Lelei aso mo taotoga mo Setema 2020

Anonim

A e le afaina le tagata se mea, ia e le manatu e uiga i le faamalosia o lana puipuiga ma le soifua maloloina. O le taimi lava o loo maua i se faamaʻi matuia, e manaomia le tausiga faafomai vave. faalavelave tau faatinoga o faalavelave tutupu faafuasei ma fuafuaina.

I aso nei o le a tatou talanoa e uiga i vailaau fuafuaina ma mafaufau aso lelei mo le faagaoioiga mo Setema 2020. E faapefea ona fesoasoani le kalena malama pe afai e manaomia faasaʻoga taotoga? Ou te le talitonu o loo i ai le masina o se aafiaga i le mediums suavai o le tino o le tagata faapea foi ma le vai o punaoa faalenatura.

Ae o le taimi sa ou maua ai e faamaonia le auala e luminaire po taitai atu ai le faagaioiga o tatou toto, lymphs ma sua intercellular. E mafai foi ona vaai i ai oe pe afai e te le sili atu ma le faaeteete a itiiti.

Lelei aso mo taotoga Setema 2020

vaega malama ia Setema 2020

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se tagata o se vaega o le natura ma e aofia ai le lava elemene lima e pei o le lalolagi o loo siomia. I aso anamua, o tagata iloa e uiga i ai, ina ia latou taumafai e ola e tusa ai ma le rhythms o le natura. tagata faaesea tausaga po nei mai le natura: Matou te fiafia e ola i le vaomatua sima ae le o le laueleele o le lalolagi. E ui i lea, e toatele tagata mafaufau e uiga i lo latou tupuaga ma le nofoaga i lenei lalolagi ma o loo faateleina le faia o fetu, astrometedycin ma togafitiga mālō mo laau faafomai.

Le suiga o le vaega malama tonu e aafia ai le ala o faasalalauga suavai o le tino o le tagata, le fuafuaina o le lelei ma le soifua maloloina lelei, o le natura o le toto coagulation, tapulaa uunaiga, ma isi mea lea, o le fuafuaina o gaoioiga taotoga tatau foi ona faamaopoopoina ma le vaega malama.

Mo se faataitaiga, astrotics te le fautuaina categorically fuafuaina gaoioiga i le taimi o le tulai mai o le tisiki malama: e leiloa matautia toto maualuga. Ma i luga o se e faaitiitia masina e le o manaomia e mafaufau implants ma totoga taotoga: o le a latou le fetaui foi, o le a teena e le faalapotopotoga e pei ona ese.

O a vaega masina o:

  • masina fou;
  • kuapu muamua;
  • kuata lona lua;
  • masina atoa;
  • Kuata lona tolu;
  • O le fa o kuata.

fausia masina fou ma le masina atoa se kuata eseese: latou vaega tele. O le masina fou e faatatau i le kuata muamua, ma le tumu i le masina o le lona tolu. O le uluai itu e lua - o le faateleina tisiketi, le kuata mulimuli e lua - amata ona faaitiitia lemu le masina.

I le kalena malama astrological, ua faailoa mai, i lea vaega o loo i ai se susulu po uma i le taimi, o le taimi o le oso o le la ma le goto o le masina, localization i le faaputuga o fetu zodiac. E taua tele le iloa po o fea o le a le masina e ala i faailoga zodiac lea: o le fetu faia a latou lava suiga lelei-o le avea i le tagata ma le tulaga o lona soifua maloloina.

E tusa lava po o le aso kalena o le masina le la, e lua aso malama, i le ua contraindicated categorically lea fesoasoaniga faafomai, ae vagana ai e faasino i fesili e se taotoga o faalavelave tutupu faafuasei e laveai olaga. O le taimi lenei o le masina ma le masina atoa fou. Foi e le pepa faataga o le astridey gaoioiga fuafuaina i aso suiga: o le taimi o le gaoioiga malama tisiki mai le tasi kuata i le isi. ua faamatalaina ai lenei taimi e le le mautu o le uma o galuega tauave a le tino, ma o lea o le mautinoa o le taunuuga o le paʻi mai o faatinoga.

I le masina fou, ua vaivai le malosi o le malosi o le tagata, o le mea lea o le tino o matua taliaina o so o se faalavelave mai fafo. I le masina atoa, i luga o le ese mai ai, o le tino o loo i le tumutumu o le malosi faatumuina, ae e foi matautia: i lenei vaitaimi, e mafai ona maua e se tagata se tele o le toto i le taimi o taotoga.

O le mea lea, o le kalena malama o gaoioiga e tatau ona tuufaatasia i le amanaia tulaga uma o loo lisiina atu i luga. e le faaaogāina le gaoioiga fuafuaina e faalavelave tutupu faafuasei ma e le manaomia ai se taotoga le taimi nei, o lea e mafai ai i se siosiomaga e malolo e ioe faatasi ma le fomai o le aso e silisili ona lelei o togafitiga.

TAUA! Matautia mo gaoioiga o aso uma o eclipses - malama ma mugala.

Mea e mafai ona tupu pe a mavae tauaveina le galuega i le atoatoa le masina po o le masina fou:

  • O le manuʻa ua matua tuai ma faamaloloina;
  • manaomia e toefuatai leiloa sili toto;
  • Mailaila i le tipi ua umi faatuai, o tagutugutu o saito;
  • E mafai ona faigofie ona piki i luga le siama.

faalavelave tau faatinoga ua sili ona faigofie e tolopo i le aso o le afio ifo o le masina. I le taimi lenei, o le sua o le tino (intercellular suavai, lymph, bile) e le o malolosi e puipuia ai le faamaloloina manua. ua amata vailaau po nei e faalogologo i astroticine ma faasino atu i le tino o le tagata, i le amanaia ai lona natura foliga ma aafiaga o le siosiomaga.

