Faailoga mo le tausaga fou e fai ai tupe

Anonim

Matou te tauva uma mo mea lelei tautupe ma tele. Ae, o le mea e faanoanoa ai, o tupe e le masani ona taai i taimi uma e foliga mai i le olaga i le tau talafeagai. O le mea lea, o le toʻatele o tagata latou te sailia se fesoasoani mai faʻataʻitaʻiga faʻapitoa ma faʻatiga e tosina ai tafega tau o tupe.

O le Tausaga Fou o se aso malolo i se faʻailoga tikeri, o le Tausaga Fou o le Tausaga na faʻatauaina e le siosiomaga o mea lilo ma le mafaufauina o se vavega. O lea, faʻamanatuga faʻamanatu mo le tausaga fou e fiafia tele ai i le tausaga sili atu lona matagofie, ma ua maua le Ua maua. Sei o tatou vaʻai i ai i auiliiliga i totonu o lenei mea.

Kerisimasi pulou ma tupe siliva

Sauniuniga talafeagai mo le faamanatuina

E taua le faʻalogo i le le le taʻuina i nisi gaioiga na faia i le po o le tausaga fou, ae ua faʻaatoʻa foʻi mo lenei mea. I mea uma, o ia foi o lona lava faʻailoga ma talitonuga, pipii lea ia te oe e mafai ona puipuia oe mai le gaumativa ma tua tupe.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E faʻapefea ona matauina fautuaga?

  1. I luma o le Tausaga Fou, 2020 o le a mautinoa lava fuafuaina uma aitalafu (e le taua). O le tupe a le tupe e matua malosi lava mai le i ai o aitalafu i le faamanatuina o le aso malolo. Ma o le 12 tausaga uma na sosoo ai o le a e tigaina foi i aitalafu.
  2. A faʻapea o loʻo taofia e nonogatupe o loʻo fai ai oe, ona fai lea o le isi totogi i lea taimi talu ona faia le tausaga fou ina ia le aliaʻe ai taualumaga.
  3. Faia o le Muai Tausaga Fou Aso e leai se mea e le mafai ona faʻaopopoina mea uma aʻo le i le pene O se ituaiga leaga lea e silafia ai faigata tau tupe a sau i le tausaga fou. 'Ia taʻitasi le tele o tupe i le atotupe ma luga ole faʻafanua.
  4. E manaʻomia le faia o le maualuga-lelei le faʻamamaina i le fale o loʻo i le tausaga fou o le Tausaga Fou. Ole atu la nei, e le tatau ona paie, ae e tatau ona faafoliga e oo lava i nofoaga sili ona faigata ma le autū i le aiga. Tuu le fale mautotogi i le tausaga fou susulu atoatoa le mama.
  5. Ae o le faʻamamaina e le faia se isi taimi i se taimi mulimuli ane ae i le aoauli ia Tesema 31. Ina ua maeʻa le aoauli, e le mafai ona faʻaosofia ai poloaiga, pe naʻo le onosaʻi foi i lapisi mai le fale, ina ia leai se laki ma le fiafia faʻatasi ma ia ma le lasi.
  6. E le mafai ona o le Tausaga Fou o le faʻaleagaina o soʻo se pisinisi mataupu. O le mea lea, o le a matou taulimaina i le taimi muamua a le aso, o le aso malolo e tatau ona teuina i totonu o le siosiomaga o le fiafia ma le fiafia, ae le o manatu e uiga i galuega ma faʻafitauli.
  7. E faʻasaina ona faʻasaina ma ia ni aitalafu aʻo leʻi faia le aso faamanatu, ma isi e momoli tupe. A leai, o le a e sau ma faapaʻuuina tautupe i luga o le 12 masina o loʻo mai le tausaga talu ai. O le a e faʻamoemoe e te leiloa ma le le mafai ona totogiina le faʻatau atu o tupe poʻo mea taua. O le mea lea, aua le aveina tupe i se tasi.
  8. O tupe e alu i le tupe - lauiloa o le tau. Na ia faʻailoa mai e manaʻomia e le tiapolo fai mea tau tupe i tagata na e saʻo tupe ma latou te iloa faʻatino se avanoa toʻa i luga o latou. Mai le Tausaga Fou e taua tele le faʻatau ma fai ai se laʻau Kerisimasi (poʻo se pine o le fale, o loʻo avea ma mea lelei e te maua ai o se tagata faʻatauga i lou olaga.

