Selena i le 7th House i se fafine ma tamaloloa i le Horoscope

Anonim

E tusa ai ma le tulaga o le paʻepaʻe masina (Selena) i le Horoscope, na malamalama le ATTroolo, o le a le ituaiga olaga, o lona tagata kalani e sili atu le lelei o galuega i ona amataga faigata i ona olaga amata. Mo lenei, i le Embodimedhidhint, o loʻo ia faʻatalitali mo se mea e tatau ai, tuʻuina i ai i le laki, manuia, ma le nofo lelei i nisi mataupu.

A, ioe, e taua le fiafia lava ina ia fiafia i mea sili ona lelei (aua o le paleni o le lelei o le kama e le faavavau), ae toe faaauau loa I totonu o lenei mea, o loʻu fautuaina ia ou iloiloina pe faʻafefea e le nuu ua faʻaalia mai o ia i le 7th i le fale o le faʻafanua o Aapo.

Ata Ata o Selena

O le a le maota o le lona 7th

O le lona fitu fale e fesoʻotaʻi ma paʻaga masani ma mafutaga ma latou. O le a le mama ma lelei pe, i se isi itu, o le a momoli mai le tele o faigata, o faataapeapeina taimi. O loʻo aʻafia i latou i na o loʻo aofaʻi ma paoati na tū i le 7 fale.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma le aiga 7 o loʻo tauva ma fili na tauva ma fili na tetee i le fale 1 ia e nafa ma uiga.

White Moon i le 7 fale: masani foliga (e S.vronky)

O Selena i le 7th fanua e maua ai se faʻaipoipoga fiafia, manuia i pisinisi pisinisi, faʻamolemole faʻatasi ma ni uo vaaia i lea mea. Mo se tagata faapena, o le autu o faiga faapolopolo ma manatu lautele e sili atu lona taua i le olaga nai lo ona lava finagalo ma sini. Le tulaga o loo fesiligia ai, o le tulaga o le Whiteung Luga Ua folafola mai le olaga umi le olaga, i le mauaina o tulaga maualuga agafesootai, tulaga tau tupe, lauiloa. Galuega talafeagai e fesoʻotaʻi ma le tusiata ma soʻo se agafesootai.

O le manumalo o Selena i le 7th fanua e iloa e isi o se mea e le mafai ona le mafai ona faia, e mafua mai ai le fiafia tele. Ina ia mafai ona suia lona olaga i le itu sili ona lelei, e manaʻomia le atiaʻe o ona itulagi, folasia e le agelu tausi agelu:

  • o le agavaʻa o le tipiloma ma le filemu, tasi foliga o le faʻatagaina e mafai ai ona foia mafatiaga;
  • Le natura o le agalelei, agalelei;
  • O le atamai e lagona faʻamalosi ai le faʻamalosi o gaioiga a ona fili, ae ia faʻamagaloina i latou;
  • O se tagata lea ua lagona e lagona le ulu, e le avatua ia te ia tiute faigata, o lona lua lona lua o lona fesoasoani e tumau ai taimi taua;
  • O isi tagata e masani ona faʻalelei le Natana, e iai taimi e taua lava le uiga o ia te ia uiga ia te ia, ina ia le ola ai (pe afai e le o tupu (pe e le o tupu ai)
  • E manuʻa tele ma faʻafaigofie ai o ia i soʻo se mea le lelei, o fea e faʻalavelave ai i le faʻatinoina o le karmic faafitauli. Ae i luga o loʻo auina mai o ia i pisinisi faamaoni ma faatuatuaina pisinisi, lea e mafai ona latou faia bofiasors;
  • O le tamaloa e fesoʻotaʻi vavalalata ma le agelu a lana leoleo i luga o fuafuaga manifinifi: Afai e faia le galuega seti i ona luma o ia, o mea uma e te manaʻomia i le olaga vave;
  • E laki o ia i le manumalo i le puipuiga, i taimi uma o se filifiliga saʻo, pe a na ia moni, e mama;
  • O le afalua Lona Lua na faia ai le matafaioi a se agelu-Codeper poʻo le faiaʻoga e toe foi fesoʻotaʻi ma lona agaga. O le koarmic Alliance ma se paga mai le ua tuanaʻi e ono mafai ona tuʻu faʻatasi ai se lesona o le fesoasoani.

O se tagata faapena e alu i le malamalama

O tamaiti ma lenei tulaga o le paepae masina talu mai le pati o le malamalama. E aofia ai ma faiaoga, ma tapulaʻa maualuga e puipuia mai faʻafitauli i le aʻoga a le aʻoga. E masani ona latou le paʻu i kamupani leaga (pe a fai o lo latou uliuli masina e le i lavea 1 pe 7 fale, lea latou te unaʻia ai e o ma le tuaoi tuaoi).

Selena i le 7th House i se fafine ma tagata: faʻaaliga eseese

I le tulaga maualalo . Karmic filifiliga ma se paʻaga malosi ma le malosi malosi, o ia e manaʻomia e te ofi atu ai i le lesona o le faʻaaloalo ma le saʻolotoga o le saolotoga. A faʻapea o loʻo i ai ni mea le lelei i le Horoscope - O le tagata moni e ono i ai i le tulaga faalagolago, o lona filifilia o se tagata saua, poto.

I le ogatotonu tulaga . Manuia le faʻaipoipoga mafutaga faʻavae i luga o le alofa moni. O le natura o le afa lona lua o le a taʻu atu ai paneta i le 7th horoscope fanua. I le faʻaipoipoga ma faʻatutu i le faʻatamala i le agaga faʻamalositino, o le va o le fealofani ma le fiafia, o lana tusipao e matua atiaʻe. Atonu o le fanau mai o tamaiti-mafaufau ma faʻapolofesa faʻatinoga i fatufatu, pe a iai ni vaega mataʻutia i le 5 fale.

Fiafia Faaipoipoga

I luga o le maualuga maualuga . I le olaga o le Naton, e afio mai lona agaga, ma ua le o toe umi se tasi ua maliu. Ose mea moni lea e pupula mai ai, o fea tagata uma na auai i le tofi ma le lotovaivai tautua le tasi ma le isi ma le atulaulau ma le lalolagi.

I soo se tulaga o le atinaʻe faʻaleagaga e leʻo le tagata filifilia faʻaleagaga i le atunuʻu 7, o le a puipuia mai i soʻo ni aitalafu e uiga i le faiga faʻapaʻaga, atoa ai ma le faigatao.

Faitau atili