Lunar Faʻatau Kalendar mo Fepuari 2020: O afea e manuia ai

Anonim

O le aafiaga o le po na susulu mai ai i le olaga o le tagata e aafia ai lava isi mea, e foliga mai ai, o se nofoaga e le taua e pei o faatauga. A uma mea uma, ae le o ni faʻatau uma e manuia, o nisi taimi o oloa e mafai ona vave sau i totonu, ma afai o le a naʻo le mauaina o le le mauaina o mea na latou faʻamoemoeina.

O lea la, e manaʻomia le amanaia o aso lelei o le masina, pe a o le a lava le tele o faʻatau. Mafaufau i le Lunar Calendar o faʻatau mo Fepuari 2020, ia iloa se taimi lelei e asiasi ai i nofoaga faatau.

O afea e manuia ai faatauga?

O le Maliu Moon e lelei mo faatauga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O tagata atamamai na maua le tuputupu aʻe o le po o le po na susulu mai ai le taimi sili ona lelei e toe maua ai le leoleo. Ae i le isi itu, ona fai ai lea o Rad Vasseph e avea ai Radid Stread, ae le o taimi uma.

Ma oe, ulufale i le faleoloa "naʻo le vaʻai atu", ua uma ona o ese mai i totonu o tupe maua. Ole mea lea, faʻatau atu i le faʻateleina o le masina e tatau ona mafaufau loloto.

Ia Fepuari 2020, o le po Luminare o le a faateleina i le vaitaimi mai 1 i le 8, ona mai le 24 i le 29 masina. Ma o le a matou aumaia se faʻamatalaga sili atu auiliili o aso taʻitasi.

2 numera

11:23 Amata 10 Aso Faavalava, e faʻatupu le masina i le faʻailoga o le taulaiga. O le aso e matagofie tele mo tagata faatau. O tagata auai uma o le a faamalieina i le faʻatau, mea autu, faʻailoa i ai le manaʻo o vasega taʻitasi.

Ma afai o lea ua e faʻaalu i se tupe tele (pei o fale faigaluega i le fale, meafale poʻo masini poʻo masini), ona faʻateleina ai loa lea o lou agalelei.

4 numera

Mai le 12:06 le amataga o le 12 masina o le masina, o le luminanis tuputupu ae i le faaputuga o masaga. Se isi tupe manuia mo Fepuari. Tuʻu le fiafia e faʻatau tusitusiga i luga o oe lava-atinaʻe, tusi lotu.

5 numera

Mai le 12:40 O le 13th aso o le masina taamilosaga amata, o le lumatoare ua tupu i le masaga. O le taimi nei ua manatu o se tasi o sili ona talafeagai mo le faatau. O mea lelei atoatoa e maua ai le fiafia mo se taimi umi, o le a maualuga atu lo latou uiga.

6 Numera

14 I aso faʻatosina mai 13:27, ua faʻateleina le masina i le faʻailoga o le kanesa. Afai ua leva ona ou moemiti i nisi o le faʻavae faʻapitoa o le fale poʻo le mea e te manaʻomia i le faʻatoʻaga - faʻatau i le aso. Lagona lelei mai le mea moni o le a mafai ona faʻaaogaina. E te manaʻo e faʻaola ai le tafega ma tupe o le a oʻo atu ia te oe lava ma sili atu.

7 numera

Mai le 14:31 o le amataga o le 15 Lunar aso, o le luminas tuputupu ae i le faaputuga o kanesa. Astrologers valaʻau lenei numera o loʻo faʻamanuiaina tele mo tupe faʻaalu. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻatau ma le tele o ni oloa, e faʻalagolago i lou manaʻoga.

Ma ia Fepuari 9, o le ateteli le fanua o le a i ai i le atoaga o le masina, o le a tupu i le faailoga o le leona. I le ao i le ao aʻo leʻi i ai, e aoga lava, e aoga o le toe tuʻufaʻatasia mai soʻo se faaiuga taua. E pei foi ona faʻatau ai lava avanoa, ae le aoga le faʻatau atu o trivia, ae e mafai ona e faʻaalu i mea totino, aumai le taʻavale, meaafale poʻo masini faigaluega.

Faʻamuta maeʻa le manuia aso o le tuputupu aʻe o le masina ia Fepuari 2020.

4. Numera

5 masina o le masina mai le 09:02, ua atili ai le masina ile tagi. O se aso matagofie e alu ai i le fale faʻatau mo trisles poʻo ni faʻatau tele. Peitai, pe a filifilia, e faaalia ai le gauai atu, - le ono aafia ai o oloa le aoga, e ui lava i ni faaletonu meatotino, e tusa lava ma nai mea faaletonu. Ma o le mea lava, aua le togi ese le siaki.

28 Numera

6 masina masina mai le 09:15, o le lumanare tuputupu aʻe i le faʻailoga o le asini. O lea aso, alu e faʻatau mea failautusi, alu i totonu o falelotu, aua e foliga mai o le a e maua ai ni fuaiupu lelei. Ma le isi, o lenei numera e manuia mo tagata foafoaga, vivii, o lea e mafai ona e faʻatauina mea talafeagai mo lau fiafia.

