Sammini: tu masani, aganuu ma faamaneta sauniga

Anonim

O lenei tautoulu taumafataga o le uili o le tausaga e sili ona lauiloa o le halloween. Peitaʻi, o Halloween o se aso malolo aso malolo, ma Samtaine o lotu. E tusa lava ma talitonuga faasee anamua i Samatin, Susaga Na alu ifo le Atua i le lalolagi maualalo, ma i Tulafono o le Lalolagi pouliuli. Sa ma fiafia i lenei aso malolo i se taimi ua leva, talu mai ia Oketopa 31, o loʻu toʻalua lona lua na fanau.

Na iʻu i le aso fanau lona aso fanau ma le taimi a le taʻutaʻua o le le mama. Ae o mea uma na avea o ni mea ese lava pei ona matou manatu. I le tusitusiga ou te manaʻo e faʻasoa atu ia te oe faʻamatalaga e uiga i le amataga o le sam aso malolo, o le mea lea e ese mai le National Halloween.

Samin.

Aso malolo

Ma, soʻo se tasi o le a fai mai ai soʻo se aʻoaʻoga a le po o le aso 1 o Novema, e iai ma le maga o le malosi le eleelea. E toʻatele e mafaufau i lenei vaitau e le tausaga fou. Ae tatou amata i le mea moni o le aso fou lenei o le alaga paia, o se tasi o taua valu o mea taua o le tausaga. Sa faasoa mai e le uili le atu i le atuno i luga o le malamalama ma itu pogisa, ma le itu pogisa, ma le saltain, ma miti tausaga ole tausaga. Ua faasolosolo onati mai le la mai le eleele, ma ua amata ona umi po ua latou ola ai ma le tino. O le vaitaimi lea na tuuina atu i le maliu o le laʻei le Atua, na te tuua le lalolagi. Malulu ma le aufaila amata, o le taimi o le matagofie o le manaia o le domishomy doom ma mafaufau loloto.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lilo o le pogisa ma le maamipalaina e fesootaʻi ma le lalolagi atoa, o lona uiga lea i Samne faʻamanuia na fasiotia aiga ua maliu. Ua talitonu tagata o lenei po na tatalaina ai le pole i le lalolagi o isifofofoga, ma ua mafai e le ua maliu ona asiasi mai i le ola. Ae e tasi lava le po e tasi, ma le taeao, e tatau ona latou tuua le lalolagi o loo nonofo ai. I le po o Oketopa 31, na oti e vaai i aso ma e na o mea na tutupu, o lea e taua ai foi le tausamiga o le oti. Ae na o le mafaufau lelei o le upu. Faatasi ai ma le ua maliliu i le lalolagi o tagata ulufale ma le moni o le leaga, aua latou te maua foi le sao avanoa.

I aso tuai, na faʻatulaga ai e le tagi se taulaga tele i lenei aso: 'ae faʻaputuputu e le au leaga o povi ma tagata ese. Ana i ai ni tagata ese, sa latou filifilia le na aafia i ituaiga. Seʻia oʻo ina oʻo mai ia Oketopa 31, na latou taumafai e aoina mai le seleselega uma ma le fanua ina ia le manaʻomia le Ero e le manaʻomia ni vae e le aoga ia Novema.

Faatasi ai ma le faʻalima saua, oso i luga o le afi mu mo le susunuina o le le lelei na faataʻitaʻi. Afai e mafai e se tasi ona o atu i le alafemi i le va o afi afi, e talitonu e talitonu o le a ia aveese le agasala ma maʻi mataga tele. Ae e le faigofie ona o atu i le lua susulu afi afi. Na taumafai le 'au e tietie i le va o le afi ma a latou meaaoga, fufulu mai le le lelei. I le uluaʻi afi, na silafia ai e le au faitaulaga le lumanai, manatunatu i maa ma mea o loʻo i ai i le taulaga. 'Ua talitonu foi paga o faʻaega anamua, o atua na latou te tausia le larva o manu poʻo tagata e auai i aso faamanatu.

O le a le uili o le tausaga, o le a lenei kalena? Ua taʻua le uili a le tausaga o le kaleti kalena, o le mea e atagia mai ai le suiga o vaitau o le tausaga. I lenei kalena, 8 aso malolo: 4 o latou e faamanatuina aso o sostice ma tutusa 4, ma isi aso malolo o loo iai i le va. Sam o loʻo tu i le va o le Autumnal Sononox ma le taumalulu solices.

Mai se mea lilo o le manatu, o le uili e fai ma faatusa o le maga o le la, o le folauga o le filemu ma le suia o le atua fafine. I Mā na maliu ai le Atua, ma o le a faanoanoa foi i le Atua. Peitaʻi, e le gata ile maliu, e pei ona faʻaalia avanoa fou ma oso ane fou. Ma ua i ai i luga o le yel celts le paie o se atua fou o le atua, e tupu i le aso o le taumalulu solices.

Na fiafia foi Smuvs i lenei aso malolo, ae valaʻau o ia i le po o pui. Slavs talitonu i le taimi lea o le bebebog e talitonu le puleaina o le uili faaletausaga (malulu) o Chernobogu. Na talitonu tagata o le au o Suvi Paoi i mea mananaia e mafai ona savavali i luga o le eleele i le pese o papala. Pei o le tagi lea, sa faamamaina ai le manafi i le afi ma manatua o latou tuaa ua maliliu.

