Mumu: Taua i le Psychology ma Medical Party

Anonim

E iloa e tagata uma se isumu mo se povi: O le mumu lanu faʻaosofia le osofaʻiga. Ae e fesoʻotaʻi foi lenei ata tifaga ma le vevela, e le pei ona mumu ai foʻi titomemea tele o susu. Suʻesuʻega o le tele o faʻamalositino i le taimi atoa na faia i le taimi atoa e 20 le tamaititi, ma faaauau pea i lenei aso.

Na iloa e o matou tuaa e uiga i le faʻamalologa fanua o mumu, ma sa latou faʻailoaina ni rubella ma le misele ma le fesoasoani a Timeli. A o ou tamaitiiti, sa ou manatuaina le taimi na maʻi le uso laʻitiiti i se potu: Na taupa Tina i lona potu o le pupuni o le mumu. E talitonu o le a fesoasoani e toe maua le vave. I le tusitusiga, ou te taʻuina atu ai ia te oe le uiga o lenei paolo ma pe faʻafefea ona aʻafia ai le amio ma uiga o le tagata.

Valivali manatu

O le a le lanu? O se mea sili lea o le malosi e maua ai se galu o le natura ma le muamua o le wavength. O moli mumu o le umi umi le galu (780 NM), o lenei paolo e matua gauai moni ma le malosi. O lea la, o le tagata faʻatau ma le papala e sili lona malosi i le mafaufau ma le tino o le tagata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mumu: Taua i le Psychology ma Medical Party 3387_1

Mumu mumu tosina mai le mafaufau, ma le fusi o le afi o le afi hypnotized ma fiafia. O tagata o le Ilisona sa masani ai i le pine: E maua i le vali papa. Taimi nei, o nisi ituaiga ituaiga e ufiufi ai o latou tino i luga o le afi mumu mumu: O nisi e faaaoga mo le matagofie, isi mo faamoemoega o tulaga masani.

Mumusuga Mumu: Cruc, pine, mafanafana, susunuina, manaia le faanaunauga o feusuaiga.

I aso anamua, o lenei lanu sa manatu o se faailoga o le lototele ma le fefe, aua le fai mai ai le palaga o fitafita fitafita ma tagata totoa o loo fesootai ma Ia. I Europa i Western, na faapea o le Smuy Skery na faasino i le faailoga o le mana ma o le a. I Aikupito, o lenei lanu sa taʻua paia, o ni laʻau na saʻilia eo o ia e fai ma sui o le fanua maualuga ma sui o le fanua sili ona lelei.

I le uluaʻi pamu, o loʻo i ai foʻi se uiga mumu le leo mumu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ofu o le teine ​​faʻaipoipo e tatau ona mumu. I le faa -u ai, o lenei lanu e faʻatusa mai ai le taulaga a Keriso ma le tofoina o le toto.

O tagata suʻesuʻe faaonaponei o le lanu na susulu i le tino o le tagata na faʻavaeina lenei lanu e malosi lava lona aafiaga i le lautele o le tino. O lenei faʻavasegaina e iai le aoga faʻapitoa i luga o le toto ma le va o vase. Fomai iloaina o aafiaga lelei o le mumu mumu i maʻi aulelei, scarleti, nenemia, Anemia ma nisi ituaiga paʻu.

O faʻataʻitaʻiga ma le potu o le tagata i totonu o le potu i le lanu mumu-enaena na faʻaalia ai faʻaiuga nei:

  • taulaiga toto;
  • Uafu le tausiga;
  • Faateleina le vevela o le tino.

O loʻo aʻafia ai foi lenei faʻalauteleina o suavai o le faʻaʻaiva, lea e faʻaalu ai le siʻitia o le tuʻinanau o le mafutaga. Peitaʻi, e le mafai e se tagata ona fiafia i le tofo o meaʻai, ae amata ona faʻaititia le ipu ua fuafuaina ma le matapeʻapeʻa. Ina ua maeʻa, ona ia filifili e faamaeaina i se taimi vave mafai i le taumafataga ma faanatinati e alu ese ma le potu: Na te manaʻomia le malosi o ia. E le o le auʻaunaga o tagata 'aʻai pei o loʻo i totonu o ituaiga uma o ata o le mumu?

Masini mumu

Mafutaga

O a faʻailoga faʻailoga o le lanu mumu, o le a le mafutaga? E tofu le tagata ma tuʻuina mai tupulaga taʻitasi ma o se faʻailoga faʻapitoa ma manatu o le lanu lanu. Ae ui i lea, mumu o loʻo iai le faʻailoga taua, lea e fesoʻotaʻi ma le faʻaosoosoga, toto ma le taua.

Talu mai le taimi anamua, o lenei Valivali na fesoʻotaʻi ma le malosi o feusuaiga, leai ni ofutino o le pamu o se mumu mumu o se paolo mumu. O le malosi ole feusuaiga e fesoʻotaʻi tuusaʻo i se lagona o le alofa ma le faʻaauauina o le ola i le lalolagi, ina ia manatu le tama mumu o le ola.

I se tusi! O le faʻatupuina o agavaivai o le tele o malo i le lalolagi o loʻo fesoʻotaʻi ma fugalaʻau afi.

Suiga se tasi, ae o lenei lanu e mafua ai le sili ona feteenai fegalegaleaiga. O le taimi lava lea e tasi o se faʻailoga o le alofa ma le ita, taua ma le taulaga. O lenei totoa e mafua ai le feteʻenaʻi ai lagona: matagofie ma le le fiafia, atoatoa, atoatoa o le avea ma oti.

