Liua o le Alii: O le a le aso malolo, o le a le aso

Anonim

Aso Malolo a le Ekalesia Fausia se Tausaga Faaletausaga o Galue ma Aso Taʻitasi. Agai mai itu e faalagolago i suiga o le lua o mea, latou te fesootai ai i le Eseta. E le faalagolago i le masina, latou te le faalagolago i le masina, latou te fesootai i le Kerisimasi. Ma o le faaliliuina a le Alii o le aso malolo, ma pe a latou faamanatuina o ia?

I totonu o le alofa e taʻua o le lona lua spas - apu - ma Faamanatu i le 2020 i le aso Aukuso 19 . E oo lava i taimi faigata, ua faasaina lo matou aai i apu seia oo ina leai se afaina. Na ou manatuaina lenei tulafono mo le ola, pei o le faʻasa o aau i le vaitafe pe a uma le aso 2. O le a le uiga o le faʻamanatuina o le suiga o le suiga, ma e faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma apu? O le a ou taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga.

Liua o le Alii o le a le aso malolo

Mea na tupu ma le uiga o suiga

Liua - o lona uiga o le suia o le fomu, liliu i se isi foliga. O le uiga tutusa mo suiga o le upu "metamorphoos". O le upu Eleni mo le tele o faʻalogo, ma o le uiga manino e manino. Ae o le a se vavega o loʻo lagonaina faʻamafanafana oa Iesu, ma aiseā? Mafaufau i le faasologa o mea na tutupu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

A mavae se tatalo umi i luga o le Mauga, na faafuasei ona suia faʻafuaseʻi le Faaola:

Liua o le Alii: O le a le aso malolo, o le a le aso 3359_2

O lenei matagofie matagofie na vaaia lona tolu o Ona soo - Peteru, Ioane ma Iakopo. I le taimi lava lea, na iloa atu ai e aposetolo le au aposetolo, sa vaaia e le au aposetolo le faalava paia o Mose, sa latou talanoa ma filemu talatalanoa ma le Faaola. Mauaina le mea vaivai i tagata, na momoe le 'au aposetolo i le taimi o le tatalo i le faiaʻoga. Peitaʻi na fafaguina i latou mai le uila mai le fiav ¯ a, o lea o taʻi itumalo e sagisa ai le taʻutaʻua o tagata uma soo o Keriso.

O a mea na talanoa ai perofeta ma Iesu? Na latou talanoaina le mataupu autu o le toeseina o le amataga o le aloese mai le faa laveaiga ma le soloia. O le taulaga a le Faaola na muai fuafuaina o le fuafuaga mo le togiolaina o tagata uma mai le agasala a Keriso.

Ina ua maeʻa le talanoaga ma perofeta, na teuteu Iesu i ona soʻoe faamatala ai se tasi e uiga i le mea na tupu. Na faamalo foi lelumaga seia oo ina le toe faatutūina le toe tu mai "" (MK 9: 9)

I le tele o talosaga o le aufaitau, ua matou saunia se talosaga "orthodox kalena" mo se telefoni. O taeao uma e te mauaina ai faʻamatalaga e uiga i le aso o iai nei: Aso Malolo, pou, faʻamanatuga aso faʻamanatu, tatalo, faʻataoto.

Sii mai Free: Orthodox kalena 2020 (avanoa i le Android)

O le taimi nei, i luga o le pito i luga o le pito i luga o le lua fua faatatau o Monchotic Monsusses - Catholic ma Orthodox. Safasteter e fausia i le pito i luga o le pito i luga, lea na tupu ai le vavega o suiga. O le muamua oi latou sa fauina tutusa ma Aposetolo Thana, On o le Emeperoa Kontast.

O le uiga o le suiga sa taua taua mo tagata Iutaia, ona o tagata na mafai ona faʻasaʻolotoga mai le vevesi faalelalolagi ma le faaluaina. O le suiga o le Mauga Tului na faaalia tamaiti aoga le uiga moni o le faatuatua ma le moni le misiona a Keriso - le faʻaolataga o le agasala e faʻavavau mai le faʻavaeina o le agasala e faʻavavau. Peitaʻi, o lzelinia o loʻo ufiufi ai tagata Iutaia, e faʻamoemoeina le aʻoaʻoga faalelalolagi e le o faʻaalia mai i le mea.

E le naʻo Iesu e avea ma tagata, o ia lava o le Alo o le Atua, ma e faʻatatau i le misiona o le faʻaolataga faalelagi o tagata uma. Na saunia e Iesu tamaiti aoga ma aposetolo i lo latou lumanaʻi, o atu ai o se manumalo ai i le mana o le tiapolo. O le mea na tilotilo mai i mata o le iai o faʻafitauli masani o tagata ma faʻalumaina o le mamalu ma le sili, faʻapea foi ma le faʻanoanoa ile oti. Ae ua manino mai ina ua mavae le Taofiaina o Keriso ma le olaga a le Agaga Paia i le ao, o le Penetekoso (Tonigane).

