Matou te iloa pe aisea o le a faamanatu ai le Eseta i tausaga uma i aso eseese

Anonim

Eseta o se aso anamua ma sili ona sili ona taua tapuaiga i le kerisiano, Ile mea moni, e faʻavae. Ua lauiloa i le faamamalu mai o le ofoofogia ofoofogia o le toetu mai le oti o Iesu Keriso i le aso lona tolu ina ua mavae lona Faasatauroina i luga o le satauro.

O le Aso Sa o Keriso e faatatau i aso foaiiga i le tausaga, ma le aso faamanatu mo aso faamanatu, pa'ū i aso eseese. E toʻatele tagata latou te le malamalama pe aisea e tupu ai lenei mea, manaʻo e saili se tali i le fesili e i ai i le fesili: "Aisea e te faʻamanatu ai le Eseta i tausaga uma i aso eseese i aso eseese?" Ou te fuafua e aumai i lenei tusitusiga.

Pask, vali fuamoa ma fugalaau i se vase

O afea e faamanatu ai le Eseta?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le Eseta Eseta ua faamanatuina i le aso o le Aso Sa muamua, mulimuli i le masina atoa, sau pe a uma le aso o le po ma le aso e tutusa). Afai o le masina atoa o le masina o loʻo tauaʻaoina ma le aso fitu o le vaiaso, ua maeʻa le faʻamanatuga i le vaiaso.

Aisea o le Eseta e te faamanatuina i tausaga uma i aso eseese?

Atonu e foliga ese o oe, ae o le mea moni o le Aso Sa o le a pa'ū tele i tausaga uma i le aso lava e tasi. Na o le na o lona fuafuaina e le faʻaaogaina ia matou le kalena faʻapelepele, ae o le masina sili ona lelei. Ma o iinei e tatau ona maitauina i le lalolagi tagata e faʻaaoga eseese faiga o loʻo iai: O le Kaletise na: O Julianky, Gregonian (o loʻo nofo faʻapitoa) ma isi.

Mo le faasino i le tausaga, latou te taulai atu i le toe faaleleia o le lalolagi i le la. Ma mo le 1 tausaga e faia tonu le 1 fusu i le ao. O se mea sili ona faigata e mafai ona maitauina i le fuafuaina o masina. O le taamilosaga a le masina, e ese mai le masina fou o loʻo i le atoa o le masina atoa, tutusa le averesi o le 27-29 aso. Peitaʻi, o se masina sili ona lelei i le kalena e seʻi vagana Fepuari.

O le iʻuga, e iai pea a tatou au ma le auvaʻa a le la ma le lugā kalena, ma e leai se mea e mafai ona fai. A maeʻa, a le lagi i le taimi nei tatou te feola e tusa ai ma tulafono faʻale-tino, ma e le o kalena mataʻitau.

O le iʻuga, matou te mauaina faʻamatalaga nei:

  1. Sunn tausaga le umi - tutusa 365 aso Ma toetoe o le 6 itula. Ile sefulu ma le lua masina, o le umi lea e sili atu teisi ai i le umi o le lunas (ranges mai le 28 i le 31 aso).
  2. Lunar tausaga le umi - E tutusa le 12 masina i le 27-29 aso. I le tausaga, o le masina e faafouina sefulu ma le lua taimi, e fetaui ma le numera 354 aso.

E aliali mai o le umi o le umi o le masina o le masina e masani ona i taimi uma nai lo le la. Ma o iinei matou te ui atu i le faʻamatalaga o le mafuaʻaga o le Eseta aso malolo aso i tausaga taʻitasi.

O le Eseta, e pei ona tatou iloa, ua faamanatuina i le Aso Sa muamua pe a uma le masina atoa, sau mo le Spring Binanosx - o le mea lena, ia Mati 20. O le mea e tutusa ai le aso o le tumau i tausaga uma. Aisea la o le toe tu mai o Iesu Keriso na si ese mai aso eseese?

E tupu ona o le masina muamua o le masina e mafai ona malaga mo le isi aso pe a uma le aso o le tutusa i le lua vaiaso pe a uma. E mafua ona o lea, o loʻo iai pea suiga ile aso ole Eseta. E le mafai ona tutusa ma le 2 tausaga i le laina.

E le tatau foi ona lafoai i le tu masani a le Eseta faʻamanatuga naʻo Aso Sa o le vaiaso. Ae o tausaga uma o le numera i le vaiaso ua fetuunai e se tasi, ma i le amataga o tausaga e lua. O le mea lea, e le o le ofo o le aso malolo e faasino i le maliu - i le le atoatoa e le mafai ona i ai se taimi tumau.

Manaia! E mafai ona e faʻamoemoeina i le Aso o le Aso Sa o oe lava, ae e mafai ona e sailia se fesoasoani mo le Eseta faʻapitoa, pe a fai o le numera o le tele o tausaga o loʻo lumanaʻi.

Aisea o le Eseta e te faamanatuina i tausaga uma i aso eseese?

Aisea e fesoʻotaʻi ai le Eseta ma le masina muamua?

Ma afai e i ai ma le fuafuaina o le aso o le toe tu o Keriso, o mea uma e foliga manino, o loʻo tumau pea le le malamalama i le mafuaʻaga. O le mauaina o se tali i le fesili na tofiaina, e manaʻomia le faʻasino i le tala, ulutala toeitiiti 2000 tausaga talu ai - o le gasologa o Iesu Keriso. Nai lo, pe a faalataina e tagata Iutaia lona maliu i luga o le satauro.

