O le lua masina aso malolo 2020 i le Orthodox Church

Anonim

O le a le aso e lua-masina i le orthodox tu masani? Toatele na faʻalogoina ai lenei igoa, ae leʻo malamalama uma tagata i le mea o le a fai. Tree Vale Valaau 12 o aso taua a le Kaleʻa a le Ekalesia na matauina ai aso malolo mo le lalolagi orthodox. O aso ia e tuuto atu i mea taua mai le lalolagi o le olaga ma le tina o le Atua, lea e tatau ona manatua.

Mafaufau i aso e lua o le lua i le 2020 i le orthodox tu masani. O le toʻatele o tagata e iloa e uiga i le Eseta ma le Kerisimasi, ae latou te leʻi lagonaina i isi aso malolo, pe latou te iloa foi. Ou te masani i aso malolo o Orthodox O laʻu tama teine, lea na amata auai i le aʻoga Aso Sa. I le tusitusiga, o le a ou faʻasoa atu ma au faʻamatalaga taua ma talafeagai i le Orthodox Tiute.

United Kiddadays 2020 Orthodoxy

Maliliu ma faaauauina aso

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le kaleti o Orthodox, e mafai ona e mauaina le igoa "O lo o otooto atu" ma "le auina atu". O le a le uiga? RUGGING e aofia ai ni aso le tumau: O le taimi o le faʻamanatuina e fuafuaina e le tulaga o le masina i le lagi. O aso malolo ma se aso tumau, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Kerisimasi ma Alē o loo amata ona faitauina. O le Kerisimasi a Keriso tatou te faamanatuina pea i le aso lava lea - Ianuari 7, e pei o le papatisoga - Ianuari 19.

O aso nei e faitauina mo le lua-masina Aso Malolo:

O le lua masina aso malolo 2020 i le Orthodox Church 3165_2

I latou, o le suiga e faitauina:

  1. O le ulufale atu o le Alii i Ierusalema;
  2. Le faatūina o le ALII;
  3. Aso o le paia paia.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O aso o totoe o aso malolo e faamanatuina i le aso lava e tasi.

Ae o fea o iai nisi o sauniga o aso malolo e faaipoipo ai? I le malamalamaaga a le Ekalesia, o lenei aso e sili aʻe i tulaga uma i lona taua ma taua, aua le onoina i totonu o le kalena lio. I le aikona o 12 aso malolo o le Eseta Orthodox o loʻo faʻaalia i le ogatotonu, ma e iai ni mea na tutupu o le 12 tafaoga tafaoga faataamilo.

I le muamua pasi aso malolo ua faitauina Tusi o le Alii i Ierusalema, po o Pama Aso Sa . O lenei aso ua silafia lelei le vaiaso ae le i fiafia o le Eseta. O le taimi faamanatu taimi ua fuafuaina e le nofoaga o le masina i le lagi. I le 2020, o le ulufale mai o le Alii ua faamanatuina i le aso 16 o Tesema. O nei aso o le uafu i le Eseta. Ua le tupu tele i Palesitina, o le mea lea e le fiafia ai Iesu, o Palalome, o le faʻailoga lea o lenei aso malolo i le ogatotonu i sasaʻe.

O le aso malolo lona lua o O le gaoioi a le Alii o lona uiga e pei o aso 40 aso i le pupula o le Toetu. I le 2020, o le le fiafia e pa'ū i luga o le 28 . I le aso lona tolu ina ua maeʻa le Faasatauroina, o Iesu Keriso na toetu i se tino fou ma o le au soʻo o le 40 aso. Ina ua ia alu aʻe i le lagi i le tino, o ai le mea ua manatua e Kerisiano i lenei aso. Ole mea taua na faʻaalia ai e le faʻaleagaina e le au faʻatuatua a le Kerisiano ina ua mavae le oti faʻale-tino - avega. Ae mo lenei mea ua e tatalo i poloaiga a le Atua.

Le isi aso - Tomai po o le Penetekoso . O lenei tofiga e tupu i le 50 aso talu ona toe soifua, faʻapea foi e taʻua foʻi Petecost. O le taimi lea na afio ifo le lalolagi mai le lagi, ma o loʻo tautala tamaiti aʻoga i isi gagana. I le 2020, o le Tolutasi o loo tupu i le aso 7.

