Pluto i masaga i se fafine ma tamaloloa i le horoscope

Anonim

Pluto i le Interology ua taua o le sili ona maualuga le paneta. Na faʻatauina o ia i le faʻaleagaina o le matua atoa, lea ua lelavava ma sili atu le faʻaletonu o le mafaufau, fefe, suiga i totonu. I le taimi lava e tasi, e manatu o se tagata taʻitoʻatasi paneta, ae o loʻo aoina - o lona uiga, e afaina ai le tupulaga uma o tagata. I mea o aso nei, ou te fautua atu ia te oe e suʻe pe faʻafefea ona amio le plugo i le masaga.

Planet Ploato

Pluto i le faaputuga o Twintion: foliga o le faaalia

O le paneta e pa'ū i le nofoaga o Mercury ma Proserppins, o loʻo i ai i le ea elemene, o loʻo faʻafeagai i lona moni o le anquatic elemene. O tagata e ana le pule i le masaga o le masaga amio lelei, atamamai, poto ma mea uma. E i ai sa latou mafaufauga uiga talafeagai, o loo ia te i latou le meaalofa o le faamaoni, latou te iloa ai le unaʻia o lo latou manatu i isi, e faatali i mea eseese.

I se faʻaopopoga, o masaga ma faʻailoga a le Palemia e sili ona pagatia e faʻaaogaina e se tagata faʻapitoa o faʻamatalaga e faʻaoga le faʻamatalaga ma faʻatau atu i isi tagata. I le faia o mea faʻapolofesa, latou te naunau ia suetuno mo tagata saienisaria, faufautua, mafaufau, aganuu, aganuu, faʻatautaia pea.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Latou te tosina tele i ituaiga lagona, uma, le iloa, fesoʻotaʻiga i ni aofaiga tetele. O le itu lea o le pluto e faʻamatala ai se vasega tauivi i lona taimi ma o le amataga o le atinaʻeina o ia saienisi o le psychology ma le poto masani. I le Palenton, i le masaga, faiga faaniga, e pei foi ona aliali mai Cosmostherstama.

O fegalegaleaiga faifai pea ma le siomia o le sili ona taua o le mea sili ona taua mo le pule o PLUTO i le masaga. O le tagata moni e iloga i le ofo o mafaufauga, o le lotolotoi ma mafai ona lauga i tagata uma, e foliga mai e faigofie ona maua se gagana masani ma sui o vaega eseese.

O na tagata na o ia faamatalaga

E atoatoa o ia e uiga i le polofesa o se tusitala, lnguist, faaliliu (pe a uma, o le suʻesuʻega o gagana ese o le isi solofanua o le isi solofanua), propless, psyernist ma tusitala. E mafai ona faʻataunuʻuina i luga o le malae faapolokiki, lea e sili atu ona fesoasoani i le taleni o le failauga.

E le i ai se malosi o le filo i le plutunon ma le mamafa i le sosaiete, e le taumate, ia e maua pea le saoloto. I le avea ai o se tulafono, latou te totoina le tele o faauo fesoʻotaʻiga ma toetoe lava o i ai lava se lauiloa taʻuleleia. I le aluga o tausaga, e mafai ona avea i latou ma tagata moni faʻapolopolo a se tagata i se liʻo o fesoʻotaʻiga. O loʻo faʻataʻotoina uiga e moni e faʻaoga uma i fefaʻatauaiga e uiga i le mea e lua o loʻo faʻatauaina tele, ma e oʻo lava i le galuega o le pule.

Afai o le hroscope o loo iai Malaga , o lona uiga ua avea:

  • lototele;
  • Fai le fiafia;
  • pisinisi i luga;
  • i ai le suia o le mafaufau;
  • mafai ona faafou ona manatu;
  • Fiafia e aʻoaʻo gagana ese (sili ona itu i Sasaʻe);
  • ave manatu fou i sosaiete ma saienisi;
  • E manaʻomia ai ona maua pea le faʻamatalaga lata mai, ia e faʻaali ia mea o loʻo tupu;
  • Na te faia se faʻatonuga sili sili, o se taʻitaʻi taʻitaʻi, na faʻatino ai ma le manuia i pisinisi;
  • E latalata lava i manatu o le lalolagi lotogatasi, ae lagolagoina ni vaitafe fou i vaega eseese o le olaga (agalelei, tusitusiga, tala faaupufai, ata ma isi).

E taua mo ia

Anafea Pluto faaleagaina , moni lamatiaga liliu i totonu:

  • le paleni tagata;
  • tagata e ona le malosi o le faamaualuga;
  • faifai pea ona gauai ma fai mea uma na faanatinati;
  • faia e leai se aoga, na fuafuaina amioga le lua, tautala, ae tau lava lena mea;
  • Ia le paleni le mafaufau;
  • O loʻo 'auʻii i lamatiaga ma faʻafiafiaga;
  • mafai ona gaoioi i metotia mana;
  • Ae sili mamao atu i tulaga taufaafefe, fiafia e faʻamauina latou lava i le Tau o isi;
  • Matua le fuafuaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pluto i le masaga sa i le faʻafanua o le aslit o Adolf Hitler.

I se fafine ma se tamaloa

I le talanoa ai e uiga i alii ma tamaitai, o lona gototate i Natotua, o loʻo i totonu o masaga, ma le poto masani mo le faʻamalamalamaina o alatoto e tatau ona iloga. Ona o lea e masani ai ona latou le uma i ai ma na ofoina atu mo galuega a le malo, o manatu matagofie na fuafuaina e faamama ai le ola mo le tele o tagata. Latou faia faʻamalosi tino e tutusa lava le fiafia i aʻoaʻoga uma o agaalofa ma tekonolosi, inisinia.

Lou olaga atoa, latou te le taofia le faʻagasologa o aʻoga ma aʻoaʻoga o le aʻoaʻoga - o le lautele lava o ia e sauni e malamalama i le fou ma le malamalama fou. Ma, ioe, pe a tatou teʻili atu i luma o le lumanaʻi / toʻalua o le a faʻalogo i ai i lana / aoga agavaʻa. Mo i latou, o agavaʻa poto masani e taua tele i le alofa, ma e le naʻo le tino poʻo le faʻaleagaga.

Faitau atili