Faʻatau aso nei mo le manaʻomia

A faʻatau i luga o le faʻaititia o le masina ia Fepuari 2020

E i ai le eseesega i le va o faʻatauga na faia i luga o le tuputupu aʻe ma faʻaitiitia ai le masina. O lea, afai e te iloa faʻapitoa mea e te manaʻomia e faʻatau, ona sili ai lea ma le feʻaveaʻi o le faʻatauga mo le taimi atoa.

I le maeʻa ai, o le matua tuputupu ae le masina e mafai ona o le faigofie o le "faʻalogo i le faiʻai" pe a e faʻatau e le faia le mea latou te manaʻomia muamua, ona o latou amio i le tagata faʻatau. Aemaise le masani ai o le uiga o le uiga o le 7 masina.

Ia Fepuari 2020, o se vaitaimi o le faʻaititia o le a le o le masina o le a tumau mai le 10 i le 22 masina. Tatou tagofia ma sili ona lelei aso mo faatauga.

13-14 numera

21 aso masina mai le 23:21, ua faaitiitia ai le masina i fua. O e lelava i le avea ma tagata savali ma o le taimi manaʻomia ai le aofaʻi o tupe mo le faʻatauina o se taʻavale? E sili le aso mo le faʻatauina o felauaiga a le tagata lava ia.

15 numera

22 O aso masina mai le 00:48, o le lumainati ua faʻaititia i le ccorpio. O aso nei e mafai ai ni faatauga. Ae lelei, e aoga le nofo i ē e fesoʻotaʻi ma lagona lelei, ma o se ava malosi: E mafai ona fai ma ava malosi: E mafai ona avea ma ava malosi, ma carnivages

17 Numera

24 masina masina mai le 03:33, e faaitiitia ai le masina i Sagittarius. O le aso e talafeagai lelei ina ia mafai ai ona e faʻauʻuina oe lava e ala i le faʻatauina o se oloa ua leva ona faʻatali. Ma aua le faʻasao pe a e manaʻo i le mea e maua ai le aoga ia te oe mo se taimi umi.

18 Numera

25 masina masina mai le 04:48, o le lumanire faʻaitiitia i Sagittarius. E mafai ona e faʻatau saogalemu tele eseʻese mea taua. Tuu atu i tupe maua a aso nei e faapitoa lava mo le agaga, aumai se lagona o le fiafia ma le fealofani.

20 numera

27 Moon Day mai le 06:40, o le lumainati ua faʻaititia i Capricorn. Taimi lelei e asiasi ai i faleoloa faatau. O le mea autu o le faia lea o latou ma le loto i ai, lafoaia le tele o tupe faʻaalu, anoa o loʻo e lamatia ai le tele o tupe e te manaʻomia.

21 Aofai

28 masina masina mai le 07:18, ua faaitiitia ai le masina i le aquare. O le numera e atoatoa mo le faʻatau, e mafai ona e faʻatagaina oe lava ma mea uma ua leva ona miti pe a leai.

Ona ia Fepuari 23 I le 18:31 o le a ave le masina fou i le faailoga o le iʻa. I le taimi lea, faʻapea foi ma le aso i luma atu ma tuanai, ua taua ai le aʻei i faʻatau.

Toe faaleleia mercury

Faʻapea foi lou mafaufau i le mea moni mai le mea moni mai ia Fepuari 17, 2020 ma i le faʻaiuga o le masina o le parnet merdol e amata ona gaoioi toe taumafai. O lona uiga o le tumau e le mafai ona faia i le tele o faʻatauga e le toe faʻanoanoa. A o le a masani ona sosolo le urora e foia ai fuafuaga, e fai togafiti ma le mautonu i le olaga, faatupu faalavelave ma toe faatuai.

O le mea lea, mai ia Fepuari 17 ia Fepuari 29, e le mafai ona faʻatau mea totino, maʻa maʻafai o meainu, meaafale o mea e tekonolosi, meaafale. Atonu o le mea e sili ona faʻaletonu ai le Mercury i luga o le Retrograde Travent o le a mulimuli ane le fiafia ia te oe. E mafai ona e faamalieina i na o le le taua o leoleo.

Le manuia aso mo faatauga ia Fepuari 2020

Tuuina atu le mea moni o le Redro Mercury pule i le tele o le masina, sosoo ai ma Fepuari 2020, o Ia moni, e tele ni aso e alu e faatau.

Sei o tatou mafaufau i le tagata ua maliliu numera e sili atu pe a iai ni faʻatauga i lalo o le faʻasaina faʻasaina:

  • Fepuari 16 Mai le 02:13 po i le aso 17 o le aso 03:33;
  • Fepuari 19 mai le 05:50 i le 20 i le 306:40;
  • Fepuari 23 MAI LE 18:34 i le 27th i le 09:02.

Faaaoga lelei le Lunar Calendaar Fautuaga ma ia faia pea le fiafia i le fiafia, ma o mea faʻatau e faʻafiafiaina ai oe mo se taimi umi!

Faitau atili