Taua le ofoofogia. E sili atu ona o mai le tinoitupe malosi i latou e mafai ona maua ni teuga. Taumafai i luma o le aso malolo e tolopoina le aofaiga o tupe faʻapitoa o tupe i totonu o le piggy bank - ina ia le gaogao le fale, ae mafiafia.

Dollar melochka

Tupe Totogi mo le Tausaga Fou

Miti e faaalu ai le tausaga fou i le tulaga o le tamaoaiga ma tupe faʻapitoa, e taua le faʻaaogaina o faʻailoga tupe faʻapitoa mo le Tausaga Fou.

  • O le uiga sili ona taua o le tausaga fou ua teuteuina i le afi. Ina ia sasaa le oaole tamaoaiga ia te ia lava, e fautuaina atu i le sili atu ma le malamalama i le laʻau, faʻaaogaina o laʻau Kerisimasi, talafatu o mea teuteu. O le sili atu ona pona o le Kerisimasi laau - o le a pasi ai le galuega atoa o le tausaga atoa.
  • E lauiloa foʻi o le faʻailoga lea i le tosina mai o tupe i se fale o loʻo i ai: O le ofeʻau e le tatau ona teuteuina e le naʻo meataalo, ae o le faletupe faletupe, o pepa fou, siliva ma suamalie.
  • E le manaʻomia le sefe i le laulau fou o le Tausaga: ia tuu o ia e tu i le tele o amo e mafai ai, o le a faʻatali le aiga mo le tausaga atoa.
  • Fuafuaina o se lisi auga, Ia mautinoa e faʻaaoga mea nei: saito, araisa, alafagi, alafaitiʻe ma fua, o le a latou tosina mai le malosi o le tamaoaiga.
  • I le laulau fou o le Tausaga e tatau ona auai e Soloka ma le masima - o le a ia faafefe ese soo se mea leaga. Ma le isi mea, tuu sina sivala itiiti i le faitotoa o le fale, o iina na ou ulufale ai i le vaega pogisa.
  • Lelei tele faʻailoga - i le afiafi o le aso malolo, faʻafuaseʻi ona ala i luga o le masima i le pito.
  • Ina ia faʻamalieina tupe ia i latou lava, sa luluina foʻi malo uma mo le tausamiga o saito.
  • Sa ou fiafia tele i mea fiafia ia te oe lava, aua e te galo i le e ona le fale - le fale. Na ia tuua foi se ipu meaai - e masani lava o lenei kapoti ma se ipu uaina. O le tele o tausaga, ua e tuu ai le agaga mo le atoa o tausaga uma.
  • Afai e te manaʻo e saogalemu le laki i le tausaga fou - ia faʻaeteete o au taga i ou ofu e tumu i pili (lelei tele le aoga tele). E sili atu ona faigata mo fafine - ona ua leai ni taga i ofu ma povi, ina ia mafai ona e suia sina tupe, tuu tupe teu i le potago. I le pito sili ona leaga - na o le aoina o le fale uma o le seevae i le piggy bank pe tuu i luga o le teuga tupe, o gaioiga foi o le a faitauina foi.
  • A o leʻi oo i le aso malolo, faʻaalu se suega i luga o taga o tagata uma o le fale e saili ai pu ia i latou. Ma afai na mauaina na mea, latou mautinoa aveese i latou i le filo mumu: Lea o le malosi tau tupe o le a le oʻo i pu ma e leai se mea.
  • E i ai le tasi le ata mataga a tupe, e tusa ai ma le mea e te manaʻomia e faʻamafanafana ai se tupe siliva fou ma tuʻu i totonu o le champagine. Ma i lalo o le taua o le Chimes, o le volley e inu ai le vai inu, o le tupe na tuua i le atotupe ma faatino le matafaioi a le aotelega mo tupe. E le mafai ona faaalu.
