O le a le mea e le mafai ona faʻamanatuina le Tausaga Fou 2020 - Faʻafefea ona faia se ata lelei

Anonim

I luga o le Sasaʻe Kalena, o le paʻepaʻe paʻepaʻe e tulogia e le isi 2020, mafua ai le elemene o le uamea. O uiga o le meaola e matua fuafuaina lava le filifiliga o le sili ona manuia ipu foliga, faʻapea foʻi ma le sili atu mo le Tausaga Fou.

O le a se mea e te le manatuaina le Tausaga Fou 2020, ina ia le avea ma ita ia isumu, ma o a ni lanu i lavalava o le a sili atu? Ou te manatu e aʻoaʻo e uiga i le mea lea e te.

E pei ona folafolaina e pasi 2020 i le White Wites Rat

E tusa ai ma tulafono o le au faipisinisi, i tausaga taʻitasi e fesoʻotaʻi ma se tasi o le 12 manu o tagata. Ma faʻalagolago i lona lanu, o le a fuafuaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tausaga Fou o le Tausaga Fou 2020

O se paʻepaʻe paʻepaʻe o le faʻavae lea o le fou, sefulu ma le lua-tausaga-matua taamilosaga (tusa lava pe na te mauaina se tulaga faʻamaoni, e pei ona matou iloa mai le tala moni). Ma ona paʻepaʻe, e tutusa le isumu ma mafaufauga mama, faiga lelei i le tasi itu, ae o le malosi o le amio ma le le fiafia i ai i le isi.

Sasaʻe o le itu i sasaʻe na tusia i luga o le ata tuai o le isi 2020. E tusa ma ia, o nei taimi o le a talafeagai:

  1. I le isi sefulu ma le lua masina, o le a i ai le tele o taumafaiga, e faʻaalia ai galuega maualuga ma mataupu silisili o le uʻamea.
  2. O le isumu o se gaioiga malosi, alofa, e masani ona le masani ai-tulaga e oʻo i se tulaga lamatia, ae e mautinoa i se poto masani. O le mea lea, aua e te mafaufauina o le a mafai ona e faʻaalu i lou sone mafanafana - i se tulaga ese, e sili le tuʻua i se taimi vave.
  3. O se manu o le paʻepaʻe o le a sili atu le faʻauiga nai lo pe a i ai isi paolo. E le mafai ona taliaina se pepelo, manogi i tua o le tua, i le tulaga o le olaga o ola, le faʻaaloalo i le olaga o se isi tagata ma le filogia o le Ecogy. E i ai le mafuaʻaga e mafaufau ai pe faʻapefea ona amio ai ina ia fiafia le isumu ma oe.
  4. Mose folafolaga e aumaia ni suiga matuia i vaega taua o le olaga.
  5. Supervice tagata i le popole o loʻo sosolo ma masima ma taʻaloga, aua 2020 o se osooso. O le au atamamai o loʻo valaʻaulia aua e le popole ma le talitonu i le valea. E le gata i lea, i le 2020, o olo o le faʻaiuga o le faʻaiuga o aiga e sili lea ona fiafia i ai, aua o le faʻa a o le fafine o le aiga.

O le a le mea e te ofuina ai oe i le Tausaga Fou?

Filifili se lelei manaia lelei mo le po autu o le tausaga - o se tasi o taua vaega ma se ki i le manuia pe toilalo i le tausaga fou. Ioe, aemaise, latou te popole e uiga i le sui o se feusuaiga matagofie. Ae o ofu mananaia ma talafeagai lavalava tatau ona avea moni ma tagata uma o le aiga pe afai e te manaʻo e maua se iloiloga lelei o le totemo o le isi tausaga.

O aʻoaʻoga nei e oʻo mai ile laveaʻiina:

  • Taofi le filifiliga i luga o se ofu manaia, ae i ai se faigofie tipi, aua o le isumu o se pa puipui, manaia. I le faamuamua Paʻepaʻe ma faʻaseʻe ata.
  • Mo se ofu o le Tausaga Fou, e aoga le faʻatau o le taugata taugata, o le ie o le sili: Mo se faʻataʻitaʻiga, e lelei atoatoa Masani schölk, velvet, Atlas, Pascel, Suin, Chiffon Ma isi mea faapena.
  • Teuteu lau ata O mea taua uamea - Afai e te manaʻo, e mafai ona e filifilia se mea ou te faia o le faʻapipiʻiina o ie.
  • E le mafai e le maʻi suega ona uiga i le loto vaivai, le fiafia a le Atua. Ae o lona uiga e tatau ona e vaʻaia le faʻaeteete e le gata i le matagofie o le ofu fou o le Tausaga Fou, ae e uiga foʻi ia te ia faigofie . E pei ona faia filifiliga talafeagai O le mea lea e ofu ai i oloa mai fafo o ai na mauaina le sili lauiloa lauiloa i tausaga talu ai nei. A filifilia, folau mama i lagona o le lava ia ina ia le faalavelave le ofu i le matagofie ma le fiafia i ai.
  • O se fafine moni, o le isumu e valea i Asoa . Ia mautinoa e faʻaaoga i latou mo le sitaili faʻaopoopoga i lau foliga talafeagai. I le taimi lava e tasi, o oloa mai mea taua e fautuaina - Siliva, paʻepaʻe auro poʻo le platinum . I le sili ona leaga, e mafai ona faʻatapulaʻaina le, ioe, ma Khinestones. Ma aua neʻi galo e uiga i uluaʻi faʻaputuputu ma faʻamau i le foliga o le paʻu ma faʻatumuina ma teuteuga mai i seni.

