O a mea e maua ai e meatotino se maʻa ma e fetaui

Anonim

E i ai le mea e tasi i le minerale o le malo ma se igoa sili ona manaia - Avenue. I totonu o lenei tusitusiga, ou te manatu ou te mauaina ni meatotino ofoofogia o loʻo i ai se maa faʻailoga, na te tulaʻi mai ma lona ofuina o le faʻailoga o le zodiac.

Fomai-o le vailaau foliga o le Aveantan

Aveatan - O le igoa e sau mai le Latina upu Happyus po o le adveveaio "tupu" ma faatusa i le lelei-aluga ituaiga o quartz. Ole sui lea o se nofoaga lelei poʻo se mea e maua ai le ata o le papala, lea e fausia e le kuata ma laiti o loʻo salalau faʻavaʻa, i nisi tulaga Hetitis, Chlorite.

Ata o le maa na manumalo

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le lanu faʻailoga ma mau e mafua mai i le i ai o le i ai o itumalo, o le tele o saito, faʻapea foi ma le toniga o loʻo tuʻufaʻatasia o le tioata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lanumeamata lanumeamata e maua ai se taʻutaʻua fausaga o lanu toniga, eseʻese i se taimi sili ona tumau. O maa o le auro-Cherry poʻo le meli-samasama ata - ia maua le sili ona pupula.

I le natura, o le tasi lanu valivali o tafaoga e mafai ona ausia:

  • homogenous meli-samasama;
  • homogenous enaena ma le faaopoopoina o le sitaimo chery;
  • homogeliaus auro-o fanau;
  • mea piniki;
  • Fefe ma paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe;
  • E le manino le lanu paʻepaʻe paʻepaʻe.

E tafao faamasani, o le tele o maa i totonu o meaola asoa ua taua e pei o le "Advengines" o se mea uma pepelo. O le faʻataʻitaʻiga o se tioata vali, o loʻo aofia ai spany staresists (pepelo o tioata ma apamemea povi povi manogi, chomaum, uʻamea faʻapipiʻi).

Faʻafefea ona faʻailoa mai le natura masani o mea pepelo? E tele foliga:

  • pepelo - le masani ai, i totonu o le tele o susulu;
  • O le maʻa faʻalenatura - e i ai le le malamalama ma le fible lanu, cuturated ata e seasea tele;
  • E masani lava minerale, i ni taimi vaivai, i ni taimi vaipuna, a o le pepelo - na o le vave susulu;
  • I se ata faatupu vevesi, o tioata mataʻupu e masani ona i ai i se faʻasologa o se tasi, e mafai e se tasi ona iloiloina ma se faʻaopoopoga i le vaega o ata vali, pe leai ni totigilima pe leai.

O a mea e maua ai e meatotino se maʻa ma e fetaui 3465_2

O mea e tatau ona malu puipuia

  1. Avenue Lelei Pulea ma Craroroni Paʻu Pitologies, e pei o le temmatitis, Eczema ma isi. Ae tusa lava pe le mafai atoatoa le faʻamaloloina atoa, e iai lona laititi o le faʻaititia o le paʻu, mautinoa o le toe faʻafouina o lona fausaga. Mo lenei faʻamoemoe, paʻi i se minerale latalata atu i le vaega na aʻafia.
  2. O fomaʻi o tagata i le itu i sasaʻe o loʻo i lalo o le mautinoa o le fesoasoani a le aranun moni e faʻateleina ai vaʻaiga masani, vave faʻamalologa paʻu faʻataua (burns, tipi o le paʻu). I le taimi lava e tasi, o faʻafiafiaga o le lanu uliuli faʻaaoga le sili ona manaʻomia.
  3. O loʻo faʻaalia e le aoga i le vaeluaga o le fatu ma toto toto, malamalama faʻamaʻi, i le tulaga o faʻateleina omiga.
  4. E aveese lauulu leiloa.
  5. Togafitia tagata o faʻalavelave.
  6. Na te faʻatonutonuina le tuputupu aʻe o le tupu mai le taimi o foliga vaaia ma agai i le 7 tausaga. Faʻaleleia atili lou mafaufau tino, atiaʻe le saʻo o lagona o le lalolagi o loʻo galue, fatufatu tomai.
  7. Faʻapea foi le maa, o loʻo faʻateleina ai le faʻaitiitia o metotia i le tino, talanoa ma le faʻateʻaina o le faʻaleaogaina o Argutu.
  8. Na ia faia le sauniga, fesoasoani e faamapaia maisusuʻi alavaivai.
  9. Ua i ai le anti-inflammary aafiaga, faʻafaigofie ai faʻailoga o le gigraine.
E mafai ona e faʻaogaina uma ni fasi maa masani, ma ofuina ni mea teuteu ma ia faʻaaoga tatau faʻapitoa ma le fiafia.

