuaina le le amanaiaina:

  • Faʻafuaseʻi ona liligiina susu i le fiafia tele poʻo le umi-faʻatali tala fou.
  • O le fiafia ma le fiafia na faʻatumuina ai le fale, e tatau ona e tuʻuina atu lau pele o fugalaʻau.
  • O se malaia poʻo le tele o le leiloa o le mea e faʻamoemoeina pe a fai i le grigriaev Day mai le fale o le fale poʻo mea le aoga.
  • Oti ou fao po o lauulu - leaga pe le manuia.
  • Afai e tatau, e mafai ona ave le tupe i le aitalafu - o le a mafai ona vave tauia.
  • E le mafai ona feanu i luga o le eleele, aemaise pe a fai o le malaga poʻo le fonotaga ua faʻatulaga i lenei aso.
  • O povi o le atunuʻu e moe ai nifo i le faitotoʻa - Sa utu.

Talitonu i faʻailoga pe leai - o le mataupu o tagata uma, ae tele tausaga o le poto masani e faʻapea latou te le amanaʻiaina.

Auga

  • GROGGORON TOOLOGONP faʻapipiʻi sili atu taumafaiga e iloa ai le tele o tagata pe mafai ona uiga i le faʻatuatuaga a le kerisiano.
  • O tausaga uma, o le aso o le manatuaina o le au paia ua faamanatuina ia Fepuari lona tausaga.
  • I Sirgariev, e tatau ona e faia mea lelei.
  • O mea uma o le a faamatalaina i totonu o le taimi nei e mautinoa lava e moni.

Faitau atili