Uranus i le iʻa i fafine ma aliʻi i le faʻafanua faʻafanua

Anonim

Na maua le Planet Uranus talu ai nei (i tulaga taugofie) - Naʻo le 200 tausaga talu ai, na tatalaina ai e le Igilisi Atronomer Sir Wream Hischel. O lenei mea na tupu na tupu 13.03.1781.

I le Intulology, Uranium e fesoʻotaʻi ma suiga, ofo, amioga muamua, le masani-mafaufau, rooluus, fatuga fou i le fanua o faatufugaga po o saienisi. I mea o aso nei, ou te fautua atu le iloa o le uranium e amio i le iʻa.

Paneta Urana

Uranus i le faaputuga o iʻa: foliga o le faʻaalia

O tagata e ona o le tulaga o loʻo iloiloina o le Uranium o tagata uma na fananau mai i taimi nei:

  • Mai Ianuari 23, 1920 ia Mati 31, 1927;
  • Mai Mati 11 Ia Setema 15, 2007;
  • Mai ia Tesema 31, 2003 Ia Me 27, 2010;
  • Mai Aukuso 15, 2010 ia Mati 12, 2011.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma le nei Amerika o Alltrologer, Marion Marcha, e mafai ona faamatalaina i le "manatu eseese." E i ai a latou tulaga ese o uiga o loʻo faʻamatalaina e sili atu (saunia e S.vronsky):

  1. O Uranus i le iʻa na te faia ana lava meatotino i se ituaiga natura, e aumaia i ai se uiga masani, malamalamaaga. Atonu o loʻo i ai ni mea faʻaopoopo: Ia silafia le lumanaʻi, vaʻai miti faʻavaloaga, o loʻo fesoʻotaʻi ma agaga o ē ua maliliu.
  2. Latou te lagolagoina i le faʻailoaina o le fiafia, o le taugofie i le faʻaupuga.
  3. E masani ona fiafia i le aganuu a Sasae ma le aulotu o isi atunuu, pe a fai e talanoa ma le totofia e uiga i le fausaga o le lalolagi.
  4. Latou te feagai ma foliga ese atu o malamalamaaga, faʻaaliga e faʻaosofia ai i latou i le lotu faʻatonutonu ma suʻesuʻega faasaienisi.
  5. O le tagata e ona o le Uranium i le iʻa tele e iloa ai le ola mama, amioletonu, amioleleia ma filosofia.
  6. Mo le tele o itu, o nei tagata e fiafia tele i faʻataʻitaʻiga pepelo, e iai seisi auala. E mafai ona avea lo latou tagata leoleo, tupua, togafiti a hebs. Pe filifilia se galuega i le vailaau, pharmacologist mo latou lava.
  7. I se faʻaopopoga, o loʻo fetaui lelei mo gaioiga a le setete, faiga faʻapolotiki ma le pātā.

Latou te fiafia tele i le esompic

Afai ua faʻaleagaina Uranium i iʻa , O le amio uiga ese, o ia o nisi taimi o loo i ai i nisi taimi o le vaeluaina o tagata. Na ia tuʻuina i le mea moni i le lalolagi o augeseʻaga, e tigaina i mataʻu, mea faʻaleaganuʻu, laufanua totoʻa. Mafai ona tausisi i se olaga le mama pe afaina mai i feusuaiga.

I Mea le lelei i le masina - tulaga lamatia o le malemo pe le fiafia.

I Conjaunction ma mecury - O le uiga o le amta faʻalagolago i le maualuga o le atinaʻeina o lona agaga. E mafai ona ausia manuia le manuia i tusitusiga o se tala o se tala poʻo se fatufatu (i le tulaga maualuga), pe sili atu foi, le tele, filemu, ma le aulelei ma tau le mafaufau ma le mafaufau lelei ma le mafaufau.

Uranus i le iʻa i se fafine

O sui o le feusuaʻiga lelei, o ia Uranus na maua i le faaputuga o iʻa, o loʻo naunau tele i lona lava atinae faaleagaga. Ma e malosi tele, o nisi taimi e le fiafia i ai le olaga lautele, avea ma nini po o ni vae.

Afai latou te feagai ma le fofo o faʻafitauli o le lalolagi, ona latou muamua uma lea i le faaleagaga, ma na o le mea. Ae mai le vasega, e masani lava ona fiafia i ai Esohitica, mea lilo, mea lilo, lava-tuputupu ae ma le lotu. E taua le mea e le taofia e matua faʻapea mea faʻanaunauga.

Ona o lona sili atu le miti, o tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi e matua leai se fesoasoani, latou te manaʻomia le faʻatuatuaina lagolago. Ae o le sili ona atiaʻe o latou e ono faʻatino e avea ma psychcs consirvoo o loʻo fesoasoani i isi tagata e tatala le ie puipui o tutusa tutusa.

E masani ona i ai i tomai tele

Uranus i le iʻa i se tamaloa

O lenei malosi o le fola o le fola e malamalama lelei ai i le eseese o le feteʻenaʻi ma le feeseeseaiga. Ua taʻua o ia o loʻo taua i le fuafuaina ma faʻaaoga le faamaoniga fou o suiga fou. I le taimi lava lea, e masani lava ona malamalama ai se tina ile faiga o faiga paʻaga, o nisi o ana mafutaga e mafai ona taloina ai isi. O le mea autu lava o loo latou manuia ai mo ia.

E tusa ai ma tagata atamamai, o le pule o Uranium i le iʻa atoa o le a iloa ai sauniga le masani ai, manaia le fiafia, ma le ono maualuga i sosaiete, e le mafai ona malamalama i ai sosaiete.

O loʻo iai foʻi suiga ma soʻotaga e fesoʻotaʻi ma fesoʻotaʻiga ma le siʻomaga, o loʻo faʻaalia ai se lagona le mautonu ia i latou lava. Ae o le a latou atiaʻeina Lana tele pa'ū ma galue malosi i le toe faʻaaliga o fatu o agafesootai olaga.

Faitau atili