Petrov Aso: Faatusa o le aso malolo, o le a le aso i le 2020

Anonim

O le aso e lamua lea e taʻua o le tausamaʻaga o le faʻaaloalo i le manatua o Aposetolo e lua, sa Jurn Jangel ma soo o Iesu Keriso ma sa aʻoaʻoina tagata o le faʻatuatua Kerisiano. Na avea i latou ma tagata maturo le faʻatuatua, e patino i le uluaʻi se tolu o seneturi o lo tatou vaitau. O a tu ma aga, fai sauniga e fesootai ma le aso malolo, o le mea lea, ma o le a le mea e le taliaina ai ma pe a o le Petrov e sau i le 2020 - Tatou malamalama.

Tala Faasolopito

O le Tauau Peteru o le atalii o le faifaiva ma o se tasi o 12 au Aposetolo - o lona uiga, tamaiti ma soo o le Faaola. Na tuuina atu e matua ia te ia i le fanau mai o le igoa o Simona, ae mulimuli ane na taua e Iesu Keriso lana "KIFA" - o lo o faatatau i le maa, faatuatua ". Sa sili atu ona le mafai ona faaliliuina atu, le igoa o Kifa i le gagana Eleni, lea na suia ai i le upu Peteru, o lona uiga foi o le "maa".

Au Paia o Peteru ma Paulo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Pei ona faʻaagaga i le talalelei, ae sa galue Peteru e auai ma vaʻai i le tele o meafani ma ona mata. I se tasi taimi, na ia faalataina ai le Keriso i lena taimi, sa mafai ona ia togiolaina lona soifuaga paia, sa amata ona ia aveina le faatuatuaga paia i le lalolagi ma foafoaina mai foi le Ekalesia.

Manaia le taimi. E l ¯ ee mā foʻi le aposetolo o Peteru o le uluaʻi Pope Romaina.

Sei o tatou saili i St. Pauno, ona e manatuaina lea o ia ma le pepe o le tagata pant i le aso lava e tasi. E le o se aposetolo Paulo ma na sili atu ona tauivi ma tagata Iutaia.

Peitai, ina ua ia feiloai i le Faaola toetu, ona ia suia ai lenei mea a le lalolagi, e amata ona talitonu i le tagata e toatasi. Ona avea Paulo ma failauga o aʻoaʻoga faaKerisiano, o loo galue o ia i le malaʻaiga Asia ma luga o le Balkan Peninlosela. Faatasi ai ma faaaliga o St. Paulo, o le a mafai ona e mauaina i le Feagaiga Fou.

I tusitusiga a le Ekalesia, e pei ona tatau ona aveina e Pita ma Paulo le Maliu Mo lona faatuatua ma lona faatuatuaga. O lo o manatu o Peteru sau i Roma e faitau iina e faitau le talaʻiga i se mea, ae ia pueina ma faasalaina i le faasatauroga.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

Ina ia pe a fai o Peteru, na fasiotia foi i le laumua. Ae talu ai sa faia e ia sana tagata Roma, e leʻi i ai se oti manuʻa i luga o le satauro, o lana mea lea o lo o ulagia ai Paulo.

Manaia le taimi. I le lotu faʻa-Kerisiano, e fesoʻotaʻi ai igoa o tagata amiotonu niʻase ma le tasi ma le isi, ua taʻua foi i lenei igoa o le aso malolo e pei o "Adara - Paulo".

O le a le aso o le aso o Petrov Faamanatu?

O le aso o le faʻamanatuga o le Au Paʻia Peteru ma Paulo o le faʻaliliuga na auina atu, o lona uiga, faʻamanatu i tausaga uma i lea aso faʻatasi. O lenei mea o loʻo tupu ia Iulai 12 mo se fou fou (poʻo le aso 29 o le aso tuai). Mai le Petrov Aso faʻaiʻu i tagata liliuese (poʻo le petrov).

Tulaga o le Aso Malolo

E tusa ai ma talitonuga a tagata, aprov o se aau i le tau o le taumafanafana, na ia te ia e masani lava ona tatou amata sauniuni mo le Autumn Pre. Na manatu tagata o aso o Pibe o Peteru ma Paune o Peteru "o loʻo taofia ai le aoina o 'eleelea, ona e le toe paʻe ai atigivae.

I tagata e oso i petrov, o mea e talafeagai vavalalata ma faa-Kerisiano - i soo se faamasinoga - i soo se faiga faapolofesa - i taimi ua tapuai ai pologa ia le Atua. O le mea lea, i le tu masani a le aso malolo, o se lapoa tele lea ma le faʻatelega faʻamanatuga o le Tolutasi ma Ivan Kpaala ua suʻeina.

