OPao: meatotino o le maa, o le e talafeagai mo le faailoga o le zodiac

Anonim

Mo lenei maofa gemm, o le leo i totonu o le totonu o le totonu o le totonuga. Ae o le maa sa tele naua: Sa faia o ia mo le taimi umi mo le le atoatoa, ma e le mafai e le auvaa, ona le mafai lea ona faʻatau atu e le auvaa "dumental. O a ni mea o loʻo faʻatatau i ai le au aʻoaʻoga o le maa o Opal, o ai e talafeagai mo se tamaʻitaʻi, ma aiseā ua matataʻu ai? Mafaufau i fesili nei i le tala. O laʻu uo teine ​​o se tagata faigaluega faʻapitoa. Na ia fai mai e fesoasoani atalii o Pebble lana faia faatasi ma tagata sili ona mata.

OPAL 'au mea totino i ai e fetaui

Faamatalaga o Gem

O le matagofie o maa na masoa, e faigata tele ona fai se tilotilo mai ai. Fullckering ma overflowing slodes i totonu o le mea faigata pei o fetu taugofie fetu fana i le taumalulu lagi. O Eleni anamua na talitonu o Consal o loimata o Zeus, ina ua ou alalaga mai le fiafia i le manumalo. Ioe, o loʻo iai lava le faʻatuatua i nei talavaivai; matata mai faʻalogo i manatu o saienitisi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tusa ai ma ona uiga faʻale-tino, opl o se masani sili silika e aunoa ma se laʻau tioata, tagofia pe a uma le faʻaleagaina o laʻau ma mea o manu. O nei povi e mafai ona matua ese lava le tasi i le isi i le valivaliina, manino ma isi uiga. Aemaise lava, o le manino e faʻalagolago i le vai anotusi i le fausaga o le maʻa. I ituaiga eseese o mea taua, o le vai am e sau i le 15%, o nisi taimi o tioata manino e maua ma 30% o vai i le fausaga. O le lanu multic lanu e fuafuaina e ala i le i ai o povi o mea eseese.

O le natura o le pupula o ituaiga eseese o fuata e eseese ai o fua: O maa a le tamalii o loʻo iai se penina, o isi mea o loʻo totoe. O le amataga o le tino o tagata o meaola e tau atu i le mea moni e mafua ai le soloia atoa i le Alkaline auala.

OPal maa e uiga i ai

Atituries o gem

O tagata Jewelers e fefaʻasoaʻi ops i 2 vaega:

  1. E Taua;
  2. semi-taua.

O le muamua e iloga i le faamaneta i totonu o le leo, manino pe faasee ma le faamuta malie. E taua foʻi le lanu taua taua i se laʻau pupula, e ese mai ai le semi-taua. O le mea mulimuli e taitaia le tauemu ma le naunau, ae le lava le manino.

O le taua o le opala e faasino i ai:

  1. pusi mata;
  2. Black Ople;
  3. Harlequin;
  4. tautupu o igoa;
  5. la le la;
  6. Peruvian.

Fenep Mata E tupu ai le meli pe samasama lanu. O le maa ei ai le mamao ese atu i fafo ma le pusi mata ona o mea leaga uliuli.

Uliuli opl E faʻasino i maʻa ma tau taugata. O le matagofie o le gem faʻapipiʻi eseese lanu lanu e fausia ai se sili matagofie o lenei vavega o le natura.

Harlequin E iloga ona iloga i se sili manino foliga, i totonu o le nuanua atoa mai lanu ponaivi ma le afa.

Tsarky opl E iloga ona iloga i le matagofie matagofie, lea e faia e le manino ma uiga ese lanu. O le Nugget Centers e iai se maa paolo, ma luga o pito o le maa e lanumeamata. O lenei ituaiga opl e faʻasino i nisi taimi e taʻua ai o le tautupu.

Sunny opl , poʻo le djirazole, o loʻo faʻaalia e le crystal sprepancy ma le afu lanumoana.

Lanu moaga Peruvian E manaia tele. O lenei maa e mafai ona i ai se lanu o le eseese o le mafaufau o le saturation - mai le turquoise i le loloto lanumoana leo.

