Igoa i le popo mo tama ma teine: o tulafono o filifiliga

Anonim

O le fanau mai o se tagata fou o lou aiga e le fiafia i matua pe a faapefea ona faaigoaina a latou tama. I le avea ai o se tulafono, e filifilia e tagata igoa o latou e aulelei pe numera e le tamaititi e mitamita i se tasi mai nai tagata / tagata taʻutaʻua.

O nei gaioiga, e le tutusa i masini e talitonu, a o latou filifilia igoa o le Au Paia mo le tamaititi. O le a lekaleti ma faʻafefea ona filifili se igoa mo le pepe fou ia i latou - matou te talanoa ai i lenei mea.

Faʻafefea ona valaʻau se tamaititi mo se kalena a le Ekalesia

O Le a Le Au Paia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Au Paia (po o le masina o le Ekalesia) o se lomiga a le Ekalesia, e aofia ai se lisi o mea paia uma ma aso o le migao ai latou tagata paia ma aso o le migao. O nisi taimi o loʻo iai foʻi itu o loʻo iai ni tusitusiga a le lotu.

I le orthodox masina, e tele le tane ma fafine igoa. O nisi o latou e leiloa, a o isi e sili ona faʻaaoga e oʻo mai i aso nei.

O le tala faasolopito o Orordox Eseeseeseese i igoa o e amiotonu o faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Perofeta;
  • aposetolo;
  • fiafia;
  • pese paia;
  • teroddy;
  • Faaaliga.

Taua le ofoofogia. O le igoa e taʻalo taua tele le matafaioi i le olaga o lona pule. E le naʻo le faʻaaogaina o se tagata, ae o loʻo maua foi se vaʻaiga lautele i lona uiga o lona uiga i se ata puʻupuʻu.

O lea, o igoa uma lava o latou lava uiga. Mo se faataitaiga, o le igoa Atamu e faasino ai i le "uluai tagata; O le na avea ma tagata faipule a tagata. " Ma Eva o lona uiga o le "fafine na te avatua le ola."

Ina ua avea le tulaga faaKerisiano na lauiloa ai, o le tagata Isaraelu e amata ona faaaoga. Afai e te faitauina le Tusi Paʻia, o le a e iloaina o le Alii lava e faʻapipiʻi igoa eseese ma a latou uiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoga o le igoa o Simona "na faʻalogoina tele". Poo le igoa o Peteru o lona uiga "maa".

I le tu masani o Orthodox, e tatau ona ave le igoa o le Ekalesia mai nai tuafafine ina ua maeʻa le le faʻatinoina o le papatisoga (tusa lava pe afai o lenei gaioiga e leʻo matutua ma.

Aisea e te manaʻomia ai le faʻaseʻe mo kalena a le ekalesia

Orthodox Talitonu e talitonu i le foai mai o le suafa fou o le tagata, latou te aumaia ai le tamaitiiti i lana lagolago faifai pea. O lenei pale o le a avea ma se Pule faalelagi, o le a malo i totonu o lona aoga o le a puipuia ai Lana uarota mai le eseese o faigata, puapuaga ma faigata.

Ma o le a oʻo mai foi i le malamalama, lafo faʻailoga eseese o le a fesoasoani ia te ia o alu i le auala saʻo, e puipuia le tele o mea sese.

Tagata leoleo

Faʻafefea ona fai le filifiliga saʻo o le igoa o le oka

E toatele tagata e fenumiai i mataupu o le "aso fanau" ma le "igoa aso", aua le iloa le eseesega o latou. O le mea moni, e ma tele lava:
  • Aso aso fanau o le aso na afio mai ai se tagata;
  • Taʻu mai aso - O le aso o le faitauina o le manatuaina o lena uiga paia o lona igoa o le tagata.

A leai, o le igoa o le igoa o loʻo taʻua lea o le "aso o le agelu" poʻo le "Tezomenitis". I sili atu nai lo se taimi umi e masani ai, e masani ona fetuunai le aso fanau i le aso o le igoa, ae o lenei ua suia nei le tulaga. E ui lava o nisi tagata o loʻo faʻamanatu lava ni tagata e lua i le aso lava e tasi.