Petrov Aso Faamanatuina o Filavs

E talitonu ai i taimi uma nei o malumalu uma na fesoʻotaʻi faʻatasi ma faʻaʻeseʻese ni nai aso. Na i ai a latou mea na tupu o se taumafanafana soterice. Peitai ma le faʻamatalaga o le faʻa-Kerisiano, le folasaga o le Petrovsky Post, lea e amata i le mataupu ma mulimuli ane seʻia oʻo i le aso sa tele o taumafanafana ma Paulo, na faia ai le taamilosaga sa amata anamua.

Mai ia Iulai 12, ua umi le aso, ma ua umi le po, ua malie lava tapenaa le natura, ma sa faasolosolo ona sauniuni mo le tautoulu. O o tatou tuaa ao leʻi faia le Aso Toʻonaʻi ai ona o le la oso, na alu le la i luga o nuʻu ma o le po atoa na mu, sa latou saunia le siva. O lenei masani na lauiloa o le "la o le la". Na talitonu tagata i le taeao o Petrov's Day, o le lumbanare tala i le lagi ma lanu eseese.

I manatu, o le alofa e musika mo tofotofoga na iloa manino i pese ma siva. Ina ua oʻo mai le la, o teine ​​ua paʻu lavalava ma momoe i lona lauulu i totonu o seevae, ma tama na tuli i tua oi latou.

E pei o le aso o Ivan Kumaola, i Perov, na masani ona susunuina le afi i lalo. Na maliu leoleo mamoe ma sulu lapo o vailaau i manulele ma povi. O se manoa e manatu ua puipuia. I se faʻaopopoga, o manu na teuteuina i Laʻau Laau, tapuni fugalaʻau fugalaʻau i pa ma peni.

E tusa ai ma tu ma aga masani, ae leʻi atoa foi i le aso, o tagata e le kua tele o le seleselega fou (aemaise apu). E aumai muamua e tina le fua mai o le fanuatanu ma luitauina e tagata matitiva, o le Avefeau o latou na tuua lenei lalolagi. Na latou saunia foi se meaai o le tuaoi i le tuaoi o le tuaoi, ina ua uma ona matou faʻataʻitaʻia lea ma Fua o loʻo Latou.

Na talitonu lava i le aso malolo o Peteru e paia ia Peteru i le Parataiso na lulu ai Apple laau, ona faafeiloaʻi lea i tamaiti ma tuuina atu e togafitia apu. Ae afai e leʻi agamalu loʻu tina o se tasi i le tau, o le a le toe maua e lana tama se apu.

O le a se mea e mafai ona ou, ma o le a le mea e le mafai ona faia?

Fautuaina I le aso o Peteru ma Pau a Peteru ma Pauvi Uiga:

  1. E manaʻomia le asiasi i le ekalesia le mea o loʻo iai le tapuaiga fiafia. O tagata ua talitonu e manaʻomia le toeāvali e fufulu ai foliga o le tolu eseʻese o punaoa - ina ia puipuia le tausaga mulimuli ane le tausaga e puipuia ai St. Peteru.
  2. O tagata talitonu e lafo ma faauopoopo, e faasolo atu i na gaioiga e Petrov. I le taimi lava e tasi faamama faamama ma le tino.
  3. Tagata matutua e tatau ona saunia ni meaʻai fagota, pei ona talitonu o le a latou tosina le filemu ma le fiafia i le fale.
  4. I aso anamua o PerjV, o le aso sa masani ona tapena "talavou borch" mai fualaau faisua mai se fou seleselega. E masani lava ona kuka i luga o le ulagi mai le talavou a le teine ​​talavou, lea e talitonu, na maua ai se olaga faʻaalia mo le 12 masina i luma.
  5. I aso o Peteru ma Paulo na muamua atu, o Moes sa faatauemu mo tamaiti "Mandenki" - o lena, onin, ua pipili i le chettage cheese, fua. Sa i ai le tala o lenei aso malolo "Cuckoo Markryk na taofia" ma o lea ua le toe eli.
  6. E tatau ona e fiafia, ia e fiafia, mafaufau naʻo le mea lelei, i le faʻatupuina o lagona.
  7. Ia mautinoa e taofi i aiga ma uo, o le a asiasi atu e asiasi ia i latou.

Manaʻomia le fufuluina o 3 punavai

Fouvale O gaoioiga:

  1. O Eoretox ositaulaga o toe latou te faapaleina i le aso 12 o Iulai 12 e le tumu i laiti.
  2. E le manaʻomia e faia ni galuega mamafa: faamamaina i le fale, e galue i le togalaau poʻo le faʻatoʻaga. Na i lo lea, e aoga ona avea ma taulai taulai atu i mea faaleagaga, tatalo.
  3. Ia manaʻomia ona misa, ma mafaufau lelei i le faiā, mafaufau i le leaga pe, aemaise lava, manaʻo i mea leaga i isi tagata. Ua avea lea ma agasala tele.
  4. I Aitrov, o le aso e tusa ma tu ma aga, ole taumafataga ole a le aiga ua faʻatuina i totonu o se liʻo o aiga ma e pele ia te oe (masani ona i luga o vae o le natura). Ae e taua le tau fealofani ma agaga, aua le sauaina i latou, ona o le faamanatuina o le Ekalesia.
  5. E faasaina ona aau i totonu o faʻasaopao i totonu o faʻasao, aua e ala i le talitonuina o le tele o lamatiaga malemo.