O aso e lua-masina aso malolo i le 2020 i le Orthodox Church

Le Alii ma Viitai Virgi Malo

I le Orthodox i aso uma, o aso malolo e lua-masina e taua i nisi taimi o le Alii ma le taupou. O lenei faʻavasegaina e faʻavae i luga o le mea o le aso malolo, lona manatu autu. Ua faamanatu mai e le Alii o aso mamalu a le au Kerisiano le amiotonu a Iesu Keriso, ma le taupou - e uiga i le ola o le tau o taupou.

7 O aso auvae a le Alii:

O le lua masina aso malolo 2020 i le Orthodox Church 3165_4

5 Virgin Aso Malolo:

O le lua masina aso malolo 2020 i le Orthodox Church 3165_5

Mafaufau lelei i le uiga o le aso e malamalama ai i le a le mea e sili atu i le malamalama.

Taua ma le Uiga o Aso Malolo

Tatalaina se kalena kalena MONTON AULIA MONI VILING OK . O lenei aso malolo e fiafia i taimi uma Setema 21st , i le aso o le Autumn Equinox. O tagata faʻatuatua ua faʻamamaluina e le Tama ma le tina o le taupou e iʻu, auala na afio mai ai le Faʻaola i le lalolagi. E amiotonu lenei mea lelei ma JoAchomam. O le tina o le Atua na faʻafeiloaʻi o se faitotoʻa, na o atu ai le Na faia ia na faia le faitotoʻa, pei o se tagata saʻo. O le maifaga mai o le tina o le Atua na tusia i le i le Feagaiga Tuai.

O Le Faʻaeaga o le Koluro a le Alii Faamanatu Setema 27 O le lea foi o le le-lafoina aso. Sa faʻamaloloina le aso malolo o le faʻatupuina o le satauro, lea na faasatauroina e Keriso. Sa tupu lenei mea taua i le 326, ina ua o atu le ALIʻI Catherine e toʻatele i Palesitina. I taimi o le Excacations, sa matou mauaina 3 sopossses. A faʻapipiʻiina se fafine maʻi i se tasi o na mea, na ia maua faʻamalologa. Aisea o le aso malolo e faia ai se igoa faaeaina? Talu ai ona o le ogaumu, o le au faitaulaga o loo sisiina le satauro e pei o latou tagata talitonu uma.

Lua Aso Malolo

Folasaga i le malumalu o le taupou faamanuiaina o le aritie manuia Toe faʻamanatu pea ia Tesema 4th. I le taimi o le aso malolo, o mea na tutupu i le faʻauʻuina o le tatou Tamaitai faʻaipoipo e manatua. Ina ua 3 tausaga le matua, na taitai foi o ia e matua i le malumalu. O i latou uma na oi matou na fai miti na filifili ai se tamaititi i laa auala maolua i totonu o le potu. O le teine ​​sa nofo i le malumalu seia oo i le 12 tausaga, ina ua ia faaipoipo i le tagata matua amiotonu a Iosefa.

Kerisimasi Christo faamanatu Ianuari 7 . I lenei aso, na fafata mai ai le Atua e le Atua o se tagata soifua maloloina o se faigofie. Na soifua mai le Faaola i se ana masani, lea sa iai ai povi a le i ai le faletalimalo. I na aso, na faʻatulaga ai lava e le Emoni fai pese o le faitau aofai o tagata o loʻo iai i Peteleema. Ma o ia lava mea na aliali mai ai le Faaola o le lalolagi. I tausaga uma e manatua ai le Kerisimasi i le Ekalesia, le ie mo le vela, o le faʻataʻitaʻiga o le tagata e puʻe le cactarate.

O Le Papatisoga o le Alii e Faamanatu ai ia Ianuari 19 . I le taimi lea (i le po o le papatisoga) e avea ma vai uma ma umi e le afaina ai. Tagata e talitonu e manatua mea na tutupu, ina ua papatisoina e le Perofeta o Ioane le Papatiso i le vaitafe o Iotana o le Alii le Atua. I lena taimi, na tolauapi le palaai i lona tauau, ma sa au leo ​​o le lagi mai le lagi: "E i ai se atalii o loʻu pele.

