Neptune i le 7th House i se fafine ma tamaloloa i le Horoscope

Anonim

E maua ai e Nepane i le tutusa lagona, lagona, manatu faʻaletagata, mamafa, malamalama loloto, vai i ana ituaiga. Na ia faaalia le agalelei i isi uma, o le gafa mo ni fomaʻi faʻapitoa tulaga, faʻapea foʻi ma matamuli i luma o ona mata. O a mea e maua ai le mea taua i le 7th i le fale o le faʻafanua o le faʻafanua - tatou talanoa i totonu o lenei mea.

Neptune i le Fitu fanua o le Horoscope: masani foliga

A paʻu le paneta na paʻu i totonu o le lona 7th lona 7th mo le faiga faʻapaʻaga, na ia faʻaalia ai le amataga o le vaʻai atu i lona alii pele ma uo e ala i "tioata piniki." E fuafua lava i le lelei, tuʻuina i latou o loʻo i ai na o loʻo i ai i ona mafaufauga lelei ma e le vaʻai i le malamalama malamalama. E le o sao atu ai lava ia i luma o tagata lava ia, ma le alofa i lona ulu.

Neptune i le 7th House

Alofa mo le pule o Neptune i le 7th fale avea ma mea moni a le vailaau. E le o lona fai ma sui o lona olaga e aunoa ma le faanepiiina o ata o lana pele. Ma e mafai ona avea o ia ma tagata faʻafitauli e ono onosai ai, mafatia i le ava malosi poʻo le vailaau, e taʻitaʻi ai se feusuaiga feusuaiga, pepelo ma suia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le alofa mutimutivale ma le amio -ʻo-faauo ua faʻamalosia mulimuli ane e toe maua mai ma le mafaufau, pe a susunuina ma moni moni o mea o le a vaʻaia.

Faʻafetai i le atinaʻeina o le talitonuina, fiafia i le mafaufau ma le mafaufau masani o le olaga, e sili atu lona eleele ma avea atili ma moni. Ona tosina atu lea o ni au foafoaina ia te Ia: a tagata fai musika, e i ai le avanoa e maua ai se musumusuga faaleagaga.

Afai o Neptune i le 7th House e talafeagai, ona tufatufaina ai lea o le pule mai le anura o le alofa. E manaʻo lava ia e te manaʻo e talia i soo se mea i le tulaga le aoga: pe a iai le alofa poʻo pisinisi, ua faʻatulaga mo se galuega fou.

O le paneta ua afaina ai e oʻo mai i le malepe o miti lelei: O se tagata o loʻo feagai ma faigata ma ulufale i se 'au fou, e le taliaina e isi, faamalosia e le faia e isi. Paaga i le olaga faaletagata lava ia po o se pisinisi masani e faapea o le moni o le agalelei ma le leaga ma amata ona faaaoga lona agalelei mo lo latou faamoemoega mercenary. E le i puleaina o ia, latou te le o manatu ma lona manatu.

Teine i le lanu piniki

O le galuega a le paneta e pei ona taua i lalo:

  • faaleleia atili le faʻailoga ia te ia lava, faʻatuatua i le tasi tulaga ese;
  • Atiina ae o talavai ma valevale i le lalolagi;
  • le mafai e vave ona foʻia tulaga feteʻenaʻi, ae le faʻatagaina oe ona faʻaaoga oe;
  • O gaioiga ola, tumu i le tuuto i le galuega, ae le o le naunautaiga e "faatosina atu ai le alofa" e faaitiiti;
  • Uiga leoleoga i fili: o le mafai ona e tautala i le lelei i le leaga, ae naʻo mea lea e le faʻaleagaina ai o ia ma ana pele.

Ua aʻoaʻoina le sailia o se laina manifinifi i le va o oe lava - agalelei i isi, o le a faʻaalia ai e se tagata le paʻaga faʻale-agaga e le lava (uma i le alofa ma pisinisi olaga).

Ma e mafai lava ona ia mauaina se galuega maualuga-totogi e fesoʻotaʻi ma fatufatuga poʻo le a avea o se tagata malosi lautele.

Manaia le taimi. Peitaʻi, i lalo o le tulaga o loʻo talanoaina ai, o loʻo i ai se mafutaga faalilolilo, e aofia i ataʻaga masani ma le pouliuli. O le tele o auivi e nana i o latou kapoti.

I le fafine

O nei ituaiga feusuaʻiga matagofie e tatau ona faʻaeteete tele pe a amata foʻi mafutaga fou. Aemaise lava seia oʻo ina latou aʻoaʻo a latou paaga. O le mea moni o le mea moni latou te amata ona lelei e sili atu nai lo alii i le tulaga tutusa o le paneta.

Atonu i le tulaga o le ua afaina po o le "pipii i luga" i luga o se mafutaga le mautonu. Ma e oʻo foʻi pe a malamalama i lo latou leaga uma, ae o le a le mafai ona gagau le fesoʻotaʻiga. O le au filifilia e ono le faʻailoa faʻailoa mai lana tulaga moni o tupe maua, o le tusi fatu, e masani ona pepelo.

O loʻo manaʻomia lava le faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaeteete i uo teine, pei ona sa sese, le tautevaia.

Uo teine

I se tamaloa

Faatasi ai ma Neptune i le 7th House o le Horoscope i alii, e i ai le le mafai ona faʻamatalaina mo se teine ​​faʻapitoa e le faʻamatala saʻo. E foliga mai e le alofa le tamaloa, ae na te manaʻo lava e vaʻai ma talanoa ma ia.

E le gata i lea, o se uiga masani o le puipuia o le fesoʻotaʻiga mo mea e le malamalama ai i mafuaʻaga, ae le o le mafuaʻaga o se mea matuia. O fesoʻotaʻiga e masani ona i ai se tulaga le masani ai, e le mafai ona malamalama i le tele o tagata.

O lenei mch e masani ona tosina i teine ​​lilo e i ai le malosi malosi e naunau i ata ma e iloga i le matagofie.

Faitau atili