O maa i luga o faʻailoga o le zodiac: faʻafefea ona maua lau tali

Anonim

Talu mai taimi anamua, e taua tele tagata i maa, ua maua ai ma Matutua Malosiaga. O i tatou nei, o faʻafiafiaga ma meaola laʻau e fai i teuteuina, ae le i faʻaaogaina muamua latou o ni kaketa ma le fiafia. O maa taua o loʻo fausia ai se tino puipuia i le tagata, o loʻo ave le malosi o le malosi ma le faʻailogaina le le lelei.

Faʻapefea ona filifili maa i luga o faʻailoga o le Zodiac, o le a le mea e tosina mai ai? Na faʻatau e laʻu uo teine ​​se iliili ma gey, aʻo ia fetaui lelei mo se hroscope. Ae o lea na amata ai ona matauina o le osofaʻi na aliali mai, ma le malosi i le afiafi na o le leai. A le o iai se tagata folau, o le setete na masani. O le a le tala e uiga i ai? O le a ou taliina le fesili lea i le tusitusiga.

Stons i Zodiac faailoga

Tausisia o maa zodiac faailoga

O le au atamamai e talitonu o maa taʻitasi o loʻo aofia ai se malosiaga malosi, lea e mafai ona ogatasi ma le malosi faʻaletagata pe ulu foʻi i le tagata le mautonu. Afai e talafeagai le maa, e vaeluaina ma lona pule o se auala malosi o le vateatea. Ma afai e le talafeagai, e mafai ona afaina ai le soifua maloloina. O lea, e manaʻomia le filifilia o na minerale e o gata mai ma se biopole, ae le feteʻenaʻi ma ia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e saʻo saʻo le maʻa, ona:

  • o le a fesoasoani e toe maua vave;
  • o le a faʻamalosia ai le tino faʻaleleia.
  • o le a fesoasoani e faaali mai taleni faafaaipoʻi;
  • o le a faʻateleina ai le faʻalogo;
  • Saunia mea lelei.

O loʻo taua i lalo le laulau faʻapitoa i lalo na aofia ai tagata atamamai i aso anamua. Mo le tele o Melennia, o lenei laulau o le ogatasi ua pasia le suega o le taimi. O le matou augatupulaga o tagata atamamai e faʻateʻia e le poto ma le malamalamaaga o tagata saienisi o loʻo faia se fesoʻotaʻiga sili ona lelei o le mafaufau ma tagata.

E fautuaina e le ESERICS e fesoʻotaʻi i minerale ma le ogaoga tele, aua ua latou lava malamalama ma o le amio. O le eseesega i le va oi latou mai vao vao (laau ma manu) na o le telegese gigblimm, lea e le o maitauina mai le itu. Peitaʻi, e le gata na paulia le tagata o maa, ae e toʻilalo foʻi pei o laʻau. O le mea lea, mataala ma faaeteete ile apili ma sui o le Malo o Mineraon o le a le sili atu.

O le aafiaga o minerale i luga o le tagata foliga vaaia e sili le itiiti ifo, ae e le faʻaititia ai le maualuga. Le itiiti ifo o oe mafai ona vaʻai i se tagata o se suiga i le natura o amioga i lalo o le faʻamalositino o le minerale. O nisi tagata e toʻamalie ma paleni, ma i luga o isi maʻa e mafai ona aʻafia ai le sili ona le mautonu auala. O maa e mafai ona faʻanoanoa ma faʻateʻa ai. Latou galulue ma le aano o le tagata i le le vaaia le malosi.

Stones i luga o le faailoga o le zodiac, laulau:

Stons i luga o le zodiac faailoga

Puipuiga mai le le lelei aafiaga o minerale

O le faatulagaga o le fesoʻotaʻi a le minerage ma le tagata e matua tigaina i nisi taimi e le mafai e le poto masani ona tuʻuina atu se fautuaga faʻamaoni i se maa faʻamaoni i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa i se maa faʻapitoa O le mea lea, e tatau ona e faʻatuatuaina na o lou manatu ma le lagona i totonu e foliga pe a fegalegaleai ma minerale. Afai, e ui lava i le mafaufau lelei o le tausisia, e lagona e se tagata le le fiafia i totonu o ia lava totonu, o lona uiga e le talafeagai ai. Faatasi ai ma maa, pei o tagata, e mafai ona avea oe ma uo ma fili fili. Ma o nai minerale e mafai ona tauimasui e ui i se mamao.

