Tatalo ia Misser Arty i le faʻamalologa galue ofoofogia

Anonim

O le soifua maloloina o se meaalofa taua i tagata o le Atua. Ae o nisi taimi e pele ia tatou pele ma aiga, ma o tatou nei, e ese lava ni faʻamaʻi. E ui lava i togafitiga faʻafomaʻi, e masani ona manaʻomia e tagata le lagolago, ia faʻamalosia ai le Agaga ma Ia maua vave le faʻamalologa mai le O Le Atoa.

Na maʻi loʻu tuaoi ma se maʻi sili ona malosi, e aʻafia ai le ponaivi, ma i se taimi puʻupuʻu ua le atoatoa. O le tatalo na matuiua e Sister Creelona i le faʻamalologa na faia mea ofoofogia: O se fafine na alu ese mai le maʻi o le Orafolau ma maua ai le soifua maloloina. I le mataupu, ou te faasoaina ia te oe taua faʻamatalaga e uiga i le Au Paʻia ma le tatalo 'ia apili i ai.

Tatalo Na Faatauaʻia e Luka i le Faatositai

Olaga puupuu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Faatasi ai ma Lona soifuaga, Saint Luka War-YasenekyKy (Solitulafono) o se talenia le talenia na faapaiaina i lona olaga faapolofesa o gasegase ma puapuaga. Na fanau mai i tua i le 1877 i luga o le tagata solitulafono Nornisula i le taulaga o Kerch. O le igoa faalelalolagi o le st. - Valentin Fliksovich: Taua-Yasenets sa i ai ni aʻa o aʻa. Na tuuina atu e matua se aʻoaʻoga laiti - na faʻauʻu mai le Iunivesite o Kiev i le faʻapitoa o vailaʻau.

O le gaoioiga faafomaʻi na mafua ai le mea moni na talitonu ai le Au Paia i le Atua ma talia le taulaga le ositaulaga. Na tele lona faigata o lona olaga, aemaise lava i le Soviet o taimi. I le 30s, na faʻaui atu ai le au paia i Siemeia mo le faʻamamaina o saienisi ilitum. E ui i le faasaina o le faʻatuatua, na faia aʻo leʻi faʻalauteleina le gaoioiga i le Atua ma le valivali i le tino o le gasegase. O le au paia sa fesiligia soo i lenei mataupu, ae leʻi faaleaogaina mai lea Iopu ona o le maualuga faʻapitoa tomai.

Ina ua uma le taimi fesoʻotaʻiga i Siberia, o le saienitisi o le taua o le taua o le taua na lafo atu i se nofoaga tumau i le tashkent. Peitai peitai na vave ona ou toe mafai ona na toe faatulaga, mo se taimi ua leva ona sauaina ma faamalosia e faʻailoa atu i le "aneti-soviet plot". Ina ua suia le mana, na sili atu ona lelei sui i le Au Paia. Sa ia maua foi se pine mo galuega totoa i le Taua Lona Lua a le Lalolagi ma avea ma Winner o le Stalinist Consion.

Faigata Olaga i Mautinoa, Sauaga ma Horsh Suʻega o le Soifua Maloloina o le Soifua Maloloina o le Au Paia, ma 1956 Ua matua tauaso. E ui lava i le tele o avanoa faitino, Na faaauau le auauna o tagata o se epikopo ma le fomai. I le 196, sa malo foi le ulu o le tama, ma o lona tanuga o tagata o le oti ma e le fiafia ai. Tatalo e fesoasoani ia Luka i lona maliu, o lea e tele ai ni molimau.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I le 1995, na faatulagaina ai le au paia o le synod synod of the Upc of Escow Bripperchate. Ma i le po o Mati 18, 19920, na faia ai e le Au Paia a le Au Paia.

Tatalo i St. Lea Luka

O a ni mea e fesoasoani

O a Tatalo o le Saiko Aika? I le faʻaopopo atu i tatalo e uiga i le soifua maloloina ma le faʻamaloloina o le tatalo, Sta. G. Or. Lucaristian e fesoasoani e faʻatoʻilaloina faigata taua ma faʻamalosia le faʻatuatua. Na ia sao mai lava i taimi faigata o Savā ma tofotofoga e oʻo mai ai o ia o puapuaga i le faʻavavau o le fesoasoani a le Atua i le tatou talosaga.

O tatalo e iloiloina:

  • faʻatasi ma feteʻenaʻiga o aiga ma teteʻa;
  • I le maliu o se pele ia, o le au paia fesoasoani e iloa ai le tiga o le mafaufau;
  • i tulaga feeseese i le galuega;
  • pe a saili mo se fale faigaluega fou;
  • I le tulaga o zobie sili, fesoasoani e vaai i le mea moni.

A faitaulia le tatalo a le folafolaga a le au paia e tatau ona e faamaoni ma malamalama i upu ua fai uma. Afai e le mafai ona faia, e sili le liliu atu i le Au Paia i au lava upu e mai le loto.

I se tusi! O le tatalo a le Luka paia e fesoasoani i mea sili ona faamoemoe i ai.

O le Au Paia o loʻo fesoasoani ile Fein6 Pinction o loʻo maua ai ni fetuunaiga fofo, softerns o loʻo talia fatu ma leleiga o fili. O tatalo e matua taua tele mo aiga faʻafitauli pe a o le fealofani i le va o ulugalii poʻo matua ma tamaiti ua mou ese.