O le afi e mafai ona faʻamalieina le tului ma faʻalauiloa atoatoa lagona mimilo. O Raspberry Herine o loʻo mafua ai le tele o le fesoʻotaʻiga ma le atoaga o le ola, ae i le taimi e tasi e fai ai le faʻamamafa ma le le mautonu o tali.

Uiga i le psychology

O le a le uiga o le lanu mumu lona uiga i le mafaufau? O lenei paolo ua faʻaaogaina lelei mo le valivali togafitiga, e ui lava i totonu o vailaʻau aloaʻia, o lenei masaniga e leʻi mauaina le aloaia. O le paolo e tele lona aafiaga i le psycho-lagona tulaga o se tagata e tatau ona matua faaeteete e faaaoga i sauniga o psychotherapy. O lenei leo e sili lona malosi i lagona o le tagata, e taʻuleʻa, i faʻagasologa o le faʻatinoina ma le boketa. "Work" Shade e faʻaalia ai le mafaufau i le malosi.

O le aafiaga o le filie e ala i le psyche e o faatasi ma le:

  • osofia o tagata faigaluega, faʻavao leo ma le maʻi;
  • o le tele o le gaioiga ma leo o le tino;
  • Faʻaleleia o le faʻatinoga ma le gaosia o galuega galue.

Ae ui i lea, o le lelei lelei o le mumu mumu i le psyche o se taimi puʻupuʻu, ma o le lagona o le le mautonu ma le mafaufau o loʻo aliali mai mo le faʻateleina o le taua. Ma le isi, o le lanu afi e faʻatusa mai ai le lamatiaga, aua e le iloa malamalama i se afi mumū.

I se tusi! O meaola maualuluga e faʻaalia ai e tutusa ma tagata mafaufau o le mafaufau i le lanu mumu lanu lanu.

O ai e filifilia lenei hue i ai e fiafia ai o ia? Ua matauina o le lanu lea o taʻitaʻi, ma faʻamalosi tagata. Ua iloga lo latou uiga lelei e pei o faiga saua, tutoatasi ma le ogaoga tulaga o le egemis. E faʻapea foʻi, o lenei lanu ua filifilia e faʻamamafa atu ai a latou feusuaiga ma tosina mai le mafaufau o se paʻaga e mafai ai (mumu liptick i luga o laugutu).

mumu i le psychology

O le paolo lea o ituaiga eseese o tagata malaga o loʻo vaʻaia pea mo le fiafiaga. O le nofo i le tasi nofoaga o le le fiafia, o lea o le manatu o lagona fou e le maua ai le malologa. Ma le isi, o le vaalele afi e fesoʻotaʻi ma tagata faʻamoemoe e talitonu i vavega (o le ata "scarpet folau").

Uiga o tagata e pei o le mumu:

  • taitai;
  • vaega faatatau;
  • vevela;
  • sili ona lelei eugoist;
  • r;
  • TOFOTOFOGA ATU;
  • Fesootai ia;
  • vevela;
  • malosi;
  • feusuaiga.

Tagata e le fiafia i lenei paolo e iloga e:

  • Le saogalemu;
  • le lava le mafaufau i ai, o le tapunia;
  • Alofa filemu ma le mama.

O se mea na tupu na solo ai se tagata fusu i se tamaloa. E mafai ona faʻailoa ai le leaga o mea faʻaletonu, faʻataʻitaʻiga, sauaga.

Talosaga

O a ni tulaga e mafai ai ona sau lenei lanu mo le laveaʻi? Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau loloto i le mumu poʻo le aufaʻi o loʻo iai i burgurndy poʻo consson connes o le a fesoasoani faʻateleina le talitonuina o oe lava.) Ma ia sili atu le mautinoa i o latou tomai.)

Fesoasoani mumu:

  • Aveese le lelava, faʻateleina le leo;
  • faʻailoa taleni ma avanoa;
  • atinaeina o Erythrocytes ma le Anemia;
  • pe a faʻatigaina - faʻateleina le tikeri o le faʻamoemoeina;
  • i le leai o se tuʻinanau;
  • ma le maualalo o le lbido;
  • Ma aʻoaʻoga - puipuia sooga ma maso mai manuaga.

E tatau ona manatua ai o le tele o 'oa o paʻu o mumu, e faʻaosofia ai osofaʻiga o viiga ma mafua ai le le masani ai.

lanu mumu

Mumu i lavalava ma totonu

O nisi tagata e fiafia i lavalava i lanu mumu ma lanu - mai le mumu - mai le mumusu i le pogisa leo o le Burgindy ma Cherry. O le a le uiga o lenei mea? Psychologists finau o se tagata na te sailia e tosina mai ai le mafaufau ma i taimi uma. E iloga lava le lototele, le talitonuina o le tagata lava ia ma le naunautaiga. O e fiafia i ata uaina e le faanoanoa, i soʻo se tulaga o loʻo i ai ni tulaga faataʻitaʻi ma saili e faʻatautaia mea na tutupu.

I se tusi! Aloese mai le ulaula ma le fusifusi paolo i lavalava ma mea aoga pe a galue i se galuega. O nei leo e mafai ona mafua ai le le fiafia o le ita ia te oe.

O le lanu mumu o le mumu i totonu o le totonu o le vevela o le vevela ma le mafanafana. Tagata uma talu mai le tamaititi e masani i le Sociendy ma Chery velvet ie pupuni i luga o le tulaga o le fale faafiafia, e fesoʻotaʻi ma se oa leaga. I le faaopoopo atu, le mafiafia o ie i totonu o le ogatotonu o leo i leo nai lo le fatuina o se lagona o se siosiomaga malie malie. O lenei leo e fetaui lelei mo le umukuka, auala auala pe faigaluega.

Faitau atili