Tuuina atu o le Alii Faamanatu Fepuari 15 . O lenei aso malolo ua faʻapaʻiaina i le fonotaga o le Feagaiga Fou ma le The Firestries: Christrilie taʻutaʻua feiloai ma le lauiloa tiakono o Simona Simona, sa i ai se valoaga e uiga i le fonotaga ma le Mesia. Na silafia e le isi Siemena le Faaola, ma pe a uma lena aso, ua mafai ai ona faalataina i le Atua. Na taʻu atu, e le maliu o ia seʻia o ia vaai i le Faaola o le lalolagi.

O le anninication o le manuia taupou o le a faamanatuina e le handin . O le aso na, ua talitonu le au talitonu i auala na avatu ai e Archariel Gabriel le tala o le alifa o le mafaufau ma le fanau mai o le boggon. Na faʻapea foi ona fai mai tafeaga mai Nika. O Maria, o le a le igoa e tatau ona taʻua o se pepe. O le teineititi sa ave lenei tala ma le maliega e avea ma tina o le Faaola o le lalolagi.

O le Liua Uua na faamanatuina mai le Atua 19 , O le aso lenei i tagata ua taua o le Apple Spas. Ona o ai lea o tagata o le fanauina o le malumalu mo le faapaiaina. E ao e le Ekalesia ona manatuaina se mea taua, Ina ua talanoa Iesu i le Maugalelei e Alofa ma Anetoa - Mose ma le perofeta o Elia. I le taimi o le talanoaga, o le faʻavae atoa o le Faʻaola na suia ae o fea lea na amata suluia ai le pupula o le lagi. E oʻo lava i lavalava na i ai i le Faaola ,. O lenei mea na tupu na faʻamaonia ai e le natura paia o Iesu, lea o loʻo masaloteʻia e ana tamaiti aʻoga i luga o ni o latou aʻoaʻoga ma faitaulaga sili a Iutaia. Tolu tamaiti aʻoga a Keriso na vaaia lona taʻutaʻua i le Mauga o le Atua, ae o le Alii e faʻasaina ai i latou e faʻatatau i lona toe tu.

Manatu o le Right Rup Engin faamanatu ia Aukuso 28 . I le lotu i le lotu, e le o ni masani e talanoa ai i le maliu o le taupou: e talitonuina ona ua moe. E tusa ai ma le tala a le Kerisiano, le tina o le Atua na toe faasaga i le aso tolu ina ua mavae le manatu ma tumau ai i le lagi, i se tino fou.

Tausitaiga o Aso Malolo o le Ekalesia

E le masani ona iloa e tagata o onapo nei pe faʻapefea ona faʻaalu se aso manaia. O le aso malolo e le tatau ona tuu i luga o le laulau 'ava. O aso aumalaga a le Ekalesia o loʻo faia i le tatalo ma mafaufauga e uiga i ai o latou agaga ma le malo o le lagi. E faʻaaogaina le alu i le malamalama e faʻalogologo ai i le talaʻi o le ositaulaga.

I se tusi! O auaunaga faʻafiafia e amata i le po na te leʻi faia muamua, ona faʻaauau ai lea i le taeao.

Ae le i faia aso fiafia, o le masani lea o le tautatala ai o loo sau i luga o le mea e alu i ai. O le mea moni, e leai ni tulafono faʻaletonu mo le lalagaina, ae e faʻaaogaina e ui atu i aganuʻu ma Boaso a le Ekalesia. O le a saofa ai i le faamamaina o le agaga ma sauniuni mo se fonotaga ma le Alii i se tasi taimi.

O nei aso paia e tatau ona aveese mai ai le faafiafiaga faalelalolagi, faitau tusitusiga paia ma tatalo. Tusa lava pe pa'ū le aso malolo i se aso faigaluega, e tatau ona e mauaina le taimi e fai mo le taimi mo le tatalo afiafi. E lē o mea uma e talitonu e mafai ona oʻo mai i le Ekalesia i le lalolagi faamauga, ae e mafai ona outou iloa talosaga lava ia faasalalauga mai le Keriso le Faaola.

Faitau atili