Neptune i Scorpio: uiga mo se tamaloa ma mo se fafine

Anonim

A faʻaali neptune i totonu o le faaputuga o scorpio, e tolopoina o se faʻailoga faʻapitoa i le amio a se tagata. E toso i le mea atoa le le iloa, lilo ma tala pepelo. Ae ui i lea, e faʻaosofia e Neptune, e tosina mai mea mataʻutia e maua ai le tala malie poʻo ni mea poto masani.

O laʻu tuagane o loʻu uso e matua faʻateʻia lava lau amio ma uiga agaʻi i le olaga, e faigata tele ona faʻatasi ma ia. O le mea foʻi lea e afaina ai le faʻafitauli o se tulaga le talafeagai. E faʻailogaina, e tatau ona e galue ia te oe lava. Mafaufau po o le a le mea ua e popole ai i tatou i scorpio, oa vavega.

Neptune i Scorpio

Neptune i Scorpio: Tulaga lautele

O le faapuupuuga o Scorneption o Scorpio Tatou te mafaia ona aoga le malosi o feusuaiga, lea, faatasi ai ma Nefalii Aualii, e tumu i fatuga. E maua ai foi le lagona o le faafoliga faaleagaga. Ae o le itu faʻaletino o le taupulega ma Neptune i le faʻafanua, e malamalama tele lautele nai lo le e na o le lotu. Latou te fiafia e tupu i le faasaienisi, eseese tala malie ma faiga lilo.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I lotu, neptune i le scorpio tosina i le tulaga lamatia o le sili atu o le tino, ae puipuia mai le soona fiafia i mea fiafia ma loto mafatia. Faatasi ai ma se tulaga le lelei o le vaega, o le tagata taumafai mo fualaau faasaina, ava malosi ma feusuaiga i le tuʻufaʻatasia o paneta. O nei tagata ua faafitia atoa lava tulafono masani o le ola mama, faamamaluina le alualu isorchy ma le fuafua. O le tele o vaega ma Hippie gaioiga - neptune malosi i le faaputuga o ccorpio.

I le tulaga o mea leaga, o uarota o Neptune i Scorpio ma le faigata o loʻo pulea e o latou lagona faʻamalosi, aua o le faʻamalosia e le mafai ona gafatia. O le agaga o le tagata e tumu i lagona natia ma mea leaga e saili e gagau. Mo lou olaga atoa i lou nuu, o se tagata e aloese mai le fesoʻotaʻiga ma sosaiete, tapuni i lona lalolagi. E masani lava ona maeʻa a latou auala i le inu ava malosi poʻo se vailaʻau faʻapipiʻi.

Faatasi ai ma le lotogatasi soʻofaʻatasi ma le malosi o isi paneta, neptune i scorpio e maua ai le loloto o le mafaufau, liliu ma mafai ona lagona le faʻamoemoe o isi tagata. E i ai lo latou mafaufau malosi atinae, agaalofa, lagona. Latou te talitonu, tuuto ma faamaoni.

Faapitoa i le Custopions ma Neptune i le Horoscope mafai ona iloa:

  • prmacogy;
  • alamanuia oloa;
  • fale teu oloa;
  • Isi vailaau;
  • talafatai;
  • Psychaitry ma mafaufau loloto.

O le lotu na faia i lalo o le lagona o le poto masani o puapuaga ma mea e leiloa. Latou te le mautonu tele ma le sili ona malamalama i le faʻamalosiʻau faʻamalosi, o le a le tolopoina o le faʻailoga o latou manatu o le mea moni. O le faaleagaga a vavae ma nefati i le hroscop e sau i taimi o faigata na aʻoaʻoina ai e le loto mea lilo o le ola ma le oti. O le suiga i le igoa o le Ccorpion e tupu i lalo o le faʻaaogaina o le atuatuvale ma le malaia lava.

Neptune i le scorpion mo se fafine

Neptune i Scorpio: uiga mo alii

Mo le taupuna ma Neptune i le Horoscope, o le mafaufau lelei e matua atinaʻeina, e matua lagona le atinaʻeina o mea tutupu ma lagona o tagata. E ia te ia le le mautonu tomai e faʻatautaia ai tagata ma faʻataunuʻuina le gaioiga talafeagai mai ia i latou. O le tama talavou o Magingsia, isi tagata, vavalo. E le fefe ma le fefe e ulufale atu i le taua ma fili o soo se mana vaega.

I le taimi o lona soifua, e mafai ona suia le faʻatonuga i le tele o taimi, ona o loʻo i ai le fiafia ma faʻaola le fiafia.

Ma se mea le lelei, o alii e tatau ona le mautonu ai le alofa ma feusuaiga. O lo latou olaga lava ia liu i Twow Dizzzing Life ma teteʻa. Engin liliu i le le mautonu, le fiailoa faifaipea - le mafaufau ma le naunau. Latou te faalilolilo, masalosalo ma le venabal. E uiga i ai na aʻoaʻiga e mafai ona faapea atu: O le a le tuuina atu o seoli.

Neptune i le scorpion mo se fafine

Neptune i Scorpio: Tau mo le fafine

O Scorpisses ma Neptune i le Horoscope e mafai ona fausia sini e faigata ai. E naunautaʻi ma le faʻanoanoa, e mafai ona latou faʻamalosia le poto i tagata ma ausiaina le amio talafeagai mai ia i latou. Ia lava tomai faʻalilolilo ma mafai ona faigofie ona tipi le mea leaga ma faʻaleagaina.

E le fiafia le Scorpioral e talanoa e uiga ia te ia lava ni auiliiliga, taumafai e taʻitaʻi se fatu-natia e mai le prying mata. I lona lava lalolagi o le tele o mea lilo ma mea lilo, lilo, lilo ma lagona lilo. E le fiafia le olaga a le tamaʻitaʻi i le olaga i le averesi o le olaga, o nei fafine e le faia mo le fale mafanafana ma le vevela. Mafai ona maua se auala i fafo atu o soʻo se tulaga o loʻo oti-iʻuga, e mafai ona toe fanauina mai lefulefu e pei o Phoenix.

Ma se mea le lelei, o le fafine scorpion fafine ma Neptune i le Horoscope e filifilia ni mea leaga o tupe maua ma e iloga i lagona leaga. E foliga mai ua faatiga mai i le tulaga o le tagata lava ia o le puipuia, le mautonu le fefe i le va o le valea foliga. O ia e sauā ma le tauimasui, sauni e tuli o ia fili i luga o mulivae. I lenei vaega, o le leo malu e liua i le tauvalea taufaamataʻu.

Faitau atili