KTTU i 3 fale i se fafine ma se tamaloa

Anonim

KeTU i le 3 fale e iloa ai se tagata o se malosi malosi ma malosi le malosi ma le malosi i le foia o ana galuega. E tele ana oloa o loʻo tauaʻaoina, o le faʻafetai lea ia i le mea na te mauaina tele, ia manuia ma faʻamanuiaina ma faʻatino. E le fefe i faʻafitauli ma lagona mama, iloa le mea e faʻafetaui ai soʻo se faʻafitauli.

Lautele uiga

O le auala o le Karama, i le faafanua o le mea lea o loʻo i ai i le paneta Ketu i le fale lona tolu, e manino lava. O le a tu foi o ia i le ala o oe lava ia tagata faigaluega, aʻoaʻoina nisi o ia ma lona aʻoaʻo ma le faufautua faaleagaga. Ona amata ai lea ona agalelei i le fetusiaina o le poto ma isi tagata.

KTTU i 3 fale i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Lelei uiga e manaʻomia le galulue mo le tuputupu aʻe ma atinaʻe o le taulaʻi i le lotu, o se osofaʻiga, sili le agaalofa (puipuiga. E taua le taulimaina oe lava ia sili atu nai lo i latou i lou siomia, faʻatatau i ou lava manaʻoga, ae le o le faʻafiafiaina o isi.

O le afa muamua o le olaga o sea tagata atonu e le manuia ma faia o ia e leiloa le faamoemoe mo le lumanaʻi sili. Peitai i lena taimi, pe a le saʻo le taimi na faʻatali ai, ma o le fiafia na faʻatalitali, ma vaʻai i faʻaiuga matagofie o ana taumafaiga faʻapipiʻi i aso ua mavae.

Fono Aoao Asrologger: O le ala i au sini o le a umi ma faigata, ae tusa lava pe o oe o le a faʻatoilaloina, faʻaauau ona alu. Aua le fiu ma taofi, e mautinoa lava o le a taunuu mai le manuia.

KTTU i 3 fale i se fafine

O lea fafine e le ofi atu, e le gata i lea, e sili atu le malosi ma e le saili i le malamalama. Ae e le faʻaleagaina na uiga, ae latou te faia se manatu faʻapitoa, ina ia saili e tagata i lana sosaiete, e fiafia foʻi ia tagata uma.

Ketu i 3 fale i se tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  1. Sa ia "lima auro", o lea la e mafai ona faia e lelei. Ma e mafai ona fausia moni le faʻamaoni i le kuka, niclework ma nisi vasega e te manaʻo e faʻaaoga le tusi lesona galuega. O lenei taleni e tatau ona faʻaaoga.
  2. Afai o i ai uso ma tuafafine talavou, o lo o ia faamalosia le tiute mo o latou olaga ma soifua lelei. E fesoasoani i faʻatupega ma a amio lelei, fuga ma e tele lava suiga o matua. Ma o iinei, e eseʻesega i le tuafafine matua, e matua faigata lava le manuia o le iai se tausiga atoa.
  3. E mafai ona fono i femalagaaiga i fafo, aua o le faʻafanua e iai le avanoa maualuga o le faʻaipoipoga ma se tagata faʻavae. O lea, pe a aliaʻe le fesili e fausia ai se aiga ma na mauaina se paaga talafeagai, o le paga sili ona talafeagai mo le alu i se isi atunuʻu ma aʻoaʻo gagana.

O le Fono astrolov: Taumafai e tausi lelei ou pele, ae aua le faitioina i latou ma lau tausiga ma le mafaufau. E foliga mai ia te oe o lea e te fesoasoani i ai, ae o le mea moni e taofia ai i latou mai le aʻoaʻo e feagai ma faigata ia te oe ma faʻatino.

Ketu i 3 fale i se tamaloa

O se tamaloa e matua laki, laki ua matauina i lona faafanua faafanua. O le mea lea, ina ia mafai ai ona faʻataunuuina lou manaʻo, e taua ia te ia le na ona fai mai "ioe" le eseʻesega o avanoa e tatala ai i ona luma.

KETU i 3 fale

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. E mafai ona fono i le lumanaʻi ae i ai fafine mai isi atunuʻu, aemaise faʻalelotu lotu. Afai e te manaʻo e pa'ū i le alofa, ona tatau lea ona e aʻoaʻo le Igilisi ma alu i se malaga. Ma, e foliga mai, o le tala moni muamua o le a liliu i le alofa moni.
  2. KeTU i le faʻafanua a le Au o Faʻamanatuga e faʻaalia ai le sili ona fiafia mo atinaʻe. I lona tulaga, o le lautele lenei o le faiaoga ma fesiitai i isi tagata. Na te mafaia ona vaʻai i le ono mafai ona maua i tagata taʻitoʻatasi ma fesoasoani i le tagata o ia lava, o lenei avanoa e faʻaalia ai ma faʻaaoga.
  3. O lona soifua e tusa ma ana lava tulafono e le mafai ona fealuai i tulaga lautele ma faʻataʻitaʻiga a le malo. Ona o lenei, atonu e foliga mai poʻo le mauaina o se faʻailoga ma le faʻamaliega o isi tagata. Peitai e popole itiiti, o loo ia saili e ola a o ia manao ia te ia lava.

Fautuaga o Suipule: Ia avea ma mauoa, fausia se aiga fiafia ma nofo ai i lona fiafia, e taua mo oe le aveeseina o soligatulafono i lou tama, e aunoa ma ni faitioga ma faitioga.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • KeTU i le fale lona tolu o se afata pepa maua ai le tagata e tele le malosi malosi, naunautaiga ma le leai o le fefe ma le taua gaioiga. Na te le masani lava i luga o le nofoaga o le a faia ma gaioiga i luma atu, ma faʻataunuʻu ona manaʻoga.
  • Atonu na ia te ia se isi ituaiga o le tino faʻasao, ae e le taofia ai o ia ma alofa Ia te ia lava, Ia faʻatino sootaga, ia ausia manuia ma fiafia. Na tauia mo lona otaota ma tulaga ese lelei ma sosaiete, ona o tagata e toso ia te ia.
  • O se faʻalavelave i se olaga ua manuia e mafai ona sili atu le masani o le lalolagi ma tagata na talanoa i ai. Ua toe ave le matata piniki ma avea ma sili atu ona toe faia, ina ia aua le matua le fiafia i le lumanai.

Faitau atili