Samline Riveliss

O fea na sau ai Halloween mai

Sa matua mautinoa na amata ona mafaufau le Savia i le tausaga fou. O tagata atamamai uma o loʻo faʻatali mo lenei aso malolo ma se puipuiga faʻapitoa ma le le mautonu, pei o le pospurgiyev po. I luga o le Sampine na faʻapalepale i Witches, o le tele o faʻasologa o faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ma mate mo le lumanaʻi. Ae o loʻo tatou talanoa e uiga i faʻasalalauga a Europa ma Amerika, o loʻo iai i le Wichan offinds. O i latou e paie shabby (sabbatima) atoa masina ma le masina atoa ma le masina fou, ma nisi o latou e paʻu i fafo aso o le tausaga.

I luga o le musktra Foafoi, o le tagata aʻoaʻo, tapuaʻi ai le atua ma le Atua, ua latou faia foʻi ma faasologa o suiga ma suiga i soo se mea io latou olaga.

O fea na o mai ai maukeni e sau mai le Sam? E le o se tufuga faamalosi, na fausia i Amerika ile 20 seneturi. Na sau se tasi ma le tala o le Merer Jack, o ia na feoaʻi i le va o le Parataiso ma seoli ma se laʻau a le vao i lona lima. O lona uiga, o le agaga valea lea na leai se nofoaga i soo se mea. Ioe, o lenei mea e le aoga i alaga faaee, a e leai foi ni a latou igoa. E ui lava, o le manatu o se ulu mapkin e mafai ona ave ese mai le celts: na i ai le latou masani e fanaina ulu o fili e oti i siteki e faafefeona le malosi le mama i siteki e faafefeona le malosi le mama i siteki e faafefeona le malosi le mama.

O fea na sau ai Halloween igoa? E aliali mai i le 7th senituri N. Ls. Na tuʻuina atu e Pope se poloaʻiga i luga o le toe faʻatuina mai o aso malolo o aso malolo ma suia ai le latou kerisiano. O le mea lea, o le Kerisimasi e pa'ū i luga o le Tausaga Fou Tausaga Yel, ma o le Eseta e mo le tautotogo. O le igoa Halloween na liliu mai Abbruvia uma Kallows (afiafi), O lena faaliliuga e faailoa ai le aso o Au Paia uma. O le numera lona lua o Novema na faasilasila mai i le aoauli uma na o ese ina ia faaauau ona manatua e tagata oti le manatua o latou oti, ae pei o le ola faaso-ina.

Samin.

Magical Lines Samyna

O lenei vaitau ua avea o se taimi o taimi e leai se taimi, o lona uiga, a aunoa ma le taimi tuanaʻi ma le lumanaʻi. I togafiti, o lenei taimi o loʻo faʻaaogaina e faʻamamaina ai ma faʻataʻitaʻi mai le le talafeagai, lavelavea ma le le aoga. Maliu tuai ma faaoo ese le nofoaga mo le fou. Ole taimi lenei mo le faʻalilolilo, ile manatunatu loloto i totonu, mafaufau loloto. E manaʻomia le faʻataʻitaʻia o au mea sese, aveʻesea uiga faʻavavega o le natura ma mauaina avanoa fou. Faaauau taimi.

I lenei aso e te manaʻomia ai le aveeseina o aitalafu ma le le atoatoa mataupu. Na susunuina e Celt le afi fou, tatau ona avea o ia ma "mama": sa ia vaneina i Finenic, tiga o le maa e uiga i maa. Ona soloible le afi fou i fale uma. Ma i le taimi na faia ai i aso malolo uma le uili o le tausaga.

E manaʻomia le faʻamamaina o le fale ma aveese lapisi uma i samasai. O lenei faamama sa i ai aʻa maʻai, aua o lapisi mai le fale, ma le le lelei o faʻamaʻi na aveesea mai le fale. OLE taimi nei, o lenei rite ua faatinoina foʻi, o ni nai mataʻu i le faʻamamaina o suauu taua e mafai ona faʻaopopoina i le vai mo le totoʻa le malosi. Faʻatasi ai ma le faʻamamaina o le potu e mafai ona e faʻaaluina ai le i totonu o lou malamalama. E tatau ona e tusia se lisi i luga o se laupepa, mai le mea e te manaʻo e aveese ai. Ona tusia lea o le lisi lea i luga o le afi. E le leaga le faia o se toe iloiloga o au faʻamatalaga o faʻasalalauga ma tape uma mea mai iina.

I se tusi! O le po atoa i luga o faamalama e tatau ona susuti moligaʻo i le manatuaina o tuaa ua maliliu. Ae e sili le malamalama o le moli.

Afi faamamaina - Samanyin Line. Nai lo le afi o le tolauapiga, e mafai ona e faʻaogaina moligaʻo. E faamamaina moligaʻo moligaʻo le potu ma i latou lava. Ia faia lenei mea, e mafai ona e filifilia se tasi o ou te fiafia i ai afi. E mafai foʻi ona e faʻamamaina le masima - potu ma oe lava. O le masima i palasitika tasi ipu ua faʻatulagaina i tulimanu uma o le fale mo le po atoa, ma i le taeao o loʻo ia maliu ai i le faleuila. Ae e sili le manatu i le vaitafe ma sasaa i le vai o loʻo iai nei (pe a mafai). I le taimi lava e tasi na latou fai mai ai: "O fea na aumai ai - iina ma Alu." Faʻamaea le faamamaina o le potu e mafai ona faʻatumuina i fualaʻau ma faʻaaoga mea taua i le fag o fag.

Faʻaopopo i totonu o galuega faʻamāina, o le a le mea e mafai ona faʻaaluina? Afai e tatau ai, na latou faia le puipuiga malosi. Atonu e taufaʻalelei pe faʻasainaina le puipuiga, faʻapea foi ma tuaa e ala i tuaa ua oti. E mafai ona e mateina, fai ni mea e fai ai le faʻateʻaina o faʻafitauli (faʻamamaina ala).

Faitau atili