Mars i le 9th House i se fafine ma se tamaloa

Anonim

Mars I le 9th House e iloa ai se punou, malosi ma sili malosi tagata ma le atoatoa le faia lelei taumafaiga o le a. O le paneta o le a faʻaalia ai le tele o le manatu e manaʻomia e totogi faʻapitoa e avea ma fiafia ma faʻatino i le tapulaa maualuga.

Lautele uiga

O le pule o Mars I le iva fale o le a taumafai pea e faʻalautele lona ata i le lalolagi, saoloto mai le faʻatupega ma tapulaa. Ma o le mea muamua, o le tagata uma, e ala i aʻoaʻoga tumau. Na ia faʻaaluina le tele o le malosi, taimi ma tupe mo le suʻesuʻe.

Mars i le 9th House i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E ui lava o le malamalama e le faigofie mo Ia, e tautau atu o ia i ana naunau ma le au taofia i le afa o le ala. Faʻatoʻilaloina le onosaʻi i totonu, paie, le manaʻo e tuʻu mea uma, ma alu i fafo.

E i ai mafaufauga taua, ma o tagaʻi soʻo se poto i le masalosalo. Ona o lenei, o faiaoga faatasi ma ia e le faigofie. Ae e mafai ona faʻamamaina faʻamatalaga, ae le faʻatuatuaina se mea. O le iʻuga, o leʻa mo ia lava le sili ona taua, talafeagai ma taua.

E taua mo ia le taʻalo taʻaloga ina ia aua le lofituina le tulaga o le malosi o le malosi. Faʻamalositino Faʻamalositino mai le sili atu i le tele o gaioiga ma aveese "leaga" lagona.

Mars i le 9th House i se fafine

Le tau autu mo sea fafine o le saolotoga. E le taliaina se faatagaga ma mea taua, e taua tele i le le faia o le fusileua i le nofoaga, tagata ma ata. O le mea lea, e masani ona filifilia se galuega mamao poʻo se lava pisinisi, e o mai i le Auaunaga e le 9 a taeao ma nofo Ai seʻia oʻo i le 18 i le afiafi e faigata tele ona ola aitalafu ai.

Mars i le 9th fale i se tamaloa

O le a le uiga lava o iai:

  1. O le fanau mai o loʻo fanau mai, i mea uma e saili e vaʻai lelei. E oʻo lava i nisi faʻafitauli matuia e avea ai se aafiaga taua. O lenei tulaga lelei fesoasoani ia te ia e faifai pea, faʻalelei ma ia atili ai, e le tatau ona faʻaaluina ai le malosi mo lagona le lelei.
  2. E tutoatasi ma amioleleia. O le a i ai i le mulimuli puipuia lona manatu, e suia lona manatu e toetoe lava a le mafai. Saunia e tau ai mo lona lalolagi atoa. O le mea lea, e taua mo ia le siʻosiʻomaga o ia o ia-mafaufau o le e vaʻaia o ia e autilo i taimi uma i luga o le galu tutusa.
  3. E tatau ona ia mafaufau i aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga o alii e fiafia e faimalaga ma maua se poto masani. Ma e le mafai lava ona fiu i se paʻaga e faʻatatau ia te ia, o Le a ia lagona le fiafia ma faʻaosofia i mea fou na ausia.
  4. Ia faamasani i le tane i le taimi o le lumanai, e mafai foi ona ia alu i le malaga poʻo le taimi o suʻesuʻega. O lea, e faʻatulagaina ai le olaga faʻa tagata, e aoga le auai i ituaiga uma o aʻoaʻoga ma vasega, tietie i isi taulaga ma atunuʻu.
  5. O lona tama "i le malaia" Atonu o se tagata galue "O le tagata taʻalo, e galue i le tulaga o tulafono ma tulafono, pe o se tagata e faʻailoa atu le iloa ma le poto.

Mars i le 9th fale i se tamaloa

O se tagata lea e aʻoaʻoina, matapeʻapeʻa o le poto. E masani ona i ai sina faamatalaga - Na te taumafai e toe tusi i ai pea, ona faagasolo pea lea ae masani ona tu ai pea. E manaʻomia ona ia suesue ma faʻaleleia atili e lagonaina ai le tofo mo le olaga ma fiafia i taimi uma o le i ai.

Mars i le 9th House

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. E fiafia o ia i taʻaloga, ma e lelei. O le Kapiche Marpichaya Malosiaga o le a avea ma mataupu ma le mataupu e manaʻomia le alu i fafo, ma le faʻamalosi tino o le sili sili ona lelei ala "e aunoa ma se paʻu o ia lava.
  2. O ia o se e afio mai o ia e fananau mai, tusitusiga i faafitauli, ma faʻaiuga, e maua i taimi uma se auala ese mai tulaga faigata, e ala i le loto i ai i le taimi puʻupuʻu.
  3. E taua o ia ia te ia, o lea na te filifilia galuega ma le ono mafai ona tupu tuputupu ae i le ulu pe faia ana lava pisinisi. E fiafia moni lava o ia i le faiga o filifiliga, o lea na ia taumafai ai e faʻalauteleina i taimi uma le siosiomaga o faʻaosofia.
  4. E fiafia o ia i le agaga tauvaga, o lea na masani ona auai i tauvaga, tauvaga ma tauvaga taaloga. E fesoasoani foi e aveese ai le popolega ma le "tuʻufaʻatasia" le malosi le lelei, faʻapea foi ma le fiafia tele, faʻateleina lo latou taʻutaʻua ma faamalieina le faʻatauvaʻa.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Mars I le iva fale e faʻailoa ai le sili atu le taua o aʻoga mo se tagata. O le a le faʻapioali i le poto fou: Latou te manaʻomia o ia, pei o le ea. O le a taumafai e mitiia le tele o faʻamatalaga e mafai ai ona faʻaaoga e faʻataʻitaʻi.
  • O le mea lea e taua tele foi lona femalagaaiga e ono sili le galue e fesoʻotaʻi i pisinisi pisinisi ma femalagaaʻi. E i ai agavaʻa lelei mo gagana faʻapisinisi, faʻapea foi ma aoga fesoʻotaʻiga.
  • O loo soifua o ia e tusa ai ma ana tulafono, e tele lava le amanaʻia agafesootai tagata, ona o lea e ono tupu mai i lona siosiomaga i le autu o talanoaga ma le faʻaeteete. Ae na te le popole i se isi tagata, o le a ola pea o ia i le auala ae finagalo ai.

Faitau atili