Hematate maa: Magicts meatotino ma ia e fetaui

Anonim

O le maa matagofie ma le malulu o le uamea mumu ma mumu taifau na maua lona igoa ona o le mafai ona vali vai i le lanu o le toto. O lenei uiga o le minerale na tatalaina le gagana Eleni a Eleni a Eleni o Eleni i le 315 TLM. Ls. I luga o maa o le maa, na foliga mai ua liu ai ala savali i le toto, na taʻua ai lea o le maa, o le igoa o le moega i Rusia. Mafaufau i le fesili o le na sau ai ia te ia le mea e tupu ai ia te ia ma mea faataulaitu.

Na fai mai laʻu uo teine ​​o loʻo faʻasaoina lenei maa mai le faʻaleleia atili o le faʻamalosi ma faʻaleleia atili le vaʻa. Ia te ia "o le talatala" o loʻo iai le taulima, o loimata ma le pene mai lenei mea ofoofogia migao. Ae o loʻo faʻaaogaina foi Hemufati i lea mea ma faʻafiafiaga, o le a ou taʻu atu ia te oe i le tusitusiga.

maa hematitite faamaneta meatotino ma o ai e fetaui

Laʻu Faʻamatalaga, o ona ituaiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se mea ofoofogia lea ma le uiga o le minerale ma se leo le masani ai. Hematetite o ni nai ata: mai le efuefu lanu efuefu, mumu-mumu e toetoe lava uliuli. Ona o le pogisa paolo o Hematis ua taua o lanu uliuli. Peitai, e ese mai mai ana meatotino mai penina, o lo oi ai le amataga o meaola. O le moega na fatuina i le faagasologa o le tuai o le uʻamea o loʻo i ai uʻamea, mo le isi igoa na mauaina - Red Zeleaznyak.

I se tusi! Afai e te suʻe le Hemutate ma le malosi, o le toto-mumu auala o le a tumau pea.

O meatotino faʻataulaitu o Hematitis e mafua ona o le mafai ona valivali vai i le toto lanu. Afai o le minerale o loʻo sipili i le paʻu, ona maeʻa lea o le a o le a lava le ala, toto ". I le taimi muamua, sa latou talitonu o loʻo aliali mai faʻaloaloa i nofoaga o taua tele: o le toto o totoa oti na liliu mai i se maʻa.

E ui i le le ogaoga ma le le tutusa o lenei mea i le uamea, o lenei minerale e faʻamalosi, ma e faigofie ona faʻataʻalo atu i totonu o le paoa.

Hematati turisi:

  • taumatemala;
  • Hematetite;
  • tolona agai;
  • Monron Mica;
  • Mumu tioata ulu.

O le maʻa o maʻa e iai le fausaga o le tioata ma e faʻaalia e le siliva susulu. Mumu zheleznyak ei ai se tamai-kuki o le lanu uliuli mumu (toetoe lava enaena) paolo. O le minerale ua agavaa "o le uʻamea rose" o loʻo iai se nofoaga na faʻatutuina e vaega o tioata mafolafola. O le foliga o le minerale o le mimita e pei o se rosa. Lenei o se foliga fiafia o le moega o le moega, mai i latou e fausia ai teuteuga.

I se tusi! O Jewellers galue ma uliuli ma lanu efuefu efuefu minerale, faia ni mea matagofie matagofie matagofie.

Na taʻua e le minerale le "Meron Mika" o loʻo faʻaalia e se uiga o loʻo avea ma uamea o le mumu, e iai le lelei-crystalline fausaga. O le moli tioata mumu o se sili sili ona manaia o ore, i luga o le laufanua o loʻo i luga o shemate, tutusa le ulu poʻo fatuga.

I se tusi! I aso tuai, o le laufanua o Hemaete sa manino lava le faamautu e avea o se faaata.

O le moega o le moega e faʻaaoga e faia ai le tetee mumu mumu mumu, mo se faʻataʻitaʻiga, mo le pisia o se penitala mumu. North American Indians olopalaina le paʻu ma le paʻu o le moega, lea na latou maua ai le igoa o mumu. Medieval Alchemists taumafai e maua auro ma le moega, ma aso nei meta meta mematasts e faʻaaoga ai le hematerite e fai ai uʻamea ma uʻamea.