Faiga faavae

Ua fiafia tele i le aso a Peteru ma Paulo i sauniga o le alofa o le sili lauiloa lauiloa. I le mataupu faavae, na fesoʻotaʻi atu le aso malolo mai ona tuaa sa fesootaʻi ma le alofa, le 'auvae o le afa lona lua.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o teine ​​le faʻaipoipo na faʻateʻaina o le a se meaalofa i lo latou filifilia i ē e faʻataʻamilo ai. Faatasi ai ma ia gaioiga, sa latou faaiu ai le tagata, e le o ni tagata le faaaloalo.

O se isi lava o foliga masani masani, e fesoʻotaʻi ma se teine, aʻo ia faaigoa o le "tuai o le taupou" nei. Na faasaʻo ia te ia le tama i luga o le taavaletoso, sa ia tuu lona ulu e pei o cornflowlt ma aumai i le fale ma lana tama. I luga o le aumea a le teine ​​faaipoipo sa lelei tapenato i 'ologa (i aso na i le faaipoipoga na latou ufiufi ai le ulu fou).

Ina ua faʻalatalata atu le taavaletone i le gaʻo o le tama teine, ona nofo ai lea o le tama i le potuina ma tautala leotele:

"O laʻu (igoa o laʻu tama teine) o le a avea o se leo lelei i lou fale. Ou te avatua mo ia (ona lisiina lea o le uo teine).

Na sau le Tina o le tamaloa na sau mai le tina, sa latalata atu o ia i le teine ​​ma suia le solo i lona ulu i le solo. Le tasi e tatau ona alu ese atu i le taavale solofanua, fai mai: "Faafetai lava e le natia" ma alu i loʻu fale. Sa valaʻaulia e Tama e taua lava le ofutino o le lumanaʻi tama tama, lea na tatau ai ona latou fetuunaʻi uma faʻamatalaga o le faʻaipoipoga.

O le mea malie, i Rusia, na manatu Peteru ma Paulo ma le aso o Paulo i le maliu o tagata. Mautinoa mo lenei mafuaaga, o teine ​​na latou o ese atu i totonu o tama.

Ae e ui lava o Petrovv o se aso ma o le aso malolo o le malosi o le afa o tagata, ae na te leʻi moe teine, ae na lamoina le aso mo i latou lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻalapotopotoga na fai ma taʻutaʻua e tele ina faʻamalosia lagona o lo latou filifilia, ma sili sili ona lelei na ia faia lona toʻalua malosi ma le malosi o Peteru.

E mafai ona e manatuaina se vaega tele - i le po o le potu o le toʻalua o loʻo saisaitia ai vae o le moe ma le fulufulu manu, o loʻo sosoʻo pea le lagi i le papatisoga. Manoa agai i se spit a o leʻi faia lenei aso malolo. I le faʻagasologa o vae o vae o le toʻalua o le toʻalua, o se fafine ma se musumusu na faʻaalu ai upu faʻatonutonu:

"A o le filo lenei ua uuina, o lea la, o oe, loʻu toalua, na fai aʻu ma loʻu loto."

Na ia fiafia i le lauiloa ma aua le faʻatasia, na fuafuaina e taofi ai le toʻalua sese i le aiga, lea "o totoe." Ina ua manatu le masalosalo a le ava i totonu o le faletua o faaipoipoga, na tatau ona maitauina o le solo na olo i luga o le aso muamua o Petrovn pou ma nana ia te ia. Ma sosoo ai ma le aso o Peteru ma Paulo, na ia tuu atu ia te ia i le alaalalauina, Papatisoina le faatolu, ona ia fufuluina ma avatu i lona toalua. Na talitonu a o pa'ū o ia i se tamaititi tele, o le a ia tausi vave le tagata lava ia.

Ma tuʻufua teine ​​miti o le alofa tele, mulimuli ane petrov Day e aoina le sefulu ma le lua laʻau mai le sefulu ma le lua fanua, tuu i lalo o latou alallows:

"Tua le sefululua lanu mai le eseese fanua, le lua povi! O ai na vaapiapi, ou te faʻaali mai ia te aʻu ma vaʻai mai ia te aʻu. "

E tusa ai ma talitonuga talitonuga i se miti, o le a mautinoa lava o le a vaaia se tane i le lumanaʻi.

Faitau atili