E fia aso i le vaʻai amor o le faʻamanatuina o le tausaga

Anonim

O le a le tausaga e valaʻauina le osooso ma aisea? E fia aso i le sup tausaga? Afai e te le iloa tali i nei fesili, ona ou fautuaina lea ia avatu ia i lenei tusitusiga, ma sue foi le uiga autu o loo fesoʻotaʻi ma le mamafa o tausaga. O le mea moni lea i le afiafi o le i lalo ifo o le 2020, o le a fai ma le le liliuina, e tele le fiafia o tagata i lenei mataupu.

O LE VASEGA I LE TAUSAGA - Uiga Lautele

O le le selesele tausaga (sau mai Latina Epikopo Sextus - "Lua First") - Galue o le kalena tausaga ua faaopoopo. E tusa ai ma lenei aso, o le Gregorian Calendaar i aso nei ua faaaogaina o se aso faaopoopo ia Fepuari 29.

Vaaiga a le Tausaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E fia aso o se tausaga e osooso? I totonu, o le tasi aso sili atu nai lo totonu o le tamaititi a epikopo - o lena, le 365, ae 366.

Ma e fia aso o le Fepuari talu ai i se tausaga e oso ai? O le umi o le masina na teʻa nei o le taumalulu i lenei mataupu e le 28 (uma i le tausaga masani), ma le 29 aso kalena.

Tala Faasolopito

O le faʻalauiloaina a le tagata e osooso tausaga mo le taimi muamua na tupu i le 1 lenituri i le isi tausaga. Ona ua tonu lava lea o le lalolagi anamua na faʻavaeina le umi o le kalena tausaga e le tutusa ma 365 aso, ae 365 aso ma le 6 o le taeao.

Faʻateʻaina mai nei aoaoga, i le 44 o le mamalu o Keriso, o le kalena, lea e faʻaalia ai le astronomical sese, na faʻalauiloa atu i le sili atu o le tupu o Yalia. I le faaataia o Ana na faia o Ia e igoa ia te Iasian.

Ina ia taui ai i le 6 itula, lea mo le 3 tausaga na faia ai se tasi aso faaopoopo, filifili e faaopoopo i se isi aso i le kalena tala i le atoa 4 tausaga. Na uma lava, na i ai le tausaga le umi.

Ae i le lumanaʻi, e iloa ai e tagata eseese o le lalolagi e tusa ma le 365 aso ma le 6 itula, ma mo se vaitau umi o taimi - 365 aso ma le isi 46 sekone.

Ma, o lona uiga o le Kalisen Calendar e le mafai ona 100% saʻo ma e le tauia mo se atoatoa o le astronomical sese. O le aiu iʻuga, o mea taua na faasolosolo lemu na faʻaeʻe - vaitau, o le aso o le tautotogo ma le Auumamū tutusa, aso malolo a le Ekalesia ma isi aso malolo a le Ekalesia.

Sa ou manaʻomia se isi, sili atu le saʻo le Calendar, o le a amanaia o loʻo i ai nei le saʻo ma aveese. Na ofoina atu ia te ia i le lautele iloiloga i le 1582 o le matou vaitaimi o Pope Ghody Xiii. O le Kalenda fou na maua ai le igoa o le Gregorian - O le manatua o Lana Foafoa.

O le a le tausaga ua manatu i le osooso, ma o le a le mea e le o ai?

O le mauaina o aso i le taimi na osofaʻiga i le taimi nei i le taimi e aʻoaʻo ai le auala e faʻatuina ai tausaga o loʻo avea ma le alatapi.

  1. Faʻamalosi le tausaga filifilia i le 4. Afai o le iʻuga na e mauaina se numera - o le tausaga e mafai ona oso. Ma o loʻo i ai le i ai o le toega e le tatau ona fai mai o lenei tausaga o le 365 aso.
  2. Matou te vaevaeina foʻi le tausaga i le 100. E i ai le polokalame lava e tasi iinei e pei o le mataupu talu ai: Afai e leai se toega, o lona uiga o le tausaga e oso ai ma, e tusa, i le sili atu.
  3. Ma ina ia saʻo ai le faʻapipiʻi o se osofaʻiga tausaga pe leai, e manaʻomia le vaeluaina o lona aoga i le 400.

Afai ua manuia uma aitema e tolu ma ua e mauaina fuainumera lamolemole e aunoa ma se toega, oe mafai ona mautinoa o le tausaga lea o le osooso.

