Mars i iʻa i se fafine ma aliʻi i le horoscope

Anonim

O Mars o se papupuni tele i le hroscope. O fesoʻotaʻiga ma se mataupu silisili a tane, o le puleaina o le malosi faʻale-tino, gaioiga, faʻatauva ma le malosi.

Fuafua poʻo fea le faʻailoga o le zodiac, o le paneta paʻu i le horoscope - o lona uiga uma o le a suia. Ou te momoli atu i totonu o lenei mea e mafaufau ai pe faʻafefea ona amio ma le amio a tagata i le iʻa.

Mars i le iʻa

Mo le mea e taliina ai e Mars i Tourology

  • O le pauna mumu mumu e iloa ai le malosi poʻo le feololo, feusuaiga, lototele, agavaʻa e pulea i latou lava, amio lelei, tau i le tulaga faʻaletino.
  • O loʻo faʻaalia mai i le poto faʻamoemoega le atoatoa o le poto masani o le faʻamaoni, naunautai, vaega o afiafi.
  • E Malosi Mars e faia e le tagata fiafia, lototele, malosi, malosi, ae leaga, vevela, vevela-vevela-vevela.

Mars i le iʻa: foliga o le faʻaalia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lea tulaga o Mars ua manatu e matua faigata ma vaivai. O iinei, o le tele o tau militeli o le pamu mumu o loo i le zero.

Ma o le tane ma le Mars i le iʻa e faʻaalia o se agaalofa, agaalofa, o le faamagalo atu i le faʻalupega, pe a pa'ū i le tasi alafau, na ia sui le lima tasi. E mafai ona faʻatatau i le au kapulator e fiafia i ai ma sini aloaʻia. Ile tulaga lelei, e iai le meaalofa o Etavi o se manatu o mafaufauga, ma e le i ai le tele o ana uo faʻamaoni.

O uiga ia o loʻo iai i le natura e mafai ona i ai i le lalagaina o tagata faʻafiafia, faʻapea foi ma le vave iloa o tagata sese, se mea leaga a se isi tagata. E moni, ia sili atu le manatu o le faamasinoga ia maualuga le malosi, ae ia oi latou.

Tosina mai i filosofia ma le fiafia. O tagata e ana ana iʻa i luga o le iʻa e masani ona mimilo i ao ma ola i le lalolagi talatala. Ia i latou e faigofie ona maua le Mutuaʻi malamalama, ae o le ae le iloaina atoa ia latou mea lilo natia i le loloto o le agaga.

masani

Astrologers tufatufaina se numera o uiga faʻapitoa i Neptune Martsia:

  1. Latou te masani ai, masani lava plemomatic uiga. O le a nonoa mo se taimi umi, faalavelaveina e ni auiliiliga eseese, ae a ua uma ona e amataina se mea - o le a e mautinoa e maua ai le iuga.
  2. Latou te le o le taofia le sailiga faaleagaga, faaleleia o ia lava.
  3. Ae i olaga o aso uma o aso e masani ona faatamala, leai se fesoasoani.
  4. Taumafai e flafctate ae e te leʻi alu i luga ma se fofo mo le faʻafitauli.
  5. Ua tumu i tomai.
  6. Talu ai o le amio le pulea i le agalelei, o le ita e le fufuluina, latou te ono feagai ai ma le le mautonu i luga.
  7. E masani ona faamalieina i latou i le siosiomaga o le siosiomaga, o polokiki, latou te miti ia mautinoa le filemu ma tagata lelei mo le sili atu.
  8. Mitiva autu - feiloai ma le mama ma le malamalama alofa. Ae paga lea, o ni tagata leolelea ma tagata fiafia e feagai ma alphonsees ma le anotusi po o isi tagata uo mamae e faaaogaina.
  9. Mafai ona suia le aotelega o gaioiga, ata, lalolagi faataʻitaʻi i nisi taimi.
  10. Latou te le iloaina le faigofie faigofie faitioga, e masani lava i ai masevo ma latou lava lotoleaga.
  11. Masani ona mautinoa ma manuia latou te i ai i pito o isi tagata.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le faʻaleleia o se tamaititi ma le iʻa i iʻa. Ae maise lava, o se pepe e agalelei tele, miti, sauni e puipui i taimi uma "uo": tuu atu ia te oe le tusitusi, e aofia ai ma tagata / faiaoga mai le ita. E taua tele le faia o sau taunuuga e le malaia ai lo latou taunuuga. Latou fautuaina vai taapoti po o taʻaloga taʻaloga.

I se tamaloa

O le tamaloa ua i ai ona tagata i le faaputuga o iʻa, e seasea lava le feusuaiga ma se meaalofa e faʻalogo i ai faʻafitauli o tagata, ia latou fefaʻaaliaʻi ma le alofa ma le alofa ma isi tagata. Ona o ana mea totino, e faʻamanuiaina ma le manuia i le galuega o se fomaʻi o le psychologist, o se faiaʻoga, se fomaʻi.

O le tagata o se tagata lelei o le psychologist

I le taimi lava e tasi, sa leai se mea talelogo, e leai se Mch, e tumau pea ona masalosalo i lona aoga ma fafo apili. E masani lava o se le maaa, afai e tatau ona e masani ma fesoʻotaʻi ma se tagata vaivai vaivai fola.

Ave le alofa alofa mo ia - o se galuega faigata. I le taimi muamua o le a ia taumafai e maua le maualuga o faʻamatalaga e uiga i le mafuaʻaga o lona agaalofa. E atoatoa o ia mo se fafine ma se Venus i le faaputuga o fua o le fua o le aisa, kanesa ma fagota.

I le fafine

O le pule o le mars i le faʻailoga o le iʻa e matua le fiafia tele. Afai e fiafia o ia i se ituaiga tagata - o le a ia sasaina o ia ma ia i ana fesoʻotaʻiga. O le teine ​​o le tama ma se lagona lelei o le lima o le lima moni i le maualuga o le telepathy e faitauina mafaufauga ma manaʻoga o latou paʻaga, ave i latou.

Afai o loʻo i ai vaega leaga o loʻo i ai - mafai ona faʻaleagaina le ola o lona fiafia na teena ai o ia. O le a auai i le lalagaina o tagata atamamai, faʻaaoga isi tagata - o uiga pogisa o se tulaga o mars.

I se tulaga lelei i totonu o le olaga, o ia o se ata sili atu, o se soa faʻatuatuaina o le olaga, na musuia ai lona filifilia e faʻataunuʻuina. O lona agaalofa e mafua ai ona lavelaveaʻi ma se amio faigata, o loʻo i ai i le faaputuga o kanesa, fua, scorpion.

Faitau atili