O le a le numera o Orthodox edter i le 2020

Anonim

O Le O le Toetu O Iesu Keriso mai le oti - Avea ma Aso Fanau Silisili Ese, lea e faamanatu ai e le au talitonu i le lalolagi atoa. O le aso malolo o le suiga: O tausaga uma o le Eseta e pa'ū i luga o se numera fou. O se mea tonu, ua faamanatuina ia Aperila - Masina. Ae o nisi taimi e mafai ona pau i le faaiuga o Mati po o le amataga o Me. Tatou saili poʻo le a le numera o Orthodox Eseta i le 2020?

Talafaasolopito faamatalaga

Mo le taimi muamua, o le aso na faʻatagaina o aso na fofoa i le 325 o matou vaitaimi o le uluaʻi falelotu muamua (Nikia City). O le sauniga o le mea e tupu e tatau ona faamanatuina i le Aso Sa muamua, mulimuli i le tautotogo equing ma le masina atoa.

A faamanatuina le Eseta

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

Ole mafuaʻaga lea e faʻafuaseʻi ai e le toe tu mai o Iesu Keriso ona suia, eseʻese i le vaitaimi mai Iulai 22 i le 405 (e tusa ma le tuai faiga).

O le Eseta i le aufaasālatu o le Katolicism ma Orthodoxy masani e le ofi i aso. O le mafuaaga o lenei faiga o loo i ai i le mea moni o na mulimuli i nei au tapuaiga e lua e ese mai le tasi ma le isi ma nisi o le 16-seneturi o tatou vaitaimi na faamaonia).

O le a le numera o Orthodox Eseta i le 2020?

Orthodox Fisher i le Lumanai 2020 o le a faamanatuina ai le Susu Tele Aso Oe 6 Aperila . O lena Alema e manatu e vave lava.

Afai e te fia iloa pea pe a e sauni i le Eseta, o le a faigofie tele le faʻaaogaina o le vave taʻu o Alexandar, lea, o aso o le tele o tausaga o loʻo tulaʻi mai.

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

A e manaʻo, E mafai ona e tutoʻatasi le aso o le Eseta, aua ua uma ona iloa e tatau ona vave i le tautotosoga atoa pe a maeʻa le masina atoa. Ioe, o le Eseta i mataupu uma o loʻo faamanatuina i Aso Sa o le vaiaso (pei lava o isi mea uma e tele na tutupu).

O afea o le a le Eseta mai le Katoliko i le 2020?

Mo le tele o seneturi, o le aso o le Katoliko o le Eseta na fuafuaina e faaaoga ai se Eseta faapitoa (na faia i le Aai o Alesana). E amanaia le Eseta i le 12-tausaga le matua o le aso, o aso o le tautotogo o le tautotogo e masani ona fai atu mo Mati 21.

O le faʻaaogaina o Alexanan Eseta, seʻia oʻo i le aso 16 o le matou vaitau, na faʻaauauina le fautuaga a le Kalenaka na tuʻuina mai e Christopher Catese, e faʻailoa ai le aso o le Toetu o Keriso.

O le fou na maua le faamaoniga o le taimi o le pope o le Roma a Roma xiii, o lea talu mai le 1582, o Katoliko e faʻaaoga le taumafanafana e faʻaaoga mo se fou sitaili - Gregrian. O sui o le Ekalesia ona sau itu i se isi itulagi na latou teena poloaiga, o lea o Kerisiano uma e faaauau ona faamanatuina aso malolo uma i le toeaina, Julian Kalena.

I luga o le tertiveriticial of HURORIA SIMA, sui suia o le taumafanafana na vave ona filifili pe a uma le suiga. O lenei mea na tupu na tupu i le 1918, ae faʻapitoa i le tulaga o le setete. O le mafuaaga lea e sili ai nai lo le 400 tausaga i le Orthodox ma ekalesia Katoliko, le aso o le Eseta pa'ū i taimi eseese kalena. E moni, o nisi taimi o se mea e tupu se mea e tupu e fetaui ma ekalesia, ae fai nei mea e tutupu i ni tulaga mamafa tele.

O afea o le a faʻamanatuina ai le Eseta taulima o le Katoliko i le 2020? O le a latou amata muamua nai lo le Orthodoxy, igoa - 12th o Aperila . I lea tulaga, o le eseesega i le va o nofoaga e tutusa ma le vaiaso, ae e mafai ona aapa mai 1.5 masina.