Maxral maneta tomai

Tatou o loa nei i mea faamaneta o le auala o le aivenveurine maa ma e fetaui.

  • Anevent ei ai se malosi malosi malosi. E mafai lava ona tosina ai le tamaoaiga ma le tele o lona pule.
  • O le maa na faaleaogaina ni vaega mataga, misa, taofi le atoa le leaga.
  • Atiaʻe se tulaga faʻataʻitaʻi, fai se tagata e sili atu pea le onosaʻi.
  • Tusa lava i le ulutala "Foafoa" taoto i lalo e lamatia. O le mea lea, e le o le faʻateʻia e fesoasoani i le auala e ono lamatia ai tulaga, mautu le faʻamalieina o taimi, taʻaloga. Peitai o le maʻa e le tatau ona unaʻia e lenei meatotino.
  • Talu mai le taimi o le ponaivi, e maua ai le fiafia i le fiafia, faʻatagaina le tausia o se lagona fiafia.
  • Minerale maua ai fatuga sili ona lelei. O le a aoga tele i le tusitusi, faifeau, tusiata e fafaguina ai le vaitafe o musumusuga.
  • Faaleleia le tagata lava ia o le ola.
  • I le avea ai o se Amaleti o le a toe foʻi mai mai le sasaina, fetuu ma isi aafiaga leaga.

Teuteuga ma le fiafia ata

O ai e mafai ona ofuina teuteuga ma tafaoga

Mauaina o mea e mafai ai ona foia o le meventurine maa, seʻi tatou saili poʻo ai o ia e talafeagai mo le faʻailoga o le zodiac.

E leai se mataupu e le mafai ona faʻaaogaina ni tagata fiery - Sagittarius, Lero ma Aries . A leai, o sui o nei faatuai o le a feagai ma faigata tau tupe ma faafitauli tau tupe i lumanai.

O faʻamaumauga o le zodiac ma alualu i luma masani ona amio ma le faʻaeteete, ma e naʻo le faʻamalosia o ituaiga tioata. Pe a Aries, Leo ma sagittarius O le a taofia le itiiti ifo ma le puleaina o latou lagona, e lamatia ai e avea ma tagata e le aoga tele pe faʻalilolilo.

E le maua foi i taimi Capricorn.

Fagota, paie ma scorpions - ia manuia mai le minerale. Ma lona malosi, o le a avea sili ma, ma le tutupu, ma semanu. O le a faʻatagaina oe e le maa e atiaʻe uma o latou sese.

Manuia tele le aoga o le alofa. Tala ma taupou Ua tuʻufaʻatasia faʻatasi le lalolagi ma le malosi o le malosi o mea taua, e mafai ai ona latou faʻaalia uma o latou itu sili ona lelei.

Taupou Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faia ai le sili atu le tino, ma le vaivai, masuia ai lava i le lona ono. O le natura o le natura, o le taupone e matua masani ona faʻalogologo i musumusuga ia, ma o le a faʻatino e le sao o le vasega i le taimi muamua.

Teltsy - E tele naua fanua. Na fesoasoani tele i ai ni shantrusive o le paʻepaʻe paʻepaʻe i le fafaguina i sui o lenei faʻaputuga o lagona sili ona faʻafiafiaina ma le umi o miti. Na faaleleia foi le itu o le tagata, ma o le galuega ma le aotelega setete o le a fiafia.

Moni, o le toʻatele Taua Taualoa e iai se talitonuga maumaututu e tatau ona fai e tamaʻi povi fai ni teuteuga ma tafaoga ma le tolu pe fa taimi i le masina. Latou te faamatalaina lenei mea i le mea moni, i lenei tulaga, o le malosi o le tioata o le a le auai i le feteʻenaʻi ma le boopolam o Taurus.

Peitai, e iai manatu eseese e uiga i le le taliaina o minerale i luga o le faailoga o le zodiac. O le mea lea, o le saʻo faʻamatalaga e leʻo faʻafesoʻotaʻi ai le ESTRLoger.

Faitau atili