Magict meatotino o le labrador maa ma o ai e fetaui

Anonim

O le LBRDOR mafai ona mafai ma le mautinoa le valaʻau e valaʻau ai le tele o mea masani a le tupuga o le tupu. O ana mea lilo na lauiloa i tagata mo le isi tausaga talu ai. Tosina mai le mafaufau o le le masani ai foliga o le minerale: e tutusa lava ma ave o le nuanua, e mafai ona suia lona lanu i le toe faia o le la o le la

Tatou faʻamaninoina o mea tau faʻataulaitu o mea tau faamaneta o le arabordar i lenei tusitusiga, ma o ai e talafeagai i luga o le faʻailoga o le zodiac.

Labrador maa

Talafaasolopito faamatalaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le uluaʻi taʻua o le maa, matou te mauaina i tala faʻapapa anamua, o loʻo matou fesoʻotaʻi ma tagata tuʻufaʻatasi anamua. O le Mamalu e ofuina oloa ma Labrador na maua na oi latou e iloga e pei o Merit: Herotas, fitafita mamalu mamalu.

Pei o le muamua faasinomaga tusi aloaia i le tulaga lilo, latou faasino ile 1770. Taimi mo le taimi muamua ma maua le nofoaga o le labrador i luga o le motu ma le igoa tutusa i Kanata.

Talu mai lona mauaina, ua tele ai le taʻutaʻua o Kim i le lalolagi. Ma pe a uma le sefulutasi tausaga, sa faʻaliliuina i le isi nofoaga o le gaosiga - o lenei taimi i Rusia.

Phycio-vailaau foliga o le labrador

O le Labrador - O lona igoa o le maa sa faʻaaloalogia o le motu o Labrador (Kanata), lea na maua ai o ia i le 1770. I le numera o Setete, e taʻua o Labradoriate, lea e mafai ai ona le mautonu le vevesi o le motu ma le mauga o Labradoriate. O se isi maa e taʻua o se isi e maua ai se tagata, o le lyny mata, o se iris po o le tavisite.

O le ese o le eseese o loʻu tuʻaiga i lona faʻavae o le fanua. I le eleele e maua o se aofia ai i le papa, faʻapea foi ma le ituaiga o maʻa maʻamaina maʻa.

Pei o se tulafono, e lanu efuefu e iai maa uliuli uliuli ua iai nei mea tetele. O le LBRDOR e iloga e ala i le poto, e i ai le averesi o le faigata, faapea foi ma le malamalama tele. O lea lava i luga o ave o le la, na te taʻalo, faʻaalu maualuga i le 7 nuanua fugalaʻau.

Afai e te fufuluina se maʻa i lalo o le malosi tele, o le a tape. Mai le malosi malosi vaeluaina.

I le Hemoology, o ituaiga ituaiga o lbraperies o le lbrador e iloga:

  • SOLEN SALAMS - O le moli moli, ia maua se faʻauluuluga faʻauluuluga, saili i latou i le teritori o Oregon (USA);
  • O le Black Laur maa - ua iloga i latou i le matagofie uliuli ma lanumoana malulu;
  • O tagata sipela o le nuanua o le Rainbow o loʻo faʻatumuina i le tele o le auala o le nuanua lanu.

Oloa ma le labrador

O Le Faamaloloina Tulaga o Labradra B

Le masani ai minerale e faʻaaogaina faʻamalosi i le ofafesa. E matua fiafia lava i le soifua maloloina. Mo se faʻataʻitaʻiga, fesoasoani e aveese ai ia maʻi;

  • Taologa Faigamalaga;
  • faʻamaʻi ma nutiʻesega;
  • atuatuvale, mafaufau, lagona le mautonu;
  • ophthammic pato;
  • hernia;
  • faateleina omiga;
  • Patulo o soofaatasi, ponaivi ma maso.

E i ai le faʻaopopoina o l cebraorr ua faatonuina e faʻaleleia atili le tulaga lautele faʻatonutonu o le tino, faʻalooa ai le faʻaleagaina o lagona, faʻateleina metabolism.

Ma le isi, o le maʻa e faʻamalosia ai gaioiga mafaufau, e aʻafia tele ai aʻafiaga i le agavaʻa o tulaga. I lenei fesoʻotaʻiga, ua talafeagai lelei mo i latou e galulue ile faiʻai.

O le a aoga le tamaititi aʻoga o le LBRADOR i ni vaitaimi o le maualuga o le mafaufau i uta. O le a fesoasoani i le faiʻai e amata ai ona galue lelei, ua mafua ona o le faʻasologa o le taulotoina o faʻamatalaga fou o le a faʻauigaina.

I Liotherrapy, o se mea lelei ua maitauina mai le massage ma le fesoasoani a le ady crystals: o tiga i soʻotaga, ogeso ua faʻaitiitia, ua leva o le suavai ua taofia i latou.

Fesoasoani i se maa i le mataupu o le vevesi nei:

  • tama le leai se faamalosi;
  • le mafai ona olioli i alii ma tamaitai;
  • Palota o le uronends;
  • eseese neoplasms;
  • Fuafua i le 'ava malosi, fualaau faasaina.

