Rahu i le taurus i se fafine ma tamaloloa i le horoscope

Anonim

Rahu (ese le taua o le siʻitia o le masina i matu o le masina) - o se tulaga faʻapitoa o le ecliptic ma e faʻafeagai i le masina o le masina). O le a le mea o le a taʻu atu i le itu i matu i le itu i matu o le faʻafanua, faʻapea foʻi ma le auala e faʻaalia ai e le Raaua ia lava i le Taurus - Tatou talanoa e uiga i lenei aso.

Rahu ma Ketulo Moon Nodes

Uiga o Rahu ma Kuta i le Horoscope

Faʻavasegaina (Western) E faʻaaogaina e le STROYS) faʻamatalaga nei:
  • Rahu - Oti e tatau ona iai le misiona a le alii, e manaʻomia ona ia feagai ma le osofaʻia o lenei mea. O lona uiga, ina ia faʻaleleia atili ai le mafai ona tuʻuina mai talu ona fanau mai.
  • KETU - O le faʻailoaina mai o loʻo mai le tuanaʻi, tagata faigaluega, tomai ma le poto masani o le agaga. O Keta na faamatala ai le poto masani o le fale, o ai na i lona amataga i le lalolagi, o le mea sa ia tatau ona teu ai tagamea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Talu ai o Rahu ma Kunu ua feeseeseʻi manatu i le tasi, o le iloa manatu o se tasi o fuainumera ua uma ona taʻua o le lona lua, o le faʻailoga lea o le lona lua. E tusa ai, a o Rahu i le Taurus, o Ketu o le a iai i le scorpio. O le a le mea e iloa ai lenei tulaga?

Rahu i Taurus: foliga o le faʻaalia

I le olaga ua tuanaʻi, sa galue lava se tagata i se polokalame a tausinisi: sa ia faaooina atu ma le suiga i totonu o le aufaʻiʻiga, faatoilaloina le tetee i le totonugalemu ma feteenaiga o tagata i tua ma feeseeseaʻi o ia. I le taumafaiga i taimi uma, ua tatau ona fusi o ia i le malaia, ma ou lagona taumamago, taofi le mafatia ona o ia lava. I le taimi lava lea, e tatau ona iai i le poto masani, o le Saienisi o Pouth Pogafitiga e matua talafeagai lava, e i ai potu o Manatu - O le uluaʻi faʻailoga o le faʻailoga o le ccorpio.

A faʻaauau pea ona e agaʻi i luga o le masani ai i Ktutu: Ia lamatia tele, faʻailoa ia te oe lava lamatiaga, ia faia le soona taulaʻi i feusuaiga ma se tagata solitulafono.

E taua tele pe a Rahu i Taurus, KeTU i Scorpio e atiaʻe uiga nei ia te ia lava:

  • tagata gasegase;
  • Tumau;
  • lotomaulalo;
  • tumau.

O le tagata moni e tatau ona taumafai mo paleni, fealofani, faatolu, faatu se mafutaga ma tagata vavalalata. O nisi taimi e manaʻomia le manaʻomia i faʻatoʻaga ma le naʻo le aiga, lautele, o olaga masani, faʻalelalolagi, ae felafoaiina. E taua foi le faʻaogaina o punaoa, malosi, mulimuli i lo latou soifua maloloina ina ia mafai ai ona suia i se isi tulaga.

Rahu i tala

Tagata lauiloa ma Rahu i Taurus

O le tulaga o loʻo iloiloina o le masina o le masina o loʻo i totonu o na tagata ese lava:
  • O tusitala oscar wilde, o le for o le bazzac, mark twain;
  • Vitiore atamamai e, le Kane;
  • lauiloa alofa, tusitala ma Traveller Jacomoc Cainov;
  • O le Emiperor Alexander II.

I se fafine ma se tamaloa

I aliʻi ma tamaʻitaʻi ma Rahu i Taurus, Kuta i Scorpio e masani lava o loʻo masani lava e masani ona fiafia i le faiga faʻa-mafaufau, eseese auala o uiga o uiga. Tele taimi, o mea e faʻamaeʻa ai le fia tulai i le vaega lona lua o le olaga.

I le vaega muamua o le olaga, o tagata taʻitoʻatasi e mafai ona avea ma pisinisi, lava tupe e fai ai se galuega ofoofogia. Ma latou maua le fiafia mai ai. Peitai, a o taʻaloga lautele ua le fiafia i le pule o Rahu i Taurus, e manaʻomia tele la latou manaʻoga. Ma sa latou le mafai ona taofia lo latou itu i matu maa, e ui lava i le fefe i suiga.

Rahu i le taurus saini

E masani lava, o tane ma fafine i lenei tulaga o le masina faanona i le tele o manatu mafaufau, e iai le maualalo o le ola ai i le tau o isi. Ma i le loloto o le agaga fefe aua e te maua ai le tau.

O se uiga o latou e faʻatali mo se faʻaauau poʻo se lalolagi sima mai le lalolagi o siʻosiʻomaga, o se meaalofa ma e masani ona tusia e tupe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teineiti ma Rahu i Taurus mafai ona taumafai e faʻaipoipo i le alofa, ae mo iloiloga o loʻo iai atoa mai se tane. Aus, ia latou e masani ai, i le isi itu, e masani ona aafia le mafutaga faʻaipoipo. E i ai le fefe i faʻatupega, mataupu faasagatau i tua o le le talitonu i mea e mafai ona atoa atoa ai tupe.

Lenei e tatau ona e foia le faʻafitauli e faʻaaoga Rahu i Taurus. Ina ia faia lea, e taua le aʻoaʻo o le fausiaina o meafaitino, taofi le faia o tupe a o le leaga, e amata ona vaʻai i le uiga faʻaleagaga i luga atoa. Ma, o le a le aoga o le tulaga o le tausaga nonogatupe i lalo o iloiloga, tupe ua lioina i se nofoaga malosi o le malosi, latou te mauaina punaoa e tatau mo atinae faaleagaga.

Faitau atili