Uranus i le 7th House i se fafine ma tamaloloa

Anonim

O Uranus i le lona 7th House i le Deth Naly Fituld Depfine faʻailoa ai o ia o se tagata, faʻamalosi lamatiaga, saʻolotoga ma le malaga. O le mea lea, o lona olaga e masalo ona saeia le sapiaʻi ma Amerika, e tumu i lagona lamatia ma mea lamatia. I le tusitusiga, o faʻamatalaga uma e uiga i amioga a aliʻi ma tamaʻitaʻi i se faʻailoga faʻailoga ia.

Lautele uiga

O le sili ona faʻafitauli o le ola o le ola o sea tagata o le alofa ma mafutaga patino. Ma o le a mafai ona ia faʻataʻamilomilo le tulaga na pa'ū ai i le ala o le atinaʻe faʻaleagaga ma le faʻaleleia.

Uranus i le 7th House i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Soʻo se faʻafitauli ma faigata o le a aliali mai i le ala o le olaga - o se taunuʻuga o le egosm ma eleancincyrism, ma lea e feagai ai ma latou kariamic galuega. E taua mo se tagata ona iloa le alofa le faatuaoia, ona mata uma ma foliga ia lagona le fiafia ma le faʻatinoina.

O le Fono a TTTrolov: I minute uma o lona i ai, tausisi i le faʻaaliga o le faʻamaualuga ma e alu esemago ai. Faia o le Atinaʻe Faaleagaga, Maua le manatunatu loloto, le mafaufau loloto, le Atua, Yoga. O le latou taumafai e matau se mea lelei i tagata uma, naunau i tagata, ae le o le taulai atu naʻo latou manaʻoga ma mea fiafia.

Uranus i le 7th House i se fafine

E mautinoa lava o se fafine ma se tulaga le masani ai. E le manaʻomia se manaʻoga tele mo le alofa ma mafutaga, o se tamaʻitaʻi masani o le manaʻo "aua o le a faʻaipoipo" mo ia lava e le faʻapitoa. Ma Genemene, o loʻo faʻatumauina le alofa, ma aua le avatua.

Uranus i le 7th fale i se tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  1. O lana mafutaga uma o nisi ituaiga o fesoʻotaʻiga ity. Mo se faʻataʻitaʻiga, tala i se mamao, alofa i luga ole laiga. Masani ona filifilia le malo sili ona fiafia, aua e le manaʻo e soliga o a latou lava avanoa. E faʻapolopolo ma ia lava - aofaʻi oe na le manaʻomia le faʻatasi pea o se paʻaga lata ane.
  2. E taua tele mo ia ona ia i taimi uma i le tulaga o musumusuga, fatufatuga. I le sailiga o lea mea, e faʻaaogaina ai ni avanoa. O le tagata fiafia tele, afai e amata ona faia se mea, ona alu loa lea i le faʻatinoga o Ona manatu ma lona ulu, aʻo le maitauina le mea ua tupu.
  3. O ona e faʻaaogaina le galuega mamao, aua o ia e le manaʻo e faʻapipiʻi i le nofoaga ma le avanoa. E alofa tele o ia, e aunoa lava ma isi mea mai gagana a gagana, o se tulafono. E aʻoaʻoina pea se mea ma o loʻo sailia ni faʻaaliga fou.

Astrolov Fono: E taua le faʻalauteleina o ou tuaoi, alu i fafo mo le masani faʻatulagaina ma solia lau nofoaga faʻamafanafana. O amioga ia o le a fesoasoani i le atinaʻeina ma iloa ai itu fou o le siʻosiʻomaga, maua ai ni faʻamatalaga manino e manaʻomia.

Uranus i le 7th fale i se tamaloa

O le matua manaia tele lea ma le criiris susulu. A ekalesia ulu, na vave lava ona avea o ia ma sui o le gauai atu i soo se kamupani. O loʻo tufatufaina mai i o latou ma mea uma, faʻaliliina anticnang ma taʻu le atamai. Atonu o le a le malamalama, ae o le a fiafia i ai.

Uranus i le 7th fale

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. E ui i le mea moni o loʻo siosiomia pea e le motu o tagata o mala ma "uo," Trusts ma e latalata atu ma le seasea lava. I Lana taamilosaga vavalalata, ua na o le filifilia, tausaga na faʻamaonia ai tagata. O le a faalagolago i lenei nofoaga o le olaga na o le mafaufau, ae le o lagona taufaasese.
  2. E le tutoʻatasi, e le fiafia lava pe a taumafai se tasi e faʻaola lona saolotoga, e tosina ai se taimi umi ma le faʻaipoipoga. E taua mo ia e le naʻo se fafine napeʻape tagata, e tutusa lava ma se tamaloa taua. Se soa, le tasi, faʻaopopo i le va soʻotaga, e i ai ana lava tulaga maualuga i le olaga.
  3. Mai le alofa e inoino i le tasi laasaga o lana mau mo le olaga. E pei ona iloa e le alofa, o le a susulu foi ma le ita pe a fai e avea ma na afaina i le faalataina po o le taufaasese. Soʻotaga soʻo ai ma Ia e pei o le savalivali i se aʻu fanua: E te le iloa le mea o le a faʻatupu ai lau upu.

Astrologer Fono: E manaʻomia le galulue faʻatasi ma aʻoaʻo le auala e faʻatautaia ai ou lagona. E manaʻomia le fausia o mafutaga moni ma le fefe e faʻalatalata atu i tagata, alofa ma talitonuina.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Uranium i le tama lona fitu, o le a sili ona malosi o le a aʻafia le fesoʻotaʻiga i le va o le tagata ma tagata o loʻo siʻosiʻomia ai tagata. O le paneta o le a faʻaalia ai foʻi le paga mo le alofa e tatau ona ia sailia, ma o le a ia mafaia ona fausia atoatoa sootaga, tumu i le fiafia ma le fiafia.
  • O lona olaga o se malosi Santa Barbara, ae le o se minute le fiafia. O loo ia feagai ma tagata i taimi uma o Amerika Shides o misaligiga. E matua fiafia lava, ua i le Puken of Depaceir. O le tulaga o le taofi e seasea ona tupu, le toʻamalie e le manino mo ia.
  • O lana galuega i le kama o le aʻoaʻo lea pe faʻapefea ona taulai atu ia te oe, alofa ia te oe lava, ae i le taimi lava e tasi tausisia tulafono ma le tutusa o le atulaulau ma le tutusa o le atulaulau. Ona soifua ai lea o ia i se tulaga tumau, ia sili atu lona lagona alofa o le fiafia.

Faitau atili