Chiron i le fale 5 i se tamaitai ma alii

Anonim

Chiron i le fale 5 o se kata natal tuuina mai e se tagata se galuega faapitoa karmic: na te manaomia e maua ai se paleni i le va atinaega faaleagaga ma mea, taofia e tuua i le soona ma faatinoina i le lalolagi i le uma o lona ola. Atonu ei ai faafitauli i le hatching ma le fanau mai o fanau.

Lautele uiga

I se faaaliga lelei o Hiron, o lenei vaega o le pepa e maua ai se tagata i mafutaga lelei ma matua ma aiga sinia. Ma o lenei ua tuuina atu ia te ia se sapalai naua o le malosi, lea e mafai ona faatonuina i le faatinoga o ni sini ma ausia.

Chiron i le fale 5 i se tamaitai

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I se tulaga le lelei e mafai ona i faigata ma le loto malamalama, tautala (o loo i ai faaletonu folafola, faigata ma le faaalia o manatu), o le fausiaina o sootaga sologa lelei. Ae o le agavaa mo le fanau mai o fanau talenia.

O le Astrolov Fono: O oe o se lē tulaga faatonuina ma le talenia uiga, e le tele. Ae taumafai e malamalama e le manatu ai o tagata uma e faapea foi ia te oe. Aoao e tautala ma i latou i la latou lava gagana, ma le sootaga ma le o loo siomia ai le a alu atu i le ala.

Chiron i le fale 5 i se tamaitai

O fafine se suesuega leiloa le na o se paaga, ae faapea foi tutusa o latou manatu tagata. O se tagata o le a vaevaeina lona fiafia i le a vaai e pei o ia. Ma e le faigofie, aua o le a tele tagata o le foafoaga ma le mafaufau e lē o ni tusitusiga ma se faailoga tele o le saolotoga.

Hiron i le fale 5 i se tagata

O le a le uiga lava o iai:

  1. O ia o se e faatinoa ata tifaga fanau mai. Tulaga e iloa ai le eseese uma o lagona ma lagona, ma fatuina artificially i latou ma "faafoliga" e le o se tasi o lē e lē moni. Le mautinoa, e masani ona tuu lona amioga isi i se faaiuga ua oti, latou te le iloa le mea e mafai ona faamoemoe mai ia te ia le isi taimi.
  2. Atonu e fai si faatamaiti, e faigata ai ia te ia e tauaveina le tiutetauave mo mea uma e tutupu i lona olaga i luga o ia lava, faia o filifiliga. O ia o le onosai, e masani rushes mai ogaoga e ogaoga ma taumafai e maua mea uma, ma i le taimi lava. Ma pe afai e le galue, o le chases afa.
  3. ona ausia o mea uma o se taumafaiga e maua le aloaiaina lautele, e faamaonia ai ua manaomia, taua ma le tele. alofa o Ia ia faamalo, sa fiafia o ia e avea ma totonugalemu o le gauai ma aoina faamemelo manatu o isi. E ui lava i le loloto o le agaga e mafai ma e mafatia i se tulaga o le mataupu.

motugaafa Astrolov: Aoao e faamatala ai ou manaoga moni, ae le oi latou ua faaee atu e le lalolagi, faasalalauga ma lou siosiomaga. Ona mafai lea ona maua le fiafia moni, e ui lava o le a le vaai lou olaga e pei o se ata o mekasini iʻila. Ae o le pau lava le ala lenei i le lotogatasi.

Hiron i le fale 5 i se tagata

E uiga i ituaiga o tagata latou te fai mai ua ia i latou "awl i se nofoaga e tasi." Ia e le aunoa i le lafo faatu, adores feeseeseaiga, tausuaga ma tosina, shocks masani lana amio ma unpredictability isi. Ma na amuses ai. Ia, e pei o se tamaitiiti e faavavau, e finagalo ina ia maua ai le fiafia ma le taalo, le mauaina o se tapulaa maualuga o le fiafia mai le taimi uma o le olaga.

Hiron i le fale 5

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. Atonu, o le a avea ma se tamā tele, ei ai se faailoga tonu o se faafanua natal. Atonu o le a foliga mai fanau uma i se tasi o le faaipoipoga, ae o loo i ai avanoa ma isi taunuuga. Faiaʻe o fanau, o le a faalilolilo misi le saolotoga ma le olaga saoloto, lea sa ia taitaiina i luma o le faaipoipoga.
  2. Ia e taua le faamafanafanaga ma faamanuiaga faaletino. O lea, ua ia saili e faia tupe lea tupe tele ina ia aua nei e mafaufau e uiga i latou. Agalelei, e masani ona faia meaalofa e le gata ia te oe lava, ae faapea foi tagata uma e siomia ai o ia. E fiafia o ia e vaai le agaga faafetai i le mata o le tagata o le ua mavae atu.
  3. E ono le mafai ona avea ma se tasi selau pasene faamaoni i le faaipoipoga. O le a tilotilo i taimi uma, aemaise lava pe i le lagona aiga mai auauai i le sauā ma lagona i le toafilemu, po faapogisa ma misa. E taua tele mo ia e aoao e foia ai faafitauli ma lona faletua, ma le o le taumafai e sosola ese mai ia i latou i fusi fafo, e ese mai o le maalofia le tatalaga o faaipoipoga.

O le Fono Astrolov: O oe o se tagata sili ona talenia, e ui lava atonu e te le talitonu i le afioaga o le taleni. Ae taumafai ona matauina o le uiga, o meaalofa, o le faamatalaga ia te oe e le Atua ma le natura, ona amata e atiina ae le malosi i latou, ma mea uma o le a maua e ia te oe faigofie lalolagi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Paneta Chiron Ina ua tu i le fale lona lima o se kata natal faatupuina faigata i le faagasologa o le foafoaga. Ma e mafai ona avea o le "foafoaga" o le tamaitiiti ma le fua o fatufatuga, loto malamalama, sootaga ma isi mea uma.
  • Le galuega o le tagata o se e pei o le foia lona lava feteenaiga i totonu, e maua ai oe lava ia ma lona taunuuga, ina ia faatinoina, aoao i le auala e fausia ai fegalegaleaiga fiafia ma le sologa lelei i tagata uma, ae le na o totonu o le aiga. Ona o le a ia faataunuu ai le galuega ma na oo mai lona agaga i lenei lalolagi ma maua le filemu i totonu.
  • E faigata ia te ia ona fausia se aiga ona ou te manao saolotoga ma le tutoatasi. Ma, e ui lava i le mea moni e faapea e alofa o ia ma e finagalo fanau, pea fefe e fanau ma le sootaga a faatapulaaina, o le a le faatagaina e fausia se galuega ma faatinoina i le lalolagi. E taua tele le malamalama o le tasi i le isi e le faalavelave i uma.

Faitau atili