E faʻapea foʻi ona fesoasoani le au paia e toe faʻafoʻi le tutusa e tusa ma faigata o le olaga. O le tatalo e saofafofoga i le mafaufau i le taimi na e oo i le lagona popole, faʻatasi ai ma le mafaufau faʻapaʻu ma le fefe. Tina e mafai ona tatalo mo se tamaititi na sao mai le fefe po o le fefe.

I se tusi! O le tatalo a le Luka paia e fesoasoani e faatoilaloina le manao i le uaina ma tapaa. E mafai e tamaiti ona tatalo mo matua, ma I matua mo la fanau.

O le tatalo foi lea a le perofeta o le perofeta paia e fesoasoani e maua le talitonuina i o latou malosiaga, avea ma tagata tutoatasi ma manuia ma manuia. E masani lava, o le le lava le saogalemu e le tuʻuina atoatoa ai se tagata e faʻaosofia ai lona gafatia, ma le fesoasoani a St. Braca, o le a mafai ona ia maua tele i le olaga.

O Le Tatalo Saʻoa Anesi?

Tatalo e uiga i le Faamaloloina

O le taimi lava e maua ai se maʻi le lelei, e tatau ona e amata vave le tatalo. O le tatalo a le au paia e le sui ai le togafitiga o fomai, ae fesoasoani ma fesoasoani. Manatua pea o le Au Paia Luka sa i ai i le olaga o fomai tipitipi ma le tatalo ma vailaau, na atili ai foi ona latou faia taotoga.

O le tatalo mo le faamalologa e manaʻomia ona faitau i aso uma, e mafai foi ona e tele taimi o le aso. O le tatalo e faamāle ai le agaga, ma o le tagata na maua le molimau i le Uuna o le Atua. Ina ia faʻafesoʻotaʻi vavalalata ma le Au Paia, faʻatau i le falelotu o le Ekalesia ana ikona. E mafai ona e totoina le moli pito i luma, ma e mafai ai ona e faamaloloina lau faamalosiau o Ekalesia i le taimi o le tatalo.

Tusitusiga o le tatalo Luka solitulafono o le faamaloloina:

Tatalo ia Misser Arty i le faʻamalologa galue ofoofogia 3163_4

Aʻo leʻi faia le tatalo, e tatau ona e faitauina le matou Tama, aemaise lava e faʻatino se tulafono o ni tatalo. O le tele o taimi e te pikiina ai lau tatalo, ia lelei le fesoʻotaʻiga ma le lagi.

O le maʻi o le tamaititi e leʻi aumaia pea ma le faʻanoanoa o lona nuʻu, aemaise lava pe a pa'ū le pepe maʻi. MUSAGA O lenei taimi faigata na fesoasoani i le tatalo a le Luka, o lea foliga mai e faʻamoemoe ma faamafanafana. E mafai e se tina ona tautau le aisa i luga o le moega o le pepe pe tuu i luga o se laulau a sipela, ma o le au paia o le a latalata atu pea.

Tatalo mo le Soifua Maloloina o le Tamaitiiti:

Tatalo ia Misser Arty i le faʻamalologa galue ofoofogia 3163_5

E fia taimi e faitau ai? E manaʻomia le faitau i le taimi o le taʻele o le taʻele ua le mautonu. Faataitai ia upu paia i aso uma a o mafai e le pepe ona toe maua. O le mea foʻi, e fesoasoani fesoasoani e faʻaosofia vave pe a maeʻa le faʻamaʻi. Aua neʻi galo e faʻafetai i le atigipusa i faʻailoga muamua o le toe faaleleia: o le malosi o le faʻafetai e i ai se malosi.

Afai e iai le taotoga

Sa faipule le au faifeau ma sau tagata fai fomai tipitipi, o lea la, o lē ua mafai ona fesoasoani i le onosai i le taimi o le taotoga. Manatu lea i le taotoga o iai ai leisi fomai - e faalelagi. O le tatalo e mafai ai e ia ma ona aiga ma uo. O le tatalo e faʻatutūina vave lava aʻo leʻi faia le gaioiga pe amata loa ona tatalo i le Eva.

O upu paia e faʻateʻia ai le fefe i gaioiga faʻagaioia ma togafitiga, toʻa o le fatu, e faʻaititia le faʻamalosi ma le gata i le setete i totonu. O le tatalo e sili atu nai lo le mafaufau loloto, e pei o iina o loʻo iai le fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo ma le Tama Paʻia, ae le o se faʻamatalaga uiga ese.

Tatalo i St. Lunk A o lei faagaoioia le taotoga:

Tatalo ia Misser Arty i le faʻamalologa galue ofoofogia 3163_6

E mafai ona e tusia le tusitusiga i luga o le laupepa ma tuu i lalo o le aluga.

Aiga pe tapuni tagata e mafai ona faitau le Apathis i aso uma pe faʻalogo ia te ia i le faʻamaumauga, mafaufau i le toe faʻaleleia o le tagata maʻi. O Akathist o se pese ofoofogia a le Ekalesia, e palepania pe taupou. E mafai foi ona e okaina le akathist ma sorokous i totonu o soʻo se faletalimalo i luga ole laiga. I le taimi o le maʻi, o loʻo iai ni faʻaiʻuga e uiga i le Soifuamaga o le Soifua Maloloina, ma sa tatalo le gasegase i le Ekalesia poʻo se sanaga i aso e 40 mo aso 40 aso.

Faitau atili