Manaia le taimi. I le avea ai ma se pulega, o le Eseta kaholiko o le Eseta e faamanatuina i taimi uma lava, ma na o le la le Orthodox.

Uiga o le Eseta

Faatusa o uiga o le Eseta

O le Eseta i Kerisiano e masani ona faʻailogaina le talanoaga, o loʻo mulimuli mai se pou umi umi. I le tulaga lea, o elemene uma o le Eseta o uiga faʻapitoa ei ai se faʻailoga faʻapitoa uiga:
  • Kraschans (vali fuamoa fuamoa) - faatusa pe faʻafefea ona ofo mai Iesu Keriso mai le ua oti;
  • Kulch (po o le paketi - fiafia i ai) - e fegalegaleai ma le tino o le Alii;
  • O le Eseta mai le Chettage Josese - faatusa o le pusa oti a le Alii, lea na tupu ai le toe tu mai o le Alo o le Atua.

O uiga uma o le Eseta E tatau ona aofia i le malumalu i le taimi o malumalu i taimi o auaunaga fiafia.

Tulaga o le Eseta Faamanatuga

O le faʻagasologa o tapenaga mo le sili aso malolo o le Eseta i le Orthodox E amata ona 7 vaiaso seia oʻo i le toe tu mai o Keriso. O la tatou e mumusu Kerisiano eo mai le tele o oloa, ona o le taimi o le gafa tele na sau.

E pei ona o le Eseta, ua ave e feiloai mai ia aso anamua i Rusia. Sa tatau ona ia faatoilaloina le teine ​​tausisoifua, lea na amata i luma atu nai lo le 12 itula i le taeao. Na amata foi le laulaufaiva, na amata ona auauna atu le Eseta.

E leai lava isi aso faʻafiafia i totonu o le Ekalesia Kalena, e tutusa lelei lea o tapenaga ma o se matagofie faʻafiafia lea. Peitai, e leai se mea e ofo mai: Na tuuina mai e Iesu Keriso Lona soifua i Filise i le lalolagi, ina ua toetu i le ola e faavavau. Ma nei mea uma ina ia mafai ai ona maua ai se avanoa e togiolaina a latou agasala ma amata ola malamalama.

Ua suia le po o le Eseta i se moli uila. O se taimi faʻapitoa lea pe a faia minisitaria i le Atua e ala i tulafono faʻapitoa o le Eseta. Atoa Mafuta Pati ma paoks nifo i le faamamaluina o le ofoofogia o le toe soifua mai o le Alii. I le gasologa o le vaiaso, o le Tamilo Pamaʻai o le faitotoʻa o le fata faitaulaga e talia i tagata uma e auai ma fiafia ona o Iesu ua fouvale mai i fafo o tagata ua maliliu.

Le Eseta - Toetu Toetu Ua Faamanuia e Iesu Iesu

I lea vaitaimi, e taofia le pola, e amata ona sauniunia tagata mo le leleiga o le faʻamanatuga tau- feutaga. I aso taʻitasi i le vaiaso amu ai, orthorax E mafai ona tauloto le Kerisiano i ai. E tusa ai ma faʻamatalaga a le tele o faʻatuatuaga, tatalo i lea taimi pe a uma ona faʻailoa Eseta ma tuʻuina atu i le loloto o le agaga. O nei saofaga i se aga faʻapitoa, faʻapea foi ma le faʻatumu o le agaga ma le fiafia tele.

Manaia le taimi. Amata i le Eseta ma faʻaiʻu i le toe faʻafoʻi o le Alii, pe a faatinoina agai i luma, e le faia tatalo o le lalolagi, e le o fusia tatalo o le lalolagi.

Aʻo le intipasha (Kerisiano aso malolo, ua faamanatuina le vaiaso i le vaiaso a sau pe a uma le Eseta, o le Aso Sa), o le Aso Sa), o faitotoʻa o le Eurota na tupu. Ae o le a mulimuli mai le auaunaga i latou lava seia oʻo i le pito sili ona tumau (pa'ū i le 40 aso talu le Eseta). Ma o nei taimi uma, e mafai ai e le au talitonuga ona afifi le tasi ma upu fiafia: "Ua tu mai Keriso. Maualalo! "

Faitau atili