Mabon ma le uili o le tausaga: o le a le numera, masani ma le au

Anonim

O le Mabon o se aso malolo o Autumn Baganox pe a tutusa le aso i le po. Mai lava i lena taimi, amata ona aveese le la mai le eleele, ma ua puʻupuʻu le aso. Ole mea tuai ole tala lea, lea na maua ai le lona lua o le fanau mai e uiga i le ogatotonu o le seneturi talu ai.

Na faʻailoa mai ia te aʻu loʻu tuaoi i le faitotoʻa, ma e valaʻauina foi i le faʻamanatuga i lana kalapu a le lalolagi. E le taumate mai Mabon e pei o Halloween, ae e aulelei foi ma ana sauniga ma aga taupuleʻoa. I le tusitusiga, o le a ou taʻu atu ia te oe le uiga o le faʻailoga o le aso malolo ma maneta e faʻaalu ai nei aso.

Mabon

Matutua Mabona

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea, o le a le numera o Autumnal Sononox matauina? E manaʻomia le aso 21 o Setema 21 - 22, ma le aso malolo e oʻo i le tele o le 3 aso - i luga o le 23rd. Equitaix aso (Autumn ma Spring) e masani ona liliu i taimi uma le taimi pe a suia le tasi vaitau. Ina ua uma Mabon, e mafai ona matou talanoa e uiga i le mea moni o le natura o le saunia mo se fonotaga o le malulu malulu. O le taimi lenei o le pogisa o le pogisa i luga o le moli, aua ua amata ona umi le po. E tusa ai ma tu ma aga masani, o le olaga o le la e afio mai le Atua e sau i Lona mulimuli, ma o le a ia tuʻua le foʻe o le sami - o le a alu ifo i lalo i le lalolagi pito i lalo.

O aso malolo uma o le tausaga ua manatuaina i tagata o loʻo faalagolago atoatoa o latou olaga i le alofa tunoa o atua. Ae i lea aso lava, e tatau i se tagata ona tuu le ave i ana faiga galue ma mafaufau e uiga i le faavavau. Mo lenei aso malolo ma o iai. Faʻapea foʻi i taimi uma, na fesili ai paga anamua e uiga i le puipuiga o fale ma aiga e uiga i le vavau ma le ola maloloina.

I le faʻatoʻaga, o le taimi lea mo le aoina o le seleselega lona lua ma le sauniuniga mo le taumalulu. O tagata faifaatoaga na aoina i le fanua o totoe iina, ma nana i le fale teu oloa. Matou te manaʻomia foʻi le faʻasoaina mea mafanafana, o lea na matou matua popole ai ma faʻaputu totini, sikafu, palu, pameti, ma isi

O le taumafataga uma o le tausaga na fesoʻotaʻi saʻo i togafiti. O tagata na tatalaina i luga o le mabon mai le taimi atoa, Taping ma le le aoga. E mafai ona le talafeagai sootaga, o le maʻi tuai pe le lelei malosi. Mea uma na faoa i le afi o le afi faamama. Sa solo foi i aso nei aso mo le lumanaʻi, aua ua taʻe le aso malolo faʻafafine fou i le taimi o le faataamilosaga i le va o le lalolagi ma agaga.

I le Crovic Activelm, o le Autumnal Sononox e sili ona faamanatuina foi - Aumtun. O nei aso na talia sa faia ni pa ogalaau i se isi mea, faʻamalosia le fale ma lala mumū, puipuia i latou lava lea ronsang mai le malosi le mama. Mo lenei otootoina le lio ma Rowan skpisks. Na talia e seʻei o le afi tuai ma le sapasapaia o mea fou, ma fesuiaʻiga o tusitusiga i luga o le taumalulu, tuʻu i le faʻasologa o le kanesa.

Mo taumafataga taitasi o le uili o le tausaga, o le masani lea i luga o o latou fale. Mabon faia ni teuteuga poʻo se aofaʻi o laulaau, acorns, o le vaomatua o vaomatua. Ook Sprigs o loʻo tamoʻe, Aso Tonu o fugalaʻau fuga - soʻo se faʻaulu a lemna.

O nei aso sa kuka i luga o le vateatea mai o gutu nati, na maua mai le pito i tua o laulaau. Mai nei nati, ua ootia le sua suamalie, ma faaleagaina ma fefiloi ma le iron vitirios ma kelisi. O le iʻuga na faʻaitagofie ma malamalama i totonu.

Mabon Rivels

Ritiltiss ma rites

Na o loʻo fuafua ma le faʻamalosiʻau ma le tafega i le vaipuna i le itu Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia ona tusia i luga o lau laʻau paʻu, mai le mea e faʻateʻaina ai: tasi le manatu i luga o le lau. Ona ia mulimuli lea i le Buefire ma togi le lau oxque i le afi. Afai e vave ona mu ona lauʻeleʻele, o le a le mea e manaʻomia ai. Afai e leʻi talafeagai laʻau, sa ave i latou e le matagi i le itu, ona tatau lea ona faʻatali ma maua le onosaʻi.

Talu ai o le tausaga faʻatoʻaʻaga na muta i lena taimi, sa tatau ai ona tau le iʻuga o iʻuga ma mea tau tupe. E fautuaina le totogi mo le Mabon e totogi ai aitalafu uma (poʻo le toe maua), atoa atoa faʻatonuga ma feeseeseaiga. Na faʻataunuʻuina le Mabon e le Uelefeanuʻuofiaga mo le isi tausaga o le afa tausaga.