O le faʻailoga o semii-ofoofogia opelts o loʻo faʻasino mai:

  1. Kacholong;
  2. vai o fua faatatau;
  3. chryechal;
  4. Onyx opufauga;
  5. agateople opufauga;
  6. Oloa Jasper.

Kakholong E paʻepaʻe pe paʻepaʻe pe susu, opaque.

Vai o fua , poʻo le hydrophhahane, e iloga i le auvaivai ma le faʻatauvaʻa. O le mea moni i le siosiomaga vaivai, pe a maeʻa se a o avea ma se taimi e matua manino lava.

Chrysopal , pe izopal, e iloga i le lanu lanumeamata. Se mea e pei o se apu lanumeamata.

Overx-opl E iloga i le le lava o le le lava o le le malamalama ma le faʻaofiina o fasi pepa o le mumu-enaena paolo, sili atu e pei ona tupu ai.

Agat-op O se ofatal ma spushes o fasi mai le ate.

OPALNY YASHMA E iloga e lanu mumu e fausia ai uʻamea oxide i le fausaga.

OPAL 'au mea totino e saini saini

E fesoʻotaʻi ma opl faailoga ma tala

Opalu e le gata i le amataga o le tausamiga na mafua mai, ae o se talavai mauoa. O le manuia o le manuia ua leva ona liliu i totonu o se "pusi uliuli" o lo o tauaveina ai faalavelave. Medieval Chroncperrs Matau Atoatoa faamaneta na latou faia ma le auai o lenei tala. Faatasi ai ma le fesoasoani a se tagata lē-pala tino, naʻo fili na faimalaga: o le toʻatele na auina atu i le malamalama.

Ae ina ua uma ona lolomi e Walter Scott le tala fou "Ana Feal Geogenteon", lea e oti ai le agaga o le fua, o le maʻa na avea ma faʻailoga o mea pa'ū. E leai se tasi na manaʻo e faʻafesoʻotaʻi ma Ia, ma le auvaa e le i iloa foi pe faʻapefea ona foʻia ia te ia. Talu mai lena taimi, o le fuat ua manatu o se pa leaga lea e aumaia ai faʻafitauli. Sa sau e tusa ma le tulaga na faʻatonu e le tupu o le suka i le Igilisi o fugalaʻau mai le pale, o lenei "o loʻo fefe i le" maa "o le maʻa.

E tafafao faamasani, o le gem o se faatusa o Ausetalia, talu ona 95% o le atoa lalolagi teuina o lenei ofoofogia nugget.

Tagata fai pisinisi

E pei o sui uma o le malo o minerale, optal ua faaeeina i le maneta ma fualaau faasaina. Na faʻaaoga le maʻa i le taimi o le mala e puipuia ai le lamatia. O le taimi nei, o moli, o loʻo fautuaina e mafai ona faʻaaogaina le gem mo:

  • Faamaloloina o le psyche;
  • Faamalologa a totogaga i totonu;
  • Toefuatai o le galuega vaaia;
  • Togafitiga o kesi.

Mo malolo ma mestives, o le Bauvian optal mestical lanumoana paolo ua filifilia. O le gem o loʻo malu o neula o neura, faʻafoʻi le moe, aveese le popole ma alu ese mai le po moe. E tatau foi ona faʻamalosia ai le soifua maloloina o le mafaufau o soʻo se tamalii.

Mo le faʻaleleia o le vaʻai, e tatau ona e faia se maina i aso uma ma le faʻamalosi o le faʻalavelave i se papa lanumeamata maa, e mafai ona e ave le turquoise.

O le maa o le piniki paolo e i ai lona aoga lelei i le galuega a le loto, o totoga i totonu e mafai foi ona toe faaleleia.

E mafai e Opina ona mago ma le leiloa lona tauimatia. A maeʻa ona faʻamamaina, e afifi i totonu o le susu susu ma tuʻu mo ni nai itula.

O le galuega o le fuafuaina o le fuafuaina faiga o le a faʻatuina ai ni tamaʻi lima o le matagofie.

Mo tagata sulufaʻi ma tiga, o le fiery okel e lelei: E vaʻai le tino, maua ai le vateatea ma tumu ai le malosi. O le ituaiga tutusa o mea e masani ona togafitia e togafitia ai le cylalatory system.