E matauina o vae o le moega na maua i luga o le paneta paneta. Foliga mai, ona o le paneta ma maua lona tulaga ese mumu. Afai tatou te manatunatu i uiga lautele o Iafama, o le masani lea lea o le Oxicer o uʻamea ma le 'eleʻele. I le moega o Ere e tumau i le maualuga vevela, mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaomatua afi.

Hematen Stones meatotino i ai

Magicts meatotino

O meatotino e le masani ai o le minerale ua lauiloa talu mai taimi anamua. Manulau ma Taulaitu e faʻaaoga i o latou pili mo:

  • Taʻua o agaga ua maliliu;
  • faanosalaina elemene o agaga;
  • fesoʻotaʻiga ma le isi lalolagi;
  • puipuiga mai i amioga le lelei;
  • puipuiga mai le malosi malosi;
  • Atinaʻe o faʻalavelave ma meaalofa o le malamalamaga.

Ma le mea lea e gaosi ai le faʻaKai faʻatasi ma le uiga o le tagata, ma le vave le ita. Hematate fesoasoani i totonu o le fealofani ma mautu i se auala lelei. E fesoasoani le faia o le saʻo gaioiga ma tuʻu faʻatasi ai mai ala sese, aveese le tele o faʻafitauli.

I se tusi! Hematite aveese le le fiafiaga ma maua ai le mautinoa.

E le o se mea e tatau ai ona mafaufau na fesoasoani ia te ia ma togafiti faataulaitu ma faataulaitu e fai ai le leaga: O lenei mineral faasalaina se tagata mo mafaufauga le mama. O faiga faataulaitu e le faia i taimi uma i le igoa o le leaga, o le tele o faʻafitauli o loʻo faʻamoemoe i le mauaina o le manuia ma le faʻateʻaina o le le lelei. Mo se faʻataʻitaʻiga, faitaulaga sa manatu o le au Aikupito o le maa o le atua fafine ma matitiva i ma agaga leaga, ma temoni i sauniga.

Mo le atinaʻeina o lagona ma le tele o tomai, o le polo o Hemate e pei o Crystal. O le totoʻa i luga o le uamea susulu fesoasoani e faʻamuamua ai le mafaufau, aveese mafaufauga lelei ma suʻe tali i fesili e uiga i le taimi ua tuanai poʻo le lumanaʻi.

O lenei minerale o le a fesoasoani ma le faʻamamalu e tetee atu i le tuʻi i le oti, aua le malepelepe, ou te le fia le fiafia. Ia faʻamalosia le Agaga ma aumaia le lototele, fesoasoani e ausia ai a latou sini ma ae le feaʻiga ai i le ala. Faʻapea foi, o loʻo faʻaogaina le maa i le alofa, e faʻateleina ai le tagata lava ia matagofie ma le fiafia o tagata o le isi itupa.

Ua unaʻia fafine e ofuina se mama ma le maʻaʻoleina o le tamaʻi manu i le itu tauagavale, ma le tamaʻi felelei o lona itu taumatau. Le sili uʻamea mo rim - siliva.

Hematate maa e fetaui

Tulaga Faamaloloina

Hematate fomu o loʻo i ai se mea e vaivai ma maneta, lea ua aʻafia ai le tagata o le tagata a tagata. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei mineraon, na latou aveese foi i le tele o faʻamaʻi o le totoga, tau talafeagai i le onosai i taimi aʻo le i litaea atu. E mafai foi ona e ofuina ni mea teuteu areto mai le Hemutate lea o le a vevela e le tino. Na o le le manaʻomia le galo ona faʻagalo le malosi tele i le malosi mai le malosi mai le malosi ma le vai tafe poʻo le mumū o le moligaʻo.

I se tusi! O loʻo faʻaaoga le moega e faʻamamaina ai le toto ma faʻaleleia lona tuʻufaʻatasiga, ia taofi le toto ma i le polokaina o alatoto.

