O a mea e maua ai e meatotino a le CIT Citine - o ai e talafeagai

Anonim

Tsatrine - Faʻatulaga se matagofie matagofie mineral o se faʻaputuga samasama samasama ma le pupula pupula. Ua faaigoa o ia i tagata mai taimi o ogatotonu tausaga, ua na ona faapea o se Mamalu Sili atu Faamavaega ma Mafaufauga. Ou te momoli atu i totonu o lenei mea e saili ai mea uma a le Tsutrine maa, i ai e fetaui ma le sili atu i le faailoga o le zodiac.

Stones Tlitrina ata.

Fomai Forecto-vailaau o Citerine

Tsatrine o se manino, malosi foliga manaia, o se tasi o ituaiga o quartz. Aofia ai i le ituaiga o nimi-maa maa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa o le minerale i tafatafa o le lanu lemoni. I mea uma, upu "CARRU" o lona uiga "lemon - samasama", mai iinei i le 1747 ma o le igoa "tsutrin" na aliali mai. Ae o le maaau lava na iloa i tagata soifua muamua atu. E moni, sa i ai lava le mautonu, i le sese Vase Sipaniolo po o le auro tuli. O le mea moni, e ese lava le eseese o minerale.

Talu mai taimi anamua, sa faia i latou i le pipii, ma se faʻataʻitaʻiga, sa latou faʻatino e le Tupu o le Tonia. Citrine ma faigofie e mafai ona gaosia. O le aso, o ona faʻamaumauga ma e le gata i lea, na amata ona soloia e Sailemia le maʻa i totonu o le potu i le faleʻoi.

I le Colgac lanu e i ai le tele o le tele o paolo o paolo: samasama-samasama, susulu lemon, meli. I luga o le lanu e aʻafia ai vailaʻau i totonu o maa.

O le tele maa o loʻo faʻaogaina i totonu o asiosio a le faletalimalo mo le faia o auauna, masi, faʻauo a le tagata lava ia. I le taimi lava lea e tasi, i aso nei o fale, e te le mafai ona iloa oloa ma le natura minerale - e masani lava i le ituaiga o choody stedyz, agai i le maualuga vevela. O nisi taimi latou te le mautonu rhinestone e maua ai le paolo manaomia.

O mea e mafai ona malupuipuia o le CITRIN

E masani ona lauiloa tagata e uiga i le faamaneta o le citrine. O lea, sa masani ona masani ai ona togafitia le faʻamaʻi o faʻamaʻi o le faʻanatinati ma le gaʻotoʻo. Ma i tagata faamalolo, o Katatisi, o Kystitis ma Pyelonephrist uatiina ma le fesoasoani mai Cradine.

Le galo e uiga i le ofoofogia o tomai o le gem ma o tatou aso. Seʻia oʻo mai nei, o loʻo faʻaaoga e ogavaepai o oloʻoti o le tino mo le faʻaleleia o le tino, faʻatumuina le malosi malosi, faʻaleleia atili ma le faʻalauteleina o gaioiga faʻamalositino.

E faʻapea foʻi ona mama e le maa le tino mai vailaʻau leaga, o loʻo iai se aafiaga aoga i le tulaga o le thyroid gland, tausia le papa o le manava. Faʻafetai i le malosi o le Ala Tele, mafaufau maloloina e mafai ona toe faʻaleleia ma faʻaleleia atili.

Ua faʻailoa mai foʻi Tsutrins i le tele o isi mea faigaluega, igoa:

  • togafitia faʻalavelave faʻafitauli;
  • faaleleia atili le manatuaina;
  • Aveese le ulu tiga
  • Tausisia Oe Lava ia;
  • Tuʻu le tomai e faʻasalaina saʻo ai i le olaga, tusa lava pe o le a le mea e tupu;
  • Faʻalilia atili o le mafai ona faʻailoa manino atu ona mafaufauga;
  • faʻaleleia atili le mataala;
  • Aveese mafaufauga leaga, miti leaga;
  • Tuuina atu se moliaga o lagona lelei.

Teuteuga ma le citrine

Maxral maneta tomai

O a ni mea tau togafiti faataulaitu e iai le patrone maa ma e fetaui? Tatou saili.

