Selena i le fua o se fafine ma le tamaloa i le horoscope

Anonim

Planet Selena, o se tasi o mataupu, o le Asteroid o loʻo i ai i le fusi o Asteroids i le va o Jupiter ma Mars. Na ia mauaina lona suafa i le mamalu o le atua fafine o le Masina i tagata Eleni anamua. O loʻo taʻua foi o le paʻepaʻe masina o le paʻepaʻe o le masina.

I le foliga foliga o Retananauina le faailoga o le agelu agelu, o le auala o le mana faaleagaga o se tagata na te faailoa i ai i le ala o le moni, o le ala o le malamalama. O le Zodiac faʻailoga o le paʻepaʻe masina e maua ai le tele o faʻamatalaga e uiga i ana faʻapitoa i lenei mataupu. E faʻafefea e le senim amio i le fua - ou te fautua atili aʻoaʻo atili.

White Moon i le Horoscope

White Moon i le faaputuga o fua: foliga o le faaalia

O le tulaga o Selena i le faʻailoga saini e malosi e malosi ma lelei. O ona tagata e ana tagata o tagata ma le agalelei, matagofie, o loʻo i ai le atinaʻeina o le tofo o le tofo, moni conosseours o le matagofie. I le amataga o le loloto ua tatau ai ona latou faʻalelei i latou na tauloloa, tau ma faitatala. E mafaia ia na faia le matafaioi a Amio Umi na mulimuli i le paleni o le malamalama ma le pouliuli.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le faʻaputuputuina karma i lenei olaga e mafai ai ona latou amata ma faʻaleleia atili pisinisi pisinisi, faʻaleleia le manuia i olaga uma, taʻitaʻi lagolago mo le tulafono faamalosia. Ae ia manatua le mea moni o le masina o papaʻe o le siakiina o uarota, ma le faʻamaoni pe na lava a latou misiona. Ae leai se isi puipuiga, ua vaivai vaivai.

Ina ia faʻasau ma maua ai se tasi karma lelei, o tagata e ona o selena i fua, o tulafono a le lalolagi ma le va o le lalolagi, aua neʻi faʻasalaina o se tasi.

O le a le mea e sili ona lelei e mafai ai ona fai se masina paʻepaʻe i le faaputuga o mamafa o mamafa?

  • atiae nitelomatic ma tomai faaupufai;
  • O le meaalofa a le failauga (o le mea autu e le o le faʻaaogaina ma ni faʻailoga faʻapitoa);
  • I tulaga faigata, o le mea moni o le a le manuia, e le o leiloa lona mamalu;
  • iloa auala e faʻalelei e le faʻatosina ai le faʻamafanafana, e masani lava o le moni o lona i ai;
  • E siosia o ia e tagata faauo faatasi ma ia o loo taofia ai se atua mafanafana ma le agaga faaleagaga;
  • Sili atu malosiaga puipuia ai o ia mai talanoaga i tua atu o lona tua, o le mata leaga. Afai e tatalo tele, ona fesili lea o mea uma, e vave tele faʻatosina;
  • O lona tomai ma taleni e mauaina ai se iloiloga manatu faʻapitoa, faʻaiuga saʻo o loʻo faia i le faamasinoga;
  • O le Ander lona lua na lagolagoina i le olaga, molia e le lelei, musuia;
  • O le galuega e ausia le manuia i vaega nei: Musal, Fefaʻatauaʻiga, Tusilaau, Faʻafitauli, Faʻamaumauga a le Malo, Lusia, faʻapea foi ma le Faʻalapotopotoga a le Malo, Righty, Cormetic.

I Nato, o le tele o tomai e mafai ona atiaeina

Ae ui i lea o le a tali atu i sauaga, faatamaia tagata nai lo le taʻua o faitioga, ona amata ai lea o le iloa o le tagata o le itulagi, o lo o faatalitali i le pulega o le fafine o le fafine. .

Selena i le fua i le fafine ma tagata: faaalia tulaga

I le pito maualalo . O le malamalama o le malamalama vave taofi e taia ai ni taumafaiga e taia ai, lalagaina lagona maopoopo ma faatulaga togafiti mo oe lava maua. Afai na te le malamalama i lana lesona, o loʻo ia faʻatali mo faʻagasologa faʻamasinoga.

O amioga amiotonu, i se tasi itu, o le a maua ai le manuia i le faʻalavelave faʻafuaseʻi, moni lava e afio mai i le olaga o tagata, e nofo lelei i uo faʻamaoni, Paʻaga paʻaga.

Taimi taua. O le punavai autu o le faʻatumuina o le malosi i lenei tulaga o le ea elemene, ae o loʻo faʻaalia i se fesoʻotaʻiga musuia i foliga o se tulaga matagofie (savaliga i totonu o faatufugaga ma ata). O lea, o setete o le leaga o le a alu.

Native e taua le auai i faatufugaga o faatufugaga.

I le averesi . Ina ua Maua Meaalofa o le Aso Muamua, pe afai o le a faʻatinoina e le tagata lona tulaga maualuga maualuga, fesoasoani i le isi i le fofoina o faʻafitauli ma le tulafono maualuga ua tumu i se mamana vaitafe o le malosi.

Ile tulaga lea, sa pule ai le pule o le leo paepae i le fua o fua e avea ai ma tagata e feoaʻi o le fealofani ma le matagofie i le lalolagi. O lana au filifilia (filifilia) o loʻo auai atoatoa i totonu o aiga faʻafitauli, tuʻua se tasi taimi e taʻitaʻiina ai gaioiga lautele. Faʻafetai Le faia o le mataaga a le faʻamasino amiotonu, o loʻo alu atu i le tulaga sili ona maualuga.

I luga . O lana galuega o le toe faʻafoʻiina o gataifale i le lalolagi ma le fesoasoani a faʻataʻitaʻiga lanu faʻapolofesa, o se tagata maualuga maualuga. Tatau ona faʻatino manatu o le mafaufau poʻo le faiaina o tatalo masani e faʻatumauina ai faʻamalosiʻau o le malamalama.

Faitau atili