Chiron i le fale 7 i se tamaitai ma alii

Anonim

Chiron i le fale 7 - o le paneta o le tagata o lē tulaga faatonuina ma le foafoaga, faʻaleuō ma le mautinoa, matua saolotoga-alofa ma le tutoatasi. E masani ona latou malaga, aua le faanatinati i sootaga ma se faaipoipoga, mananao muamua e malamalama lalata uma o le lalolagi o loo siomia i latou.

Lautele uiga

Paneta Chiron, ina ua tu i le fale lona fitu, o le a lava le atamai ma ina le matauina e taitai ai se tagata i le sili ona faasalalauina o mea e tutupu. Ia o loo siomia e le aunoa tagata, o loo ia auai pea lava pea i se olaga faalelalolagi ma o loo tu i le ogatotonu o uma le manaia tele, mai lea e maua nisi taimi e vaivai.

Chiron i le fale 7 i se tamaitai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faia i taleni ua tuuina mai ia te ia mai le natura, ma e taua e faaaoga mai le mataupu faavae "e le afaina." I se tulaga le lelei, e tagata ia avea ma talenia, ae fraudsters ma pasia, pulea o loo siomia ai ma mea uma e faaaoga e le o le auala sili ona lelei ina ia ausia a latou sini.

Astrologer Fono: Play, ae te le manumalo. E taua tele le faasaoina faamaoni i fegalegaleaiga ma tagata, e ese mai ai o se taimi o le a taofia le malamalama e te lagona moni, ma le mea e na o se taaloga.

Chiron i le fale 7 i se tamaitai

O fafine a faigata e faafetaiai ai se tagata talafeagai, ona ua ia te ia se lisi atoa o manaoga. E mananao tagata pupula ma le mataina, o uiga faaletagata lava le foafoaga, e malolosi ma iloga. Ae i se sootaga ma e mafatia, ona e le o lava manatu i latou i lona manatu ma manaoga.

Chiron i le fale 7 i se tagata

O le a le uiga lava o iai:

  1. E mafai ona matua manatu faapito, capricious ma le faalogogata, e faigata mo ia e faafiafia. O ia o le mautinoa, ma ona leavings masani shocks isi ma mafua ai se lagona o le le mautonu faigofie. Ae e le popole o ia e uiga i manatu o tagata lautele, o loo taitaia o ia i latou amioga e na o lona lava manao.
  2. Lana galuega karmic o le iloa lona lava taua ma le taua, e tuputupu ae ai lava manatu maualuga ma talitonu ia te oe lava. Ona o so o se sini o le a avea i luga o le tauau i le tauau, ma o le a matua faigofie lava ona faatino manaoga uma nai lo le e mafai ona e mafaufauina. o le tulaga lava lenei o le tafe.
  3. ua fefe o ia e ola i se olaga faataluã ma le manaia, o lea e le aunoa i le sailia o lagona ma uunaiga susulu, saili ia iloa lalata uma o le lalolagi o loo siomia ai, e faamasani i le tele e mafai ai le aofai o tagata manaia ma e lē o ni tulaga faatonuina . E taua tele mo ia.

O le Fono astrolov: E faʻalautele o latou lava avanoa e fesoasoani ia te oe malaga, o lea ia taumafai e fai i fafo atu o lou fale i le tele e mafai ai. Lelei, pe a fai e te mafaia se galuega i se kamupani mai fafo ma malaga masani pisinisi i fafo.

Chinron i le 7th House i se tamaloa

Mai le natura, o lo o ia te ia le taleni e "fetuunai" i soo se tagata ma saili se gagana masani ma ia. E le o faitau ma le loto i ai le "Ki ki", e mafai ona e tatalaina le auala i le malamalama ma se tasi. Ma o lenei tomai taua e fesoasoani tele ia te ia i le soifuaga.

Chinron i le fale 7

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. O le mea e sili ona taua mo ia o le saʻolotoga, na te le faʻatulagaina le faʻatapulaʻaina ma le polokalama, ma tagata i la latou maea o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga e aofia ai tutusa ma taua. I soo se au, na te iloa o le auala e musuia ai tagata ma taʻitaʻi, e foliga mai o loʻo hypnotides ia i latou ma lona matagofie tele.
  2. I le taimi lava e tasi, o lona uiga, o se tamaʻi lisi o faʻaupuga ma lagona. O le mea lea, e foliga mai o ia o se loto e leai se loto ma leaga lona tagata ma se masani ai. Ae leai ni mea e soloia ai tagata, ma ni mafuaʻaga, i se isi mafuaʻaga, e faʻatupulaia ai le manaʻo e aʻoaʻo ia sili atu.
  3. O le ata faʻaipoipoga o loʻo vaaia o se falepuipui ma faʻatapulaʻaina le saolotoga, ina ia soli i le afa lona lua e faifaimea le aloaia o sootaga fesootaiga. O le atoatoa, pe a fai o se fafine e fetaui lelei mea uma, pe a fai o ia e uiga i le faʻaipoipoga, ona faʻatali lea mo lenei mea e le manuia.

O le Fono astrolov: O lau Karmic galuega o le suʻe ma iloa ai ou lava fefe, ona toe suia lea i se malosi o le a agai i luma ma atiaʻe oe. Manatua o le faigofie auala e faʻafetaiaʻia ai le fefe o le faia lea o le mea e te fefe ai.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O se tamaloa ma le chinron i le tama lona fitu e faigata ona taofi lana filifiliga i le alofa i le tasi tagata. E masani ona ia suia paaga, pefu i le soli taumafaiga e saili lona amioatuaaʻi e saili ai o lana amio lelei, o lea, e leai se aoga, aua e leai ni tagata e aunoa ma ni sese.
  • I le taimi lava e tasi, o ia o le fualaloina, aumea, ma mea lelei ma lagona. Fiailoa ma tele glaed e faasino i le olaga. Na te suʻesuʻeina ma suʻesuʻeina foi faʻaaliga uma o a latou lava lagona, o loʻo sailia ai ni sili fou uma o mea ma faʻamalamalamaga. Ma ina ia mafai ona auai i fatufatu i taimi masani, na te manaʻomia se musele.
  • Tele tomai faʻapitoa, e mafai lava ona taʻalo soʻo se mea. Ma le atoatoa, afai o lenei taleni o le a faʻataunuʻuina i luga o le vaaiga. Ole mea e leaga ai, pe a fai o le taʻaloga e manaʻomia le ola moni ma le mautonu lona faʻamaoni ma le faʻatonuga. E taua le pulea oe i lenei mea.

Faitau atili