E lelei tele le Labrador e aʻafia ai le biofield, faʻaleleia lagona. O le gaʻo masani oloa ma nei mea e mafai ona fesoasoani ai e uiga i ni faʻafitauli, mafatiaga, o le a e aoao e fiafia i le olaga, tusa lava poʻo a faigata.

Owl mai Labracrara

Maxral maneta tomai

O a mea e maua ai e meatotino i le faamaneta o le pibrador, o ai e talafeagai?

I le tala i Eleni anamua, o le mea ua lauiloa o le meaalofa o le pule. Sa talitonu Elllia ua ia tuuina atu i le lagi, ma na aumai i le eleele ma tagata Herperborers - Doy Esclat, sa nofo mo le mamao i matu. O le maa na maua ai le fiafia ma le manuia ia i latou oe na ola amiotonu, e tusa lava ma mafaufauga faaletino, ma tagata leaga na feoti mai ia te ia.

E talanoa foi Mynistras i aafiaga o le lologa o se togafiti tele: i le itu e tasi, e tosina mai ai le faamaoni, tupe, ma le silafaga a le le lelei o meatotino.

I lea soʻotaga, e manaʻomia le faʻaaogaina ma le faʻaeteete i ai, e leai se mea e faʻatagaina ai e leisi tagata ona tulaʻi mai. O le mea moni o le Labrador e manaʻomia i le vaega o lona lava e ona ma fesoasoani ia te ia.

E le gata i lea, mufaaogā oloa i se maa, e tatau ona e suia le sili ona lelei e te suia ai. Ona faʻamalosia ai lea o le malosi, faʻaalia ai uiga taua, e faʻaalia mai uiga sili ona taua o le faasinomaga o le e ona.

Mafaufau i isi tomai faasee:

  1. O le Lrardodor na fafaguina gafatia o tomai, natia taleni.
  2. Fiafia i miti po mitiia pe o le a e tuu se fasi maa i ou tafatafa.
  3. Lē faʻapaʻiaina uiga foafoa - tagata fai musika, pese solo, tusitala.
  4. E manaʻomia se malosi leaga mai tagata ma faʻalapotopotoga, Faʻalogo soo i mafutaga i le aiga, e mautinoa le alofa ma le filemu.
  5. Aveesea le atuatuvale setete, mafatiaga.
  6. Faʻatumuina le faʻamoemoeina, faʻaleleia talitonuga o ia lava. Ile iuga, e manaʻo i ai i taimi uma se maʻa ma se maa i le maʻa, ma e le afaina pe o le a avea ma teuteuga poʻo naʻo se fasi mama mimiti.
  7. O se mea aoga tele o le a aoga i tagata o le ogatotonu o le tausaga, ua lava le maua o le poto masani i le olaga. Ae o le Amalepe lava E tatau ona fuaina totoʻa se maa, aua e mafai ona mafua ai le leiloa o latou le faʻaaloalo, tulei i gaioiga mamaʻi.
  8. Manuds ma Esoricov Lybrador maua se tusi talosaga o se faavae mo aleulets, talitone. E i ai uiga o le avetaavale mo isi itu, fesoasoani e faafesootai ma agaga. Ma le Labrador, e mafai ona e ulufale i se isi e le iloa a se isi tagata, faitau mafaufauga i isi, ia maua faʻamatalaga e uiga i le taimi tuanaʻi, taimi nei ma le lumanaʻi.

O ai e mafai ona ofuina teuteuga ma le labrador i luga o le faailoga o le zodiac

I fegalegaleaiga, o le maʻa e tele lava fautuaina mo taumafa faʻaleleia o le vai: Kanesa, ccorpio ma iʻa. Sui o lisi o faʻailoga faʻafetai i le Labrabordar o le a sili atu fiafia tele, fealofani ma le fiafia moni.

O loʻo ofuina pea le faʻamalosia ma le gem e mafai Taupou (aemaise fafine): O i latou e faʻateleina o latou uiga sili o uiga o uiga, o le a sili atu le malosi, faʻamasinoga, o le a laveaʻiina i latou lava mai le rashness, mafaufau lelei.

Taulaiga (O le a atili lototele ai ma matala, faʻafefesoʻo pea ma faigata, ma o le a tatalaina foi ma le poto masani ma le poto masani.

O le vaega o loʻo mafai foi ona faʻaaoga le malosi o le malae o le labrador ma le tuusaunoaga o faʻailoga afi: Pito i lalo, aries ma lviv . O le mea mulimuli i lalo o le gaioiga o le minerale o faʻafitauli ua faʻateleina ai le faʻamalosi, faʻavave, hypertrophies o sili ona lelei uiga o uiga lelei. I se faʻaopopoga, sui o le Triet Trizon ona o faʻafitauli a le vaega o le faʻatupuina ai a latou popolega, o le gaioiga agai i luma o le a faʻagesegutu lemu mo i latou.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili