Jupiter i le 9th House i se fafine ma le tamaloa

Anonim

E nafa le fale i le 9th O se faʻailoga lea o le fiafia, olioli, manuia ma tamaoaiga tamaoaiga, faʻapea foi ma tulaga maualuga lautele i sosaiete.

Lautele uiga

Afai o le Jupiter i le iva fale o le horoscope e faaalia lava ia te ia lava i se tamaloa e faaeteete, o le a laki o ia i le olaga. Aemaise ai le manuia o le a o mai i ana suʻesuʻega, tauvaga ma malaga mai fafo. O le mea lea, o nei vaega o le olaga e tatau ona tuʻufaʻatasia ai le tele o loʻo faʻaaogaina lelei. Ma afai e mauaina lava e feagai ma se tofotofoga, o lona uiga, foliga mai, o le a filifilia i Lana peleue

Jupiter i le 9th House i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

A sese le jopitolē i Nati) le saʻo o le ola, o le a le umi lava lona tino, ma o lenei o le a tupu ai foi le tele o fegalegaleaiga ma tagata. I lea ma lenei mataupu, e sili ona taua mo ia le molimau i tulaga faatonuina ma tulafono o le tulafono na faaaogaina i sosaiete. Afai e le amanaʻiaina lenei mea, i lona faʻaiuga, e mafai ona sili atu ma le faʻafitauli tele i le tulafono.

Faʻafefea ona faʻaalia e le Jupiter le iva o le iva fale i le tele o le zodiac faʻailoga:

  1. Afi faʻailoga o le paneta o le a mafai ona mafai ona malosi i taʻaloga. E mafai ona latou mauaina le manuia tele, auai i taʻaloga taʻaloga. Ae o le leai o se manuia e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, i faiga faapolokiki ma i isi lava gaioiga e fesoʻotaʻi ma tagata faasalalau. Lelei failauga.
  2. O faʻailoga o le vai e sili atu ona tapunia psychology. E moni moni lava i le lalolagi i totonu o loʻo siʻosiʻomaga o tagata, latou te iloa ona faʻalogo, musuia, fesoasoani i se tagata i le ala saʻo ma le loto i ai le olaga.
  3. Tonu saienisi e faasino tonu i faailoga o fanua. O loʻo latou faʻatalitali mo le manuia i vaega tautupe, ae masalo o tusitusiga uma lava poʻo ni tusitusiga e mafai ona aʻoaʻoina. E aoga le taumafai ia oe lava i le faʻaaogaina o faʻasaienisi.
  4. O Ur Suare Faailoga e faigofie ona maua ai linguistics ma gagana ese. O i latou o ni faiaoga lelei.

Jupiter i le 9th House i se fafine

O se fafine faapena e iai lona tamaoaiga tele. E taumafai e atiaʻe ma faʻaleleia atili sini tele o iai. I le olaga atoa, e toe vaʻavaʻai pea ona tomai ma taumafai i ni vaega eseese o gaioiga ina ia mafai ai ona latou mauaina le latou taunuʻuga moni.

Jupiter i le 9th House i se tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  • E fia manaʻo, fiailoa, ma faʻamalieina e le faʻateleina o ni tau o femalagaʻiga faifai pea. Aʻoaʻoina gagana ese ese, e fiafia i ai i le aganuu, tu ma aganuʻu ma faapalepale a isi atunuʻu, e amata ona masani i fafo o lo latou atunuʻu.
  • E matua popole lava. E faasino i mata o isi tagata, tusa lava pe le lagonaina. I le lio o ana uo e mafai ona e mauaina tagata eseese aganuu, lotu ma talitonu. Soʻo se mea uiga ese ma le le masani ai e le o ni matata e le o se foliga ese, na te manaʻomia ma e le taumafai e faatalitonu.
  • Ia i ai lona lava filosofia, o lo o ia vaai i le lalolagi e matua leai lava, le pei o isi tagata. Faʻatele i ai lava lona lava manatu o le lalolagi, faʻaleaogaina o faʻafitauli ma faʻatapulaʻa o ona lava mafaufauga. O le mea lea, e avea ma tagata saoloto tele, lea e vaʻaia na o le tele o avanoa, ma le o faʻafitauli ma faʻafitauli.

Jupiter i le 9th House i se tamaloa

O se tamaloa e masani lava ona aʻoaʻo pea. E foliga mai e le faʻamalieina se tasi aʻoaʻoga maualuga - o le a maua uma ai avanoa fou mo le faʻalauteleina o lona "faletusi i totonu". I le taimi lava e tasi, e te le valaʻau le tagata faitoʻaga, e faʻaaogaina uma faʻamatalaga o loʻo mauaina i le faʻataʻitaʻiga.

Jupiti i le 9th House

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  • E talitonu saʻo o le ki i lona olaga manuia i le tele o le malamalama. SILI mo faiaoga agavaa o ai o le fesoasoani e maua ai se manatu faʻamaoni o le lalolagi, o le a aumaia fautuaga faamaoni, o le a auina mai le ala e te iloa ai.
  • E faigofie ona tuʻuina mai i lea vaega o le malamalama o le faʻamaualuga, aʻoaʻo, faiaʻoga ma le poto masani. E taua foi o le galue e fesoʻotaʻi ma femalagaaiga, femalagaaʻiga ma malaga pisinisi.
  • Jupiter i Naata le faʻafanua, o tamaʻitaʻi e aʻafia ai o uiga lelei o le talitonuina o oe lava o le talitonuga ma le poto, ekalesia. O nei uiga ose faatinoina na atiaʻe lelei ma fesoasoani e ausia ai le manuia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O Jupiter i le iva iva o le a faamatala ai le faʻatuina o se tagata, o lana malaga maimoa, aganuu ma manatu faʻalelotu, faʻapea foi avanoa femalagaʻi. Afai o lenei faʻailoga ua atiae, o le a le tagata o le a i luga o le galu o le manuia i le olaga atoa.
  • E masani ona ia malaga, aʻoaʻo se tele, taumafai i le atinaʻeina, ae faʻalelei foʻi ona uiga faʻaleagaga. O lona malosi e lava e teu uma ai le olaga o le olaga i le paleni.
  • E masani ona laititi o ia: O ia e taumafai pea mo sini fou, sili ma ova ma tele-avanoa. Fanau ina ia mafai ona alualu i luma ma sili atu le lelei i aso uma. A lava le i ai o gaioiga ma galuega faigata, o le a ausia o ia i Lona soifuaga e tele.

Faitau atili