Manuia aso mo le taotoga mo Tesema 2020

Anonim

Taotoga taotoga o se sili ona tali atu i lou soifua maloloina. I faʻafitauli faʻafuaseʻi, o le taotoga e vave ona faia i fafo, ae o le fuafuaina o faʻafitauli o le alu i taimi e tatau ona ave lelei i le filifiliga o le vaiaso.

O le asō O le a matou vaʻavaʻai atu i aso lelei mo le taotoga mo Tesema 2020: o le a le taimi e sili ona manuia ai. O loʻu tuaoi e savali pea i le lalelei i tupua ma le faʻamalosiʻau, aʻo taimi uma e filifili ai pea le taimi saʻo i le masina o le Lunar Hiver. Soʻo se gaioiga le fiafia i le tagata o le tagata e mafai ona taʻua o se taotoga, e oʻo lava i le galuega taulima.

Alofa Aso mo Tagaioiga Tesema 2020

O le aafiaga o le masina i le tino o le tagata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le Lunar disc e le gata i le fufuluina o le po o le po o lona malamalama malamalama, ae na matua afaina ai foi le aufaasālalau a le aufaasālalau i le lalolagi. Uma aʻoga iloa e uiga i marne Tis ma maualalo, ae o le tino o le tagata e 75% o le vai. E tupu uiga ese mai le tele o le ala o faasalalauga i totonu o le aufaasālalau. Faʻafefea e lenei aʻafiaga ona aʻafia ai le taotoga? Mo se faʻataʻitaʻiga, i se masina atoa, ua leiloa e se tagata le tele o le toto, aua o le faʻafeagaiga o loʻo solia, ma i le masina fou o le a afifi i se taimi umi.

Po o le susulu o le po e faia ai ana lava fetuunaiga i o matou tino, ma e tatau ona e mafaufauina. Faʻapea foʻi, le masina o loʻo aʻafia ai le pscheche, e faʻapena foʻi ona manaʻomia peʻa faʻagaioiga. Afai e le mafai ona alu le tagata i le onosai, e le tatau ona o ese se tasi i le laulau e fai ai taotoga. E masani lava, o lagona le mautu lagona-o le tupu:

  • i aso o noive / atoa masina;
  • I aso o Kanana Aso Faraile - 9, 15, 19, 23 ma le 29;
  • Aso o le Lunar ma larlar susu.

Taumafai ia le le lelei aso le mafai ona tofia ni mea taua na tutupu. E le mafai ona e malilie mo se mafuaʻaga, e saini ai se konekarate, ave / tuʻuina atu tupe, faʻagaioia, e asiasi i le lalelei ma le paʻu.

I le le lelei o le lua aso:

  • E sili atu le soona maua ai i latou;
  • Foliga mai e le mafaamatalaina o fefaatauaiga;
  • Ua motusia le cardpic rhythm;
  • Ua faaitiitia le puipuiga o puipuiga.

O faʻagaioiga faapisitaʻi o loʻo faia i lalo o le atunuʻu i totonu o le lotoifale ma le masani ai. O le faʻamalosi a le lautele o le anesthesia i luga o le tino e matua le mafai ona matua le lelei, ma afai o le faʻagaioiga o loʻo faia i le tau maualalo o le Lunar Calendable.

Ina ia puipuia le tino mai taunuuga leaga o le masina o le masina, e faʻasaina i le anufe, faʻalogo i le ava malosi, ma faʻasolitulafono tala, e faʻavaivaia ai vailaʻau maloloina, e faʻaosofia ai ipu faaletino, e toto ai mea e le lelei ai.

E mataʻutia tele le faʻailoaina o lou tino faʻataʻitaʻiga o faamalosi tino faʻamalositino. I le masina fou, o le tagata malosi o le tagata e matua le lava o le mea lea, o le mea lea ua mautinoa ai. Afai e te faʻaalia lou tino i le aluga o lou faʻalavelave, o le a manaʻomia le toe faʻafoʻiina mo se taimi umi pe a maeʻa lenei faʻafitauli. I le masina atoa o loʻo i ai se lamatiaga e vave ona faʻafaileleina lona malosi malosi, pei o le malosi moni vaipuna. Fou masina ma atoa le masina aso i le mafaufau loloto, pe na o le malolo.

Lunar Calendar o gaioiga

Masina kuata ma vaega

Ma, o le masina masina e vaevaeina i 4 vaitaimi - o le kuata. O le lua oi latou na pau i luga o le tulai mai o le Lunar disk, ma lua - e teena. O le kuata o le aoauli

Talia le Moon:

  • masina fou (zero aoauli i le aso);
  • Kuata muamua (1 - 7 aso);
  • Kuata lona lua (7 - 14 aso);
  • Atoa le masina (15 masina i le aso).

Nalu masina:

  • Tolu kuata (15 - 21 aso);
  • kuata fa kuata (22-8 aso);
  • Masina tuai (29 - 30 aso).

O le masina atoa o le tolu aso, o lona sili ona pa'ū i le aso 15 o le masina 22. O le mea moni, o le masina o le aoauli e mafai ona tumau i ni nai minute i le tele o aso susulu. Faapea o le vaega o le masina fou e naʻo nai itula, e tutusa lava le tutusa i le taʻaloga a le taeao. O le mea lea, pe a toe faia gaioiga, e taua le matamata pe a toe foʻi mai le Lunar disk ma sau.

TAUA! I le masina fou o Tesema 26 o le ai ai o se lasula tele. O gaioiga e sili ona le manaʻomia. Atoa le masina - Tesema 12.

