Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi

Anonim

O le Ekalesia Mekisateko o le Orthordox toeitiiti lava o la latou auala faalelalolagi i le tigaina o le tigaina. Ae na latou savavali i luga o a latou voleni, a o latou iloa le tau o se pale orker. O le Preyr Haryrmon Pantellemoni i lona olaga o se fomai ma na maua se aʻoaʻoga lelei, ae ina ua mafai ona salamo e faʻaaoga ni tagata e leai se totogi i ni tatalo ma ni solo lelei. O le tatalo e pafetalemoni ai le faamaaluga o le faʻamalologa o le ua siʻitia a le uaʻiliina vae o le leai o se tagata e toʻatasi.

O nisi taimi o le faʻamalologa e matagofie tele na talitonu ai o lē o amata ona latou paʻuʻu i le faʻatuatua i Le na faia le ola. Na tupu i loʻu uso tama, sa tatalo ai le maelega o tinamatua. Na vave ona alu atu le tama i le faasologa, e ui lava na suia e fomai ia te ia toeitiiti lava nofoa faataavalevale. O le aso ou te fia faasoa atu ai ia te oe O tatalo aoga a SVT Pantelelim ma faamatala nai lo lona puupuu, ae manaia, ola.

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi

O ai na o Panteleimoon Seale i le taimi o le olaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

O le talaʻia o le lumanaʻi o se tamaʻi talavou matagofie ma na aʻoaʻoina. Lona tama, o se Pule faapaupau, ave ia te ia se aoga lelei faafomai. Na tofia ai le alii talavou i le tulaga o le lalolagi ma tofia o le tagata faamasino. A 'ua faʻatonuina le poloaʻiga; ma na filifilia foʻi le taulealea e maliu mo le faatuatua faa-Kerisiano. E leʻi leva ae fetaui ma nisi Kerisiano e nofo faalilolilo i lona aʻai, ma amata loa o mai ia i latou i aso uma mo le afioga a le Atua.

Ae peitai, na mafai ona ia aveina le filifiliga mulimuli e avea ma auauna a Keriso pe a uma ona toe tutu mai le tamaititi o le inisinia. O le tama na taoto i luga o le ala ua oti, ona toe liliu ane lea i le tatalo vevela ia Iesu Keriso e uiga i le toe tu o le tamaititi. Na sau le tama i le olaga, ma i le lumanaʻi, ina ua maliu o ia i le lumanaʻi.

Na amata ona faamaloloina e Pounten ia tatalo na matua oo i luma, na asiasi atu i le falepuipui ma falemaʻi - sa leʻi mumusu i se tasi. Mamalu na salamō ia te ia i itu uma i le itu atoa, ma fano ai foʻi mata. Lua fomai, mai tagata o loo totoe, na filifili e tauimasui i le Pantelimoni: Na latou tuuina atu i le tupu o leromu. Na filifilia le au paia a le au paia ina ia tumau la i le taufaamataʻu o le ata, ae tumau ina ia taofia ai. Na ia tuuina i le Atua ia le Atua pe a fai o le pelu.

O le aso o le manatua o St. Panteleiliman Healer ua faamanatuina ia Aukuso 9.

O le pano a le Silisili Ese Mamanu Amalesmon na muaʻi faʻatagaina muamua e Orthodox i Sasaʻe, ona ia maua lea o le tapuaiga i Rusia. E faitau miliona tagata talitonu ua togafitia mo faamalologa, ma o vavega sili ona moni na tutupu mai.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

I le aikona, svt pantelemon e masani ona faʻaalia i se pusa mo vailaʻau vailaʻau ma se sipuni tele. Ae na ia taulimaina lenei tausi ie mafanafana ma se tatalo vevela Iesu Keriso, aua ua fola o ia ia te ia mo i latou uma o mafatia i le lalolagi.

Tatalo Phatelemon faamaloloina faamaloloina

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi

O le lagona paia o Pateteni o se Au Paia o tagata uma e tigaina ma mamafa i lo latou lotomau ai. O loʻo togafitia muamua i le faʻataʻitaʻiga, ma le faʻamaʻi leaga ma le malulu. O le faʻailoga i le ata o le Au Paia o loʻo i ai i luga aʻe o le moega o le tagata maʻi ina ia faʻapaʻiaina lenei nofoaga ma puipuia mai le faʻaleagaina o popolega faalemafaufau.

Fesoasoani o loʻo tufatufa atu e le gata ile maʻi faaletino, ae faʻapea foi i le faaleagaga. Ua faamamaluina o ia o se tagata mafanafana o le tagata, o lea latou te togafitia mo fesoasoani, loto vaivai, musu e nonofo ai.

Ua malamalama nei Kerisiano i le sala tupe e auina atu i le faasalaga e nonofo ai ma agasala. A o lenei o nei tofotofoga, e faʻamalosia ai le faʻatuatua, ona o le faʻamalologa e maua i le tatalo o le pisia le lagi o le SPleTenmoni.

Faʻafefea e iloa ese le faʻamaʻi ona o agasala ona o le auina atu e faʻamalosia le faʻatuatua? E faigofie tele le faia. Afai e tigaina se tasi ona o agasala, o le a ia faʻasesēina pea o Ia ma Pa. E matua faigata mo ia i le taimi o le faʻamaʻi, na siʻi ai le malosi o le tino. I le avea ai o se tulafono, ua fesiligia e le tagata lava le fesili: Aisea e tatau ai ona i ai se falaoamata sili?