E pei ona matou iloa mai le Tusi Paia, na tupu ai le mea na tupu i le Aso Faraile, ma le matagofie o le Faʻaola mai le tagata oti na malaga ese ma le tagata Iutaia anamua. E leai se mea e faʻamanatu ai ia te oe lona igoa? Ioe, toetoe lava o lo tatou Eseta ma o se faʻamanuiaga e matua le faʻafuasei - o se faʻamanatuga faʻa-Kerisiano e tuliʻesea mai le aso sili ona anamua o le Pescha.

O le a le uiga o le Protorati mo tagata Iutaia? Sa manatu sa avea o ia ma aso paia, ona o tagata o Isaraelu na aumaia e le perofeta o Mose mai le tautoloto o tagata Aikupito. Na maeʻa le faʻaauau o le faifai o tagata Iutaia, ia ua maeʻa faʻamaeʻaina i le faavaeina o le folafolaina - o Isaraelu o le manuia, e mulimulitaʻia O le aso o le faʻamanatuina o le PESCHA faʻamatalaga mo le 14 Nissan - o lona uiga, o le faʻa-Iutaia o le Mati o Rusia ma Aperila. Ma o aso malolo aso anamua e pa'ū i le taimi lava e tasi i le masina atoa masina i le tautotogo.

Manaia! O loo i ai i mea faatautino na faia i le tele o taimi o Pesse, i le olaga o le Tusi Paia Mose.

O le mea lea, e aliali mai o le uluaʻi masina atoa - faia se ituaiga o faʻatusatusaga, ma e oʻo mai atoatoa le tautotogo i a latou aia tatau. Ma o le a le uiga o le tautotogo mo tagata anamua? Na ia faatusa i ai le amataga o le ola i le natura: Ona oʻo atu lea o le malamalama i le lumanaʻi, o laʻau ma isi fualaʻau ua faasolosolo lava ona tulai.

Atonu o le mafuaʻaga lea o loo pepelo iinei aisea e oo lava ia i latou e le manatu latou te talitonu i le aso malolo o le Eseta.

Manaia! E ui i le eseesega faaletausaga i aso o Svetlova o le Aso Sa Keriso, o se mea e tumau pea - o le aso malolo e na o le Aso Sa.

Aisea ua faʻamanatuina ai le Orthodox ma Katoliko faʻamanatu i le Eseta i numera eseʻese?

Mo le taliina o le fesili, e manaʻomia ona tatou toe liliu i le tala, ma taʻusalaina, i le 1054, pe a vaeluaina le Ekalesia Kerisiano i sasaʻe (Ortholicsm Talu ai, e leʻi i ai ni eseesega, uma o ni eseʻesega i aso o le uluaʻi faamanatuga a le aulotu, aua o le tau o Julian Yousar Camisar - o le Romar Your.

Ae peitaʻi, o le Yulian sakona, e leʻi saʻo, na i ai se mea sese (naʻo le 12 minute), o le aotelega o aso ma seniva na faateteleina.

Sa tatau lava ona fofo le tulaga ma na maua e le pope o le Agn Aggitorictory xiii. I le afa lona lua o le 16th seneturi, sa ia fautua mai e faʻamaonia se taimi fou fuafuaina faiga. O le kale fou na maua ai le igoa o le Gregrian - e tusa ma lona Foafoa ma e tau atu i le sui o le taimi mo 10 aso. Ae o lona uiga, o ananafi i luga o le kalena, ma ala i se faataitaiga, ia Aperila 1, ma le aso ua oʻo mai le 11.

Aso o le Eseta i le 2020

Ile lumanaʻi, o le Ekalesia Orthodox e le suia le taumafanafana i le taumafanafana, ina ia faaauau ai ona faʻamanatuina aso uma a le aʻoga i le kaleane. O le eseesega i le va o le lua kalena i aso nei o le 13 aso. A o le Lusia, Ukraine ma le tele o isi atunuʻu, iinei talu ai 1918 faʻaaogaina le Gregorian Calendar.

E tele taimi e mafai ona e faʻalogoina mai i le au talitonu le fesili e uiga i le tele o le tulaga o le mataupu o mataupu o loʻo mafaufauina saʻo. Ma e le sili mai le faʻalauiloa o se faiga fou o le taumafanafana, lea e tutusa ai mo orthodox ma Katoliko? O se faasalaga talafeagai, ae o le mea moni o le taofia lea o lea galuega o se mea matuia tele, ia e le i foia ai le ekalesia.

O lea la, a o faʻaauau pea Katoliko e faʻamanatu le Eseta i le isi aso, lea e tele lava omai aʻo leʻi oʻo i luma o le kerisiano. Ae o loʻo iai foʻi ma le faʻatatauina o aso malolo na faʻamanatu ai le Eseta Eseta i le Katoliko i le numera lava lea e tasi.

I le faaiuga

  • O le Eseta o le luʻi tele o Kerisiano. O tausaga uma, o lona faʻauigaina e pa'ū i aso uma. O lenei mea e tupu ona o le mea moni o le Aso Sa sili atu o Keriso e fuafuaina i le Lunar Calendar, ma matou faaaogaina le Sunny Calendar i aso uma.
  • E i ai le eseesega i le va o le Lunar ma La Calendars i le numera o aso, e fesoʻotaʻi ma le masina atoa masina o tupu i le aso o le oona o le Eseta.
  • O Katoliko ma Orthodox faʻaaogaina ituaiga eseese - o le matua (Julian) ma fou (Gregorian), o le aso pupula o tagata na matauina i ni vaega eseese.

Ma le mea mulimuli, ou te fautua atu i le vaʻai i le saatac oloa faʻasoaga:

Faitau atili