"Faʻafefea ona Taʻu se Tamaitiiti mo se kalena a le Ekalesia?" - O le fesili e matua faigata, ona o loʻo i ai pe uiga o le 1700 igoa eseese. Ma o le tele o latou ua leva ona leva, i le lalolagi o onapo nei o le a latou foliga valea ma le valea. Mo se faʻataʻitaʻiga, filifiliga e pei o MNANN, PIS poʻo KRDOUUUVA.

O lea, aua le soʻo se mate, mulimuli i nei fautuaga:

  1. A o le Filifilia Igoa i Shatties mo tama ma teine, muamua o mea uma, taulaʻi i le aso o le tamaititi. Ona latou saga maia lea o le igoa o loʻo ofoina mo lenei aso faʻapitoa i le lotu masina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se teine ​​e fananau mai ia Ianuari 18 e mafai ona taʻua o eviania, polio poʻo Tatiana. Ae o le tasi o le igoa na ofoina i isi aso, pei o, tatou fai, le pepe, fanau ia faia o Arina.
  2. I le mea na tupu ai le tama i luga o le malamalama, ma le usuina o lenei aso, e naʻo lenei tagata, e mafai ona latou vaʻaia filifiliga mo ni nai aso. O ositaulaga o Orthox o loʻo faʻatagaina e galulue faʻapea foi, tusa lava pe e te le pei o igoa ua fautuaina.
  3. Ia e faʻaeteete i le filifilia o se igoa o le Ekalesia, ona o le lumanaʻi o le a le mafai ona suia (le pei o le masani ai, lalolagi). O le le auai mai i tulafono, e mafai ai ona faʻailoa mai ni mataupu pe a suia e se tagata le lotu pe maua se peleni.
  4. Talu ai nei, sa avea lava ma uiga lauiloa e valaauina se tamaititi ma ni igoa se lua: O le muamua lava o le lalolagi, ma le lona lua o le Ekalesia lona lua o le ekalesia lava lea. E le faasaina e le Tama ia te oe lava, ae avatu le fautuaga ia avea ma se vavalalata i le leo e mafai ai.
  5. O le faʻamanatuina o le manatuaina o le paia o lona aiga, i le aso na fanau ai lau tama, ae e faʻamamaluina i nai masina, o le aso na fanau ai.

Taua le ofoofogia. E le fautuaina le tunaʻei o se tamaititi i le faʻaaloalo ia tagata matutua nei ua matutua atu ina ia latou le faʻamalosia ia tigaina i lo latou olaga uma, iloa le le mautonu i o latou olaga.

Mafuaaga o le Kale a le Ekalesia

Le isi mea ou te fautua atu ai ia oe saili pe faʻafefea i le Orthodoxy e fautuaina e vili se tama, ma o se teine, e faʻatatau i le aso o foliga.

Sui o igoa fafine

O matua o teineiti o lo o feagai ma le tele o faigata ma filifiliga o le igoa nai lo matua o tama. A uma mea uma, ou te fia valaʻau i lau pepe matagofie, ina ia i le lumanaʻi na ia le masani ai faʻafitauli i sosaiete. Na masani lava, na o mai foʻi le tina o le lumanaʻi ma ni ituaiga leaga o igoa o le teine ​​na miti i le la tama teine.

Ae o le unaʻia o le fafine e mafai ona ofoina atu se igoa eseese, e le o le mea moni e te manaʻo ai, atonu e masani ona mafua ai lagona le lelei tele. O le a le mea e fai i lea tulaga?

O le mea moni, o faafitauli ia e le o iinei: Filifili mo Loʻu Mamafa o 2 SAMA, o se tasi o ia o le tusi folau, faʻaleaganuʻu, ma o le lona lua - o le a faʻaaoga mo na o le olaga faʻaleagaga. E oʻo lava ia i faifeau faamatala o le toʻatele o le Au Paia sili, o le uluaʻi avanoa i le fanau mai, ma le lona lua na faia i le faamanatuga o le papatisoga.

Faʻafefea ona valaʻau se tama teine ​​i luga o paie

Mo se faataitaiga, ou te avatua ia Prince VladiMair Le Sili, A maeʻa se faapaiaga i le Faatuatua Kerisiano, na vave ona avea ma faapaiaga. O le mea lea, e le manaʻomia le popole ile tele o le igoa o le papatisoga mo le teine ​​i luga o ocili.