Afai e lafoina le faamaʻi, o le tagata maʻi e faaliliuina ma le lototoa ma le lototele ma le tuliloaina. Na te malamalama i ona puapuaga ma agasala. O se maʻi faʻamanuiaina lenei. Pe o ia lea sa tusi atu i le Aposetolo o Paulo i le savali lona lua i Korinito:

Ma o lea ou te le matua ogaoga

faaaliga Dano mo aʻu o le tui v aano, agelu Satani,

atuatuvale ou, i o aʻu e leai faʻateʻa.

O faʻamaʻi e maua ai se tagata e mafai ona mafaufau i lona olaga ma e uiga ia i latou lava, pe a fai e le lava le taimi i le tulaga masani. O loʻo matou auai i le faʻanoanoa i aso uma, le vaifofo o faʻafitauli o mataupu ma faʻafitauli o aiga. E leai se tatou taimi e manatua ai le Alii ma ana poloaiga. Ma e naʻo le faʻamaʻi o le faʻamaʻi, e foliga mai e mafaufau le avanoa.

E i ai le tatalo matagofie e uiga i le faʻamaloloina, lea na faʻaalia ai le talosaga e faʻalauiloaina le faasaʻoina mai le vevesi o lenei lalolagi. Na ia tusia ia Ieremia Evesia. O se tatalo umi lea, ae o le faʻamaʻi, e mafai ona e faitauina e aunoa ma se faʻatopetope. O le mau lenei:

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi 3255_3

Afai e faʻamaoni e le tagata aʻoaʻo le mafuaʻaga o Lona faʻamaʻi ma vaʻai ai lona sioa i le Tama o le lagi, o le a faʻaalia ma nofo sauni lava e O le tusia lelei e uiga i lea ma le au Aposetolo i a latou savali, e saʻoloto le salamo mai agasala ma faʻamaʻi.

Tatalo Pantellemon Beler

Faʻafefea ona tatalo Pantellemon Beor

O lenei au paia va feololo o le i le Atua o loo lamatia o tagata mamai ma fomai. O na mea e manaʻomia e le au leoleo mamoe. Fomai mea e mafai ona aloese mai le le fiafia faafoliga faafomai togafitiga i togafitiga, ma gasegase maua faamalolo.

E tatau ona ou tatalo i totonu o le malumalu, pe mafai foi ona ou faitauina ni tatalo i le fale? O le malosi o le tatalo e fuafua i le faʻatuatua o se tagata o loʻo aoga tele lenei fesoasoani, Ma le taimi e le aoga ai le tatalo. Ae i le fale e tatau ona e lafoina au talosaga i le au paia i luma o lana aikona.

A iai se taotoga, ina ua maeʻa le talosaga tatalo, o le fomai tick e pulea e Pantelmon Bearéred. E tatau ona e iloa. Ona o le aluga o le ST. miliona o le faamalologa ma le fia afe o ola. O le mea lea, e mafai ona e talitonuina lou olaga i lima o le lagi Pule o tagata mamau o latou.

Ae o le faamanatuga lava ia o le lagi malu o le tagata faifaipea latou te i ai mana faapitoa. I luga o le Initaneti ia e mafai ona maua le faitau selau o faʻamaoniga o le matagofie o le faʻamamāina pe a uma ona faʻaaoga le tagata maʻi i le kanesa ma relics. E le mafua mai le mana le mautonu mai ni mala, aua o latou o se tagata e pule i le va o le lalolagi o soifua ma le malo faalelagi, lea ua lata mai pea le tagata ua ia fofoa. O le mea lea, tatalo pafia e uiga i le faʻamalologa i le kanesa i le televave o Reʻa o se fofo sili ona leaga.

I le motu o Rhodes (Eleni) i luga o le tumutumu o le mauga o loo i ai se tama monsister. E fiasefulu afe tagata talitonu e tu i luga o le vae i le vae e maua ai le faamalologa. E talitonu o le a aoga le tatalo pe a fai o le tagata maʻi o le a tutoʻatasi i le monastery ma ona vae.

O le Tatalo Patenlimonou Resight:

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi 3255_5

Tatalo Pantellemon Caller e uiga i le soifua maloloina:

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi 3255_6

Tatalo Pateteihimpouu e uiga i le toe faaleleia:

Tatalo Pateteilim region o le faʻamalologa onosaʻi 3255_7

Iʻuga

Sei o tatou otooto mai pe faapefea ona fai atu i le fomai pauteriaka e uiga i le faamalologa. Muamua, e tatau ona malamalama i le mafuaʻaga na aliali mai ai le maʻi. Afai o le faʻamaʻi ua aumaia o se lelei, e tatau ona e fesili mo faʻamalosia e puapuagatia uma i manu feisa. Afai o le faʻamaʻi o loʻo tuuina atu i le faasalaga mo agasala, e tatau ona e salamo ia i latou.

E le gata i tatalo, e tatau ona e faitauina le Akathit Panteleililimnou Seale ma Poloaiga a le tatalo ma Apathist i le Moastery po o le malumalu. O Akathist o se pese lilo o le Orthodox o le Paʻia, lea na lisiina ai mataupu uma e uiga. Akathist e mafai ona faitau solo tutoʻatasi, ae e mafai ona e faʻalogo i faʻamatalaga puʻeina.

E manaʻomia le faʻatasia o amioga faʻa-Kerisiano o amioga faʻaKerisiano; O tatalo o le a le faʻalogoina e le Alii, pe a fai e solia ma le loto i ai se tagata le menthodoxy. A uma ona taʻutaʻu atu ma salamo i asalae, e tatau lava ona e tausisi i le olaga faʻa kerisiano, ina ia le toe lafoina e le Alii le faamaʻi mo le asiasiga.

Faitau atili