Faʻafefea ona e malamalama i le mea e te fiafia ai i se tamaloa: i le aʻoga maualuga, i le galuega, e alataʻita

Anonim

E masani ona matou manino, tatou te fiafia i se tagata pe leai. Ae a tulaʻi mai le fesili e uiga i fegalegaleaiga mafana, tele fesili tulaʻi mai. Faʻafefea ona e malamalama i le mea e te fiafia ai i se tamaloa - aunoa ma ni upu, e aunoa ma faʻamanino o fesoʻotaʻiga ma fesili? I lenei tusitusiga, o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i ni auala faigofie ma le gafatia, pe faʻapefea ona fuafua le iai poʻo le leai o se tagata feusuaʻiga fiafia a se tamaloa i se fafine.

O le a tatou iloiloina tulaga e galue ai, i se faʻalapotopotoga ma agafesootai. O le suʻesuʻeina o le gagana o taga fesoasoani i laʻu uo teine ​​e fuafua le tasi sa le faʻavaivai i ai. Sa matua matamuli le tamaloa. Aʻo lenei ua latou fanauina lona lua fanau, ma o le agaga ola i le agaga.

Auala e te malamalama ai i le mea e te fiafia ai i se tamaloa

O le a le mea e le malamalama ai i le le malamalama i amioga le malamalama o le tama

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O nisi taimi o amioga a talavou e na ona masalosalo: amuina, tilotilouta, latou te ala ma le leoa. O loʻo iai teine ​​lototele e mafai ona fesili saʻo pe o le a le mea ua tupu. Ae tele poʻo le tausiga e le faʻatagaina, poʻo le le mautonu o loʻo foia. O le mea lea o teineiti e mafatia i le le iloa. E le aoga le Chammile e fesili, ae maise lava talu ai e le fuga mai i le taumalulu ma le tautoulu.

O le a se mea e taʻu atu pe a le mafai le moni, ae e manaʻomia? I lea tulaga, le saienisi o le mafaufau ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, pei o le phericonomy ma Kintiyk, o le a fesoasoani. Ioe, e le manaʻomia i ni au suʻesuʻega malosi i le syoogonomy: Naʻo le faʻaaogaina o faʻamatalaga faʻamaonia i luga o le faʻavae o gaioiga maeʻaeʻa o se tagata.

I se tusi! O le gagana o le tino - o le pito sili ona lelei ma CRB: tuʻuina atu mafaufauga lelei i taimi.

Ia malamalama pe o se tama pe o se tamaloa e iai le manatu mamafa ia te oe, ua ou faalogo i le:

  • agai i luga o Ona lima ma le tino;
  • o luga o mata;
  • i luga o le amio.

Ia mafaufau nei mea uma.

Faʻafefea ona e fiafia i se tamaloa

O le tino o le gagana ma aga

E leai se mea e leoa le tama, e peiseai o le vai na sikoa i lona gutu. O ia o matamuli - leai se mea e tatau ona faalavelave ai i ai. Faailoga o mea e te fiafia i le tamaloa, mea nei.

I lou iai, na amata lava ona ia faʻasaʻoina se mea: fusi, lima, pepe, fusi. E foliga mai ia te ia le le sailia ma le lava - manaʻo e faʻaleleia lona foliga.

Ia uaʻi atu ona a lima: Na te lē iloa le mea e fai ai tamaiti. Latou foliga mai ua taofia e se mea. I loʻu lava manatu, na ia manaʻo e taofi oe ma ona lima, peitaʻi e le mafai - o lea, ia e faʻatatau i ona lima i se mea. O lea ia e manatua: Afai o le tama i lou auai e amoina i ona lima, e fiafia o ia ia te oe.

O le a ia uuina le fusi. E tupu lenei mea i luga o le maualuga o le tulaga: O lea e faʻaalia e le tamaloa lona natura o le tagata alpha male. O lena. Se isi filifiliga: susu ma toso ou vae mo le umi atoa. O le a amio lea, o le mea moni, o se tagata lototele. E ui ina le talafeagai, ae o vae o le a toso i fafo.

