O le a le uiga o le fetu Iutaia ma aisea ua o le fetu o Tavita

Anonim

Hexanonol hexagram fetu masani i tagata uma. E faʻasaina o le setete fuʻa a Isaraelu, ma fausia le faʻafanua o taliga ma sunako, ua faʻaaogaina e fuafua ai le totonu o malumalu faʻaKerisiano. O le a le uiga o le igoa o tagata Iutaia, o le a le tupu o Iutaia?

I se tasi aso, na sau ai le ulumatua le afafine ia te aʻu ma le fesili, o lea na ou aʻoaʻoina ai faamatalaga manavaimaulalo e uiga i le faatusa lilo. Fai mai o ia o loʻo ia te ia se talafatai o le malosi, o lea na ia faʻasaoina ai tagata Iutaia mai le faʻafanoga atoa. O le taimi nei, o le fetu e fesoasoani le fesoʻotaʻi ma le mafaufau ma le le mafai ona i ai tomai. E moni? Mafaufau i le fesili i le tusitusiga.

Tagata Iutaia fetu

O le Talafaasolopito o le Faailoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei mea lilo e leai se mea e tasi le le fiafia. O nisi o loʻo mafua ai le ita ma ita, o isi e tosina mai ai a latou faʻailoga faamaneta, mafua ai ona mafua ai le fiafia i ai. E leai se mea faʻapitoa i le faʻailoga: naʻo le lua tafatolu. Ae ui i lea, o le ono-tusi fetu o le sili sili ona magging ma le fiafia i luga o tagata.

O lenei faailoga e ofuina ai igoa eseese, ae o taimi uma e aloaia mai le alavai:

  • Tanendovide;
  • hexagram;
  • fetu o Tavita;
  • Sa i ai Tavita;
  • Tape Solomona;
  • Lolomi Solomona;
  • Fetu na faia.

O le taimi muamua, e ono foliga mai e iai le fesoʻotaʻiga tuusaʻo i tagata Iutaia. E ui i lea, na lauiloa o ia ao lei faapea mai le faalalea o lenei nuu. Na faia ni faamatalaga o tala i mea anamua i le lalolagi atoa, ma le hexal e maua i Initia ma Samisa Sasaʻe. Na latou mauaina o lenei faʻailoga e oʻo i Peretania: Na ia faʻaaoga le paga anamua.

O le tala na filifilia ina ia avea le hexatea o se faʻailoga o tagata Iutaia ma maua le igoa o le fetu sa Iutaia.

Fetu rojest tau

Faʻauigaga

Mafaufau po o le a se uiga o le fetu a Tavita o lona uiga o malo eseese. Medieval Alchemists na iloga le sili ona manaia faamatalaga. Na latou vaaia le suʻesuʻega o malosiaga faʻalenatura i le faʻailoga ma amata faʻaaogaina mo le sailia o ni maʻa poto. E ui lava i le mea moni o elemene i le natura e na o le 4, na faia e Alchemists a latou tuufaatasiga. O le mea lea na tupu i le iuga:

O le a le uiga o le fetu Iutaia ma aisea ua o le fetu o Tavita 3347_3

Faʻapea foʻi, o le latou fatufatu o le fausiaina o le tuʻaiga a le lalolagi.

I se tusi! I le faiga faa-Initia e masani ai, o le hesepi o loo faatusa i le lotogatasi o le fatufatu ma le faaleagaina o le amataga.

I le gasologa o le atinaʻe o le tala faʻasolopito, o le faʻailoga na faia mea uma ma uiga fou ma fou, naʻo le pepa e tasi - 2 tafatolu ma faʻafeiloaʻiga i itu faʻafeagai. Sa tapuaʻi nisi o ia ia te Ia o se faʻailoga faʻalelagi, o le mafuaʻaga na faʻaalia i le moni, o e faʻapea foi isi e maua le moni malamalama. Mo nisi mafuaaga na talitonu o le a fesoasoani le hexagram e tatala mea lilo o le natura.

Faʻauiga o se faʻailoga mai atunuʻu eseese:

  • Ua iai se fetu o Schmers e faatusa i le Atua, o le faasalalauina o fitafita ma le Carnal Utya;
  • I tagata o Sasaʻe, na fesoʻotaʻi ma lili;
  • I Yogis, o lenei faʻailoga e taʻu mai ai le fatu o le fatu, o le lona fa i le laina o le chakra o le alofa;
  • I Kerisiano, o lenei faailoga e fesoʻotaʻi ma le iunite, pei o le lalolagi na faia i le 6 aso;
  • O isi Kerisiano na talitonu o le fuainumera o le manu e 666 o natia i hexagram, o lea, o lona uiga e matamuli;
  • Mosalemi talitonu o lenei fetu o lo o faatatau i oa ma le tamaoaiga.

O le mea sili ona manaia o le faʻaaogaina o le malosi o le tanenendovide, e naʻo se taimi malamalama tele.

Star David O a uiga

Tofa Tavita.

Mafaufau i le faatusa o le fetu mai le manatu o tagata o Iutaia faaonapo nei. Muamua, o le faʻailoga na teuteuina i mea o aiga ma menora, e pei ona faʻamaonia e ni faʻamatalaga. Mulimuli ane, na amata ona faʻaali le fetu i sunako ma tombtones. Ma i le taimi o le galuega a le Hatler o Europa, o fetu o samasama lanu na faamalosia e ofuina uma tagata Iutaia o se faʻailoga iloga.

O le faʻailoga o le atunuʻu o Judisism, Cundovides, na o le iʻuga o le 18th - i le amataga o le 19 senituri. Na amata le fetu ona fesootai ma faʻataʻitaʻiga, pei o le satauro - ma faʻakerisiano, ma pusi - ma isalama. O le fetu e maua ai uiga faalelotu. Talu mai le 1948, na puipuia ai e le fetu a Tavita fuli o Isaraelu.