Faailoga o Laua Tele

Ma o lenei ua ou sauni e faʻaofoina le sili ona taʻutaʻua o le sili ona lauiloa o le tagata taʻutaʻua e fesoʻotaʻi ma le osooso tausaga. I mea uma lava, o loʻo iai le tele o le tele o latou, e toʻatele e talitonu ia i latou ma taumafai e aua le faia se mea mai mea latou te faʻaalia.

E le mafai ona faaiuina faaipoipoga

Ua faamalamalamaina mai le mea moni, ua fili le fiafia i le olaga, e faigata tele ona maua le malamalama loloto, ae o le lamatiaga o le toe fuataina ua faateleina.

FAAMATALAGA POS Faasaina Faaipoipoga

E moni, e leai se faʻamaoniga faʻamaonia o lenei faʻamatalaga. E tusa ai ma le lalolagi fuainumera, o le numera o solia-gaosia faiga e le faʻalagolago i ai pe o le aufaʻalogoga na faaipoipo i se tausaga e oso ai i le tausaga.

Manaʻomia le saunia mo le toʻatele o maliu

O le isi talitonuga fai mai o le "osofaʻiga o tagata o tagata mataga." Ma o le faʻamoemoeina lea tagata e amata ona faʻatusatusaina mea moni, vaʻavaʻai o se faʻamatalaga a latou pele i le tausaga e osofaʻiga. O le mea moni, i tausaga masani a tagata, e le gata i lea e itiiti, ona mafai ai lea ona vili mai o lenei avanoa.

Togafitiga faafuasei

E le gata i lea, o le leiloa tausaga e faʻatatau i le mafutaga ma se siʻitia o le numera o le natura rebout. Ae afai tou te mafaufau ma le suʻe i fuainumera, o le a tatou mauaina lena mala mataʻutia e masani ona tupu i le tausaga ua ia maua mai i le mamalu mamalu!

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se mafuie i Carotrofika i Iapani, lea na talosaga i se aofaʻiga tele o soifua o tagata, na tupu i totonu, - e le o se osofaʻiga. Ioe, ma o le taua tele ile talaʻaga o le atunuʻu - O le taua lona lua a le lalolagi na pa'ū foi i luga o le pasip.

O le mea lea, e leai se aoga i le taumafai e faavaivaia ii. Aua e le o iinei ma e le mafai.

E le mafai ona suia se mea i lou olaga

A o fai mai faʻamatalaga o tagata faitino, o tagata uma e fia ausia suiga taua i le olaga e tatau ona tolopoina ma fuafuaga ia mo le isi 12 masina. A leai, o galuega uma o le a le manuia, e oʻo foʻi i le faapolopolo. E le gata i lea, suiga e mafai ona avea uma ogaoga (suia o galuega, sootaga fou) ae le o le tele (suia le ata).

Toe fai, faamatala pe aisea a ni suiga i lalo o le nonoina o le nonoina o le mea. Ma, o lona uiga e leai lava se lagona e faalagolago i ai e mafai ona talia.

E le mafai ona aoina maso

E ui lava i le muamua le mataʻina, o lenei faʻailoga e foliga mai e foliga mai ua matua saʻo lava, ae o le mea moni lava na ia maua ai moni moni. O le fuguga Degenerate tasi i le 4 tausaga, na faia e mashrotors i se taimi e mafai ai ona oona.

O le aoina o maso ua faasaina foi

Ae i le isi itu, o mash potu uma i le vaomatua e manino lava e leʻi oso i le osofaʻiga i tausaga ua mafai, o lea e mafai ona teu ma alu i le maso o le mafaufau.

O fafine i tulaga e le tatau ona tipiina lauulu

Seisi nai lo le ese ma le le faamatalaina o le faailoga. E tuuaia i ai, pe a fai o se fafine maitaga i se vaʻai osofaʻiga o le a faia Kudri, o le a ia maua se tama vaivai fanau.

E faigata ona mafaufau, o tina uma o tagata o le gaoi i le tala faasolopito (a le Mesia Afifi) na faʻatopetope i le tausaga le malamalama, e leʻi faʻafouina atoa le maʻitaga.

O lea ua e iloa le tele o aso i le tagata e oso i le taimi nei ma e faasaina ona faia i totonu mo le tagata o le tagata. I le iuga, ou te fia ia matau o le tagata e fatuina lona olaga i ona mafaufauga, upu ma amioga. O lea, ua matua iloa lava o le mea tatou te mafaufau iai.

E le o se mafuaʻaga e taofi ai le sauaina o oe ma le gaogao o le supersts ma amata faia lou olaga fiafia i le 2020?

Faitau atili