Satun i le Scorpio i se fafine ma se tamaloa i totonu o le horoscope

Anonim

Saturn - Faʻafeiloaʻi le paneta o le tulafono, Aʻoaʻiga ma Poloaiga. Na te tauaveina le malosi o mea leaga, faʻasaina, faʻatapulaʻaina. Peitaʻi, i faʻafitauli taʻitasi o loʻo lilo ai le agaʻii lelei mo le litaea ma faʻaleleia o ia lava. Malosi la le Mausali i Natalia le faafanua: Tuuina atu se sili amio ma tiute, ia fai se taʻitaʻi lelei, aumai le manaʻomia tele i soo se mea: i le fale ma le galuega ma le galuega.

O le a le malo i le scorpio e amio ma mea e te mafaufauina mai se tagata faapena? Tatou saili nei fesili i lenei mea.

Saturn i Scorpio

Saturn i le faaputuga o scorpio: foliga

Plane o le Poloaiga o Satung, Pa'ū i totonu o le faaputuga o Scorpio, a liliu i se faiaoga tulaga tumau o le a lafoina tulaga faigata, le fiafia ma lona uarota. E manaʻomia mo uma lava mo le faʻavaeina o se faiga tatau o le olaga tau i le isi sefulu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se tagata lea e uu le faigata. E avea ma tagata faʻamaoni, toe toleni a latou faʻamalosi, vaega e aʻoaʻo ai, ia ola e tusa ma a latou lava tulafono, aua le alu i le leaga. Ma afai na te ausia lelei o ia i le faʻaaogaina lelei o suʻega, ma le le fefe e ala i lesona uma - Samunn i le utupoto, o le a maua ai se galuega umi.

O le tagata moni lava e toetoe lava a le mafai ona le amanaia, matua malosi lona poto, hana, cripy criisma. E le gata i lea, o loʻo naunau o ia i le faiga faʻa-poto, faʻatupulia poto. Faʻafetai i le faʻatasiina o fesoʻotaʻiga masani o gaioiga masani ma faitioga, o tagata taʻutaʻua, o tagata ese e fesoasoani ia latou faia se galuega e tosina i ai le galuega?

O tagata e ona o le toafituina i Scorpio e aunoa ma le tele o faigata e mafai ona faatalitonu isi i le fetaui lelei o latou mataupu silisili. O le mea moni o loʻo i ai latou faʻafitauli o le fanau mai le fanau mai, faʻaopopo iinei e aoga e faʻaopopoina o latou matagofie matagofie.

Taimi taua. Ua lapataʻi mai e tagata ese tagata o le a le taumafai e solia le saʻolotoga o le finagalo o se isi tagata, pe o le a latou mafatia i manuʻa, gaioiga a le tagata solitulafono, atonu e ono faʻaiʻuina i le falepuipui. Ia mautinoa ia faʻaititia lou egosm.

O le popo vai o loʻo auai i le suʻesuʻega o le natura o le oti ma le ola, e iloa ai, e faʻamaonia ai le tulafono a le vateatea faaleagaga. Faʻafetai i le suiga o le malamalama, latou te mafaia ona ola aʻe i se tulaga maualuga o atinae, lea o le a fesoasoani ia latou aloese mai faʻafitauli.

Latou te manaʻomia le atinaʻe faʻaleagaga

O a foliga masani o le amio e maua ai le totoa i se faailoga o le ccorpion?

  • O le a malosi, le malamalama, ma tagata mamai ma le onosai;
  • malosi malosi, malosi le soifua maloloina tino;
  • Maualuga Maualuga, fiailoa mo le manuia, avea faapelepele, ae a manao e fesoasoani i isi;
  • maua ai le naunau mo metaphysics, laʻu mea lilo, o le mea lilo o le mafaufau;
  • ei ai ni mea teuteu ma mea e mafaia
  • Ma o avea ma taʻitaʻi, e mafai ona faʻasaʻuina o onā, ona manaʻomia lea e ia latou faʻamalosiʻau o tagata uma, ma e iai foʻi le ia lava;
  • O uiga le lelei, e tatau ona e faʻailoa le taua, le fiafia, mea pagatupe, ma le faʻaaloalo ma le lotoā, lea tui le atinaʻega;
  • O sea tagata o loʻo taumafai e teteʻe i manatu o se isi tagata;
  • E latalata i le loto e iloa talatalai, e matua afaina ai lona mafaufau.

E taua foi le paneta i le horoscope taia:

  1. Maota - ia lava suʻega malamalama;
  2. 8 Fale - I se tasi itu, ua faʻaalia i le matuā iai, masani ai faʻafitauli, faʻafitauli; Ae o sea tagata e le toʻalea ma tumau pea le faatuatua ma le filemu;
  3. 12 Fale - E taua le taofia o feeseeseaiga tulaga o pulega ma pulega, maualuga foliga o le maualuga.

I se fafine ma se tamaloa

O tagata sili ona malosi o le Saturn i Scorpio Faaali atu a latou matagi i le le mautonu i le lautele o le ola. Lea latou te le faigata ona iloa le iai o le iai o ia uiga masani:

  • naunau;
  • uiga;
  • le tele o vaivai;
  • O le aga e nana ai o latou lagona moni, tuʻu le ufimata o Uruka Sarcasm ma faʻasauā;
  • Faʻamalieina le faʻaaloalo ma le fefe o le teena e masani ona faia na tamaloloa ma fafine e lafoai lelei mafutaga.

O loo lafi i tua o matapulepule

O le faʻamaumauga autu o nei tagata o loʻo i lo latou le fiafia. E tele taimi latou te filifilia i latou lava i paga a se tagata ua i ai le faʻaosofia mamafa, pepelo i le olaga. Mafai ona masani i tulaga ogaoga: ma faʻalavelave faʻalavelave, faʻalavelave faʻalenatura poʻo osofaʻiga, i latou o le laveaʻi o le latou filifilia.

I le taimi lava e tasi, 2 tulaga autu e ono tupu i le ola patino:

  1. tulaga tasi - Atoa tutusa, pe a fai e te filifilia le pule (e ona) o se malosi plutu ma kars o le tagata o le e ona. Ona latou mulimuli lea i se lima lima, feagai ma le tele o faʻalavelave, pei o se faʻatasiga o le a faʻatumuina pea lava i le valea loto pi
  2. I le lona lua eseese Afai e fausia sootaga ma tagata e ona o le Pluto poʻo Mars i le faʻailoga o le kanesa poʻo le fua o le iʻa - o le afa lona lua o le a tautuaina ma le lagolago atoa ma foaʻi atu ia te ia Alofa faamaoni.

Faitau atili