Saturn i Gemini: O se tau mo se tamaloa ma mo se fafine

Anonim

O lenei tulaga o paneta e mafai ona maua ai le lalolagi o taulaitu ma tagata atamamai, filosofia ma le tele o fomai mafaufau. Soʻo se vaega o le mafaufau ma faʻataʻitaʻiga e mafai ona fausia se mea lilo o le masaga e atagia ai le poto o le lalolagi ma le malosi e suia ai le moni o mafaufauga. O loʻu uso laʻititi - e na te toasi i le Teten - mai le talavou aʻoga ua faʻaalia ai le tomai moni i lona manatu, e le mafai ona faʻatalitonuina o ia. Masaga talatalanoa ma le mumu i le faʻafanua faʻafanua ua suia i le tomai o le mamafa ma le finauga faʻamaonia lona moni. O a nisi mea e ese nei tagata? Mafaufau i le fesili i le tusitusiga.

Satun i Gemini

Saturn i Gemini: Tulaga lautele

O nei tagata o loʻo iai ni nati o ni nati o le mea lilo ma le faʻamaualuga. Lenei e mafua mai i le mea moni latou te le faʻaalia lo latou uiga moni agaʻi i se mea poʻo se tasi. O le agavaʻa e nana ai miti natia ma se foliga moni e oʻo atu i le mea moni o nei tagata o loʻo galulue pe fausiaina ni tala ma le ono ma le ala. E aliali mai, o nei e aofia ai suka, tasi e mafai ona latou mafai ona iloa.

Saturn e maua ai foliga lelei o uiga, o le faʻapipiʻiina o meatotino le lelei o masaga:

  • taofiofi i le faaalia o lagona o lagona;
  • ogaoga ma tiutetauave;
  • le mautu o amioga;
  • le mafaufau ma le mama;
  • Alofa mo tagata faasaienisi news scients (matematika);
  • Tufatufaina atu i toleniga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Leaga uiga uiga:

  • soona tele i isi;
  • tapunia ma ese;
  • Le malulu i isi, o le le mafaia e faamagalo;
  • Faʻamuamua o galuega i luma o aiga ma pele tagata.

O le matata o le faʻailoga i lenei tulaga o le paneta e maua ai ni mea taua. Ma, le masaga ae le o le faatafafa ma sauaina tele, latou te galue ai i mataupu matuia - ma tusitala, faasologa faasaienisi, pedagoni ma le mafaufau. I tulaga fiafia, o lenei faʻailoga e mafai ona ausia ai le maualuga o maualuga ma faʻamautuina se fale faʻasalalau pe fatu se ofisa faʻaiu. Le itiiti ifo o le tupe teu e fai ai lenei.

Saturn o se mamafa paneta, na ia fai le moli o le masoa ma lona malosi ma taʻitaʻi latou i le tulaga le masani ai o le pragetas. O nei tagata faʻailoga faʻapitoa faʻapitoa pisinisi e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le aoga: leai se mea e tasi - naʻo pisinisi. O nisi taimi e vaʻai ai mai le itu o se uiga ese, aua o nisi le taofi i le malamalamaaga o le mea moni ua suʻeina.

O le tomai e manatua pea le tele o faʻafitauli ma le malamalama lelei i ai, e fausia ai ni faʻailoga manaʻomia mo le suʻesuʻeina o gaioiga faasaienisi, o loʻo faia e nisi sui o lenei faʻailoga.

Saunter ua manatu o le paneta o le matua, o lona uiga o le masaga ma tausaga o le a faʻaaloalogia mo le Ua matutua ma le pa. Latou te amata ona Faaalia o tu ma aga, e iloa ai le taua ma le taua o lenei upu, e le faʻasalalau mai e ala i folafolaga tatou tea ma le agavale. E i ai a matou tulaga lelei uiga lelei, sili atu ona aoina ma aʻoaʻo.

Satun i totonu o le masaga i se tamaloa

Satun i totonu o le masaga i se tamaloa

O lenei alii e susulu malamalama i le uiga o le tulaga ma le talafeagai auala o le uiga o le uiga o lenei faailoga. O le a tatou le vaai i le faatamala le papupuni e nofo i le tasi taimi ma e le mafaufau i taeao. O se saieni saienitisi o loʻo saili e oʻo i le mea moni i mea uma ma faʻalagolago lava i lona aafiaga ma ana faʻamasinoga e uiga i le lalolagi.

I se tusi! Masaga ma le maota i Natata Faafanua le tele o le fefe uma e lavea ai foliga i le palapala ma foliga valea i mata o isi. O nisi taimi e mafai ona avea ma foliga amio.

Ina ia manumalo i le fefe o le valea o le vale, e tatau i le tagata masaga ona auai i le tagata taʻitoʻatasi atinae pe malamalama i faiga faaleagaga. I soo se tulaga, o le tomai o le mafaufau loloto o le a le afaina. E le aumaia le au faipule, e alagatatau ai le aveese o latou.

Satun e tuʻuina mai se sipiʻi ma le fealofani, na ia malamalama lelei ai i le filifiliga o se lio o fesoʻotaʻiga ma e le o faamalieina i se masaniga lona lua masani. O lenei tamāloa na te silafia pe faʻafefea ona pulea ona lagona faʻanoanoa ma e le tauʻaveina ma ulu i fafo.

Saturn i le masaga i se fafine

Saturn i le masaga i se fafine

Lady ma se tuʻufaʻatasiga o paneta i le horoscope e iloga i le poto ma le aoga. O se tasi lenei o nofoaga lelei nanu o le faʻafanua i le faʻafanua, lea e mafai. O le matagi o masaga, o le talatalanoa ma le le maua ai se mea e maua ai se sili ese foliga ma uiga. E mafai ona faʻaalia puʻupuʻu i le fuaitau: O le manumalo o le mafaufau i luga o lagona. Mo masaga, o le setete e sili atu nai lo le faafeagai. Nai lo o le faitatala, matou te vaʻai i le saienitisi, nai lo le malosi - o se auala ogaoga e foia ai mataupu taua.

I se tusi! Mo nei fafine, o viiga ma Penistimasmthisthismthism o loʻo faʻaalia, e naʻo latou e fiafia i fesoʻotaʻiga manuia.

E masani ona faʻaalia e se sui se sui o le paneta e faʻaalia ai le le amanaiaina o fesoʻotaʻiga ma faigofie ona fofoa i se vavalalata aiga.

Faitau atili