Ae mafaufau i taimi faapena:

  1. E mafai ona valaʻau le afafine ma le igoa o le Privable Inwaretation, lea o loʻo manatuaina tuusaʻo i le aso fanau o le teine.
  2. Faatonutonu foi le igoa o na au paia latou te manatua 8 ma 40 aso mai le aso o foliga vaaia.

O fea na sau ai numera 8 ma le 40? E i ai se faʻamatalaga talafeagai lelei iinei: e tusa ai ma aganuʻu faʻaleaganuʻu, 8 aso - ua lauiloa o le "aso o le tausisi". Ma o lea e tatau ona filifili se igoa mo se tagata fou o lou aiga.

Ma e talitonu le Orthodox i le muamua 40 aso pe a fanau mai ma le Meaola Fou, Ma o le pepe e sili ona vaivai, ae leai se puipuiga i luga. Ae o le 40 aso e tatau ona auina mai i le Ekalesia, o le a faia ai le tutoʻatasi o le papatisoga ma uiga mulimuli ane o uiga mo le tamaititi tulaga paia.

Tama o Faleaiga mo Vaiaso a le Ekalesia mo masina: faʻataʻitaʻiga

Ile faʻagasologa o le filifilia o le Sart Orthodox pames igoa e tusa ma le Au Paia, e taua foi le iloa o lo latou taua. E moni lava, i le tele o le tele, o le galuega iloga a le tama teine, ma taʻutaʻua lauiloa o le vaivai o le itupa i le orthodoxy e le tele tele.

E mafai ona e taulaʻi i igoa sili ona talafeagai mo tamaʻitaʻi faʻalagolago i le masina o foliga. Ou te fautua atu i lalo e suʻesuʻe ai le kalena o igoa o fafine i le aso fanau.

  • Mo Ianuari o manu pepe, o igoa o loʻo fautuaina: Aistassia ma Julia. Anastassia - O se tagata ese o se leo faigofie ma faigofie, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻamalieina ma faʻamalieina i le taimi e tasi. A Ioe - Foliga mai e avea ma se le mautonu, lelei tele, lea o le a le faamalieina i le mea sa i ai i le mea fou ma tumutumu.
  • Fepuari Aso Fanau o le Decipistive ma laki, o igoa e talafeagai mo pale Inna, Sofia, Vasalana ma Marina.
  • Mati Elemene, Natatia, Nina, Marina ma le Faamoemoe Ia iai se tamaoaiga mauoa, e ese lava i le mafaufau, faʻapea foi ma se malosi tele.
  • Fanau ia Aperila. Irina, Eva, Vasilisa pe Taria O le a avea ma se talitonuina faapitoa, lea e i ai lona malosi malosi malosi.
  • O teine ​​tutusa e fananau mai ia Me, o le Orthodox Masina Fautuaina e avatua igoa Alla, Tamara, Mary ma Zoe . O le malosi o faʻasologa igoa e fesoasoani e ave ese ai nei uiga le lelei e pei o le loto maʻaʻa, le onosaʻi. Ma o le a faia ana tagata e ona o loʻo i ai o faʻamoemoe e le maua ai le alofa i totonu o nisi o soʻo se isi tulaga.
  • Fanau ia Iuni utiuti igoa Anna, Valeria ma Seaks . O le aso fanau lea o le a tupu tele faʻatuputuloto, lototele, o le a mafai ona maua se vaipuna e oʻo lava i tulaga sili ona faigata.
  • Iulai pepe i totonu o le Ekalesia Kalena e tatau ona faaee atu Elemene, Margarivis ma agelu agelu . E i ai i latou i le loloto o le maoaʻe silisili, agalelei ma unaʻi, ma faʻapea foi - fuafua lelei ma le loto maʻaʻa i le ausiaina o sini.
  • Aukuso teine ​​maua igoa Svetlana, Uluia ma Christina . O le natura, latou te faʻatupuina ma ni taʻitaʻi laiti, saoloto moni - o se olaga atiaʻe e, e tele lava mo latou lava.
  • Fanau ia Setema IRINA, VERICOROA MA TASIYA E iloga ona iloagofie mai le faamoemoe, faaletausaga ma le filemu-alofa uiga.
  • Aso Fanau o Oketopa Tupu muamua Gratows, Mariannes, Irina ma Taii . O tina faapena e mafai ona pulea a latou lagona, ia lelei le mafaufau loloto ma le talitonuina.
  • Mo i latou na vaaia ia Novema, igoa e talafeagai Aistassia, Neonilla, Alena, Nelai ma Natatia o le o le a faʻaopoopoa le tele o faʻaiuga, le faʻamaoni i a latou tagata e ona. Ma pe faafetai i uiga o sii fuaitau, o le a mafai ona latou mauaina taua taua.
  • Tesema O teineiti e faʻamaoni, toʻa ma le toʻa, ae tuʻusaʻo. O latou igoa talafeagai Marina, Catherine po o le Afiia.