O le moega e faʻaaoga e faʻaleleia atili lou faʻalogo, mai faʻamaʻi o le faʻalogoina o mea e faʻalogo ai ma iloga. E masani ai ona taofia le faʻamalosi, taofia le toto i luga o le manava, faʻatupu le faʻagaioiga a metablic ma isi mea e fai i le sui o le tumeta.

Hermaterite teuteuga o loʻo faʻaaogaina i:

  • le faamaʻi o le faʻalogo fesoasoani (manava taulima i luga o le tapulima);
  • faateleina le malosi o le faatufugaga (chnin taulima);
  • faamaʻi o le vaʻaiga vaʻaia (ave 'aʻai);
  • Vegetath-vascular dystonia (ofuina tautaliga).

Ina ia faʻaititia le mamafa, o le taulima i luga o le tapulima o le lima taumatau ina ua maeʻa le masina atoa. I lalo o le faʻaititia o le mamafa, o le taulima o loʻo tauaveina i le itu tauagavale mai le masina fou i le masina atoa.

E matapea o le a manatua e fomai uiga o le Uo le 70 o le seneturi talu ai. Na amata ona fai e le mineral e fai ni taulima e faʻamalosia ai le mamafa. Ma ao leʻi oo i lena taimi, o le faʻaʻumiga na galo i Metageury ma mo le gaosiga o vali.

O ai e fetaui

O minerane uma o loʻo faʻaaogaina o se apamemea mai le malosi o le pogisa. Peitaʻi, e tatau ona tuʻu maʻa maa ma le malosi o le tagata ina ia leai se diskin ma le lelei i aafiaga. Muamua o tagata uma, o se tagata ma minerale e tatau ona i ai se mea masani pe faauo. Faʻataʻitaʻiga, o faʻailoga vai ua fetaiai ma le afi afi - E toʻatele i latou. O le mea lea, pe a filifilia se potu maa, e mafaufau lelei ai i le elemene.

Astroministrologists talitonu o lenei sili ona malosi malosi malosi o le sili ona mafai ona mafai ona sili ona talafeagai sui o le zodiac lio - Kanesa, ccorpicon ma aries . Na te aumaia le lototele ma le talitonuina i o latou lava malosiaga ma avanoa, e fesoasoani i ai le au CUTorinaon e aveesea le vevela-feololo ma le fiafia, e tatalaina ai le vaomagofai, o lauulu i faitotoʻa ia manuia i faitotoʻa.

I se tusi! E iai le lagolago a Hetat e i latou na fananau mai i ao nei o soʻo se masina e sosoo ai: 9; sefulu ma le valu; 27. fālūina, file, masaga ma e leai ni maʻa e fesioti ai.

E mafai e le heromate ona ofuina isi tagata? Ina ia faatinoina le galuega (faʻamalolo, faʻamamāina mai le le lelei, le atinaʻeina o le fetaiaʻi ma le maa e mafai ona faʻaoga mo tagata uma. Peitaʻi, e naʻo le tolu tausaga o le Zodiac e mafai ona taʻeina pea.

Faʻafefea ona siaki le pepelo

E ui lava o le tau o le hemate e maualalo, o loʻo pei lava o le pepelo. Ia faʻamaonia le moni o le minerale, e tatau ona e faia mea nei:

  • Fai se maa i luga o le puipui po o le tioata: O lenei satani na te alu ai lava i taimi uma na alu ai se faʻailoga mumu, tusa lava pe uliuli lava ia;
  • Afai e maualalo le Hematitate i le vai, o le a vave alu i le pito i lalo, le pei o le valivali palasitika po o masani;
  • E masani lava ona faʻatinoina le maʻa i le maneta, e ui lava e vaivai.

A faʻatau ni mea leaga, o le a le sili atu le lelei o le tele o le ata ma oe. O le natura minerale e le maua ai se le atoatoa, e faʻatusatusa i se tioata poʻo se palasitika pepelo. Faʻataʻitaʻiga o mea taua e foliga mataga ma toetoe lava a pei o atoa.

Faitau atili