Tulafono mo le filifilia o mea leaga:

  • A fegalegaleai ma le maa, e tatau ona iai se lagona lelei i totonu, ae le o le mativa ma lagona popole popole.
  • E le mafai ona e faʻatauina ni maʻa i luga o le horoscope i pawson ma le faleoloa, ona e ao ona gaoia kopi o totonu. Ioe, ma le malosi i totonu o ia maa ua matua faʻailogaina e le soʻotaga faʻamatalaga.
  • E le mafai ona mauaina ni mea taʻalo ma taufetuli, ni pisia ma ni faʻaletonu - latou te le talafeagai i le karima. E le mafai ona faitauina le talatala masani: O le laualuga o le Great Grem e le tupu atoatoa ma atoatoa.
  • Afai o manu felelei pea e fealuai i luga o lima, ma o fusifa ma fusi saito ua salalau solo, o lona uiga o nei minerals e le talafeagai e pei o le lautele.

Ina ia mafai ona mauaina le faafeagai aafiaga o le faʻaaogaina o minerale, e le mafai ona tuʻufaʻatasia e le talafeagai. E ui e te leʻi pulea le faʻavae o le faʻavae o le astromaneracy, aua le ofuina ni mea taugata ma isi minerale i le taimi e tasi: e mafai ona feteʻenaʻi ma le isi.

Ia manuia fegalegaleaiga ma maa, e tatau ona e togafitia i latou o ni meaola talafeagai. I le malo o minerane, tutusa ma tagata tutupu mea tutupu, na latou lafoaia lemu. O maa zodiac faailoga e mafai ona uo ma le tasi i le isi, alofa pe laveai le le mautonu. E mafai foi ona fiafia i latou, o le a afaina ai ma le le afaina ai le pule.

zodiac faailoga

O le faia o maʻa e le afaina ai, e tatau ona e suʻesuʻeina lelei a latou meatotino, e te le taumafai e fesoʻotaʻi auala o le tasi ma le isi. O nisi o minerale e le taliaina le susu, o isi e afaina ai le la o le la i le la, ma le lona tolu e le taliaina le maualuga / maualalo vevela. Afai e te filifilia le gem o se mea sili atu, saili e uiga i mea uma e mafai ona e aʻoaʻo i tusi poʻo le Initaneti.

I se tusi! E mafai ona siaki le maa pe le faʻaaogaina le Tarot Tynario.

Afai e te fetaui lelei, ae a mavae se taimi na ia faʻatasia pe maʻimau, o lona uiga o lenei fetaiaʻi se folafolaga matuia ma "Na savali i le oti o le folafolaga leaga ma" savali i le oti o le folafolaga leaga ma "na savali i le maliu o le folafolaga le lelei ma" E faanatinati e aveese le 'aisa, ae na o le itu sao. Muamua, e tatau ona e faʻafetaia se uo mo le faʻamaoni ma le fesoasoani. Lua, e faalau ai le lalolagi. O maa e patino i elemene o le lalolagi, e tatau i le toe fai i latou i le latou tagata moni.

E masani lava, eseese ma semi se manulele taua, pele e mafai ona leiloa. Ia o le le lelei e le faʻaputuputuina i le minerale faʻamatalaga faʻavae (latou o loʻo tusia uma i luga o le tioata latsice poʻo le faʻaputu e pei o se manava). Lenei ua faia i le fesoasoani a elemene, ma le le mafai pe faauo maa.

E le mafai ona mafaufau i le tasi ma le isi

Mafaufau i le le mautonu o ni minerale ma le tasi ma le isi:

  • Penina feteʻenaʻi ma se tiger mata, hessonsonite ma taimane.
  • Fepati mata mata ma ruby.
  • E le taliaina e Emerald Red (moli) Corras ma penina.
  • E le tuʻufaʻatasia le larphire i se taimane ma emerald.
  • O le lanumoana sapphire e solia ma Ruby ma Penila Decork.

O le tuʻufaʻatasiga o le pusi mata, taimane, sapphire ma gempbire ma e mafai ona mafua ai le malosi o le tagata. E lelei o se tutusa tutusa o ni tagata e iai ni nai tagata mafaufau.

O lenei ua e iloa le auala e filifili ai lau maa. Soʻo se laulau e mafai ona maua i luga o le Initaneti e naʻo le aotelega o uiga o minerale. Ae a fegalegaleai ma le malosi o le tagata, o le uiga lea o le afioga suamalie e ono suia i le faafeagai.

Faitau atili