Faʻafefea ona e fiafia i se tamaloa

O le isi faʻailoga manaia: O ona seevae seevae o le a faʻasino i lau itu. Naʻo le liliu i lenei manatu: soʻo se mea na te nofo ai, ma totini o le a faʻailoa mai ia te oe.

O le a le mea o le a tautala mai

O mata o le faʻata o le agaga. Ma e le o se talafatai lenei, ae sili ona moni ma mautinoa uiga. O le foliga o se pele ia te oe o le a malamalama, o nisi taimi e taumafai lava e taumafai e taumafai. Ma oe ua sili atu ona lautele, o le a vave ona matuā aitia ai o latou mata. Uiga loloto.

Na o le fefefe o le a pasia e le tagata vaai o le a latou pasi ma faʻaalia lagona moni. Mafaufau lelei. I le vaʻaiga, e mafai ona e malamalama vave i faʻamoemoega o le aliʻi, vaʻai e nana ai e le mafai - pe a naʻo le tuu i luga o mata tioata. Ae e le taliaina i totonu o tioata i tioata.

Uiga

O iinei e mafai ona fesoasoani i le nony paraonical amioga a se tauleʻaleʻa i totonu o lou i ai. Afai e te iloa mautinoa o le conynin guy i le olaga, ae na faʻafuaseʻi ona faanatinati aʻe nisi Tinamatua i le auala, O lena foi e le saʻo ia te ia. O loʻo ia manaʻo e tosina mai le mafaufau i le, faʻaali mai le tamaititi aʻoga ma le tausiga. E tofu le tagata ma le iloa o le mea e iloa ai lona alofa ia te ia - o lenei e faʻaalia ai le ofu. Ma tinamatua nei e avea ma se tusi faʻaaloalogia. Ua malamalama foi le tamaloa e tatau ona ia faʻaalia lona lelei uiga lelei, na taʻu atu e le tina ia te ia, - o le togafiti mo oe.

O le a se mea o le a na te faia lava? Taumafai ia le itiiti ifo i se isi itu, ae paʻi i lou tino, aua o le fesoʻotaʻiga tino o le miti faapelepele o soʻo se tagata alofa. O le uo tama e mafai ona fasi se moega i se taimi e tasi, ma le tauagafau o le a taumafai e nana ona manatu moni - matamuli.

O se taumafaiga e faʻafesoʻotaʻi pea o le isi faʻailoga e te fiafia ai i se tamaloa. O le a ia valaʻau i luga o le telefoni pe lafoina SMS, pe tusi se mea i luga o lau itulau i VKONTTATE. I le lautele, o le osofaʻiga tele o loʻo tuʻuina ia te oe. Ina ua mavae mea uma, o ia o fai taimi e fai ma sui ia te oe, o le savali lea.

Sili atu. E manaʻomia ona fesoʻotaʻi ma oe, o le a fesili atu foi i le tele o mataupu ma fiafia i au mea e fiafia iai. Na o se pele e taua le iloa i le tele e mafai ai e uiga i lou manatu: e tatau ona e malamalama i ai.

O le a ia faʻalogologo lelei foʻi ia te oe, e leʻo soʻo se mea e leai se mea. Ma le matagi i luga o le alafau. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e masani ona taʻua le sili ona fiafia i ai le sukalati o sukalati ma faʻagalo e uiga i totonu. Ae o le a ia le galo se mea, ma e mautinoa lava e maua ai se mafuaaga e avatu ai ia te oe lenei sukalati faapitoa. Ma o le a avea o ia o se sauniga faifaipea / sauniga / sauniga: o le a saunia mo se taimi umi mo se mea taua na tupu.