Maa opgal faamaneta meatotino ma i ai

Magicts meatotino

O a ni meatotino faamaneta a le optal ma ia e fetaui? O lenei gem o loʻo ogatasi ma tagata o loʻo tuʻuina le sini e ausia ai agafesootai ma maua ai le tamaoaiga. Slig ma le poto masani i tagata, o lenei maa e masani ona fesootai i ai: o ia tala i o latou faafitauli ma mea leaga. O lenei ona o le malosi faʻapitoa o le opl, o loʻo tuʻufaʻatasia naʻo le malosi o lona pule.

O le malosi o Opal o loʻo ogatasi ma le malosi o tagata atamamai, e faʻaosofia ai latou e fausia marnarperices.

E sili atu le tautala o tagata e sili atu ona o lo o le mafai ona tupu i lenei auala pupula ma le mea lilo o le itu: e mafai ona alu i le puchin o le valea ma le alu i le atuatuvale pe leai se lagona mafatia. A leai, o le a masalosalo ai se tagata ma le manatu o le a le mautinoa e mafua ai le feteenai ma isi.

O tomai faataulaitu o le maa faalagolago i luga o ona lanu.

Black Stone Faʻaaoga Magic ma Taulaitu i a latou masani. E tatau ona matataʻu i tagata e oʻo mai ia Azart.

O le maʻa paʻepaʻe o se faatusa o le mama o le mama ma le amio mama, o loʻo faʻaaogaina i le paʻepaʻe o le papaʻe. O manu felelei e talafeagai mo volenitia ma tagata ma agafesootai galuega, faapea foi mo le philathophist.

Lanumoana maa fesoasoani e faʻatonutonu ai le malosi i le faʻatonuga o le ausiaina o sini. O lenei mea ua fuafuaina mo tagata tauofoga. O le leo pulupulu uliuli o le maa e fesoasoani e atiaʻe ai le faʻaituʻu ma le vavalo meaalofa.

Ina ia faʻaalia e le tagata o Onal ana mea faamaneta atoa i le malosi atoatoa, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi tuusaʻo ma le paʻu o le tagata.

Pink-lanu o le a fesoasoani le a fesoasoani le fiafia lagona fiafia ma faaitiitia le tikeri o le le fiafia. O lenei gim e fausia se puipuiga malupuipuia i luga o lana pule mai i faigata ma le tulaʻi atu, e fealuaʻi ai, e fealuai miti ma o le a fesoasoani e faʻavaeina ai se aso atoa o le po. Faʻapea foi, o le a fesoasoani ia i le ARUR mataupu, o lea e faʻaaogaina i le alofa togafiti.

Minerale e fetaui ma iʻa ma le ccorpion, soʻofaʻatasi le leona ma vimp. E tatau ona e filifilia lau opl i lanu e tuʻufaʻatasia ai le zodiac faʻailoga.

Faʻafefea ona faʻailoa mai le natura masani mai le pepelo?

Ina ia mafai ona maua i luga o le togafiti a scammers, e tatau ona mafai ona mafai ona iloa lelei se mea moni o se tioata po o palasitika pepelo.

Afai e te uuina se maa i luga o le susulu o le la, o le a liliu ese le lanu o le gagana. Ma pito i luga lanu o le a pei o totonu o le maa. E le mafai ona mafai ona talia le pepelo i sea mea.

Afai e te matauina le ea o le ea o le ea i totonu o le pito i totonu o le pito i totonu o le mea malie, e manino pepelo. E leai se ea i le taimi nei.

Afai e te tuʻu i lalo le 'olo i totonu o le faʻasino poʻo le faʻamamaina o le vai, o le a vave ona suia le lanu. E tusa ai, o le pepelo i luga o togafiti e le mafai.

O loʻo iai foi ni suiga matagofie, o lenei metotia na faʻatautaia lelei e Saina, Rusia ma Iapani. O tulaga o le matua o loʻo latalata i le mea e mafai ai i le natura seʻi vagana le taimi: O le maa toto i le fale suʻesuʻe mo le 1.5 tausaga. O maʻa faʻapitoa e foliga matagofie tele i asoa, ae latou te le maua ni meatotino faʻatauvaʻa.

Faitau atili