Selena i Capricorn i se fafine ma tamaloloa i le horoscope

Anonim

I totonu o le Horoscope, vagana ai le paneta o loʻo i ai se tino faʻale-tino, o loʻo i ai foi ma pa puipui, o lona uiga, oi latou e le o i ai le tino moni o le tino. O se tasi o nei paneta o se senipei po o se paʻepaʻe masina, lea e faia ai le sili atu le faʻafeagai o le lilith (le masina uliuli).

Selena, lona zodiac faailoga ma se fale o ia o le a taʻu mai ai le nofoaga o le ola lea e sili ona lelei ai Nav i ona po ua tuanaʻi. Tatou saili pe faʻafefea ona faʻaalia e le selena lava ia i subricorn i le faʻafanua faʻafanua.

Selena - Horoscope Terdian Agelu

White Moon i Capricton Closhentetion: iloga foliga

A e mauaina seniāitu i totonu o Caseporon, matou te malamalama e aveʻesea le tagata e ana i le lumanaʻi i taimi ua tuanaʻi ona siitia ese mai isi tagata. Ma na ia tuʻu o ia lava i ni tulaga tiga, sa tatau ona faamalieina o ia i le laʻititi, faʻatau le misiona.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai foʻi o ia ma yoega, o le fomaʻi, fomaʻi, faʻatali. Afai o loo matou talanoa e uiga i se fafine, ma le tele o manatu o ia o se monk. Pe faia se aiga galuega - Faʻaaoga tamaiti o isi tagata pe siitia vave lona toʻalua mai le olaga o latou aiga, galue o se tausimai i se militeri.

I totonu o lenei embodimentant, e le toe manaʻomia ni osigataulaga o osigataulaga, e taua o le tagofia o le atinaʻeina o ni uiga maualuga o le au ret - pulea, tiute.

Amios - Capricorn Tulaga

Ioe, o le tele o tagata e le manatua o latou olaga ua tuanai, ae o le agelu tausi, ua mausali le puipuia o le tupe maua mai i faʻaosoosoga leaga. O le a faʻafesoʻotaʻi o ia, fesoʻotaʻi ma se leo i totonu o pulega i totonu o pulega, pito i luga o tagata ofisa.

Lagolago faʻapitoa mo le paʻepaʻe masina i Capricorn, o ia e ona e maua o ia pe a ia:

  • E manaʻomia ni mea tau fai pisinisi, e faʻatupuina ai lana kamupani, pisinisi, avanoa i faʻalapotopotoga a le malo;
  • Vaega o pepa aloaia mo le faʻaipoipoga poʻo le teteʻa;
  • faufaoa ia poloketi - fau fale, pisinisi a aiga, e filifili ni gaoioiga faapolofesa;
  • Saili le uiga o le ola ma faia ai le fesili talafeagai o loʻo iai - faʻaleagaina aano o manu, feusuaʻi o mea leaga, matelaina mo se taimi le tumau;
  • Ulufale tomai faʻapolokiki ma agafesootai, agafesootai, ma aga galueina;
  • E galulue malosi i le faʻamalosi tino, aemaise lava pe afai e le mo lau lelei, ae pei o le fesoasoani i se latalata latalata i ai;
  • Na te aʻoaʻoina le faʻaaloalo, matematika, matematika, aʻoaʻiga, faatoaga, galuega tagata faigaluega ma ofisa tagata, puleaina, anotusi ma uati mataupu.

O sea tagata e taua tele le faʻatuina o se sini i le vateana, lea e ono naʻo ia lava, ae faapena foʻi ona faʻaleleia olaga o isi tagata. O le miti o le fiafia i le vave maua ai le lagolago mo le sili ona maualuga.

Manaia le taimi. Ina ia faʻateʻaina le faʻaputuputu le lelei, vaivai, e aoga le faʻafesoʻotaʻi le malosi o minerale pe o atu i mauga e faʻatoʻilaloina o latou galu.

Mauga - lo latou malosi punaoa

Selena i Capricorn i fafine ma aliʻi: faʻaalia tulaga

O le tele o taimi, o se masina o le usuni lea e amata ona faʻaalia lona matua faʻaalia i fanau pe mulimuli, ma mulimuli ane - pe a filifilia e se tagata se galuega, foaʻi. E i ai, ioe, o tuia mai i tulafono. Ona ola ai lea o le tagata i le amataga o le saua: Mo se faʻataʻitaʻiga, e oti ona matua i le laititi, tausiga mo tuagane laiti ma uso laiti pa'ū i luga o ona tauau.

O faʻaaliga o Selena i Capricorn e sili atu le eseese e faʻalagolago i le tulaga o le atinaʻe faʻaleagaga o lona ona.

I le tulaga maualalo . O se tagata na te tulauti aʻe sini tele, e masani ona foliga mai e le uma ma faʻaleleia atili ma le manuia ma le manuia ia latou faʻafetai i le tele o le onosaʻi ma le galuega malosi. Ae afai e amata ona ia mitamita i, matapogia ma le faʻaalia o le faasausili - o le masina paʻepaʻe o le a taliaina lona tuputupu ae o le tele o tagata faigaluega

I le ogatotonu tulaga . Na faʻamaoni i ai na o ana miti moni. E faigofie mo ia ona ausia lona tulaga maualuga, o iai aʻafiaga leaga i olaga o isi. O loʻo faʻaauau pea ona faatinoina le polokalame kura ma le faia muamua: o taulaga i isi, ua le fiafia le fesoasoani, faʻaaoga lona tulaga maualuga, ma faamalieina lona tulaga.

I luga o le maualuga maualuga . O le tagata ua sauni e ositaulagaina o Ia lava e faʻatupu ai le faʻaolaina o ia lava e faʻasaoina ai le tulaga ese pe mafai ona avea ma se faʻamaoni faʻaleagaga, o se monk.

O le maualuga o atinaʻe na le o le pule o le paʻepaʻe masina i Capricorn, i luga o le fautuaga a tagata atamamai, e sili mo lona olaga o mauga.

Faitau atili