O le a le mea a tagata Iutaia e faʻafesoʻotaʻi ai le faʻailoga o le hexagram? E le tauao lea, o lenei faailoga na faaaoga ai le tupu o Tavita o se tagata fai mai; na ia popole i lona faamaoni. O lenei faʻailoga na aliali mai i fafo mai le Constangʻe o le Suafa o le Suafa, lea na uaʻia i le Tupu o Tumau. E leai se tasi e siakiina le moni o lenei faʻaupuga, o lea na faigofie lava le talatala. E i ai le tala masani a le tala moni na faia i luga o le tupu Rosset: E le o se hexagram ma igoa, ae o le tagata faigaluega ma se faleoloa leoleo.

E ui i lea, na taʻua le fetu sa taʻua o le talita a Tavita e foliga mai e foliga mai o le gagana Eperu e pei o seuta. Aisea na faaigoaina ai le fetu o le tali? Ona o loʻo iai le isi talatala lea na taʻua ai o le talitonuga o talipupuni a David o Tavita o se faʻailoga o le ono-vae vae.

Faakerisiano ma Isalama

E mafai faapefea e le auala Iutaia ona avea ma faailoga faaKeriso? Ae o le au fai pisinisi e faʻaalia ai le uluaʻi kopi o le MULIMULI-fulismans ma le ata o le lima-vaetamaina fetu. E le tatau ona galo ia i tatou le faigamalo, faaKerisiano ma islaamo ia tasi le aʻa masani. O le mea lea, o le faʻailoga e masani ona faʻamasani ai i ni aʻoaʻoga. I vaitausaga tausaga, o le hexagram e iloa soo lava i malumalu faa-Kerisiano nai lo le synagu.

I Orthodoxy, O lenei fetu e faatusa le Fofogafale, ma Oti e ono o le 6 aso o le Foafoaga. I nisi o punavai, ua finau ai o le Bethlem star star nai lo le valu-utupoto. O lea, le igoa "Star of Lui na Faia" faasino i le masani ai orthodox.

Ma o le a le uiga o le hexagram avatu i Isalama, faʻaopopo i le oa ma le soifua maloloina? O le fetu e iai se mea faalilolilo o le faiva, o lo o natia mai le le taliaina. O lea, o mea e aofia ai ma le foliga o le hexape e aofia ai le maa uliuli i Mecca - o le nofoaga o le origrimage o miliona o Mosalemi.

Ono-tusi fetu

Magic ma Manatu

O Herxagram e masani ona faʻaaogaina i togafiti i luga o se vaega ma se lima-tusi fetu - o se pentagram. I le faamaneta o le hexagram e faatusa i le tuʻufaʻatasia o le tino ma le agaga. I mea e uiga i le aotelega o aganuu a tagata eseese, na faaalia ai lenei faailo ua faʻaalia e le maʻi o tane ma fafine, ea ma elemene ma lalolagi.

O le a mautinoa ai le talitonuina o le hexagram e fesoasoani ai ia faʻaputuputu faʻamalosiʻau faʻamalosi nai lo le faʻamalosia o le malosi o le lōia. O le tusi foi lena, o loʻo taua ai e le faʻailoga le faʻailoaina o le mafaufau, e taua foi pe a faatino le tagata ese.

O lenei faʻailoga e manatu o se puipuiga lelei faasaga i le osofaʻiga o faʻalapotopotoga o le lalolagi e le o vaaia, lea o loʻo faʻaaogaina i sauniga e valaʻauina ai foafoaga o isi mea ma le manuia. Malae e mautinoa o le faʻailoga e mafai ona puipuia mai le faʻatosinaina o isi faʻalapotopotoga e mafai ona puʻeina le malamalama o le lōia.

Iʻuga

O lea ua e iloa o le fetu o Tavita ua faasalalauina uiga uiga ma faʻauiga, ma e leʻo se faʻailoga tagata Iutaia. E mafai e Herxagram ona fai le au Kerisiano ma Mosalemi, faʻapea foi ma tagata le faʻamaoni. O le afaina mai lenei faailoga o le a avea, o le agalelei e faatatau i le tagata.

Afai e manaʻomia le puipuia mai o le leaga ma le le lelei, e mafai ona e ofuina se faʻamalologa malulu ma le ata o le fetu. O lenei faʻailoga e 'ese mai le va o latalata i se tagata, lea na puipuia ai mai le le lelei. E faʻapea foi, o le hexagram o fesoasoani i le faʻailoaina o superconductoctoctoctoctoctors ma faʻagaioia le mea lilo o se tagata. Ia ausia nei setete, ma ofuina se fonotaga auro.

Faatosinaga o hexagram i le tagata:

  • fesoasoani ia te latou le talitonuina ia latou lava;
  • Faʻamalieina mafaufauga, faʻaleagaina poloka poloka;
  • fesoasoani ia maua le malamalama o le malamalama ma tagata;
  • Faamalosia le malosi o le malosi o le pule.

Ma o le lisi lea o avanoa i avanoa o se faʻailoga ofoofogia e taua o le fetu o Tavita. Ia mautinoa e te faʻatauina se faʻamalologa poʻo se taulima ma se ono-fetu fetu.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Amulet? E tatau lava ona faʻamamaʻi mai faʻavaivaia mai i le faʻaputuputu malosi malosi. Mo lenei, o le mea taulima ua tuu i totonu o le fagu ma le masima i le aso pe tuu i lalo o ave o le la. O le metotia o le faʻamamaina faʻalagolago i mea o le gaosiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻamalologa siliva e sili atu le mama i le vai ma totogi le aoauli o le aoauli.

Faitau atili