  • Ina ua maeʻa le uati i le tausaga fou e fa 'ai le 12 taimi, fai tupe siliva, teu tupe ia te oe lava.
  • Afai i le taimi o le faʻamanatuina o le a amata ona e nana le agavale agavale - o se faʻailoga matagofie lea o le mea lea e folafola atu ai le tele o tupe. Ae e le mafai ona ulagia lou lima, e tatau ona e fufusi i le moto, ua ave i laʻu taga ma e le masani ai iina.
  • Ua ou mataala i le tau i le aso Tesema 31. Afai o le lagi e manino pe o le po e mafai ona e iloa le tele o fetu - o le a tamaoaiga le olaga, ma o le tausaga o le seleselega.
  • Afai o le aso mulimuli o le tausaga tuai, o le aisi o le a fai atu ia oe i le ALMS - ia mautinoa e ave, o le a e manuia.
  • Na ou masani ona auai i le Matur pe na maua ai le solofanua - e faamoemoe i ai.
  • Mo le faʻamanatuga o le Tausaga Fou, e taua le faʻatauina o ofu fou pe a fai o oe i le isi tausaga o le taimi e fai ai ni lavalava fou ae le iloa lelei ni lavalava.
  • O le taimi e o mai ai malo i le fale, i latou na muamua na tutuli i le pusi - o le a avea o ia ma mea sili ona mautu i le tausaga a sau.
  • Pa'ū ma gagau le meataalo ma laau Kerisimasi - O le saini Fonsi Quences Rices Rices.
  • Le Atua se mea i le lalolagi, aua le manatu i le mafutaga i le po sili ona manaia o le tausaga! I le isi itu, taumafai e fai se mea malie i le tele e mafai ai, matou te talie tele, fusi lou aiga ma e pele ma e pele ia te oe, moomoo lelei i le sefulu ma le lua masina.
  • O tagata na ola mai ma o se faʻailoga lelei a le tausaga fou - e moe i le fonotaga o le tausaga fou o le tausaga mo le fiafia. E moni, e taua le faia e ala i se avanoa, ae le faʻapitoa, pe leai, o le a taofia le alualu i luma le faʻailoga.
  • Ina ua feololo tagata asiasi pe a uma le faamanatuina, aua le aveese mea uma mai le laulau. Ia tumau o ia i se mea mai oloa na le tupu fua seia oʻo i le vaveao - fualaau, Aleʻa, falaoa ma iina.
  • E le taliaina ma togi ese toesea o ipu fou o le Tausaga Fou i totonu o lapisi i totonu o lapisi, e tatau ona aoina ma i le taeao fafaga i latou e fiaaai manu.
  • I latou e manaʻo e faʻatau a latou lava nofoaga i le isi tausaga e mafai ona faia se faigofie ma le aoga le aoga. Mo ia, o le a tatau ona e aofia i luga le loka ma ki o le ki o loʻo tautau i le tala o loʻu fale "(pe i le fale - pei ona e manaʻo ai).

Ki ma kane

O le loka e nana i se nofoaga faigata, ma ina ua manogi le uati i po 12 po, inu ai se ipu laupepa o Champagne, Ave le loka ma tatala. Ina ua maeʻa, ki e teu ai le Kerisimasi Kerisimasi. Afai o le fonotaga o le aso malolo e le tupu i le fale, ae i se pati, e tatau ona nanaina i totonu o se taga po o se ato ma leai se mea leiloa.

Faʻaoso i le Tausaga Fou o le tala lea a le Tausaga Fou ma tuu le tupe e aliali mai i lou olaga i le tausaga fou, pei o maso pe a maeʻa le timu! Tau lava e manatua, ina ia mafai ai ona talitonuina e le faʻailoga, e taua le talitonu ia i latou ia faʻatuatua, vaʻavaʻaia o soʻo se masalosalo.

Faitau atili