O igoa o tagata

O le malosi o fola o le tulaga sili i le tulaga, talu ai o igoa o aliʻi mo le kalena o le Ekalesia e sili atu le toʻatele ma eseese nai lo fafine. O le mea lea, e le tau faigata tele le tama ona vili le tama. E le gata i lea, e tatau ona maitauina, e masani lava ona tele aso e i ai aso mo le manatuaina o le faifeau.

A faʻaaogaina e matua le aufaʻatausufale taʻimua, sa ia filifilia se igoa mai iina mo le pepe fou Hele, ona latou manaʻo lea e faia e le au paia] tagata filifilia e puipuia le tamaititi mai soʻo se faafitauli. Ma faʻapea foʻi ona gaosia i le atoʻatoa tama tama fatuga uiga: lototele, naunautaʻiga, agavaʻa e fai ai le tiute ma faʻapea.

Faʻafefea ona valaʻau le ataliʻi o le Ataliʻi

E mafai ona e saili fesoasoani i le filifiliga i le patele, o le a latou faia le faamanatuga o le papatisoga pe fai se igoa tutoatasi i luga o papa.

E iai foʻi le faʻa-Kerisiano e iai igoa e faʻaaoga i masina faʻapitoa o le tausaga lea. Faalogo lelei ia i latou, e matua sili ona faia ai foi le filifiliga.

  • Ianuari o Ianuari mo le Church Masina Masina Aiga Ilya ma le ata.
  • Fepuari aso fanau fafine o le a lagona le mafanafana pe a fai o latou ua valaauina Julia, VLADIMIR, George po o Ivan.
  • O tamaiti na o atu ia Mati, o igoa e sili ona talafeagai mo tagata Ivan ma kirill.
  • Mo tama na fananau ia Aperila, e aoga le taofia o la latou filifiliga i le igoa lenei: Sergey ma le malosi.
  • Talosia tamaiti, e tusa ma faifeau, sili ona talafeagai igoa Grigory ma Niktata.
  • Igoa Oloa ma Paulo E tele taimi na avatu i tamaiti na aliali mai ia Iuni.
  • Mo o le aso fanau o le aso fanau o le a talafeagai filifiliga talafeagai Gleb ma Nikolai.
  • Vaʻai i le paʻepaʻe malamalama i le masina mulimuli o le taumafanafana, numb Aton po o le makara.
  • Tama o Setema e aoga tele Steponov ma Andrei.
  • Mo aso o aso fanau o Oketopa, o le sili ona manuia igoa o le a Mikhail ma rodion.
  • Ma O Novema e Le Sili Ona Avea Tama i le Ekalesia Siaosi ma Leonadami.
  • Tesema e sili ona fetaui ma igoa o alii Roma ma Mat Mataio.

Ioe, o igoa mo tama ma teine ​​na lisiina i luga na o ni faʻataʻitaʻiga o faʻataʻitaʻiga o le ekalesia fautuaina. Ma e mafai ona sili atu ona saʻo le valaʻau le pepe pe a fai e te tatalaina nai uso mo se numera faʻapitoa o soʻo se masina. Pe, pe a manaʻomia, e mafai ona e fai atu i le faitaulaga e ofoina atu filifiliga sili ona taliaina mo igoa.

Faitau atili