Mars i 2 fale i se fafine ma le tamaloa

Anonim

Mars i fale e 2 e taʻu ai le malosi, malosi ma fulitua i le natura o le tagata e iai se faʻailoga o se faʻailoga i se faʻafanua faʻafanua. E mautinoa lava le taua i le penefiti ma le ausiaina o le manuia i le mea tautupe. O le a latou galulue malosi ma faia uma taumafaiga mo lenei.

Lautele uiga

O Mars e mafai ona faʻaalia lava ia i se isi auala i le faʻafanua o tagata e faʻalagolago i lana Zodiac faʻailoga. Lenei e tatau ona iloiloina pe a faʻataʻitaʻia.

Mars i 2 fale i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faataitaiga:

  • O le kesi, o tagi ma Caseporent e tele ina faigata ona mauoa, ia avea ma tagata lelei ma faʻaletupe ni tagata, ma faʻafaigofie ma taʻalo.
  • O le tele o togafiti e sili ona faigata, ma i le taimi lava lea e tasi ia iloa pe faʻapefea ona faʻasaoina e le pule a le pule. Faʻataʻitaʻi mo le aoina e fesoasoani ia i latou e fausia ai se laumua o le matua talavou tausaga. Muamua, o ana uo ma o outou o le a sau ia e pasi tupe maua.
  • Capricorn - faaeteete ma le faaeteete ma le fiafia e lamatia. Ae le i amataina se pisinisi, latou te talisapaia uma lamatiaga, o avanoa ma le suʻesuʻega, o le a fai se suʻesuʻega o le lalolagi, ma e naʻo le amio.
  • Aries o le sili ona taua ma pisinisi. E oʻo i le i ai foi i se tulaga faigata o mea tau tupe, o le a latou mauaina se faʻafeagaiga o le toe foia o latou faʻafitauli ma o le a amata ona amio faʻamalosi, e le pa'ū i le popole ma le popole.

Mars i 2 fale i se fafine

I le faʻafanua a le tamaʻitaʻi, o sea faʻailoga o le a faʻamatala e tele ai le aiga ma le faʻaipoipoga. E mafai ona e malamalama e manaʻomia e se paaga se teine ​​e lagona le fiafia ma fausia se soʻotaga lelei ma le loto malie.

Mars i le 2 fale i se tamaloa

Tau taua:

  1. E sili i taimi uma i le tulaga tau tupe o le filifilia. E manaʻomia le maitauina i o a tagata o le sui mo le sailiga mo tane e saili, o latou mafaufau e aumai a latou faʻamanuiaga matua. O tagata e taofiofia o ia e mautinoa lava e le o le ala.
  2. Masalo e foliga mai, o le a ia feiloai i le tane i le lumanaʻi i le lumanaʻi, ae o le ono le ono o se faʻamasani faʻapito. Ma e matua talafeagai mo ia: E iʻu ina matua iai le tagata, o le a lona moomooga, pe ono iai-faʻaali-tagata-mafaufau, pe latou te tagaʻi i le tasi itu.
  3. Afai e le aoga i vaega leaga o Mars, e ono i ai faʻafitauli i mafutaga. O le a feiloai aliʻi, nai lo le manuia o le, aumai nisi o mea leiloa. I ia tulaga, e avea o se tagata ua afaina o le alphonase poʻo le "sau i luga o lona ua" ma le le saʻo le tagata.
  4. E taua tele lana galue i le vaai atu e le gata na o ia se atotupe i se tamaloa, ae ia faia foi le tele o lona uiga i totonu. Aua o le a i ai pea le afaina i se ulugalii ma se tagata e mafai ona faʻatagaina le pefu i mata o matagofie matagofie ma ni meaalofa taugata, ae e le alofa moni lava.

Mars i le 2 fale i le tamaloa

O sea tagata o se tagata moni le galuega. O le galuega e maua ai le fiafia tele, o loʻo iai lona taimi e faia ai le tele o galuega i se taimi puʻupuʻu, o le malologa sili ona lelei mo le suiga o gaioiga.

Mars i le 2 fale

Taimi taua mo ia:

  1. E taua mo ia le maua o se taimi mo malologa ma malologa, o le a le mea e le aoga ma le aoga o nei vasega na foliga mai na avea ai. A leai, o le a ia ofuina o ia lava, lamatiaga e o atu i le nofouta ma leaga lona soifua maloloina ma lou mafaufau.
  2. E matua aoga lava lava ma e faasino i ni tupe se aoga i tupe, ma iloa ai le faʻafitauli o i latou. O lona aiga o le a ola i taimi uma i se manuia, tusa lava pe e leʻo sili tele tupe maua.
  3. I lona fale o le ai masani lava ona i ai ni gaioiga ma mea na faia, aua e fiafia e fai se mea ma le mamanu: Toe faaleleia, aoina, ata, ata. Ua latou faapea mai o se tamaloa lea e lima auro. Na ia manatu i lona mamalu e valaaulia ai tagata matutua, ma talitonu nei o le a leai se isi o faia se tasi o galuega a le tamaloa i le fale.
  4. Masani ona fiafia i taavale ma masini. Faʻafaigofie i le faletalimalo tele o tupe, e faʻaleleia atili ai se mea i le vaega faʻatekinisi, lipea, faʻamaeaina, faʻaleleia ma faʻaleleia.
  5. Ua ia lagona le mafanafana pe a taoto o ia o loʻo ia lava tupe i luga o lana teugatupe, e iai faʻaputuputu. O le mea lea, e te sailia e tolopoina se pasene o tupe maua i se masani geube. Lenei e maua ai se lagona o le saogalemu ma le talitonu ia te ia lava.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • A o le malosi o Mars i le fale lona lua e lelei, o se tagata faigofie ona maua ai tupe tele. E fia faamasani ma fia masani mai o ia, efa, o ia lava o se tele o avanoa ma faaaogaina ia latou selau pasene.
  • I mea le lelei, e faʻailoa e le tagata se tagata e masani ona transjurry ma sili le le talafeagai o tupe faʻaalu. O le a tele ai foi e aofia ai, ae na seasea ona tuai tupe i ona lima mo se taimi umi.
  • O le iʻuga, ma tupe maua a lē e ona se tagata e ana se fanua, o le a lelei mea uma, ae o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o tupe e le pulea ai le tupe e le pulea ai le tupe ua tupu.

Faitau atili