  1. I aso anamua, sa talitonu tagata ina ia laveaʻiina se leaga e le lololo o le e ona.
  2. Ma talu mai taimi anamua, na faamatala e le Konafesi le meatotino e faia ai se tagata manuia. E manaʻomia le iai o se tasi o loʻo auai i pisinisi, aemaise o fefaʻatauaiga, pisinisi. Tuu se fasi maa i tafatafa o le tinoitupe resitala poʻo lau atotupe ma o le a ia tosina mai le tafe o tafe atu ia te oe. Puipuia tupe faaalu.
  3. Sili atu COIDORING Aveese le le lelei le malosi, ma latou te le manaʻomia foʻi ona faʻamamaina i taimi uma. Ua tumu maa i le mafanafana, lelei le malosi, fai o latou tagata e matautu tele, faatumuina le olaga.
  4. Samasama minera ma osofaʻia le lona ono lagona i tagata, fesoʻotaʻiga i le itulagi o le le iloa. Faigofie le faʻagasologa o le fetuunaiga i suiga, tuuaia eseʻese faʻafitauli mai le e ona.
  5. Lagona ofutino ma le faafetai i le mea o loʻo ia faʻatumauina ai ma tagata talaʻi taʻitaʻia, pepese.
  6. Manuia le aveeseina o le le le lelei, fesoasoani e saili le fofo lelei.
  7. Ua talitonu foi, e sili atu le aulelei o lona tagata i isi. O le mea lea, o lea e sili ona latou atiae ai faʻalapotopotoga, faʻaleleia atili le talafeagai o ia.
  8. E fautuaina le faʻatau atu o se la susulu pe a fai e masani ona e mimiti ma lou afa lona lua - ona o le soʻoga o le malosi o le 'ai i le fale.
  9. Citrine - sili atu ona fesoasoani i lamatiaga mea tutupu. E taʻutaʻua foʻi tagata ia lelei, ma i latou e leʻi agaleaga.

Mama ma citrine

Stone Citine o loʻo talafeagai mo le faʻailoga o le zodiac

O le sili minerale e faasino i le malosi o le malosi Masaga . O le mea mulimuli o le a faʻagaioia ma lona fesoasoani ia i latou lava le meaalofa o le failauga, o le a faʻafaigofie mo i latou ona faʻavae fesoʻotaʻiga ma fafo atu o le lalolagi. E iai foʻi فge, e maua ai se tulaga lautele, faʻalauiloaina se tagata i lana galuega.

Aquirius - O le isi lea zodiac faʻailoga, o le mea e sili ona talafeagai mo oloa ma le citner. O le maa o le a sefe ai le vai mai le malosi le lelei, o le a tosina mai mea lelei i o latou olaga ma faʻalauiloaina le galuega faʻataʻitaʻi.

Ae e le gata i nei mea e lua e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia le togafiti o le citrine. Aemaise lava, o le a taunuu foi Capricorn Lea o le a faatumuina i musumusuga malosi ma le malosi mo le i ai o ona manatu. Mo soo se mea o le sui o le faʻailoga, o le a tatalaina mea uma i le auala sili ona lelei.

Taupou Faʻafetai e faʻapalepale, o le a faʻateleina ai lona lava maʻai lona lua, o le a le toe faʻa masalosalo i ona lava manaʻoga.

Iʻa - Faʻatumu le malosi taua, e masani ona latou leai o latou manatu uma. O le maa e fesoasoani lava ia latou feagai ma faigata na lafoina.

fua - O le a latou taofia le faavavau i le masalosalo i taimi uma, o le a maua le paleni lata mai.

Leona, sagittarius, tala ma scorpions I le faʻaaogaina o loʻo faʻapea latou te ono fesoʻotaʻiga ma le lalolagi i le lalolagi atoa, o le a toe faʻamautinoaina le mafaufau, e fafagu e le maa ia i latou le agavaʻa.

Ma Lenei Ario E sili atu le lafoaia o le ofuina o le ofu talaloa. A leai, o le sui o le pito sili ona vevela afi o loʻo lamatia tele, e tele atu ita ma faʻaaloalo ma lava-lava, nai lo le natura. E tatau ona ia faasino i se tali talafeagai.

Raki. E le tatau foʻi ona faʻatau foi ni faʻafitauli o le prorine philine, afai latou te, pe a, latou te faʻatasia lo latou toʻafilemu o le latou gasologa, o le malamalama i le ola. I mea uma, e leai, e faʻasaʻoloto lemu le mineral o latou popole, lea e le aʻafia ai le aofaʻi o lagona lagona.

Tsticerine o se tasi o sili ona iloga minerale ma sili ona malosi o tali. O tagata atamamai ma Oseothoprapasts fautua le maa e mafai ona faʻaofi i soʻo se aufaasālalau. O le faʻaletonu le mafai ona taugata tele le CAPERINE. O le mea lea, e mafai lava ona mafai ona gafatia o Ia.

Faitau atili