Neptune i le Taurus i se fafine ma le tamaloa i le horoscope

Anonim

I fegalegaleaiga, polane NETPTne e fesoʻotaʻi tele i le mafaufauina, upu mūtakota, musumusuga, lotu, talafani, mafaufauga ma manatu. Neptune e fai o se pule o le faaputuga o le iʻa ma le sefulu ma le lua fale. O le malosi o lenei lalolagi selesitila na mafai ai ona e vaʻavaʻai i isi fua, e maua i le maualuga maualuga o le malamalama, maua ai le poto masani.

Ma leisi, o gata feomei o le musumusuga fatu i tagata tusiagata, tagata faʻataulaitu ma tagata poto. E pei ona faʻaalia e Neirtune ia lava ia te ia lava i le tausoga i le faʻafanua o Natal - Sei o tatou mafaufau i lenei tusitusiga.

Planet Neptune

Neptune i le faʻaputuga faʻatauga: uiga

  1. O tagata e ana le pule i le Taurus e sili atu ona faigofie i le lalolagi i le lalolagi atoa, e mafai ona e valaʻau saogalemu i latou "o lagona o tagata".
  2. Atonu latou te oo i faigata ma le ausiaina o mea ola lelei ma i totonu o le masini a le olaga. O le mafuaaga mo lenei - latou te mananaʻo tele i ai, ae laʻititi i le faʻataʻitaʻiga. Ae afai e maelega e galue ma fai ni taumafaiga, ona matua moni tonu lava lea.
  3. E i ai se mea leaga, o le faʻalavelaveina o le vaʻai saʻo o itu faʻaletino o le olaga, tatou te tuʻufaʻatasia i le taufaasese o mea totino.
  4. Afai o le tagata na atiaʻe ma le faʻaaloalo, e iai se galuega lelei o le tofo ma faʻafitauli agavaʻa. O le a soo se mea latou te faia i totonu o le tino, faʻapitoa, musika, leoteoa foi, faʻapea foi i le faʻataʻitaʻiga ma foliga.
  5. Matou te taumafai e ulufale atu i le sosaiete sili ona maualuga ma nofo ai iina.
  6. O loʻo i ai se uluaʻi mea masani ma le faʻamalosi tino, lea, lea e matua aʻafia ai lau faʻasolopito ma le oti.
  7. E tulaga ese ia latou te faʻaʻoleʻole i latou lava e le tuʻufaʻatasia: maualuga faʻaleagaga, faigatātima, amio lelei ma le faʻailoga amio lelei, o nisi taimi e oʻo atu i feusuaiga i taimi nei.
  8. Feusuaiga mo latou e taaalo i taimi uma o se sili taua tele i le olaga.
  9. O le lagona i le maualuga o le saogalemu, latou te mananaʻo ia maua se sili atu aoga o le lalolagi faʻalelalolagi.
  10. E i ai i le taupulega e Neptune i Taurus e malosi tomai e fesoasoani ai ia latou faia ni mea taulima.
  11. Ia mautinoa e feagai ma atinae faaleagaga - faaali le alofa, ma tausi ai ma lona atoatoa nofoaga. E le mafai ona faatauina mo tupe.
  12. Faʻafetai i mea taua i totonu, o le ata ma le manaʻo e faʻailoa mai mea lilo eseese, meatotino, e filifili ai le au o le paneta e suʻesuʻeina le faʻasologa o mea taua, faʻapitoa, faʻataulaitu.

Latou te fiafia tele

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai ua faaleagaina NEPATER i le faʻafanua faʻafanua, o le mea lea e feagai ma le soona fai i sui o le feusuaʻi.

Neptune i le Taurus i se fafine ma se tamaloa

O ia lava tagata i taimi uma e manaʻomia ai ata magustic ma leguthetic ma faʻaleagaga ma amio lelei. E masani lava ona latou malamalama i le atamai maualuga e ala i le alofa i le alofa, fiafia i le fogafale lona lua. E masani ona mafua ai lagona lelei i tagata - Tiga, taʻutino, ae toetoe lava a le o se faʻamalosi ma le lotoleaga.

O le tamaloa ma Neptune i Taurus i le Horoscope e matua fiafia lava e fiafia i le lalolagi o togafiti, ua leva ona fuafuaina. Ma afai e te faʻaopopo i le ata o le malosi o le faʻaupuga o le taurus, e le se ese ina ia mafai ona amata ona faia tupe maua i le faʻaaogaina o lana meaalofa. Tele Faʻamalositino Faʻapitoa na i ai le tuʻufaʻatasiga o faʻaputuga ma paneta i luga o le faʻafanua.

e masani ona i ai tomai faataulaitu

Mo teine ​​ma le neptune i lalo o le iloiloga, o le uiga o le mauaina o le i ai o se olaga le masani ai, e le masani ai mo le tele o auala. E le gata i lea, e iloga ai i le mataga tele ma le fiafia tele. E taua tele le mataala ai, ia aua nei auai i soʻo se mea leaga ma faʻaleaogaina, talu ai o loʻo i ai se tulaga lamatia tele o loʻo leiloa tupe maua.

E mafai foi ona latou 00ymphossssss i luga o le tele o le vanimonimo. E le tatau ona faʻatagaina ona o ese a le au maualalo maualalo o le amataga o le amataga faʻaleagaga ma puipuia ai lo latou atinaʻe.

Maea Neptune i Taurus e iloga ona o le le lelei ma le faʻamaualuga, latou te le faʻailoaina le latou malosi taua i luga oi latou oe ua manatu e le aoga. Ia ausia le latou nofoaga, oe manaʻomia e faatupuina se lagona o le faʻatuatuaina, ma e leʻo faigofie ona e faia.

Afai o le a le maua e Neppine Telchikha e lava le mafaufau ma le malamalama mai le tagata filifilia, e le o oe, e ono onosaia ai se filifiliga sili atu ona talafeagai mo ia lava. E tatau ona latou mafaufau pea pe a latou filifilia o se satelite o le ola ma aua le aʻoaʻoina i latou lava i tala pepelo, aua o le iʻuga o le a na o le l ¯ e lelei atoatoa.

Faitau atili