O le suiga i luga o le Mauga e fiafia sa faamalosia le agaga vaivai o tamaiti e mafai ona solomuli ile faaosoosoga o le le talitonu ma le fefe i le tafinaga o le faiaoga. O le faaaliga vaaia o le Au Paia a le Au Paia na tuua ai se faailoga e sili atu ona fua i le agaga o Aposetolo e toatolu. Ae e ui i lea, ia faatoa fasia e Peteru le fefe ma lafoaia Keriso ina ua maeʻa ona puʻeina. Ana faapea e lei suia Keriso ile tausia lelei, o le manatu o le faa-Kerisiano o le a feoti ma ia i luga o le satauro. O lenei mea na faʻamalosia ai le agaga vaivai o le fanau aʻoga na sauaina i le taimi uma nai lo le au fitafita Iutaia ma fitafita Roma.

O le a le uiga o le suiga o le Alii

Taulaga Aso

O le aso malolo e fesoʻotaʻi saʻo ma le lalolagi i le soifua mai o le Faaola, ma le fesuiaʻiina o ia lava ua faamatalaina i Evagesos (sei vagana ai le Evagelia a Ioane). O le sekone lona lua e faitauina mo le lua-ono aso malolo o le tausaga faaletausaga taamilosaga ma se aso faatulagaina - Aukuso 19. I le faaupuga, na faʻaoga o ia e faʻasino i le apu SPAs, ma e fiafia foi tagata i le tu masani a le faʻaupuga o apu a le vao fou. O o tatou tuaa na talitonu o apu e naʻo le pau le faʻafeagaiga o le faʻapaiaina - ina ia latou le afaina ai lo latou soifua maloloina. I le taimi lea, o le tele o ituaiga o apu e i ai le taimi e nana ai, ma le tele o parrels faamolemole le mata.

E foliga mai ua igoa lava le igoa atoa o le aso malolo lenei: O le suiga o le Alii le Atua ma manumalo o Iesu Keriso.

I le tulaga o le atunuʻu o le aso malolo e taʻua ese o le mea ese:

  • Apple Faasaoina;
  • Aso malolo o le fua muamua;
  • Lona lua laveai;
  • Sasae saogalemu;
  • Sefe i luga o le mauga;
  • O le fonotaga lona lua o le tautoulu;
  • O le aso lea;
  • Tautoulu;
  • Muamua le tautoulu.

Ae o le nofoaga e taatele, o le mea moni, apu na faaolaina. E faamanatuina i le taimi lava o meli na sefe 14.08. Masalo o le faaliliuina a le Alii e aoga faatatau i le apu, ae o tamā a le Ekalesia i le seneturi i le ani ane seneturi. Ls. faatonu e faapaia ia fua o le lalolagi. Vine na faapaiaina i Eleni ma Isaraelu, ma o apu a Rusia.

Aso malolo o le liua a le Alii.

O le suiga na tumu i afu apu mai apu ma le taoina o se sdebu. O le masani ai lea e aʻoaʻo ai le tasi i le isi e tofo ai le manogi manogi. Ma pe a na faʻamaloloina e le tu masani o le tu masani e togafitia ai le pyrograms ma e matitiva. I latou e leʻi faʻaalia le popole i lea aso, matua tagi lava.

O le Faaola Monson, o tagata pepelo na vave ona faatofa atu i le taumafanafana, aua na avea le tau ma aso uma uma.

O o tatou tuaa na talitonu i apsical ua faʻaalia ai e apelitulafono e talitonu oe talitonu o faitotoʻa o Parataiso o loʻo paʻumutia i latou o loʻo paʻu'ū o le Paradise. Aʻo leʻi tuʻuina atu, o apu e le mafai ona taumafai foʻi.

Faaiuga o le aso:

  • Afai e te faia se manaʻo ma faʻamaligiina se fasi o le apu mautu, o le a mautinoa lava le a moni.
  • E le mafai ona 'ai le faʻapipiʻiina o apu, e le sopo e se isi tagata.
  • Afai e te fai atu i tagata ma ni apu mautu, o le seleselega o le a tele mo le isi tausaga.
  • Afai o le apu ma le meli na teuina, o le a tuʻuina atu le soifua maloloina seia oʻo i le isi isi laveaʻi.

O lea aso, na faasa ona o le filifilia, e fusi soo se tasi ma uia le faanoanoa, galue i galuega ma le fanua. O tagata faifaatoaga e malolo ai ma savali i le Ekalesia e faapaia a latou apu. O se fiafia fiafia ma ataata o le galuega ua saunia i lenei aso: O nei mea e laki ma pamu o le taunuuga o le taunuuga.

Luga o se tusi. O tagata faisae talitonu o le a le a le mea na faapaiaina ai le Apple, manuia ma le manuia.

Talu ai o le taimi o le manatu o le a faʻaolaina e faʻaola i le sefeina, o le aso malolo e leʻi 'ai vave. O le lisi o meaʻai na i ai fualaʻau, iʻa ma ipu fualaʻau. Ole 'ava malosi na faʻasaina, Apple ona faʻavaeina ma Noses tuʻu meaʻai.

E i ai le isi fasi mataitusi e popole ai muh. I lea aso, sa latou le fasiotia ma latou le aveina foi. Na talitonu o le a faaluaina le lele faalua o le a nofo faalua i le lima o se tamaloa, ona vave lea o le tamaoaiga lea.

Tatalo mo le Faaliliuga:

Liua o le Alii: O le a le aso malolo, o le a le aso 3359_5
Liua o le Alii: O le a le aso malolo, o le a le aso 3359_6
Liua o le Alii: O le a le aso malolo, o le a le aso 3359_7

Faitau atili