O le la oso aʻe o le masina e tupu i soo se taimi o le la o le la, ae le o le po. Masalo na e gauai atu i le masina o le pale bloom i le lagi i le lagi.

TAUA! Aso fiafia mo gaioiga ia Tesema 2020: 1, 2 ma le 7 numera.

Faʻapea foi, o le Lunar Calendar o gaioiga e tatau ona tuʻufaʻatasia, ia amanaia lenei setete o le po e susulu mai o le masina e aunoa ma se vasega. O le "faʻamalosi o le masina", ma o le iʻuga o le faʻagaioiga i lenei manatu e le mafai ona valoia. O le mea e lelei, o le masina e aunoa ma se vasega e na o ni nai itula po o minute, o lea e le o le faigata. O le a le "masina e aunoa ma se vasega"? O le taimi lenei o le po e alu ese ai le paʻu o le zodiacal faaputuga, ae leʻi maeʻa i totonu o le tuaoi.

Manuia aso mo gaioiga ia Tesema 2020

Le aafiaga o le masina i le ala o taotoga

E aliali mai o le ituaiga o faʻagaioiga o gaioiga o loʻo faalagolago foi i le Lunar Age:
  • O loo i ai mea fai mai o 'olo ola, ponaivi ma atigila o loʻo faʻalauteleina nifo, taʻaalo;
  • O le aveesea o le fana ma neoplasms ua lelei i luga o le masina.

Afai e te pala e aveese le faʻaopoopoga, pe faʻafuaseʻi ona tataina le kana ma e leai se mea o le a tupu. Afai o le tuputupu aʻe na aveeseina le faʻaopoopoga, e ono i ai faʻafitauli o le aʻafia o le ogaoga o se faigata.

I le Filemu o le Masina, ua liu saoloto olaga, e ola aʻe ma atinaʻe. O le malosi o le masina na fesoasoani i le toe faʻaleleia o aano o aano ma vave faʻamalolo. Na fautuaina foi e tagata atamamai i le tuputupu aʻe o le masina e aʻafia ai le loto o le fatu: O le a maua se seleselega e aunoa ma ni faʻafitauli ma le teena.

Faʻapefea ona filifili le aso saʻo? Muamua, e tatau ona e aveesea uma aso le fiafia i aso uma. Lona lua, ia filifili i se aso lelei. Astrologers fautuaina se faaitiitia le masina. E talitonuina o le alu ifo i le Lunar disk ma maʻi e iai manaʻoga faʻapitoa. Ma le matua itiiti, o le malosi o le po o luminali na te faia i lenei.

18 lita D. - E fautuaina le faia o se taotoga i alatoto ma Artries. Ma le taimi foʻi lea e lelei tele mo le faʻalavelaveina o faʻafitauli mo le faʻasaʻoina o totoga o totoga i luga o le fatafata. O lenei ua, faʻaʻi, faʻaʻaisa imwid, taliga, saustophaynk.

  • 20 lita o e. - Malie pasi gaioiga o totoga o totoga, o pamoy glands, o le uroina sauaga, vae.
  • 21 litaki D. Faʻafesuiaʻi le taotoga o le taimi o le pito i lalo o le manava o le manava, ate, peritoneum okeni.
  • 24 lita o e. Faigofie mo le togafitiga o le manava ma le pancreas.
  • 25 lita. o e. fetaui mo gaioiga i luga o le ivitū, tua ma le fatu.
  • 28 lita D. fiafia mo le taotoga o le mea vaʻaia o le mea vaʻaia ma gaioiga i luga o le ulu.

Afai e te mulimuli i nei fautuaga, o le a lelei le togafitiga o togafitiga ma e aunoa ma faʻafitauli.

Aafiaga o le zodiacal lio

O faʻailoga o le Zodiac o loʻo aʻafia ai i le soifua maloloina o le tagata: E mafai ona latou faʻavaivaia pe faʻamalosia nisi o vaega o le tino. I le ponamoni, na latou matauina o Zodiac ua i ai se aafiaga tuusaʻo i nisi okeni ma fuafuaga faaletino. E le fautuaina ni tagata atamamai e togafitia pe faʻagaioia okeni o le taimi e faʻavaivaia ai le taimi o le zodiacal faaputuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le masina o loʻo i totonu o le faʻaputuga o Aquarius, e faʻavaivaia ai vae, ona mafai lea ona ia togafiti ma faʻagaioia. O aso e tatau foʻi ona faʻaeteete pe a le masina o le masina i le toe faʻaleleia o faʻailoga (suiga i seisi elemene). O iʻa na, sagititrius, Viiga ma Geimin. O nei faʻailoga e iloga e le malamalama i ai i le faʻaauau pea, suia ma le popole. O le iʻuga o le faʻagaioiga i lenei mataupu o loʻo valoia faʻafitauli: E mafai uma ona sologa lelei mea uma, ae malo faigata poʻo le le manuia i le tulaga o cosmotic faʻasao e mafai.

E tatau foi ona iloiloina o le mea moni o le mea moni o le a feʻeu le po mai le tasi zodiac o loʻo faʻaaogaina i le isi, e tutusa ai le aʻafiaga o faʻamatalaga uma.

Afai e tutoʻatasi e malamalama i sui o le faʻatosinaina o le stellar faiga i luga o le tino o le tagata ma o gaioiga faʻatino, e mafai ona e faʻatonuina se auiliiliga o le tagata.

Faitau atili