Rahu i le leona i le fafine ma tamaloloa i le faafanua faafanua

Anonim

Rahu (poʻo le aluga, Northern Laur Knot) i le Horoscope o se paolo Palota, o lona uiga, o le tasi e leai se tino moni tino. E ui i lea, e faia fua mai e tagata atamamai i le suʻesuʻega o Rahu i se falesaga o le tele o le mafaufau tele.

O le asō ua ou taumafai e saili pe faʻafefea ona faʻaalia e Rahua ia lava i le leona (Ma KETU o se pito i lalo o le masina o le masina o le masina).

Rahu i le Levi

O le a le mea e nafa ma le rahu i le horoscope

O Rahu o le malosi o le malosi e lagolagoina ai le tala faatino o le ola o le tagata. I le koramic intrology, o le Northern Nonde e fesoʻotaʻi ma manaʻoga e le o faamalieina i le taimi ua tuanaʻi o le tagata. O le mea lena o le mafuaaga tonu lena ua toe sau ai i le lalolagi lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Rahu na fausia uma ai tulaga mo le moni na faatofuina i le olaga o le tino, e mafai ona ia i ai i le tele o chayan chayan iinei i le olaga. Ia faia lenei mea, e tatau ona e mauaina le malosiʻaga o mea faʻaletino (o loʻu, oʻu o le, ma Rahu o le tama a sona, e faʻamaonia i le malosi o le mea. O le faʻailoga o le tuʻituʻi o le ancerie linar - asu.

O le itu i matu o loʻo mafai, pe faʻapefea ona faʻatagaina le Native o le a ofi lea i ofutino, ina ia aveʻesea ai maʻai o pologa le tumau mai ia - e fuafua uma i ona itu i le horoscope

I se faʻaopopoga, o le paolo o le faʻavae o faʻafitauli a faalavelave, faʻaleagaina, oti. Afai e leiloa e se tagata okeni poʻo vae, i le taimi lena, pei o se tulafono, o mea le lelei o Mars i Rahu ua aveina. I ai i le 3 pe 11 fale, na te tulia. OSP, Citiotes, anufe - o anufe uma o Rathuty o Rahu. E gafa foi o ia ma lomu.

Astropyychologists o loʻo manaʻomia foi le suʻesuʻeina ma le totoʻa i ata o Rahu i le Horoscope, A o le manatu o le mafaufau ma le mafaufau, ma le le mautonu, ma le le mautonu, ma le le mautonu O tagata e feagai ma faʻafitauli o psychotherapetic faafitauli o loʻo masani ai i lalo o le malosi faʻamalosi o le Northern Node.

E aʻafia ai foʻi le vailaʻau i Sisifo i Sisifo i Sisifo i Sisifo, o loʻo faʻaaogaina ai mea oona i mea fagofi.

Rahu i le Levi, KETU i Aquarius: foliga

I ni faʻaiuga ua tuanai, na faʻatautaia e se tagata le polokalame aquarius. I le olaga moni, e tatau ona teena e ia uiga le lelei i lona natura e avea:

  • meatagata;
  • le mautonu;
  • le talafeagai;
  • Faafeagai i isi;
  • Vave.

Native i le saʻi oo i le emoma ua leva na o le saʻolotoga, ma o lea ua ia tatau ona fai atu faatofa i lenei lagona o le tutoatasi. O lana galuega autu o le maua o le saʻolotoga moni, mafai ona faʻaalia ai o latou malosi lagona agavaʻa, e faʻaalia ai le tagata i totonu. Tele faʻaeteete e tatau ona totogi mo manaʻoga o isi, aemaise a la ma fanau.

taua tele le faʻaalia o oe lava

Faʻaaoga uiga sili ona lelei o le Aquarius - o le mafai foʻi ona vave maua, faʻavasega suiga.

E taua tele i lenei olaga e faʻatupuina ai le lelei o le faʻailoga o le leona, igoa:

  • Iloa Lou Na O Lou Lava Tulaga Ese, Ave Lou "I";
  • Ia nafa ma ia e gafa;
  • Aua le fefe e tu i fafo mai le efuefu efuefu;
  • Faaali atu uiga o le taitai;
  • Galue malosi lou malosi i le lalolagi.

O le sini o le tutu i fafo e aunoa ma le fefe, avea ma iloa (e mafai foʻi ona avea oe ma taʻitaʻi masani).

E le tatau ona vavaeʻese le olaga, ae sa saʻo lava faʻatasi ma isi, faʻaaoga lelei faʻataʻitaʻiga, faʻamalosia. I le taimi lava lea, e ala i le faʻaaliga tuga i lalo ole taimi na ia faʻailoa ai le faʻafuaseʻi o faʻafiafiaga, agavaʻa, le alualu i luma, le leai o se faʻalavelave i totonu o se isi tagata.

I se fafine ma se tamaloa

I le loloto o lona agaga, na lagona e tagata na umia e Kata i Aquidius le pologa mo le mea moni o le taimi e tumau na o ia, e aunoa ma le lagolago alofa. O lo latou fefe autu o le faaletonu, o le fefe lea latou te mananaʻo e tausia pea o latou faʻafitauli ia i latou.

Ona o lea, e masani ona ia le taliaina ia i latou lava. I lalo o vae, e le oi latou i se palapala mautu, latou te mafatia i le masalosalo ma le fefefe o le faʻasalaina. E le o le siʻili o sea tane ma fafine i amioga le lelei e fiafia i ai i le paolo.

Fefe i le gauai

I le faʻatasiga e le manuia ai tagata o loʻo siosiomia e le aumaia ia i latou le alofa mutimutivale. E maua i le leai o ni mea, paie, le paie, e aunoa ma ni manatu ma faanaunauga. E moni, e tele lava ina faia e tagata o Ktui i Aquarius o latou manatu mo le mafuaaga o metotia o le faʻataunuʻuina latou e le o faʻamagaloina i latou.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a latou tuulafoaia ni avanoa o le olaga e faʻaosoina ai se taimi o le faʻamaoni. Ma o le a latou le o le a suia ai le fiafia ma masani ai.

O le mea sili ona leaga mo alii ma fafine ma Ketu i Aquarius e masani ona musuia i latou e isi latou te le mafaia.

Atonu e iai le isi lomiga o le atinaʻe o mea na tutupu - o le amio saʻo e lava gaioiga, ae naʻo le malosi o le malosi e le o le mea e tatau ai. Ma ona o le le lava o se pisinisi o loʻo i ai, masani masani, e le mafai ona pulea tupe uma o ana taumafaiga e leai. Ma na te leʻi faʻaaogaina lava se mea e tosina ai seisi tagata i lana faʻataʻitaʻiga, e le o faʻalogoina le aufono mai.

Faitau atili