Efuefu i le faamuamua

Manuia lanu o ofu mafanafana

O le mea moni, i Favoro i le Tausaga Fou o Eva 2020 o le a paʻepaʻe lanu faʻapea foʻi ma le efuefu pe siliva . Ae paga lea, o se mea e taofia ai le lanu e le talafeagai mo teine ​​uma ma se fafine. O le mea lea, afai e te le manaʻo e vaʻai i se "efuefu isumu" (moni o le upu) i le tausaga fou, tusi o taimi o loʻo lisiina i lalo:

  • E le tatau ona faʻatapulaʻaina naʻo paʻepaʻe paʻepaʻe lanu. Faʻafesoʻotaʻi lau isi sili ona manumalo suiga: susu, nifo elefane, kulimi . A o filifilia, ia amanaia lou lanu, ona o laufanua malulu e sili atu ona talafeagai mo le tasi tagata, a o le isi, i le isi itu, mafanafana, o tama mafanafana.
  • Efuefu foi e nana ia lava le le iloa loloto o ata, fonotaga i O le posa o le vali, Peni, Smoky, e pei o lanu efuefu piniki.
  • E le mafai ona e tu ai le Monophonic Workrobe? Fai se filifiliga e fiafia i ai Lolomi . Mo se faʻataʻitaʻiga, o se filifiliga manumalo o se faʻalealea poʻo geometric moffif i le pito paʻepaʻe pe lanu efuefu. O le mea taua, teena le "feline" mamanu ina ia aua le olaola le isumu i ou luga.
  • O siliva laʻau e le o se tapulaʻa maualuga foʻi, aua o loʻo iai ona eseese fesuiaiga: Transflowing parce, disco recoy, rhinetones po o linquins.
  • Pastel Tynes, manuia mo le faamanatuina o le Tausaga Fou - o efuefu, taofia le turquratise po o le mafaufau.
  • E mafai foi ona e mauaina se ofu auro po o oneone , ma lemon, lanumeamata (lanu o le lalelei mutia), moli, moli ma eseese lanu lanu o enaena . Faatasi ai ma le fesoasoani i se ituaiga, e matua leaga lava le fausiaina o se foliga sili ona lelei ma foliga.
  • E te leʻi fiafia i se tasi o filifiliga fuafuaina? Aua le ofi i le mea moni, na o le taofi Laititi uliuli ofu - masani masani masani e tatau ona foliga pei o se isumu.
  • E taua le tausia e le gata i se ofu manaia, ae piki foi manuia seevae o seevae . O iinei e fai ai se bet i luga o le mafanafana maualuga ma le faigofie, aua o le isumu - o le manu e vave ma tele, e itagia, o le a ita i se malosi i gaioiga.

Laititi uliuli ofu e masani lava i taimi uma

O le malamalama i le fafine, e manaʻomia le faʻamanatuina o ni nai upu e uiga i le aufaʻatau o alii:

  • O le filifiliga atoatoa o se peleue, o se ofutino (po o le mitiafu) ma ofuvae mama fetaui i le lanu o le aso malolo. Peitaʻi ua le toesea mea ia Jerons i le siosiomaga o le Tausaga Fou.
  • E tatau i le tagata ona mafaufau i lona sitaili E tusa ma le ata o lona soa O le mea moni, o le mea moni, e le o fuafua e fafaga le tausaga fou e leai se paga).
  • Faʻaaoga o se faʻaopoopoga Nonoa pata . Ma e mafai, pe a e manaʻo ma nofo i luga o lanu pupula o le fusi - mo le tele o ata.
  • Fai se bet i luga o lanu - alu latalata i ofutino ofutino, ma o se peleue uliuli e sui sili ona manaia lanu enaena.

Fono a le Fono a le Fonotaga. Ia e mautinoa o le foliga na e faia e matua malie lava, o ona vaega uma o loʻo tuʻufaʻatasia le tasi ma le isi.

O le a le mea e le mafai ona faamanatu i le Tausaga Fou 2020?

E ui o le tele o le lanu lanu ua manatu ua faʻamanuiaina mo le faʻapalepale o le pule malosi o le tausaga o loʻo sosoʻo mai ai

  • I le tulaga muamua i totonu o lanu faasaina o lanu mumu . E le o se mea e ofo ai, aua o loo fai ma se faiga lamatia i le lamatiaga, osofaʻiga, afi, afi, e matua leaga lava mo se mea fou.
  • I lalo o le faasaina o se Gata, pusi, nameri, tigerne ma isi manu lolomi.
  • Isumu, pei ona e iloa, fefe i le vai elemene, o lea e tatau ona e lafoaia Laʻimilosaga lanumoana ma eseʻese o le gataifale.
  • Aua le ofuina i le Tausaga Fou Tausaga Mea e faia e le Forre For, Manto pe fulu ofu . Le Tausaga o le Tausaga O lenei filifiliga o le a le fiafia i ai.
  • I le anti-ratend tele, le mautonu elemene Luga po o seevae.
  • E le mafai foi Toso i fafo le ofu po o filifili lelei A leai, o le susu o le a ita ai, aua o se tagata taʻutaaga ma le faʻamalolosi.

Teu faʻamaumauga o faʻamaumauga ma le Totem o le New 2020 o le a tuʻuina atu ia te oe ma lau fesoasoani ma lagolago mo le isi 12 masina.

Faitau atili