O le a se mea e mafai ona faia i le Mabon:

  • faia le mafaufau loloto e ausia ai le tausaga talu ai;
  • Faʻafetai o atua i le tausaga ua tuanaʻi ma le na aoina le seleselega (e mafai ona e mo le totogi);
  • Teuteuina o le fale ma le tautoulu loto;
  • Faia le malosi mai acorns po o nati;
  • Fai se mea manaia o le tautoulu lau.
  • manatua aiga maliu;
  • Faamama le le lelei;
  • Tosina tele mo le afa tausaga.

Faʻapea foʻi, i tu ma aga, o nei aso na faia ai se suʻega fou. Ina ia faia lenei mea, sa lafi ai e o matou chan na lauʻeleʻele pe 'aʻai ni mutia i le mutia, ma faʻapipiʻi i le laʻau moni, lea na filifilia mai le Laʻau pele o le laʻau. O le mea moni, o le leschina (oshness). O le ofu tuai na susunuina faʻatasi ai ma le le lelei: o ia mo le taimi mulimuli na latou maua ai le malosi o le fale, ona faʻalataina ai lea o le afi.

Tuua o le Lavesi

Autumn ma le taumalulu taimi ua fetaui lelei e aveese ai le le aoga. Afai e te le mafai ona faʻagalo le afi ma susunuina lau i totonu ma le maʻea ua le lelei, e mafai ona e faʻaaluina lenei faasologa i le fale. O le faia o lenei mea, sauni le feololo ipu e mafai ai ona e susunuina pepa.

Oti le pepa i ni fasi ina ia mafai ona tusia e taʻitasi i mea e tatau ona e aveesea. Aua le faatopetope e faʻamaumau upu, fua i luga o le faʻafitauli - ia e toe ola pea, totogi pe fana. E taua le aiga e le na o ni upu tusitusia, ae o foi foi o outou lagona.

E taua foʻi foʻi le naʻo le togitomi o loʻo i luga o lagona, ma 'ua faʻamagaloina foʻi tagata na faʻa aʻafia ia tagata faʻalavelave. Faʻafetai mo le malosi o le poto na e faatauina faʻatasi ma la latou fesoasoani. Talitonu e aoga. O le taimi lava e masani ai tulaga, seti afi i leisi o le mea e malolo ai. A latou mumu, fai tala lelei i le le lelei. Lagona pei o le agaga na faigofie ma saoloto. A na e mauaina lenei lagona, o lona uiga o le polo- galue. A leai, e tatau ona e toe faia foi.

Moligao o le manuia

O lenei sauniga o loʻo faia e fausia ai se tagata i lona olaga, ae naʻo le saʻoloto mai le malosi mai le malosi malosi. E mafai ona avea le masani ma le afi pe mumu le leaga i luga o lau i le afi.

Ia, o le laʻau lanu fugalaʻau e manaʻomia mo le kola: lanu moli, lanu enaena, samasama, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata, lanumeamata. O mea manogi o le tele e talafeagai mai le Incense: Cinnamon, moli, Bergamot. Manaʻomia foʻi se peni poʻo se penitala e tusi ai i luga o le moligaʻo. Ae e masani ona faʻaaoga le masani ai suka suka - maosia i le wix o le upu. I se faʻaopopoga, o le mutia mago o le a manaʻomia, o faʻailoga tele - dill, basil poʻo le soona ai.

A maeʻa sauniuniga, tusi i luga o le moligaʻo sa manaʻomia le tele o tupe poʻo naʻo se faʻailoga o tala / euro / rubles. Ina ua maeʻa, Ufiufi le suauʻu tonu na filifilia i le wax (pe uma i le taimi e tasi) ma tipi le isū i le mutia mutia. Tau taua: A e teuteuina se moligao, tausi lou mafaufau loloto. Atonu e toe totogiina le nonogatupe, faʻatau se taʻavale poʻo isi mea tau tupe.

I mea uma, toe faʻatumuina le ona ma taulai i le manatunatu loloto o le afi. Matamata i luga o le afi ma mafaufau i lou finagalo. Tausia nei ata i lou ulu i le umi e mafai ai. A e vaivai, ona tuua se moligaʻo e maua ai.

Rites i luga o le mabon

Wabble i luga o le mabon

Oik - faatusa o le olo ma le soifua maloloina, puipuiga ma le tele. Ua faia e Mabon se asoa mai le acorns, o lea na tulai ai i luga o le filo. O lenei filo o loʻo tautau i le fale i luga o le puipui. Afai e te manaʻomia le faʻatumuina i le malosi ma le naunautai i luma o se mea taua, o loʻo ufiufi ai o ia ma fai atu ia te oe lava ma fai atu le masuk e faʻamalosia le finagalo. Afai o loʻo maʻi se tasi i le fale, o le o loʻo ofuina ia te ia ma fai mai o le opo le alatava. Afai e maʻi se tamaititi, o loimata faʻapale i luga o le pepe.

Talu ai nei, e masani ona tuʻuina atu tama 'ese i tagata taʻalo mai aci. Ma le latou malosi ma le malolosi. Na latou taumafai e totogo tagata i le eleele lata ane mai lo latou fale: O le mea o ola ai, E faigofie ma ola le uati.

E mafai foi ona e faia se puipuiga mafolafola o lau lauau. Ina ia faia lea mea, latou te aoina lau laʻau matagofie, aumai le i aiga ma faataapeapeina i latou i le lio. Tutu i le lio, faitau soʻo se talafatai poʻo se sipela malosi. Ona latou te fofo ai lea o le paraffin ma fufui lau i totonu. E faʻamago lau laʻau, o loʻo latou gasolo atu i luga o luga o le laupepa poʻo tautau. Ona faʻapipiʻi ai laʻau mamago i totonu o auvai poʻo ni fagu ma faʻailoga faʻapitoa ma faʻavasega fale.

Faitau atili