O le a mautinoa o le a ia manaʻo e sili atu lelei i ou vaaiga, talu ona ia faamanatuina muamua ai o ia e lona lava tina. Mo se faʻataʻitaʻiga, na te manaʻo e tuʻu le ulaula pe faʻafuaseʻi ona e fiafia i ofu lalelei. Ma afai na faʻafuaseʻi ona sainia o le faletaalo, e mautinoa lava e faʻatoʻilaloina ai oe ma pamu ma kupita i luga o le manava (e tatau ona e pulea uma 6, pe itiiti ifo i le 4).

Faailoga e te fiafia i se tamaloa

Uo

Faʻafefea ona e mauaina le mea e te fiafia i ai i se tamaloa i le galuega, o a faʻailoga o feusuaʻiga fiafia? I lalo o le Ofisa poʻo le isi au galulue, o loʻo fesoʻotaʻi uma tagata ma le tasi ma le isi ma ni faʻamatalaga lautele ma ni faʻailoga malosi, e faʻatupuina ai se faʻailoga o le mafutaga. E le o se meaalofa i Amerika ua faʻasaina e maua ai mafutaga mafana ma se uo faigaluega i le galuega: E te manaʻo i le vavalalata vavalalata - faʻateʻaina. O le mea moni e mafua mai ai e mafai ona afaina tele i galuega ma galuega tagata uma O le tala fou "sa matuia faalavelave". Mea tonu lava lena…

Ae faʻafefea ona iloa mea o loʻo le mānava ai tagata ofisa i lau itu? E i ai ni faʻailoga uiga o lenei lagona:

  • O le a taumafai e paʻi atu ia te oe.
  • E faigata ia te ia ona seʻi ese mai ia te oe, o le a faʻatali mai i ou mata.
  • O le a tietie ai i taimi uma e uiga i lau fale faigaluega i le tulaga ma e aunoa ma se mataupu (e tatau lava ona ia latalata mai ai ma o le mea lena).
  • O le a i ai i tagata uma ma faaauau pea au fuafuaga - i luga o le glider ma pei o lena. O le a faʻaaoga se tasi e fai atu ia te oe e fai atu ia te oe e fesili i lou manatu.

Tuu togitogiga "ma le" O Le Taʻitaʻi Lisi Laupapa Tusitaulima, ma o le a fesoasoani lenei i se isi itu-'ava malosi. E leai ni faʻatapulaʻaina o lagona o lagona e le tatau, o le tulaga e le o se tagata faigaluega - lea.

Penina pal

Faʻafefea ona malamalama i le mea e te fiafia ai i lau uo le vaaia i luga o fetusiaʻiga? E leai se gagana o le tino ma faʻapitoa, e leai ni manatu ma ni taumafaiga e paʻi atu i le tino. Ae o tala uma e tutupu i luga ole Initaneti, ma o tafaoga faamasani o lenei faʻamaoniga. Ma, mafaufau i faailoga o le upega tafailagi alofa.

Afai e te aliali mai i luga o le upega tafailagi, na te vave maua lava le tusitusiga o le feʻau, ona sa ou faʻatali lava mo oe ma fiafia i le avanoa e sui ai le upu.

Guys e le talatalanoa fiafia, ae le o lau teine ​​pele. Lenei ua sauni e talanoa mo itula, pe a na o le faʻafesoʻotaʻi ma le mea o ana miti.

E manaʻo o ia ia e iloa le tele e mafai ai ona e manaʻomia e uiga ia te oe - mea e fiafia iai, fiafia ata tifaga, sili ona fiafia i ai, fiafia i musika

Tusa lava poʻo le a avea o ia ma tagata asiasi i taimi uma o lau itulau i fegalegaleaiga fegalegaleai, o le a faʻaalia ai gaioiga - e tuʻu, tusitusi faʻamatalaga, ma isi mea e fiafia i ai i le teine. O le toe vaega o le a le le fiafia pe ua pasi.

Faitau atili