Lunar Calendar o gaioiga

O le aafiaga o faaputuga fetu zodiacal

malaga luminaire po e ala i le lagi e ala i faaputuga fetu zodiac 12 uma. Astromediki talitonu lea e nafa faaputuga o fetu uma mo se okeni faapitoa o le tino o le tagata. Ina ua faia e le masina a taofia i le faaputuga o fetu zodiac, o le totoga-tulia totoga avea vaivai ma vaivai. O le mea lea, o le autu o pulega o astrredicine o se faasā ai le togafitiga o totoga, pe afai o le masina i le uia o le pule o le faaputuga o fetu i latou. O le, pe afai o le tisiki malama e pasia e ala i le faaputuga o fetu o akarava, ona e lē mafai ona meaai ma faagaoioia le totoga o le faiga genitourinary.

Tusa lava po o le a le ponaā aso ma isi mea, e le fautuaina, e le fautuaina le tofiaina o le faia o se fesoasoani i lea taimi e ala i le faalumaina o masaga, ma teine.

Leaga Lelei Capricton faaputuga E faʻaoga i le ivi o le tino, o le Masini Maculolomal, nifo. I le vaitaimi lea, o gaioiga i totoga e tu latalata i le WRA BAROous e fiafia tele.

Taaloga o le Taupou E le tatau ona togafitia ma faʻafoega i Okeni o le fuainumera o le fuainumera faiga, ata ma le toto o le toto. E faasaina e faia lava suesuega, mo se faataitaiga, e faia ai se colonoscopy. Naʻo le "malamalama" faʻagaioia e le o se faʻasalalauga faʻapitoa.

I le faaputuga o Taal E le mafai ona i luga o le fatafata i luga o le fatafata. O le faʻa, i oulosi, taliga, mata, nifo, auvae, totoga tino. E aofia ai foʻi ma le Hematomimimitic System. E mafai ona fuafua le faʻatinoina gaioiga pe a fai o loʻo matou talanoa e uiga i le ursiasia faiga.

Ccorpion faaputuga Leaga afaina ai le urosi faiga ma neura: vaivai i latou.

I le faaputuga o iʻa E mafai ona e togafitia le totoga o le tinoi fua ma fufulu tino mai le tino mai slags ma toxin. E le mafai ona faʻafesoʻotaʻi soʻoga, Macculoskeel system ma orana.

I le faaputuga o kanesa E le o fautuaina e faagaoioia totoga lotoifale e faia aʻe ai le faiga digestive, faapea foi ma le ate. Mulimuli ane avea ma le malamalama ma Bronchi.

I le faaputuga o mamafa O le faʻapolofesa o le faʻaaogaina, o le URA ACIGA FAʻATINO MA VERTERBALL POLE MAʻU MAʻU.

I le faaputuga o le aquarius E le mafai ona fuafua gaioiga i luga o vae, alatoto, fatuga ma le ate. E mafai ona e fuafuaina le faʻapogai faʻalavelave e faʻasaʻoina ai le saʻo o le cardicic aracica ma vertebral discs.

Faʻavae masaga masaga Afaina ai okeni o totoga o le pito i luga o le tino, ae o soʻo se faʻaaloalo i le toto fua o le a manuia.

O le faaputuga sagittarius O totoga uma a le tagata o loʻo vaivai malosi, o lenei vaitau e le talafeagai mo gaioiga.

I le taimi o le Transit o le masina i le Faaputuputu o le leona. Faʻasaina soʻo se togafiti faʻafoliga ma le loto.

Faʻaputuputu feʻau Faavaivaia ai neura ma vaaia, e faapea foi le faiga musculoskeletal atoa ma sooga ma ivi. E mafai ona e togafitia le radiolitisis ma le urinary system.

Manuia aso mo gaioiga ia Setema 2020

Malolo ma le le lelei aso

Afai o le gatete o le ponar aso o loʻo ogatasi ma le vevesi o le tino poʻo le tino, ona manatu lea o le taimi lenei mo le taotoga. Faailoa se taimi lelei mo gaioiga e matua faigofie lava: Ua lava le faʻaaogaina o le Lunar Calenar ma malamalama i le masina.

TAUA! E tusa lava po o le aso kalena o le masina, le lelei aso mo so o se gaoioiga o le aso o Hecatan (Satani). o 9 O lenei, 29, 15 ma le 23 aso malama.

I le tuputupu ae o le malamalama po, ua fautuaina e taotoga, transplantation o totoga, implantation totō, nifo faaopoopoga ma lobes e manaomia ai le gaoioiga o le ala o faasalalauga i totonu o le tino. O le, pe a siitia sua uma, o le tele vave ma faigofie i le totoina i le okeni po o se pine o le a prosthesis.

TAUA! Lelei aso mo taotoga ia Setema 2020: 8, 9, 10, 15 ma le 16. Mo le faaliliuina o totoga ma implantation fetaui 23 ma le 24 Setema.

O le nightlings o le po luminaries ua faasolosolo aveesea o gaoioiga, o lea o le aveesea o neoplasms, sisite ma tumors e faia i le faiga agamalu. O le tino na e le taofia ai taotoga. e mafai ona taʻua lenei i luga o le faataitaiga o le teuina o laau ma vaovao: pe a malulu sua ola, teuteuina pasia e aunoa ma faafitauli.

Faitau atili